Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 16:37

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 82 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2006. 04:21 

joj meni je taj maca fuj, mastan, neuredan, neotesan seljacina i kreten koji se toliko nafurao kao da je pola svijeta osvojio a ustvari je niko i nista, ni zabavljac ni voditelj a kamo li glumac, jednom sam ga gledala u kamernom i fakat mi ga na kraju vise zao bilo koliko je jadan pun sebe i ubjedjen da zna glumiti a nema pojma, a o njegovoj pojavi na televiziji da i ne govorim, stvarno se treba zapitati na kakvom je nivou nas narod kad ga onakav debilizam odusevljava :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2006. 08:12 

ja nisam imala priliku gledati njegov show, ali je meni maca nekako pravo jebozovan :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2006. 10:27 

Ja sam zaista konto da je posrijedi neki debakl kad mi je ovaj jean haver reko da pogledam centralni danas. Sta reci. Predugo nisam morao da patim Bosanske analfabete na telki. Uz sve duzno postovanje za ratne zasluge, za podvige i proslost, Senad Hadzifejzovic je jebeni dinosaurus. Uz to, sasvim tipicno, ego se isijava iz ovog poluprosjecnog i minimalno elokventnog voditelja, do te mjere da mi je zaista mucno gledati njegovu emisiju. Uz to tanko prikriva povrijede casti koje mu je Maca nanio. Da je Hadzifejzovic covjek bilo kakve gravitacije i profesionalnosti nebi odgovorio jednosatnim ispiranjem mozga i unistavanjem licnosti za koje je objerucke potego.

Maca je uvjek bio meni licno, cisti neukus. Ko neka prikaza iz Kusturicinog filma, ono, bas se uklapa u scenografiju. Fali los narodnjak, prljav birtus i jeftina sisojka sa mikrofonom. Al nas je Hayat posteno isterorizirao sa najdosadnijim, najumisljenijim novinarstvom koje sam imao sansu vidjeti u zadnjoj godini, tako da sva polemika oko Mace i OBN-a pada u solju.

Kakva je ovo drzava? JADNA. Da nije, Maca bi vec 7 dana bio na intenzivnoj njezi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2006. 17:51 

zeberdee wrote:
Maca je kompletan kreten,dok je radio na Pinku poslovno je dosao u BL i zadesio se u jednom klubu gde sam i ja slucajno bio sa ekipom,krenu da se krevelji i glupo ponasa,ubrzo je morao da se izgubi glavom bez obzira,jer ljudi ovde bas nisu naklonjeni toj nekoj sarajevskoj prici,tako da se odma nasla grupa likova koja ga je uzela na oko,meni ga u jednom trenu bilo zao,jbg.

Å okantno

Ž

Evo šokiran sam

Enivej, show je odlican, sto se pokazalo i sinoc.

Hadzifejzovic je sujetni kreten

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2006. 21:16 

KoldVoid wrote:
Ja sam zaista konto da je posrijedi neki debakl kad mi je ovaj jean haver reko da pogledam centralni danas. Sta reci. Predugo nisam morao da patim Bosanske analfabete na telki. Uz sve duzno postovanje za ratne zasluge, za podvige i proslost, Senad Hadzifejzovic je jebeni dinosaurus. Uz to, sasvim tipicno, ego se isijava iz ovog poluprosjecnog i minimalno elokventnog voditelja, do te mjere da mi je zaista mucno gledati njegovu emisiju. Uz to tanko prikriva povrijede casti koje mu je Maca nanio. Da je Hadzifejzovic covjek bilo kakve gravitacije i profesionalnosti nebi odgovorio jednosatnim ispiranjem mozga i unistavanjem licnosti za koje je objerucke potego.

Maca je uvjek bio meni licno, cisti neukus. Ko neka prikaza iz Kusturicinog filma, ono, bas se uklapa u scenografiju. Fali los narodnjak, prljav birtus i jeftina sisojka sa mikrofonom. Al nas je Hayat posteno isterorizirao sa najdosadnijim, najumisljenijim novinarstvom koje sam imao sansu vidjeti u zadnjoj godini, tako da sva polemika oko Mace i OBN-a pada u solju.

Kakva je ovo drzava? JADNA. Da nije, Maca bi vec 7 dana bio na intenzivnoj njezi.

:twisted: UPRAVO :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 01. 2006. 21:43 
Moderator

kreten,seljacina,gradski pacov,antitalentirani glumac(jok,prestao je glumiti zbog emisije),emisija mu je olicenje neukusa,pokusava biti sokantan ili originalan,ali vala nije ni jedno ni drugo,ovakvih likova je vec bilo,a i ako ces vec biti sokantan,ipak trebas imati makar malo inteligencije i sarma,unatoc svemu(npr.Ali G),nije ni cudo sto radi na OBN,okupljalistu debila i propalica,najgore od svega je sto me ponekad podsjeca na Sharana :s

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 01:32 
Administrator

Nije Senad uopste los. Naprotiv njegov dnevnik je najbolja informativno-politicka emisija u BiH i jedina sto valja na NTV Hayat. Nije Senad reagovo zato sto je njega prozvo (dobro dijelom i jest), nego je to reagovanje protiv OBN-a i Calete koji radi sve ono sto ne smije u Cro i Slo i za sto je u cro mogo glavom platiti (dumping cijena reklama). Maca je samo sredstvo. Da nije Maca bio bi neki drugi, mozda jos gori i vulgarniji. Pa stavi se ti u polozaj one zene sto je onaj piljar bez zuba i sa cetverogodisnjom skolom za "cvaju" drpo za guzicu. Zamisli da je to tvoja mama.. Zato Senadu svaka cast!
Inace, maca da li je neko primijetio da Maca u "skecevima" pokusava kopirati nadrealiste? A Maca Hadzifejzovica oponasa sa beogradskim akcentom.. nidje veze (ovo je jedino dobro sto je izaslo iz macinih usta) :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 02:03 

rock wrote:
Nije Senad uopste los

Jarane, pogledaj bilo kakvu renomiranu stanicu ko BBC World. Kako se pravi jebena informativna emisija. Objektivno, bez sranja, bez soljenja pameti. Hadzifejzovicev pristup sam vec vise puta vidio. Kod likova kao sto je Bill O'Riley. Samo sto, nazalost, Bosna nema jednog Letterman-a da mu pred cjelom drzavom u brk kaze, "dragi Senade, ti si meni rega coek, al 70% rjeci koje izlaze iz tvojih usta su mrtvi proljev".

Opaske tipa "drogerasi, narkomani su nam uzor djeci" su direktna indikacija mentalnog sklopa ovog konzervativnog djubretara. Direktna indikacija ko mu je ciljana publika. Po Rupert Murdoch teoriji, onaj najnizi sloj, oni koji nemaju kapacitete da rasudjuju za sebe iz prilozenog, pa im treba vec pripremljeno misljenje.

Coece, pa on nemoze kvalitetno ni da cita napisan tekst, zastajkuje, grijesi. Sjetimo se kako je svoju zenu utovario prvo kao weathergirl na staroj BHT, pa kasnije ko i nekog popratnog voditelja. Blam mrtvi.

Mozda Senad JESTE najbolji informativni novinar u BiH teve univerzumu, al to je samo jos veci ocaj, jos veci cemer. Mogao je biti jebena legenda. Ali kao i svi Bosanci prije i poslije, lako se zadovoljio sobom i vidio se velikim. Zato narod mora da pati poluproizvod. Vjecno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 02:56 

Gledala sam jucer taj Macin show jedno desetak minuta (na poluvremenu utakmice). Htjela sam bas da vidim koje je to cudo o kojem svi pricaju...
Sta da kazem, i tih 10tak minuta je bilo previse za moje zivce! Najgore je sto je taj show samo odraz jadnog stanja u nasoj drzavi kada ovakve gluposti uopste mogu da se prikazuju na tv-u, a jos gore sto su popracene velikom zainteresiranoscu nase siroke mase... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 03:03 

Kirka wrote:
(na poluvremenu utakmice):

jesmo ih razvalili :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 03:04 

Kirka wrote:
Gledala sam jucer taj Macin show jedno desetak minuta (na poluvremenu utakmice). Htjela sam bas da vidim koje je to cudo o kojem svi pricaju...
Sta da kazem, i tih 10tak minuta je bilo previse za moje zivce! Najgore je sto je taj show samo odraz jadnog stanja u nasoj drzavi kada ovakve gluposti uopste mogu da se prikazuju na tv-u, a jos gore sto su popracene velikom zainteresiranoscu nase siroke mase... :roll:

ah bas sam htjela napsiati potpuno identican post... samo bez ove utakmice :)

Last edited by Amalthea on 17. 01. 2006. 03:05, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 03:05 

hot_blood wrote:
Kirka wrote:
(na poluvremenu utakmice):

jesmo ih razvalili :lol: :lol: :lol:

Konacno je i nama osvanulo! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 03:06 

Amalthea wrote:
Kirka wrote:

ah bas sam htjela napsiati potpuno identican post... samo bez ove utakmice :)

Hajde, ustedila sam ti vrijeme :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 15:05 

Imao je par dobri folova sa onim reklamama i to je to.Ma bolji je bio dok je vodio onaj kviz na obn-u.Ono je bila ludnica.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 17:29 

ma s kvizom se i probio :) :) a za reklame mu svaka cast..i samo mi nije jasno gdje nadje one antitalente..pa ono je ne znam - ne moze se definisat :) :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 19:23 

Dakle, jebeni Maca nidje veze :cry: Problem je sto "njegov rad"( ha ha ha prim.) ne bi smo trebali analizirati jer ne zadovoljava profesionalne standarde TV Vogosca( ako to jos uvijek postoji), dakle nazovi standarde televizije lokalnog tipa, da lokalnije ne moze biti.

Stoga, o njemu dosta :twisted:

Nego Hadzifezovic je zanimljiv lik u svemu ovome :?: :!: Ono, pored RAK-a BiH (Regulatorne agencije za komunikacije, ciji direktor, by the way, prima neto platu u iznosu od 5 hiljada KM mjesecno) koja se treba brinuti o sankcionisanju neukusnih i uvredljivih bljuvotina na ovdasnjim TV stanicama, Hadzifezovic uzima stvar u svoje ruka, ko' biva pravdu, pa udri po gledaocima u punih sat vremena rusiti Marinkovica. Jebiga, bas nas je informisao taj CD, bas nam dade pregled najvaznijih desavanja sedmice :!: Imam sasvim jasnu dilemu: Da li to njemu Hadzifejzovic dize gledanost( odnosno, imaju deal) jer jako dobro zna da je negativna reklama danas bolja od hvalospjeva ili ga je kont'o fakat rusit( al' se zajebao jer evo nas sad na ovom topicu raspredamo o Maci).
U svakom slucaju, Hadzifezovic nista ne radi slucajno, to pouzdano znam- ili ima deal sa Macom, ili pokusava da rusi konkurenciju OBN-a kako bi Hayat vratio gledanost ili mu sujeti zasmetala besprizorna popularnost Marinkovica :?: :?: :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 21:02 
ma maca je klasicni primjer seljakluka i primitimizma u BiH

Post subject:
PostPosted: 17. 01. 2006. 21:38 

Sion girl wrote:
, ili pokusava da rusi konkurenciju OBN-a kako bi Hayat vratio gledanost ?:

prije ce ovo bit..mada je sigurno i senadu zasmetalo sto ga je "prozvo" maca sa svojim perifernim dnevnikom

a tv vogosca jos postoji :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 01. 2006. 12:03 

periferni ljudi prozivaju jedni druge preko perifernih emisija. pa zar nije taj jadni narod dosta vise propatio majku mu...imal iko imalo rahmeta u toj drzavi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 01. 2006. 14:04 

Ravager wrote:
Maca show = dno dna, najcrnji primitivizam

...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 82 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]