megasmrt wrote:
vidi opet ova dva debila insekt i Arch....bola vi mrzite BIH i to je odraz vaseg ustasluka...najradje bi da je nema. Arch pravi si mali debil....idi navijat za Uski ili za Svinjski bola okle tebe u fudbalu. samo se pitam gdje vam je istorija...hahahahhahahhaa. e jadnice jadni nema ustaske drzave pa ti je krivo ali umri sta cu ti ja....idi negdje drugo kad ti nije dobro u njoj. sve dok je debila kao vas dvojica a i Snake je tu naravno, nikad necemo normalno zivot pravit jer vi ste tu da malo nacionalisticki podjelite sve. i kazes Siroki fino docekan?..HAHAHAHAHAHAHAH ROFL ROFL HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA....pa ti covjece nisi dobar idi u ljekara. bola pokazali ste koliko vam je stalo da zivite u nekoj svojoj drzavi tzv. ustaska H-B ali meni ta potvrda nije trebala jer sam je imo jos od rata....sve mi je jasno samo okle tebe takog debila da mi pises o tome kad SIGURNO NISI BIO DOLE I VIDIO NAJGORE NEGO SAMO KENJAS OVDJE.....zato se poklopi i ti i ovo malo bande sto si skupio oko sebe jer ste mnogo smjesni.
Jesi glup covjece.. jedino nacionalisticko govno ovdje si ti.. a sad kako si ti uspio fino zakljuciti da ja mrzim ovu drzavu, svaka cast, procita me samo tako.. dolazeci od covjeka koji idealizira propalu drzavu te uopce ne zivi ovdje vec pokusava potkopati sve sto se pokusava u ovoj jadnoj maloj drzavici napraviti u zadnje vrijeme, ironicno, doista.. nemoj me nasmijavati svega ti.. suti, pametniji si kad sutis.. kao sto rece foxinho haj ti fino ovamo sa svima nama govna jedi pa mi onda pricaj nesto.. a dotle, tisina.. toliko o nekoj toleranciji kojom se ponosis.. mislim lijepo je za vidjeti kako je netko iz inostranstva ovako 'aktualan' u 'nasim' temama.. yah.. ljubomorni vapaji iz inostranstva od takvih me zaista ne itereresiraju.. zivi u proslosti, izvlaci svoje neke predrasude, boli me neka stvar.. uvjeravaj se u ono sto zelis, al ako ce me itko uciti sta je tko i gdje neces biti ti, vjeruj mi..
odakle mene s nogometom..

eh.. jada.. ti ces me uciti.. ako ti svo znanje staje na 'halo brata znas ti sta je Velez bio u Yugi.. pa ti 'ustaski' klubovi nisu ni postojali', save your breath..