hm...za preradu vune se svi obratite meni... imam stado od 46 ovaca,next by my door,tako da...
Kaj se ofci tice, ja sam ipak grandmaster, tak da moj struÄni autoritet tu ne dolazi u pitanje...
Posted: 21. 04. 2005. 18:20
by diokhan
WiCkED wrote:
diokhan wrote:
hm...za preradu vune se svi obratite meni... imam stado od 46 ovaca,next by my door,tako da...
Kaj se ofci tice, ja sam ipak grandmaster, tak da moj struÄni autoritet tu ne dolazi u pitanje...
narafno,mi cemo onda bit ko neki isntruktori( ti glavni naravno) a sto aruna rece,muzenje krava moze i to... i rucnoo i mashinom... sve ja to imam smao ne praktikujem,pa etp...
Posted: 21. 04. 2005. 20:09
by Shiteater black
vidim ja da ima ideja, zato pokrenimo revoluciju, i srušimo ovaj metal forum i napravimo novi. onaj za preradu vune.
Posted: 21. 04. 2005. 20:18
by Gunsy
Posted: 21. 04. 2005. 21:56
by Poison girl
he he...
Posted: 21. 04. 2005. 22:05
by djuro_XL
ma imam ja recepte...
specijalac za rostilj, samo mi daj neko meso, da bog da jedanput neku divljac probam
Posted: 21. 04. 2005. 22:07
by Poison girl
Kako neko moze jesti svinjeci mozak...ili mozda misle da ce tako postati pametniji.
Posted: 21. 04. 2005. 22:09
by gopeth
jest bas od svinjeca mozga
Posted: 21. 04. 2005. 22:46
by Poison girl
Pa sta znam...uglavnom se uzasavam od toga
Posted: 21. 04. 2005. 23:06
by diokhan
kao i vecina kolega sa rp-a ,uzasavam se mozga uopcenito
Posted: 22. 04. 2005. 15:19
by Aruna
-oko šišmiša koristi se kao amajlija nevidljivosti
-da zaustavite oluju, bacite crno pile u zrak
-da biste vidjeli budužnost, progutajte srce vivka dok je još toplo......
Posted: 22. 04. 2005. 19:10
by diokhan
sve to super i ok,al odkud mi u picku materino crno pile na oluji
Posted: 22. 04. 2005. 20:00
by Shiteater black
Poison girl wrote:
Kako neko moze jesti svinjeci mozak...ili mozda misle da ce tako postati pametniji.
dobar je mozak s jajima, Å¡ta fali?
Posted: 22. 04. 2005. 20:35
by biafra
KoldVoid wrote:
best food for any girl is DICK
to svi znamo, zato ne znam sta ces ic dalje, pa ti nedam glas