Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 21:55

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Najveci true metalac na forumu!
Dr.Larsen 60%  60%  [ 12 ]
lord krvolok 40%  40%  [ 8 ]
Total votes : 20
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 00:46 

zbog debila takvih ko elektron i larsenov fan forumi propadaju.. steta, ne kuzim dje su ti moderatori i admini :o..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 00:50 

OverloRd wrote:
zbog debila takvih ko elektron i larsenov fan forumi propadaju.. steta, ne kuzim dje su ti moderatori i admini :o..

oni/on i jesu moderatori/moderator, druze overlord :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 01:05 
Moderator

Hahaha, Elektron je super lik, i otvara gotovo najbolje teme.

pa ne znam...nekako su mi tu negdje, na istom nivou...al kad se sjetim onih ueber-sexy fotki Lorda, ono, corpse-paint, maČovi i koža, ufff, odma se uzbudim, i postanem horny biatch :P

Definitivno Lord, ali Larsen je nekako pravo agresivan i zajebat, pa me to još više pali...pak, lord 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 01:06 

Ma Larsen je moja kuja!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 02:21 

oooooooo evo i repera vratio se,nije te dugo bilo nesto....nisu to macevi nego macete,cudo se nisi javio na temu MESSIAH nisi imo muda izgleda da te khasma opet klepi hehehehe.nego ostani ti u svom "getu" a ja cu i dalje da furam LEATHER,DENIM AND SPIKES :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 02:34 

Dr.Larsen wrote:
OverloRd wrote:

zanimljivo, zato i jest forum ko kurac..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 03:22 

:lol: ajd mali promjeni pelene, nasra se previse :P a gdje si ti bio kad je forum licio na nesto?

A doktore volim ja tebe, ne znam po cemu to skonta da ja imam nesto protiv tebe :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 03:31 
Moderator

lord krvolok wrote:
...a ja cu i dalje da furam LEATHER,DENIM AND SPIKES :D :D

Misliš valjda gej leather, ass wide open i lubricants?

:lol:

mali, mora da ti je neko previše proširio pakaš, pa sad ne moš ni da misliš kako treba.

ako misliš da je reper uvreda nekome, skontaj tek šta je onda "metalac" :lol:

bože bože i bože, ode sve ovo u PM! :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 03:42 

ispade da su svi old skuleri pederi jer nose kozne tole,jakne i furaju nitne......majmune to ti je pravi metal imidz,a ne ono sto ti nosis

fucking core bitch
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 03:44 

OverloRd wrote:
Dr.Larsen wrote:
OverloRd wrote:

zanimljivo, zato i jest forum ko kurac..

Decko, forum je ko kurac zbog raznih novonakacenih ultra-debila u novom valu expanzije interneta u BH i sire, koji su prouzrocili da svi i sve sto je nekad vrijedilo na ovom forumu lagano krene dalje i dopustilo da ga vode neadekvatni koji ovakve dopustaju..
Da su Elektron, i slicni, zaduzeni za kompletni forum, onda bi to na nesto licilo..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 03:55 
Moderator

lord krvolok wrote:
ispade da su svi old skuleri pederi jer nose kozne tole,jakne i furaju nitne......majmune to ti je pravi metal imidz,a ne ono sto ti nosis

fucking core bitch

:lol:

i onda kažepš da nisi gej...gej as fukk :lol:

čuj old skul je nosat spikes, kožne (karcinogene) tole i kožnjake :lol:

jao, mila majko, na šta je ovaj svijet spao...

ha pravi metal imidž... hahahaha :lol:

joj, umirem :lol:

jest, priznajem, to je pravi metal imidž, karcinogene tole, gej denim i leather odjeća i killeri su pravi metal imidž...a nisu nimalo gej...

jarane...ti si izgubljen slučaj, ti si još gori od onih nafuranih papana koji nosaju COF i Dimmu majice, i zaližu se i obuku kožne...mogu te mislit. Ljudi ti se na ulici smiju u lice, a ti se samo pokupiš doma haha, i plačeš kao kakva pizda u mraku svoje sobe, i pustiš si neki old skul da bi mogao da ovdje sereš i praviš se pametan...hahaha mila majko :lol:

takvi ljudi kao ti mi daju razloga da se smijem, i brukaju metal muziku i taj jedan cijeli "pokret".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 04:11 

pogledaj samo bendove poput NOCTURNAL,NIFELHEIM,OLD,MANIAC BUTCHER,BULLET,WOLF..........vidis njihov imidz i sve ce ti biti jasnol,a ne ko one tvoje raznorazne core picke sto furaju siroke tole,tenisice,glupe tetovaze i baseball kapice....imam 2 prijatelja koji su totalni retro treseri jos uvijek se oblace ko da zive u 80-tim,i upravo ih takvi ko ti ismijavaju zbog tog imidza......to dokazuje da ljudi imaju muda da pokazu sta slusaju i da dokazu da zive za METAL
ma sta vise da kazem ljudi su vidjeli one slike sa vader-a i sve im je jasno
saner si bio i ostat ces

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 04:16 

lord krvolok wrote:
......to dokazuje da ljudi imaju muda da pokazu sta slusaju i da dokazu da zive za METAL

Al vidis u tome i jest stvar...sto bi ja zelio da neko drugi zna sta ja slusam, pa ne slusam ja to zbog njih vec zbog sebe i nemam potrebu da to bilo kome nesto dokazujem :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 04:21 
Moderator

lord krvolok wrote:
pogledaj samo bendove poput NOCTURNAL,NIFELHEIM,OLD,MANIAC BUTCHER,BULLET,WOLF..........vidis njihov imidz i sve ce ti biti jasnol,a ne ko one tvoje raznorazne core picke sto furaju siroke tole,tenisice,glupe tetovaze i baseball kapice....imam 2 prijatelja koji su totalni retro treseri jos uvijek se oblace ko da zive u 80-tim,i upravo ih takvi ko ti ismijavaju zbog tog imidza......to dokazuje da ljudi imaju muda da pokazu sta slusaju i da dokazu da zive za METAL
ma sta vise da kazem ljudi su vidjeli one slike sa vader-a i sve im je jasno
saner si bio i ostat ces

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

čuj "to dokazuje da ljudi imaju muda da pokazu sta slusaju i da dokazu da zive za METAL"...danas nisam veću glupost čuo od ovoga, al eto, znam daš me iznenadit :P

momak ti si dijete jedno, jedno obično balavo derle, koje nije vidjelo ništa, koje ne vidi dalje od svojeg balavog nosa, zato i misliš da ti je metal život. a dobro se zna kako takvih završe...koji gejizmi...hahaha, ali najbolje je "coreru" hahaha :lol: jadan ja sad :D

ode mi kamuflaža u tri pm sad...kako da se vratim u dobre stare metal vode.

btw. te šanere što spominješ, to su oni koji te "metalce" šutaju i kojima metalci slabo kad šta kažu...bar ne pravim šanerima i mangupima.

al nema veze, biće to bolje ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 04:31 

ja jednosstavno volim da se oblacim tako i nosim veliki antikrst ne iz razloga sto sam sotonista.jednostavno volim vidjet izraze lica jebenih krscana koji me sa nevjericom gledaju a pogotovo one casne kako se zgrazavaju kad me vide.oni se tako oblace jer se ljudi zgrazavaju kad vide danasnje moderne "metal" imidze to je samo otpor svemu tome i upravo se iz tog razloga oblace tako....sve je to samo ANARHIJA I otpor jebenim trendovima

OUR RELIGION IS METAL

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 04:42 
Moderator

lord krvolok wrote:
ja jednosstavno volim da se oblacim tako i nosim veliki antikrst ne iz razloga sto sam sotonista.jednostavno volim vidjet izraze lica jebenih krscana koji me sa nevjericom gledaju a pogotovo one casne kako se zgrazavaju kad me vide.oni se tako oblace jer se ljudi zgrazavaju kad vide danasnje moderne "metal" imidze to je samo otpor svemu tome i upravo se iz tog razloga oblace tako....sve je to samo ANARHIJA I otpor jebenim trendovima

OUR RELIGION IS METAL

hahaha, e jebiga, ja sam mislio da si pak malo ozbiljniji u tome što furaš...to je već isfurano, "plašiti" neke kršćane i časne...to je samo dosada čista.

časne su zakon 8) znam ih par pravo kul...te ne može prepast nijedan antikrst nosajući "metalac" pa ni corpsepaint kid. to moraš baš bit...old skul. bar ne one koje ja znam :)

urbi et orbi 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 10:02 

Elektron wrote:
:lol: ajd mali promjeni pelene, nasra se previse :P a gdje si ti bio kad je forum licio na nesto?

ama bolan krivo Overlordu shto ga nisi ukljuchio u poll :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 11:08 

Ej grinderu, ja ne kontam sta si okormio na lorda, koji jednostavno zivi ono sto voli i sve radi radi sebe? To sto ti ne bi nikad oblacio takve stvari da te mozda danasnje armani i gucci-trebice ne bi odbile (a odbiti ce te iovako), vodi na pitanje "sta ces ti na jednom metal forumu?". to je pitanje logike, jer bilo bi realnije da si moderator ili makar aktivni ucesnik foruma tipa fmjam.com.

ti pricas sa svojih 20 godina (according to your gay space) o "isfuranim" stvarima. znaci ti si u groznici nekih faza :)

hail metal, death to posers!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 12:42 

Elektron wrote:
lord krvolok wrote:
......to dokazuje da ljudi imaju muda da pokazu sta slusaju i da dokazu da zive za METAL

Al vidis u tome i jest stvar...sto bi ja zelio da neko drugi zna sta ja slusam, pa ne slusam ja to zbog njih vec zbog sebe i nemam potrebu da to bilo kome nesto dokazujem :)

djaba se trudis objasnit djeca su to...nikom nije svanulo preko noci :)
aha i jos nesto topik je strava :lol:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 12. 2006. 14:39 
Moderator

Dr.Larsen wrote:
Ej grinderu, ja ne kontam sta si okormio na lorda, koji jednostavno zivi ono sto voli i sve radi radi sebe? To sto ti ne bi nikad oblacio takve stvari da te mozda danasnje armani i gucci-trebice ne bi odbile (a odbiti ce te iovako), vodi na pitanje "sta ces ti na jednom metal forumu?". to je pitanje logike, jer bilo bi realnije da si moderator ili makar aktivni ucesnik foruma tipa fmjam.com.

ti pricas sa svojih 20 godina (according to your gay space) o "isfuranim" stvarima. znaci ti si u groznici nekih faza :)

hail metal, death to posers!

A šta to fali FHM trebama? Ti drkaš na njih, a kao ne valjaju :roll:

Majke ti, mojne se ti pravit pametan ovdje. Ostani u svom Brčkom, i tamo na Arizoni prodaju maglu, jer je ovdje neće nitko kupit. Hillbilly redneck trailor trash of this world, unite :P

Death to gejs 8)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]