Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 00:38

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 20:31 

equinox[.] wrote:
drugi put Heretik Rajko

Pa zar i ti Heretiče Rajko!!!!!????? :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 22:13 
Administrator

Djambalaja wrote:
Ihti mi rece da te je non-stop vidjao sa nekim deckom u WC-u :?:

Sto slaga jebo sebe, ne sjecam se da sam uopste isao u WC.
Ihti je na festu radio i nije se zajebavao i pio kao neki...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 02:12 
Moderator

LEJNA wrote:
equinox[.] wrote:
drugi put Heretik Rajko

Pa zar i ti Heretiče Rajko!!!!!????? :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:

RAJKO, NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D:D:D:D:D

Ajdin ba nije pedercina, on samo fura onu od bloodhound ganga, i wish i was queer so i could get chicks :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 12:21 

Ajdine majstore, nadam se da to moje grljenje nisi shvatio pogresno :P cak sto vise htio sam si tako privuc paznju 8) jebaji ga, moram i ja na neki nacin zacoolirati koju djevojcicu, posto si ti kako sto rece Sharan veliki jebac. S tim da treba razlikovati kakav jebac :P :twisted: :wink: Poštovani Ajdine, citaj, prvotna mi je namjera bila napisati vrlo dug, duhovit i dosljedan post u kojem bih se pozvao na tvoju tzv. seksualnu iskrenost suprotivu utjerivanju tzv. homo naklonosti koju Sharan kroji u svom ponasanju, a nece da prizna :P 8) , no budući da sam sustavno sokiran od strane tebe, Ajdine :P , pa nemam sredstava kojima bih podmirio telefonski račun i ponovno spajanje u mrežu, ovaj post pišem iz jednog internet-kluba, a svi dobro znamo da je vrijeme provedeno na internetu novac :roll: . Stoga mi preostaje samo da Te neuvijeno, bez srama, zamolim sljedeće: Molim te, priznaj pred svima da ovo ne shvatas ozbiljno :? :o :D
takodjer, Shrane moram vrisnuti jer ne mogu više trpjeti sveprisutnost takvog šmrkljavca kao sto si ti u medijima (elektronskim ponajviše). Koga je briga sto si ti kompleksas :twisted: homoseksualni :P :P i pokusavas svoje komplekse rjesavati preko elektronskih medija. primjetno je i da ti to prija, jer na neki nacin postao si ufuranko :mrgreen:
Takodjer, Sharane i Ajdine majstore , uvjeren sam da ste se do sada imala priliku susresti s krpeljom (op.a., ovdje se ne misli na pravi, doslovni, već krvi ili ti preneseni smisao te riječi, tj. ne misli se na kukca, već na neendemišnu, ne istrebljenu ljudsku vrstu).
:twisted: :P A mozda ne vidite da ste bas vi ti krpelji :P 8) medjutim, cesto je za uklanjanje nametnika potrebna stručna pomoć. :P Krpelji mogu biti pripadnici oba spola, svih starosnih doba, različitih društvenih slojeva, te razine obrazovanja. :? Samo ne znam da li mogu biti homoseksualci :roll: Obično se kreću sami, ili eventualno u manjim grupacijama. (Ovo se moglo primjetiti na Festu :P ) Ako se gore navedenih primijeti veća koncentracija, smjesta nazvati lokalnu službu za deratizaciju. :idea: Pa ipak, nerijetko se, unatoč poduzetim sigurnosnim mjerama, desi da se poneki zalijepi i za Vas. Treba ga odstraniti samostalno, ili uz nečiju pomoć, i to vrlo oprezno, jer se neki ne daju lako odlijepiti. ( U ov sam se uvjerio nakon Festa :P ) Istraživanjem i dugotrajnim promatranjem utvrđeno je da se lijepe na postene ljude, nesvjesne postojanja ovih bića. :P Znači, kada ga jednom skinete, sljedeći put budite iskusniji i oprezniji. Nakon otkrivanja jednog, potreban je temeljit pregled: jer gdje je jedan, tu je i drugi, a Boga mi, i treći! Samo mi nije jasno ko bi mogaoi biti treci. Mozda Ihti. I on mi ima neke homoseksualno-krpeljske sposobnosti. :P :lol: :D
A sto se tice mog brata... Pa onda laze on ili ti Ajdine dragi... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 12:53 

ovo je bio šuk.. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 13:48 

Djambalaja wrote:
Ajdine majstore, nadam se da to moje grljenje nisi shvatio pogresno :P cak sto vise htio sam si tako privuc paznju 8) jebaji ga, moram i ja na neki nacin zacoolirati koju djevojcicu, posto si ti kako sto rece Sharan veliki jebac. S tim da treba razlikovati kakav jebac :P :twisted: :wink: Poštovani Ajdine, citaj, prvotna mi je namjera bila napisati vrlo dug, duhovit i dosljedan post u kojem bih se pozvao na tvoju tzv. seksualnu iskrenost suprotivu utjerivanju tzv. homo naklonosti koju Sharan kroji u svom ponasanju, a nece da prizna :P 8) , no budući da sam sustavno sokiran od strane tebe, Ajdine :P , pa nemam sredstava kojima bih podmirio telefonski račun i ponovno spajanje u mrežu, ovaj post pišem iz jednog internet-kluba, a svi dobro znamo da je vrijeme provedeno na internetu novac :roll: . Stoga mi preostaje samo da Te neuvijeno, bez srama, zamolim sljedeće: Molim te, priznaj pred svima da ovo ne shvatas ozbiljno :? :o :D
takodjer, Shrane moram vrisnuti jer ne mogu više trpjeti sveprisutnost takvog šmrkljavca kao sto si ti u medijima (elektronskim ponajviše). Koga je briga sto si ti kompleksas :twisted: homoseksualni :P :P i pokusavas svoje komplekse rjesavati preko elektronskih medija. primjetno je i da ti to prija, jer na neki nacin postao si ufuranko :mrgreen:
Takodjer, Sharane i Ajdine majstore , uvjeren sam da ste se do sada imala priliku susresti s krpeljom (op.a., ovdje se ne misli na pravi, doslovni, već krvi ili ti preneseni smisao te riječi, tj. ne misli se na kukca, već na neendemišnu, ne istrebljenu ljudsku vrstu).
:twisted: :P A mozda ne vidite da ste bas vi ti krpelji :P 8) medjutim, cesto je za uklanjanje nametnika potrebna stručna pomoć. :P Krpelji mogu biti pripadnici oba spola, svih starosnih doba, različitih društvenih slojeva, te razine obrazovanja. :? Samo ne znam da li mogu biti homoseksualci :roll: Obično se kreću sami, ili eventualno u manjim grupacijama. (Ovo se moglo primjetiti na Festu :P ) Ako se gore navedenih primijeti veća koncentracija, smjesta nazvati lokalnu službu za deratizaciju. :idea: Pa ipak, nerijetko se, unatoč poduzetim sigurnosnim mjerama, desi da se poneki zalijepi i za Vas. Treba ga odstraniti samostalno, ili uz nečiju pomoć, i to vrlo oprezno, jer se neki ne daju lako odlijepiti. ( U ov sam se uvjerio nakon Festa :P ) Istraživanjem i dugotrajnim promatranjem utvrđeno je da se lijepe na postene ljude, nesvjesne postojanja ovih bića. :P Znači, kada ga jednom skinete, sljedeći put budite iskusniji i oprezniji. Nakon otkrivanja jednog, potreban je temeljit pregled: jer gdje je jedan, tu je i drugi, a Boga mi, i treći! Samo mi nije jasno ko bi mogaoi biti treci. Mozda Ihti. I on mi ima neke homoseksualno-krpeljske sposobnosti. :P :lol: :D
A sto se tice mog brata... Pa onda laze on ili ti Ajdine dragi... :twisted:

bas si se potrudio.........nego odakle si to prepisao??? :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 14:46 

Oleeee! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 14:52 

ahhaha,oj pederlookaaaaa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 16:35 

satans bride wrote:
bas si se potrudio.........nego odakle si to prepisao??? :wink:

Odakle cu prepisati?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 17:47 
Moderator

dragi djambalaja :)

ja ne gajim nikakve homo sklonosti. Volio bih biti peder, ali jednostavno ne mogu, i zasto onda da se furam? Vidim tebi stvarno fino ide. Idesh u shopping, sminkash se na festivalima, a volis i da spavas sa prijateljima u mracnim sobama. Primjetio sam da me pohotno gledaash dok sam lagano lizuckao vrh pecene virsle da provjerim je li vruca da ne oprzim jezik. Znam da si htio da te uzmem odmah ondje, u kuhinji, pred bilo kim. Htio si da osjetish sirovu musku snagu, ali ja ipak imam postovanja prema starijim ljudima koji su trenutno bili prisutni u kuci. :D Htio si da budes Robson, a ja tvoj Wolfgang Cutler. :D:D
Za ajdina i tvog buraza ne znam.
Jedna stvar me muci, otkad sam se vratio sa festa...ujutro sam se probudio u USV-u, a ti si ''cvrsto spavao''. Moj slic je bio otkopcan, i moj maleni dinosaur je uspjesno strsio. Razlog za moju zabrinutost je da sam ja ustao u 8 i 15, a zornjak me puca tek oko 9...molim te obrazlozi mi sta se desavalo dok sam bio nesvjesan :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 18:31 

i opet pederluk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 20:23 
Moderator

hahahahaha sharan ubija

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 20:24 
Moderator

biafra wrote:
hahahahaha sharan ubija

... u anal :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 20:30 
Moderator

fist bang maniaaaaa!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2005. 22:49 

Hahahah... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2005. 00:50 

Djambalaja wrote:
sta ja znam, raznih likova ima na forumu...
A sto se tice jebanja - pa ako Sharan da guze onda se stogod i pojebe... :P

Quote/Djambalaja/Privatna poruka. :lol:

Profile  

Post subject: Sharane jebo te Ajdin
PostPosted: 13. 05. 2005. 12:03 

Ovako stoje stvari Sharane:
Posto si primjetio da sam te, na samo tebi znan nacin gledao kada si jeo virslu (odnosno, ti to smatras pohotno) :P , onda ti moram i obrazloziti sto je mene privuklo da pogledam te dok jedes. Nikada mi nije bilo jasno kako ljudi mogu na tako slozen nacin biti ruzni a i uz to mljackati do besvijesti (Posto si ti zajedno sa Ajdinom strucnjak za strucno-strane izraze - nadam se da postoji i takva ista rijec i za mljackanje. Ili pak ne :?: ). Nadam se da si se zapitao, kada si bio u busu, zasto ja vise nisam mogao jesti? Pa ako nisi, evo ti odgovor. Pa jarane, uzasno ruzno jedes a uz to i smrdis kao svinja? Kupas li se ti ikako? :twisted: I onaj derpe (koji je na zalost ljepsi od tebe :roll: ) iz Njemacke s kojim se dopisujes, je jos jedna potvrda da si DERPE a ne to, da samo zelis biti to. Nazalost, tvoj dinosaurs je premal, pa ga nisam mogao naci u USV-u. Jebaji ga, ja onda ne znam kako znas kada te zornjak opali kada ti je onoliko mal. Priznajem :twisted: , trazio sam ga, medjutim posto ti je premal, a ja u onim uslovima nisam imao pincetu i mikroskop - nisam ga mogao naci.
P.S. Nadam se da si se okupao, i usput da ti kazem da sam negdje procitao da postoji klinika koja produzuje kurac - PA ETO JAVI SE :!: :twisted: :wink: :P 8)

A ti Ajdine, dragi, preljepi JEBACHU (muskih anusa), pa ako sam tebi priznao neke stvari :twisted: :roll: :wink: :P 8) :lol: :) :D - nemoj ih siriti dalje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2005. 15:57 
Moderator

uuuuuuuuuhuhuhuhuh...Djambalaja odmori malo :lol:

Profile  

Post subject: Re: Sharane jebo te Ajdin
PostPosted: 13. 05. 2005. 20:44 

Djambalaja wrote:
Nazalost, tvoj dinosaurs je premal, pa ga nisam mogao naci u USV-u.

onda nije dinosaur nego guster.......
sto ti volis da pises....jel ti pripremas te postove na papiru prvo pa onda ispisujes....sto se okomise na tebe :wink:

Profile  

Post subject: Re: Sharane jebo te Ajdin
PostPosted: 13. 05. 2005. 22:48 

satans bride wrote:
jel ti pripremas te postove na papiru prvo pa onda ispisujes....sto se okomise na tebe :wink:

A sto i ti znas postavljati pitanja :twisted: jel to studiras pravo, majke ti :?: :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]