Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 00:16

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Donio sam životnu odluku...
PostPosted: 13. 06. 2009. 18:15 
Moderator

Shiteater black wrote:
sta te boli kurac ako muzika valja

Vidiš, ja nikad nisam imao takvo mišljenje. Neću da slušam nazi bendove, neću da slušam satanističke gluposti i slična sranja. To je isto da kažeš, jebe ti se za tekst. Stvar je u tome što imaš jedan hc/punk bend, recimo, koji sa stavljanjem mrskih FBiH/RS oznaka tačno govore u kakvu politiku i sranja vjeruju. A to je strogo protiv mojih stavova i uvjerenja. Svakom svoje, nek oni stavljaju šta hoće, ali mene boli kurac za njih!

Profile  

PostPosted: 13. 06. 2009. 18:20 

Neka svi bendovi na brzinu promijene ovo sto njemu smeta. Ipak je covjek donio zivotnu odluku...

Profile  

PostPosted: 13. 06. 2009. 18:23 
Moderator

black wrote:
Neka svi bendovi na brzinu promijene ovo sto njemu smeta. Ipak je covjek donio zivotnu odluku...

:lol: :lol: :lol:

Ustvari, ne...nisi smiješan.

Profile  

PostPosted: 13. 06. 2009. 19:07 

da jbt , black koji ti je kurac , u pravu je covjek , ima covjek svoj stav ti svoj nemoj podjebavat

Profile  

PostPosted: 13. 06. 2009. 20:12 

Grind Is Protest wrote:
Shiteater black wrote:
sta te boli kurac ako muzika valja

Vidiš, ja nikad nisam imao takvo mišljenje. Neću da slušam nazi bendove, neću da slušam satanističke gluposti i slična sranja. To je isto da kažeš, jebe ti se za tekst. Stvar je u tome što imaš jedan hc/punk bend, recimo, koji sa stavljanjem mrskih FBiH/RS oznaka tačno govore u kakvu politiku i sranja vjeruju. A to je strogo protiv mojih stavova i uvjerenja. Svakom svoje, nek oni stavljaju šta hoće, ali mene boli kurac za njih!

sram te bilo vjerniče, pa zar tako o sotoni?

SALVE SATAN! :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2009. 01:01 

Imas warning ;-)

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2009. 01:12 

čuj

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2009. 02:00 

Od geografsko/nacionalne polemike pa do "ne slusam sataniste". Odlicno Sharane, predpostavljam da ne slusas Venom, Toxic Holocaust, Bathory...ti bendovi osim o Sotoni uopste o nicemu i ne pjevaju. Al dobro ti si i reper po potrebi :P

Furaj sta hoces i koristi svoju muziku da siris svoja ubjedjenja, tako mozda nekog i prevedes na svoje stavove. Ovako ces malo uspjeha imati...

Ustvari ako bas hoces nekome da kazes da za tebe ne postoje, odi na komsijski forum, ovdje je lako takve stvari iznositi, "preaching to the converted" i to...

Mene licno to ne tangira, ako neko hoce da je u RS-u/iz RS-a, ili ako neko hoce da istocno za njega ne postoji...same difference. Takav je svjet i nikad nece biti veselo i svjetlucavo, necemo se ufatit za ruke i pjevat kumbaya my friend. Taj dan doci nece. I meni je drago da nece.

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2009. 03:22 
Moderator

Ma oće.

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2009. 09:34 

Neće ocam' :razz:

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2009. 11:02 

naravno da nece :twisted:

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2009. 11:03 

oće oće
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2009. 11:03 

nece nece
:mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2009. 20:48 

de bogte misla sam da se seliš il ženiš il koji kurac

Profile  

PostPosted: 14. 06. 2009. 23:22 

hahahahahaha :twisted:

Profile  

PostPosted: 15. 06. 2009. 12:51 

Bruno wrote:
de bogte misla sam da se seliš il ženiš il koji kurac

:lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 15. 06. 2009. 13:27 

black wrote:

Malo ste možda pogrešno skontali poruku što je lik napisao. Kolko sma svatio nikog ne tjera da promjeni status zemlje u profilu, samo je iznjeosvoje mišljenje i ne želi pomagati bandovima koji se izjašnjavaju kao stanovnici republike ili federacije. U potpunosti ga podržvam.

Ja sam sada u studenskoj službi imaoi frku jer sma u narodnu pripadnost stavio bosanac a ne bošnjak, srbin ili hrvat. Naravno ovo moje je prošlo. Mislim da trebamo krenut od tih sitnih stvari da bi došlo do promjene u lijepoj nam Bosni i Hercegovini.

Profile  

PostPosted: 15. 06. 2009. 21:09 
Moderator

stari serator wrote:
Od geografsko/nacionalne polemike pa do "ne slusam sataniste". Odlicno Sharane, predpostavljam da ne slusas Venom, Toxic Holocaust, Bathory...ti bendovi osim o Sotoni uopste o nicemu i ne pjevaju. Al dobro ti si i reper po potrebi :P

Furaj sta hoces i koristi svoju muziku da siris svoja ubjedjenja, tako mozda nekog i prevedes na svoje stavove. Ovako ces malo uspjeha imati...

Ustvari ako bas hoces nekome da kazes da za tebe ne postoje, odi na komsijski forum, ovdje je lako takve stvari iznositi, "preaching to the converted" i to...

Mene licno to ne tangira, ako neko hoce da je u RS-u/iz RS-a, ili ako neko hoce da istocno za njega ne postoji...same difference. Takav je svjet i nikad nece biti veselo i svjetlucavo, necemo se ufatit za ruke i pjevat kumbaya my friend. Taj dan doci nece. I meni je drago da nece.

Najlakše je ignorisati kad nisi u govnima (a sad ako si toliki idiot da ovo prokontaš kao ''Sharan me naziva dijasporom'' - onda prokontaj i pljuni još nešto). Prvi pasus tvog posta - pogrešno si me shvatio. Nikome ja ne održavam predavanja - NIKOME. Niti sam ikad održavao. Samo govorim svoje mišljenje. Naravno da slušam Venom i Toxic Holocaust i naravno da ću ih slušati. Stvar je u tome što neću da slušam ljude koji ne dijele stavove sa mnom - jedno je diskusija i jedno je imanje mišljenja - drugo je neutemeljeno zauzimanje stavova i dizanje zastava pod parolom političara sa omraženih i nacionalno zadojenih Javnih RTV servisa. Jednostavno, neću. Ne znam kakav si ti po pitanju ljudi, ali ja bend više cijenim kad su carevi i kad siđu sa bine. Otprilike prokljuvi šta sam mislio. Idiotski mi je slušati Skrewdriver koliko god dobar/loš bend bio. Idiotski mi je, jer ne mogu biti gluh i ne čuti tekst.

Neka me jedan bend koji ima RS/FBiH oznaku uvjeri da im to pomaže u ''karijeri'' muzičara i bit ću razoružan. Idemo, argumenti na sunce!

Ostatak tvog crnog/nihilističkog stava neću da komentarišem. Ja bi iskreno volio da dođe dan da pjevamo Kumbayu.

Profile  

PostPosted: 16. 06. 2009. 00:35 

Ti si bas tipicni neoliberal. Jebiga nemamo dodirnih tacaka, ja ne idealiziram, ne pokusavam promjenit svjet, i boli me kita ko je kakav kad sidje sa bine, ja ga platim za ono na bini i dovidjenja, ako tu ne valja, ne valja nikako, ako valja dobro jest, vrijedilo je para...

Ja jesam dijaspora, mozda i vise, jer neznam hocu li se ikad vratiti u Bosnu. Ja ne stojim pod nikakvim zastavama, ti ma koliko pricao o tome, drzis se za jednu nepostojecu zastavu, tj. Republike BiH. Do toga ja mislim nece doci. Nije da sam protiv, al nije ni da me pretjerano tangira...pa zato bujrum, drz se za ruke sa onim koji bi najradje da te nema ;)

Profile  

PostPosted: 16. 06. 2009. 00:55 

stari serator wrote:
drzis se za jednu nepostojecu zastavu, tj. Republike BiH. Do toga ja mislim nece doci. Nije da sam protiv, al nije ni da me pretjerano tangira...

nije moje ali ovo ti nije trebalo...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 86 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]