Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 06. 2025. 18:14

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Ko su vam favoriti na izborima?
PostPosted: 05. 08. 2010. 17:43 
Moderator

I meni je Naša stranka jedina da valja. Ne glasam za unitarsitičke kvazikomunjarske lihvare, kao ni za nacionaliste.

Profile  

PostPosted: 05. 08. 2010. 18:00 

Nameless wrote:
I meni je Naša stranka jedina da valja. Ne glasam za unitarsitičke kvazikomunjarske lihvare, kao ni za nacionaliste.

naša stranka je smiješna... samo to :lol:

Profile  

PostPosted: 05. 08. 2010. 18:39 

kad čitaš programe stranaka, sve to divno zvuči, a kad pobjede ne bude ni 5 posto toga

Profile  

PostPosted: 05. 08. 2010. 18:51 
Moderator

Probao sam sve. Ali kad kažem sve, onda mislim sve. Izlazio, nisam izlazio, derao listiće, glasao za debile. Ništa. Niko. Nikad. Nigdje. Nacionalisti su mi rekli da trebam ubiti svoje drugačije prijatelje, socijalisti i takva govna ala SDP davali su mi lažna obećanja i mahala Titovom slikom, Lagumdžija i Behmene, jebo vas Tito u guzice da vas jebo. Naša stranka su taktičke pederčine. Liberali - karinaši. Znam ko im je omladinski pogon. Stranke invalida, boraca, zeleni i takvi - boli me ba kurac, karine. Platforma za mlade? Platforma za odlazak mladih iz BiH. Neka idu ako mogu, ako nisu dovoljno glupi ko ja da imaju ljubav, pa odbijaju školovanja po bijelom svijetu.

Jednostavno, demokratski izbori u Bosni i Hercegovini su samo još jedna ubleha da se osjećamo dijelom civilizovane Evrope koja je u suštini necivilizovanija od nas za par svjetlosnih godina.

Počeli su opet, domaće medijske snage nas opet kljukaju prizorima mladih intelektualaca kojima je sjebana igla i ista strana gramofonske ploče već godinama, pa ponavlja da trebamo glasati, da moramo birati, da skontamo između dva zla manje ako već nemamo za koga...a zato u banci hamziga-hop! liježu pare Soroša i USAID-a. Legla para iz Izborne komisije. Legla ova-legla ona. Samo dupe prodaj, sve će leći.

Neki dan jedan moj jaran reče u zajebanciji i to onaj najtruljoj p'janskoj: "Bosna ti je, jarane moj, jedan laboratorijski miš, jedan zamorac, pa nam ostatak svijeta uštrcava govna u vene, tj. testira svoje teorijske sisteme u praksi da vidi šta fercera, pa da smiruje plemena koja se kolju već decenijama po Africi zbog dijamanata..."

Meni se ne čini da je pogriješio, štaviše, meni se čini da je sasvim u pravu, čak i onako pijan. Ne postoje izbori. Ne postoji demokratija. Ne postoji opozicija. Postoji samo združena masa govana nazvana SVIJET koja se vodi zakonom jačeg, jači su od Bosne i šta ONI odluče, TAKO će i biti. Džabe glasate, levati. Kurca ćete odabrati. Ovo je zemlja gdje ti stranac skroji zastavu, pare, institucije i ustav. Zemlja u kojoj je sve podijeljeno na troje, a četvrti, oni kojima zemlja pripada u prvom redu, mogu CRKNUT.

Mrzim Bošnjake.
Mrzim Srbe.
Mrzim Hrvate.

Mrzim konstitutivne narode, odvratnu masu bezmozgaša sa nacionalnim stavovima. I oni mrze mene, tako da je to sasvim u redu. Njihove stranke će opet pobijediti. Opet ćemo gledati Dodika i Čovića i usranog Tihića - zato jer Evropa tako hoće. Jer Svijet u čijem se sastavu nalazi i Evropa priprema govore našim političarima.

Svijet je mogao ukloniti Hitlera da je htio.

Svijet je mogao ukloniti Tita da je htio.

Svijet je mogao sjebati i Miloševića i Izetbegovića i Tuđmana da je htio.

Poenta je da NIJE.

Odgovara im ovakva situacija, a vama pružaju iluziju da je vaša sudbina u vašim rukama. VAŠA KARINA je u vašim rukama, imate pravo da drkate i ništa više.

Kažu mi, ne možeš ti gledati šta je neko uradio za tebe, gledaj ko odgovara većini, pa se bori. Kurac moj. Kao da Rom iz Butmira glasa da meni vrate 202jku ili da ja glasam da on ima posla. Boli kurac svakog za svakog. Ja bih najrađe nahranio sviju i svima dao posla, ali kako znate, to se zove utopija i taj sistem nikad i nigdje neće postojati. Budimo svjesni.

Trećeg oktobra neću glasati za Bosnu i Hercegovinu u Evropi, trećeg oktobra ću biti negdje u Češkoj, u nekom smrdljivom skvotu i pit ću Gambrinus, svirati pank i zajebavati se sa ljudima sličnim meni.

Boli me kurac za Bosnu i Hercegovinu jer ovo nije MOJA Bosna i Hercegovina, ovo je Bosna i Hercegovina tri strane gdje sam ja građanin drugog reda, zadnje đubre, otpadnik od društva. Ovo NIJE Bosna koju ja želim, a Bosna koju želim - nju NIKAD neću imati osim ako se govnari sa svjetske scene ne smiluju i porokaju đubre.

Practice what you preach, kaže Testament. Hoćete da znate jel fakat stranka ta koja će vas predstavljati? Pozivaju na građanski neposluh? OK, nek predvode neposluh. Pozivaju na klanje, a vi ste idiot koji će ih poslušati? Nek oni zakolju prvi. Dodik i Tihić sjede zajedno i smiju vam se SVIMA!

A vi koji glasate, molite Allahu, Jahvea ili koga god da je Evropi dokurčilo da gleda ovo sranje ovdje i da će uvesti euro i svoje zakone, te da ćete biti njihovi robovi nadalje. To je jedini izlaz za Bosnu i Hercegovinu. Ili domaće sranje ili inostrano. Ili napalm bomba, zatvaranje granica, jebavanje majke, gerilski rat. A umorni smo svi od rata, svima je pun kurac krvi i ja sam savršeno svjestan toga. Nikad ne bih uzeo pušku u ruke. Možda spizditi kojeg parlamentarca sa daljine kakvim snajperom, onako ko u Unreal Tournamentu, jer to nisu ljudi. To su GOVNA.

Ali promjene ne očekujte. Jer promjena neće biti.

P.S.

Prodajem svoj glas stranci koja mi dovede Motorhead na noge u Sarajevo, omogući mi cuganje sa Lemmyijem i intervju, te da 5000 KM da organizujem dobrotvorni koncert. U tom slučaju ću glasati. Ajmo.

Glasometar i iskustvo bez premca

Kod jaranice na Gmailu vidjeh link na stranicu Glasometar koja predstavlja aplikaciju za provjeru političkih preferencija glasača na Općim izborima 2010. godine u BiH (copy-paste sa sitea http://www.glasometar.ba). Odgovorih najiskrenije i najtačnije šta želim od Bosne i Hercegovine i evo mojih rezultata. Zapanjujuće! Frapirajuće!

Naziv partije Vaše slaganje
NS 61%
SDA 58%
DNZ 56%
SBiH 51%
NSP 51%
SDP BiH 48%
SDS 48%
SP 48%
SRS 48%
BPS 48%
SBB BiH 47%
HDZ 1990 46%
DNS 46%
Za boljitak 45%
PDP 41%
SNSD* 32%
HDZ BiH* 25%

Ko bi rek'o čuda da se dese, eto me dobar haver sa Našom strankom. Loš sam haver sa SDP-om, što je apsolutno normalno jer sa titoljupcima/šupcima nikad nisam bio dobar. Zapanjujuće je koliko me SDA voli, ispade da SDA podržava multietničnost, ujedinjenu državu, apsolutna prava seksualnih manjina i ukidanje vojske. Al' kad bi se dobro zajebavali.

Nevažno, kurca će dobiti, a ne glas. Jebat im mater svima. Niko još nije doveo Motorhead, zaposlio me i dao mi 5000 maraka za organizaciju dobrotvorne svirke. Zato ga glabajte, levati!

Profile  

PostPosted: 05. 08. 2010. 19:34 

e znao sam da ce mi tema bit ovolko popularna ko i ja

Profile  

PostPosted: 05. 08. 2010. 20:30 

Heheheheh, Sharane i ja sam prije par mjeseci iz zajebancije uradio test na Glasometru i ispostavilo se da sam najvise za DNZ, pa onda za SDA. Prvo sam otisao na google da ustanovim ko je to DNZ pa kada sam skontao odvalio se smijati. Ova tabela me podsjeca na tabelu fudbalske Premier lige BiH (kako ovo samo gordo zvuci). Helem, na toj tabeli, na kraju prvenstva svi timovi budu "u 5 deka" sa bodovima i prva dvojica kao idu u europska takmicenja. Kako tamo prodju svi dobro znamo. E i ova tabela mi je ista takva... tri stranke ce imati privid da su kao otisle u Europu i da su tamo kao neki faktor, a u stvarnosti znamo kako nas taj svijet dozivljava... ko ne zna da mu kazem... dozivljavaju nas kao ZADNJE KARINASE.

NIKO NA GLASANJE!!!! Pa kada budu morali ponavljati izbore iz dana u dan da bi se zadovoljili minimalni preduvjeti da se neko i izabere i kada na taj nacin budu morali trositi pare iznova i iznova brzo ce potrositi i ono malo budzeta koji je ionako sazdan od nasih poreza i doprinosa. A kad ne bude para, eto anarhije, pa ih mozda to konacno i kolektivno zbaci s vlasti.

Jer stvarno vise ne mogu da shvatim da ljudi imaju snage da potrose svojih sat vremena taj dan i glasaju ZA JEDNE TE ISTE LJUDE KOJI SU NA SCENI POSLJEDNJIH 20 GODINA I NIKAKVOG DOBRA NISU DONIJELI OVOJ DRZAVI. ZA ONE KOJI SU NAS GURNULI U DUBOKO SIROMASTVO IZ KOJEG SE NECEMO ISKOBELJATI SLJEDECIH 300 GODINA. ZA ONE KOJI IMAJU KRV NA RUKAMA I PUNE DZEPOVE NASEG NOVCA. I PRI TOME MISLIM NA SVE I JEDNOG POLITICARA U SVE I JEDNOJ STRANCI U BIH. Vi mi recite jedno novo ime koje se pojavilo u posljednjih 10 godina i ja cu se "posuti pepelom".

Ali haj' ti ovo objasni papku koji je svoj ponos prodao za 100 KM ili jos gore za lazna obecanja da ce mu sutra odmah dati posao ako glasa za njih, da ce jesti zlatnom kasikom, da ce mu legalizirati bespravno izgradjenu kucu, da ce mu dati posao da konacno kupi Golfa III. Papku koji je svoj obraz davno izgubio i prodao je za sitnu humanitarnu pomoc. Narode Bosanski i Hercegovacki, nekada su se o tebi pjevale junacke pjesme o ponosu, a danas si GO' KURAC!!!!

P.s. Anthraxe, kada sad nisam povratio na ovu pjesmicu, najvjerovatnije nikada ni necu :)

Profile  

PostPosted: 05. 08. 2010. 21:10 

kakvi favoriti kakva picka materna

glasam za onog ko mi dadne vise para

samo ne SDA

Profile  

PostPosted: 05. 08. 2010. 23:56 
Moderator

PROVOKATOR wrote:

P.s. Anthraxe, kada sad nisam povratio na ovu pjesmicu, najvjerovatnije nikada ni necu :)

Meni su ba ovu pjesmu pred prosle izbore cijeli jebeni dan pod prozorom pustali na razglas, bog im majku jebo... znam je napamet.

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2010. 14:48 

Naravno da izlazim na izbore, al samo da poništim listić da govna ne bi sama upisivala sebi kako im paše. Toliko od mene za ove i sve buduće izbore.

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2010. 15:39 

ja glasam za neke totalne levate, cisto iz vec objasnjenih razloga u drugim komentarima. ipak treba glasati, samo da im se naudi.

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2010. 19:37 
Moderator

za Abudalaha Sidrana samo...

Profile  

PostPosted: 06. 08. 2010. 20:07 

glasam za one koji naprave teferić u mom selu,ispeku vola i obećaju stadion i krave na kredit...

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2010. 16:16 

nekrodemon wrote:

radje bi za Dodu glasu, al ozbiljno.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2010. 16:22 
Moderator

stari serator wrote:
nekrodemon wrote:

radje bi za Dodu glasu, al ozbiljno.

word, kakav smor od čovjeka i karaktera

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2010. 16:23 

to drugo je kljucno, znas li mu mozda kcerku? ono samo plugom opasat.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2010. 16:31 
Moderator

Miranda ljepotica :lol: , može da ore njivu s onom facom, obraščići i bradica ko u babe akademika

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2010. 16:39 

Hahaha jes ona. Nadam se da ce sebi plasticnu moc isfinansirat od onih sto milja za koje nas je poplasila.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2010. 17:04 
Moderator

Juče sam baš ganjala tu priču o njoj i bližnjima i kontam kako je to jedan poseban vid društvenog ponašanja naših 'uglednika', intelektualaca, neka antikleptomanija, oportunistička priroda koja gine za markom. Jednostavno, moraš krasti kad su ti pare, eto, pod nosom. Garantujem da bi to uradila i većina 'neuglednih', takav smo narod... ali eto njoj se zalomilo pa ima i to zvučno bošnjačko prodano ime zbog kojeg će je sad posebno linčovati.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2010. 17:08 

zasluzila je, ona je bas "pasce" tesko, "niko kao ja" kompleksasica tip kakav samo moze kod nas urodit. u principu ni metar od svog babe al on je bar nekih okej scenarija napisao, ona ni to. ja prije mislim da ce se izvuc neogrebana, to je ta "elita" koju bih ja na prinudni rad dozivotno al mene se bas nista ne pita, pa cu ko i ostale ovce sad malo da cutim, il gledam fudbal.

Profile  

PostPosted: 07. 08. 2010. 20:33 

radoncic tito.
ovaj sbb mi se pravo djasvi, pogotovo ovaj njihov ekonomski plan. mislim ta postava je ocaravajuca, fatmir alispahic, onaj latic, ceric, naravno i terzic sa kapitenom fahrom.
treba dati sansu fasizmu 8)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]