Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 23:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2006. 23:59 

jebote ono nije normalno sta britanci uradise onim momcima..kako ih izudarase pred kamerom u PM...i mene je zabolilo :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 02. 2006. 01:00 

hot_blood wrote:
jebote ono nije normalno sta britanci uradise onim momcima..kako ih izudarase pred kamerom u PM...i mene je zabolilo :) :)
A koliko toga nije snimljeno? Ma sve je to sranje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 02. 2006. 06:33 

Salko Dinamitash wrote:
retorika cista.. nista od rata.. ako bude nesto, Izrael ce to odraditi a-la "air strike" ko sto su vec odradili i prije... Iran ovo sve vec zna...

djeca previse gledaju teve jelde?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 02. 2006. 19:54 

Gledam ja malo prije kako oni ameri doktori lijece ranjene iracane... A cuo sam svasta sta su sa njih radili prije! Bolje ne pricat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 02. 2006. 19:55 

Jebes i rat i politiku...
Znate sta su atomci rekli: "Nece biti treceg svjetskog rataaaa!!!!"
Zajebajem se...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2006. 16:27 

Sve su ovo veliki predznaci...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2006. 18:24 

nama bi bilo najbolje kad bi nas zadesila situacija kao u filmu The day after tomorrow (neka prirodna katastrofa enormnih razmjera)! priroda uzvraca udarac :lol:
nikad mi nece biti jasno kako ljudi mogu biti ovoliko glupi :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 02. 2006. 01:28 

Tako nekako.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 02. 2006. 09:20 

amerikanci su idioti ali i muslimani su govna (ne svi ali dosta njih)
a za purgere da ne pricam,na zagreb bi bacio neko biolosko oruzije...ovaj svjet je otisao u kur...
:twisted:
:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 02. 2006. 12:54 

Ban Amon wrote:

sudnjeg dana :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 02. 2006. 14:48 

hot_blood wrote:
Ban Amon wrote:

JAH,JAH,KAKVI LOL-OVI.ZNAS KOLIKO SE PROROCANSTAVA POKLAPA SA OVIM VREMENOM.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 02. 2006. 14:55 

NEGO HAJMO SKUPIT GAS MASKI PO PODRUMIMA I SKLADIŠIMA PA IH LAGANO PO "POVOLJNOJ" CIJENI TUŠNUT IRANCIMA I OSTALIM, A MI FINO POSIJAT MINSKA POLJA (MADA IH IMAMO I PREVIŠE) OKO GRANICE SA SUSJEDNIM DRŽAVAMA I ODLUČIT KOGA DA PRIMIMO ZA IZBJEGLICE :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 02. 2006. 00:16 

Warheart wrote:
hot_blood wrote:
Ban Amon wrote:

JAH,JAH,KAKVI LOL-OVI.ZNAS KOLIKO SE PROROCANSTAVA POKLAPA SA OVIM VREMENOM.

JESTE. POGOTOVO JEDNO TRISTA HILJADA HADISA KOJI SU SE IGROM SLUCAJA TEK JUCER POJAVILI U NEKOJ IZDAVACKOJ KUCI U KAIRU.

jebeni idioti...

paranoican musliman=bezglav hajvan

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 02. 2006. 00:17 

compi wrote:
NEGO HAJMO SKUPIT GAS MASKI PO PODRUMIMA I SKLADIŠIMA PA IH LAGANO PO "POVOLJNOJ" CIJENI TUŠNUT IRANCIMA I OSTALIM, A MI FINO POSIJAT MINSKA POLJA (MADA IH IMAMO I PREVIŠE) OKO GRANICE SA SUSJEDNIM DRŽAVAMA I ODLUČIT KOGA DA PRIMIMO ZA IZBJEGLICE :D

HAJMO NE :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 02. 2006. 21:43 

Quote:
Predsjednik Venecuele Hugo Chavez upozorio je američku vladu da više neće dobivati venezuelansku naftu ako 'prijeđe granicu' i dodao kako je već počeo neke pripreme u tom pravcu.

Chavez, ljevičar koji je u sve otvorenijem sukobu s Washingtonom, nije precizirao koje mjere kani poduzeti niti koji bi potezi američke vlade izazvali takvu reakciju.

"Američka vlada mora znati da ako prijeđe granicu više neće dobitu venecuelansku naftu", rekao je Chavez na javnom skupu. "U tom smislu poduzeo sam određene mjere, no neću reći koje", dodao je.

Venezuela, peta po veličini izvoznica nafte u svijetu, zadovoljava 15 posto američkih energetskih potreba.

"Oni misle da ne mogu ništa poduzeti jer ne znamo gdje bismo plasitali svoju naftu. A-ha! Upravo tu tome griješe", rekao je Chavez. "Mnoge države traže više naše nafte. Ali im svima moramo odgovoriti isto, da im ne možemo dati više jer, između ostalog, milijun i pol barela naše proizvodnje ide u Sjedinjene Države".

Chavezov istup najvjerojatnije je izazvala američka državna tajnica Condoleeza Rice, koja je dan ranije Chaveza okarakterizirala kao "izazov demokraciji" te dodala da je "posebno opasna" tijesna suradnja Venecuele i Kube.

Tom je prilikom i potvrdila je da je američki kongres o "venecuelanskom problemu" telefonski razgovarao s ministrima vanjskih poslova Austrije, Španjolske i Brazila.

"Međunarodna zajednica jednostavno mora biti aktivnija u podršci i obrani naroda Venecuele", izjavila je Riceova.

Chavez je njezine primjedbe nazvao prijetnjama i optužio američkog predsjednika i britanskog premijera Blaira za pokretanje plana koji bi spriječio njegov reizbor na izborima, koji Venecuelu očekuju u prosincu.

"Plan je pokrenut. Sada pokušavaju okrenuti Španjolsku, Francusku, Njemačku... cijelu Europu protiv nas", rekao je Chavez.

Zato je pozvao sunarodnjake da prihvate "otpor imperijalistima", kako od milja zove američku vladu.

Chavez je i bivšeg španjolskog ministra vanjskih poslova Josea Maria Aznara, koji je njegov žestoki kritičar, također označio dijelom plana protiv njegovo reizbora.

Posebno je zahvalio komentarima koji su stigli od brazilskog ministra vanjskih poslova Celsoa Amorima i čileanskog predsjednika Ricarda Lagosa zbog toga jer su, navodno, već odbili biti dio Condoleezinog plana.

"'Gospodine opasnost'", rekao je Chavez misleći na Busha, "vi ste stvorili svoj front, zato će mo i mi stvoriri naš".

"I nema veze što će američka vlada učiniti, mi ćemo reagirati kršćanski: udarite li me po jednom obrazu, ja ću vam pružiti i drugi".

"Ja imam moralne snage oduprijeti se starom, ciničnom i nemoralnom imperiju, i mi ćemo vas pobijediti, staro carstvo", obećao je Chavez.

Chavez je iskoristio priliku da bi pozdravio saveznike "na komunističkoj Kubi i u socijalističkoj Boliviji" te je najavio skori posjet Iranu.

Jedina članica OPEC-a u Latinskoj Americi, Venezuela trenutno dnevno porizvodi 3,2 milijuna barela nafte, a SAD je njihov najveći kupac.

Američko-venecuelanski odnosi naglo su pogoršani izborom Chaveza za predsjednika prije sedam godina. On često puta optužuje Washington za zavjere protiv njega.

Odnosi su se dodatno srozali ranije ovaj mejsec kad je Caracas protjerao američkog pomorskog atašea optuživši ga za špijunažu, na što je Washington odgovorio protjerivanjem venecuelanskog diplomata iz SAD-a.

No, unatoč oštrim riječima, Venecuela nastavlja sjeverenom susjedu prodavati milijun i pola barela nafte dnevno, a ima i tri rafinerije i više od 14.000 benzinskih stanica širom SAD-a.

:lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 02. 2006. 01:13 

Viva Venezuela. Nafta, Hugo, i redovne missice svjeta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 02. 2006. 15:01 

ja bi i jedne i druge izbrisao sa zemljovida i gotovo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 02. 2006. 22:07 

Ma nek ovi majmuni iz Amerike nadju valjan dokaz,onda ce bar malo biti opravdanje(kao sto su nasli za Irak,heh).Ma hajde,zna se zbog cega se frka diga.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 18:41 

Warheart wrote:
Ma nek ovi majmuni iz Amerike nadju valjan dokaz,onda ce bar malo biti opravdanje(kao sto su nasli za Irak,heh).Ma hajde,zna se zbog cega se frka diga.

a kad je amerika pomagala,nisi tako govorio.........rat,rat,rat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2006. 20:31 

227417 wrote:
Warheart wrote:

a kad je amerika pomagala,nisi tako govorio.........rat,rat,rat

Nista zato ne rekoh,nego za Irak.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]