Arinoe wrote:
Moondust wrote:
mislim, da se ne radi o glumcima
vec o ulogama
Å ta je uloga ako ne glumaÄka izvedba? Uvijek se radi o glumcima, to je jedna od onih stvari na svijetu koje se ne mogu odvojiti. Probaj zamisliti Shining bez Nicholsona ( btw. Kubrick je za ovaj film bio nominovan za najgori film- Zlatna malina) ali film je postao kult zahvaljujući glumcu. Ili ako hoćeÅ¡ domaći primjer, zamisli Lud , Zbunjen, Normalan bez Nadarevića. Gluma je u nekim sluÄajevima zaista sve. Hugha Lauriea bi u Houseu malo ko mogao nadmaÅ¡iti, serija bi se utopila u raznorazne Uvode u anatomiju, Privatne prakse, Hitne službe i bla bla...
A ako mislite na to 'ko je bolji doktor u kojoj seriji' onda je tema presmiješna.
Jedino bi imala smisla da ste stavili dr. Kelso vs. dr. Cox ili nešto takvo.
jasno je da mcginley ne moze prismrditi laurie-u
tu se u potpunosti slazem
da sam npr prvo procitao scenarije, dialoge i ostale pizde materine ovih serija, bez obzira na glumce i sve, dr. cox je meni i dalje drazi i jaci
zanimljivo je kolko su ustvari uloge kao uloge slicne
obojca su emotivne olupine, koji, simplified, just for fun jebu druge ljude u mozak
mada mi se kod dr. coxa isto svidja to sto i njega isfuravaju u seriji, bivsa zena ga maltretira strava, a i nekad ne moze ni JDevu glupost vise koristiti za svoju zabavu
house sam gledao jedno vrijeme, i nema sta, dobro je to i sve, al meni nije leglo, pocelo me smarati, mada su me serije uopsteno pocele smarati
scrubs je izgubio šarm nakon 6. sezone
a za house ne znam sto se tice ovih novijih epizoda
jedino sto volim pogledati u zadnje vrijeme je the big bang theory, po ne znam koji put pregledah sezone, i uvijek se mogu smijati