Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 21:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2005. 14:04 

Northern Horda wrote:
archandjel
a ti govoris kako velez ima retardiran sastav,pa kakv onda zrinjski sastav ima kad gubi od luxemburga?

Ima vjerojatno i jos gori.. samo sto ovi nisu u drugoj ligi i u Vrapcicima vec su prvaci ove jadne male drzavice.. sto bi bilo to sto boli.. nisam se na to osvrnuo primarno i to sam vec rekao i jedne i za druge, citaj postove.. boli mene neka stvar subjektivno za Zrinjski, normalno da mi je draze da prodje nego da ispane, kao i svaki predstavnik BiH sto se toga tice, bar meni.. ionako je koeficijent srozan do minimuma al et, boli me vise neka stvar kad vidim kako se razmislja.. ono sto mene subjektivno vec zanima bi bio NK Siroki Brijeg.. no ne mogu pratiti maloumne postove koji se pisu ovdje, i to pretezno od ljudi koji cak nisu tu, gledaju u proslost, idealiziraju propalu drzavu i usudjuju se onda s distance biti 'pametni' i neaktualno komentirati nesto, analizirati, goniti vlastitu propagandu bez ikakve objektivnosti, a blage nemaju o cemu pricaju.. to je vec notorna glupost i ortodoksna zavist.. tu je krajnja poanta..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 08. 2005. 09:32 

pa crkni ti majmune...tako cemo manje ustasa imat na planeti i normalno zivit. Horda pusti budalu vidis da nema veze o cemu prica bola.....za njega je svinjski europski klub cini mi se..hahaahahaha...jadno i bjedno sta vise reci.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 08. 2005. 16:29 
Moderator

ko ono reče da sport prevazilazi politiku...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 08. 2005. 16:54 

haha, tamo negdje 1912. je mozda bilo tako. Sad nema utakmice BILO KOJEG kluba a da nema kukastog kriza, prekrizenog "O" i ostalog povijesnog smeća. I ovo je apsolutna istina, ovo se nemoze demantirat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 08. 2005. 09:50 

Northern Horda wrote:
ma kakav zrinjski ,treba im zabraniti da igraju fudbal svakako.usput da kazem ,ja sam i prije pocetka navijao za dudelange.

jos reci da volis BiH, to bi onda bio vrhunac gluposti, da imate imalo pameti navijali bi za ekipu iz svoje zemlje kako god se ona zvala (Zrinjski, Leotar, Jedinstvo, .....). Kad je Dinamo u Europi, onda mi je drago kad pobjede, mada ih prezirem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 08. 2005. 13:40 

ma ne mogu ja bolan navijati za klub ,na cijem se stadionu zvizdi himni BIH.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 08. 2005. 17:00 

koliko sam uopce BiH himna nema texta (jebes taku drzavu, iskreno). A na tekmi se himne nisu ni svirale (koliko se sjecam)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 08. 2005. 17:07 
Moderator

insekt9 wrote:
koliko sam uopce BiH himna nema texta (jebes taku drzavu, iskreno).

nije drzhava kriva shto himna nema teksta nego gospoda paravac, tihic i jovic, nabijem ih na kurac svu trojicu, a zrinjski je kurac od kluba.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 09:42 

Northern Horda wrote:

lijepo receno brato......a neki vec zaboravljaju sta je Siroki uradio na zadnjoj tekmi protiv Sarajeva u kupu....i oni ce se pravdat...joj da mi je znat sa cim se pravdaju. treba gonit govna odakle su dosla i pocet pravit normalnu ligu kakva je i bila....bez nekih svinjskih i tako nepoznatih klubova svijetu u bivsoj YU.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 08. 2005. 10:07 

@megasmrt >> hajde ti u Irak brani svoju drzavu i ne seri iz dijaspore!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2005. 02:40 

El Foxinho wrote:
haha, tamo negdje 1912. je mozda bilo tako. Sad nema utakmice BILO KOJEG kluba a da nema kukastog kriza, prekrizenog "O" i ostalog povijesnog smeća. I ovo je apsolutna istina, ovo se nemoze demantirat.

Armada/Torcida pretpostavljam..? iako vjerujem da ti je kolega Millwall to objasnio podrobnije opet da ponovim da su to toliko male skupine ljudi, jadni pojedinci, da to nije ni vrijedno komentirati niti praviti buku od toga..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2005. 02:47 

megasmrt wrote:
Northern Horda wrote:

lijepo receno brato......a neki vec zaboravljaju sta je Siroki uradio na zadnjoj tekmi protiv Sarajeva u kupu....i oni ce se pravdat...joj da mi je znat sa cim se pravdaju. treba gonit govna odakle su dosla i pocet pravit normalnu ligu kakva je i bila....bez nekih svinjskih i tako nepoznatih klubova svijetu u bivsoj YU.

Ne seri svega ti kad nemas BLAGE VEZE o tome sta je bilo, tko je bio i kakva je situacija uopce.. ti ces mi o tome pricati.. poklopi se negdje svega ti.. a njima pretpostavljam nista nije bilo u Sarajevu..? docekani fino i sve to..? jebla te tvoja 'normalna' liga sa takvim stavom.. eto ti je, pravi je, zivi u proslosti, zavaravaj se.. cini sve sto mozes da sakrijes mrznju, ljubomoru i nemoc.. ocito ce jedino tako nekad mocni i normalni Velez vidjeti prvu ligu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2005. 10:49 

vidi opet ova dva debila insekt i Arch....bola vi mrzite BIH i to je odraz vaseg ustasluka...najradje bi da je nema. Arch pravi si mali debil....idi navijat za Uski ili za Svinjski bola okle tebe u fudbalu. samo se pitam gdje vam je istorija...hahahahhahahhaa. e jadnice jadni nema ustaske drzave pa ti je krivo ali umri sta cu ti ja....idi negdje drugo kad ti nije dobro u njoj. sve dok je debila kao vas dvojica a i Snake je tu naravno, nikad necemo normalno zivot pravit jer vi ste tu da malo nacionalisticki podjelite sve. i kazes Siroki fino docekan?..HAHAHAHAHAHAHAH ROFL ROFL HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA....pa ti covjece nisi dobar idi u ljekara. bola pokazali ste koliko vam je stalo da zivite u nekoj svojoj drzavi tzv. ustaska H-B ali meni ta potvrda nije trebala jer sam je imo jos od rata....sve mi je jasno samo okle tebe takog debila da mi pises o tome kad SIGURNO NISI BIO DOLE I VIDIO NAJGORE NEGO SAMO KENJAS OVDJE.....zato se poklopi i ti i ovo malo bande sto si skupio oko sebe jer ste mnogo smjesni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 08. 2005. 15:16 

Aman- zaman, ljudi !!! :shock: :D
Debrecen rula, Ćiro jeban, a vi tu ...
Hrvati nisu fašisti, naravno (ustaše su izrodi, i nekad su harali, neće više), Zrinjski jeste klub koji budi i gaji nacionalističke tendencije nažalost, Velež je stvoren kao klub mostarskih radnika-komunista (skojevaca, i zato mi je drag neizmjerno!).Jedan s drugim se ne mogu porediti --slično bi bilo porediti NK "Troglav" iz Livna sa FK " Željezničar" iz Sarajeva!
Ima još primjera u BiH kada klub i njegovi navijači krenu s nacionalističkim preseravanjem (Borac BL, Leotar, Sarajevo...)
Pretjerali smo svi s ovom temom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 08. 2005. 15:23 

Archangel wrote:
El Foxinho wrote:

Armada/Torcida pretpostavljam..? iako vjerujem da ti je kolega Millwall to objasnio podrobnije opet da ponovim da su to toliko male skupine ljudi, jadni pojedinci, da to nije ni vrijedno komentirati niti praviti buku od toga..

ma male skupine ljudi moj kurac, kad vidiim one balavce obrijane glave kako mi briju neku spiku "Srbe ne vrbe" zapalio bi tribinu cijelu, a pod cijim su utjecajem? starijih "kolega" nacista/fasista/govana/nek krepaju svi po redu, koji misle da su BAD ako naprave transparent s WHITE PRIDE WORLD WIDE.

nazi punx fuck off.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 08. 2005. 02:56 

El Foxinho wrote:
Archangel wrote:
El Foxinho wrote:

ma male skupine ljudi moj kurac, kad vidiim one balavce obrijane glave kako mi briju neku spiku "Srbe ne vrbe" zapalio bi tribinu cijelu, a pod cijim su utjecajem? starijih "kolega" nacista/fasista/govana/nek krepaju svi po redu, koji misle da su BAD ako naprave transparent s WHITE PRIDE WORLD WIDE.

nazi punx fuck off.

Eh, ponavljam, sudis po manjim skupinama koji veze s organiziranim navijanjem nemaju, nit ih je dovoljno da se o tome diskutira.. jebga sad, toga vec ima svugdje gdje je posrijedi masovno okupljaliste.. mislim znam da nisi bas redovit na tim utakmicama, popricaj s ljudima koji idu, pravim navijacima, pa nek ti malo svoje misljenje o tome kazu da ja bezveze ne objasnjavam ovako indirektno preko foruma.. onda ces vjerojatno shvatit sta ti zelim reci..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 08. 2005. 03:10 

megasmrt wrote:
vidi opet ova dva debila insekt i Arch....bola vi mrzite BIH i to je odraz vaseg ustasluka...najradje bi da je nema. Arch pravi si mali debil....idi navijat za Uski ili za Svinjski bola okle tebe u fudbalu. samo se pitam gdje vam je istorija...hahahahhahahhaa. e jadnice jadni nema ustaske drzave pa ti je krivo ali umri sta cu ti ja....idi negdje drugo kad ti nije dobro u njoj. sve dok je debila kao vas dvojica a i Snake je tu naravno, nikad necemo normalno zivot pravit jer vi ste tu da malo nacionalisticki podjelite sve. i kazes Siroki fino docekan?..HAHAHAHAHAHAHAH ROFL ROFL HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA....pa ti covjece nisi dobar idi u ljekara. bola pokazali ste koliko vam je stalo da zivite u nekoj svojoj drzavi tzv. ustaska H-B ali meni ta potvrda nije trebala jer sam je imo jos od rata....sve mi je jasno samo okle tebe takog debila da mi pises o tome kad SIGURNO NISI BIO DOLE I VIDIO NAJGORE NEGO SAMO KENJAS OVDJE.....zato se poklopi i ti i ovo malo bande sto si skupio oko sebe jer ste mnogo smjesni.

Jesi glup covjece.. jedino nacionalisticko govno ovdje si ti.. a sad kako si ti uspio fino zakljuciti da ja mrzim ovu drzavu, svaka cast, procita me samo tako.. dolazeci od covjeka koji idealizira propalu drzavu te uopce ne zivi ovdje vec pokusava potkopati sve sto se pokusava u ovoj jadnoj maloj drzavici napraviti u zadnje vrijeme, ironicno, doista.. nemoj me nasmijavati svega ti.. suti, pametniji si kad sutis.. kao sto rece foxinho haj ti fino ovamo sa svima nama govna jedi pa mi onda pricaj nesto.. a dotle, tisina.. toliko o nekoj toleranciji kojom se ponosis.. mislim lijepo je za vidjeti kako je netko iz inostranstva ovako 'aktualan' u 'nasim' temama.. yah.. ljubomorni vapaji iz inostranstva od takvih me zaista ne itereresiraju.. zivi u proslosti, izvlaci svoje neke predrasude, boli me neka stvar.. uvjeravaj se u ono sto zelis, al ako ce me itko uciti sta je tko i gdje neces biti ti, vjeruj mi..
odakle mene s nogometom..? eh.. jada.. ti ces me uciti.. ako ti svo znanje staje na 'halo brata znas ti sta je Velez bio u Yugi.. pa ti 'ustaski' klubovi nisu ni postojali', save your breath..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 08. 2005. 10:47 

Archangel wrote:
megasmrt wrote:

Jesi glup covjece.. jedino nacionalisticko govno ovdje si ti.. a sad kako si ti uspio fino zakljuciti da ja mrzim ovu drzavu, svaka cast, procita me samo tako.. dolazeci od covjeka koji idealizira propalu drzavu te uopce ne zivi ovdje vec pokusava potkopati sve sto se pokusava u ovoj jadnoj maloj drzavici napraviti u zadnje vrijeme, ironicno, doista.. nemoj me nasmijavati svega ti.. suti, pametniji si kad sutis.. kao sto rece foxinho haj ti fino ovamo sa svima nama govna jedi pa mi onda pricaj nesto.. a dotle, tisina.. toliko o nekoj toleranciji kojom se ponosis.. mislim lijepo je za vidjeti kako je netko iz inostranstva ovako 'aktualan' u 'nasim' temama.. yah.. ljubomorni vapaji iz inostranstva od takvih me zaista ne itereresiraju.. zivi u proslosti, izvlaci svoje neke predrasude, boli me neka stvar.. uvjeravaj se u ono sto zelis, al ako ce me itko uciti sta je tko i gdje neces biti ti, vjeruj mi..
odakle mene s nogometom..? eh.. jada.. ti ces me uciti.. ako ti svo znanje staje na 'halo brata znas ti sta je Velez bio u Yugi.. pa ti 'ustaski' klubovi nisu ni postojali', save your breath..

ma ti jedi govna mali seronja...samo toliko imam reci jednom ustashi i tipu koji sere odnekle sa sela a veze nam sta prica!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 08. 2005. 11:37 

ja nisam u nijednom archovom postu (a ima ih 2753) uspio ni naslutit da je ustaski orjentiran a ako navije za "obojen" klub jebiga, i lazio je nazi pa to to ne znaci da su svi lacijali nacisti i fašisti.
Upravo sam potkopao svoj zadnji post, jebe mi se.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 08. 2005. 03:11 

A jel.. a ti ces meni iz 'West Hollywood' srati..? mislim da si dokazao tko je sta i tko sere ovdje.. rasprava gotova..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]