Stojim iza svega sto si rekao, osim...
Noise Messiah wrote:
Jebiga, ljudi koji nisu nikad došli na FPN neka se prištede komentara vezanih za taj fakultet. Nit ga branim, nit ga volim - mrzim što sam bio student na tom smeću, ali mi je pun kurac ljudi koji seru, i u nebo dižu prava, ekonomije i takva sranja, KAD JE TO SVE ISTO JEDNO JEBENO VELIKO GOVNO!
Jarane, od pravasa i ekonomista mi se sere, al' od ovih pozavrsavanih zurnalista sto ih srecemo po ovoj nasoj odJADA zgradi dobijem dijareju neslucenog intenziteta i dugotrajnosti... Na to se, upravo, pikiralo. Bez obzira sto sam zavrsila psihologiju, imam kredibilitet reci nesto o kolegama koji su me docekali/mi se pridruze u praksi.
Bolonja ili ne, vecinom zavisi od covjeka/studenta kao takvog. Ako fax shvata kao uvod u proces samoedukovanja, Bolonja (koja se kod nas shvata kao produzetak srednjoskolskog obrazovanja, hahaha, jadi moji) ce mu biti smijesna.
Ako fax shvata kao papir da ga tajo uvali na nekom (namjestenom naravno) konkursu u kakvu instituciju ili javno preduzece, bosanska Bolonja banalizma ce mu bit kriptologija par excellence...
ako se ovo odnosilo na mene, onda jebga...nemam stele, a godine na faksu necu uzaludno potrositi i ne educirati/razvijati se :S