SODOM wrote:
Imam san da će jednoga dana na crvenim brdima Georgije sinovi prijašnjih robova i sinovi prijašnjih robovlasnika sjediti zajedno za istim bratskim stolom.
Imam san da će jednog dana i sama država Mississippi, u kojoj vlada nepravda i koja s plamenom tlaÄenja živi svojim punim bićem, imam san da će se i ta država jednog dana pretvoriti u oazu slobode i pravednosti. Imam san da cu jednoga dana prodati jako kvalitetne kozne pantalone.Imam san da će moje Äetvero djece jednoga dana živjeti u druÅ¡tvu u kojem se nitko prema njima neće ponaÅ¡ati ovako ili onako zbog boje njihove kože, nego da će ih se tretirati onako kako to oni svojim karaktreom zasluže. Imam danas jedan san...
Imam san da će jednog dana Alabama sa zlokobnim rasistima, sa svojim guvernerom s Äijih usana su silazile rijeÄi kao "intervencija" i "anuliranje rasne integracija"..., da će toÄno tamo u Alabami jednoga dana mali crni djeÄaci i male crne djevojÄice pružiti ruke malim bijelim djeÄacima i djevojÄicama i da ce se medjusobno plodit. Imam san da će se jednoga dana uzdignuti sve doline, a svi bregovi i planine da će se smanjiti. Da će se bregovita mjesta poravnati, a neravna izglaÄati. I dobrota Gospodara bit će svima vidljiva i svatko će je spoznati.
Što ih ćeraš da nose tvoje kozne tole jbg