Ajdine majstore, nadam se da to moje grljenje nisi shvatio pogresno

cak sto vise htio sam si tako privuc paznju

jebaji ga, moram i ja na neki nacin zacoolirati koju djevojcicu, posto si ti kako sto rece Sharan veliki jebac. S tim da treba razlikovati kakav jebac

Poštovani Ajdine, citaj, prvotna mi je namjera bila napisati vrlo dug, duhovit i dosljedan post u kojem bih se pozvao na tvoju tzv. seksualnu iskrenost suprotivu utjerivanju tzv. homo naklonosti koju Sharan kroji u svom ponasanju, a nece da prizna

, no budući da sam sustavno sokiran od strane tebe, Ajdine

, pa nemam sredstava kojima bih podmirio telefonski raÄun i ponovno spajanje u mrežu, ovaj post piÅ¡em iz jednog internet-kluba, a svi dobro znamo da je vrijeme provedeno na internetu novac

. Stoga mi preostaje samo da Te neuvijeno, bez srama, zamolim sljedeće: Molim te, priznaj pred svima da ovo ne shvatas ozbiljno
takodjer, Shrane moram vrisnuti jer ne mogu više trpjeti sveprisutnost takvog šmrkljavca kao sto si ti u medijima (elektronskim ponajviše). Koga je briga sto si ti kompleksas

homoseksualni

i pokusavas svoje komplekse rjesavati preko elektronskih medija. primjetno je i da ti to prija, jer na neki nacin postao si ufuranko
Takodjer, Sharane i Ajdine majstore , uvjeren sam da ste se do sada imala priliku susresti s krpeljom (op.a., ovdje se ne misli na pravi, doslovni, već krvi ili ti preneseni smisao te rijeÄi, tj. ne misli se na kukca, već na neendemiÅ¡nu, ne istrebljenu ljudsku vrstu).

A mozda ne vidite da ste bas vi ti krpelji

medjutim, cesto je za uklanjanje nametnika potrebna struÄna pomoć.

Krpelji mogu biti pripadnici oba spola, svih starosnih doba, razliÄitih druÅ¡tvenih slojeva, te razine obrazovanja.

Samo ne znam da li mogu biti homoseksualci

ObiÄno se kreću sami, ili eventualno u manjim grupacijama. (Ovo se moglo primjetiti na Festu

) Ako se gore navedenih primijeti veća koncentracija, smjesta nazvati lokalnu službu za deratizaciju.

Pa ipak, nerijetko se, unatoÄ poduzetim sigurnosnim mjerama, desi da se poneki zalijepi i za Vas. Treba ga odstraniti samostalno, ili uz neÄiju pomoć, i to vrlo oprezno, jer se neki ne daju lako odlijepiti. ( U ov sam se uvjerio nakon Festa

) Istraživanjem i dugotrajnim promatranjem utvrđeno je da se lijepe na postene ljude, nesvjesne postojanja ovih bića.

ZnaÄi, kada ga jednom skinete, sljedeći put budite iskusniji i oprezniji. Nakon otkrivanja jednog, potreban je temeljit pregled: jer gdje je jedan, tu je i drugi, a Boga mi, i treći! Samo mi nije jasno ko bi mogaoi biti treci. Mozda Ihti. I on mi ima neke homoseksualno-krpeljske sposobnosti.
A sto se tice mog brata... Pa onda laze on ili ti Ajdine dragi...