stari serator wrote:
Od geografsko/nacionalne polemike pa do "ne slusam sataniste". Odlicno Sharane, predpostavljam da ne slusas Venom, Toxic Holocaust, Bathory...ti bendovi osim o Sotoni uopste o nicemu i ne pjevaju. Al dobro ti si i reper po potrebi

Furaj sta hoces i koristi svoju muziku da siris svoja ubjedjenja, tako mozda nekog i prevedes na svoje stavove. Ovako ces malo uspjeha imati...
Ustvari ako bas hoces nekome da kazes da za tebe ne postoje, odi na komsijski forum, ovdje je lako takve stvari iznositi, "preaching to the converted" i to...
Mene licno to ne tangira, ako neko hoce da je u RS-u/iz RS-a, ili ako neko hoce da istocno za njega ne postoji...same difference. Takav je svjet i nikad nece biti veselo i svjetlucavo, necemo se ufatit za ruke i pjevat kumbaya my friend. Taj dan doci nece. I meni je drago da nece.
NajlakÅ¡e je ignorisati kad nisi u govnima (a sad ako si toliki idiot da ovo prokontaÅ¡ kao ''Sharan me naziva dijasporom'' - onda prokontaj i pljuni joÅ¡ neÅ¡to). Prvi pasus tvog posta - pogreÅ¡no si me shvatio. Nikome ja ne održavam predavanja - NIKOME. Niti sam ikad održavao. Samo govorim svoje miÅ¡ljenje. Naravno da sluÅ¡am Venom i Toxic Holocaust i naravno da ću ih sluÅ¡ati. Stvar je u tome Å¡to neću da sluÅ¡am ljude koji ne dijele stavove sa mnom - jedno je diskusija i jedno je imanje miÅ¡ljenja - drugo je neutemeljeno zauzimanje stavova i dizanje zastava pod parolom politiÄara sa omraženih i nacionalno zadojenih Javnih RTV servisa. Jednostavno, neću. Ne znam kakav si ti po pitanju ljudi, ali ja bend viÅ¡e cijenim kad su carevi i kad siÄ‘u sa bine. Otprilike prokljuvi Å¡ta sam mislio. Idiotski mi je sluÅ¡ati Skrewdriver koliko god dobar/loÅ¡ bend bio. Idiotski mi je, jer ne mogu biti gluh i ne Äuti tekst.
Neka me jedan bend koji ima RS/FBiH oznaku uvjeri da im to pomaže u ''karijeri'' muziÄara i bit ću razoružan. Idemo, argumenti na sunce!
Ostatak tvog crnog/nihilistiÄkog stava neću da komentariÅ¡em. Ja bi iskreno volio da doÄ‘e dan da pjevamo Kumbayu.