Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 17:47

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 5011 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 251  Next
Author Message
 Post subject: Re: Lijep dan/lijepa noc pt. II
PostPosted: 29. 06. 2008. 22:41 

..

Last edited by Bruno on 29. 06. 2008. 23:28, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 29. 06. 2008. 23:12 
artredis wrote:
DeKapitatoR Hani - samoprozvanoj gluperdi Paris Hilton:

Quote:
_____________________@___@__@_____
____________________@_________@____-
___________________@___________@_____
__________________@_____________@_________
__________________@@@_________@@___________
__________________@___@@@@@@__@____________
__________________@_____________@___________
__________________@_____________@__________
__________________@_____________@________
__________________@_____________@_______
__________________@_____________@__________
____________@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
__________@@_________@@@___________@@
_________@@___________@____________@@
________@@___________@@__________@@
________@@@________@@@@_______@@
_________@@@_____@@@_@@@@@@@@
__________@@@@@@@@ @@@@@@
___________@@@@@_@
____________________@
____________________@
_____________________@
______________________@
_______________________@____@@@
_______________@@@@__@__@____@@
_____________@_______@@@____@@
______________@@@@____@__@@
_______________________@

kakva ba kraljica,kakva bossy,ti si jedna obicna
drolja koja je sisla sa brda u .odvratna
si,petolicna,sve najgore...vi ulizivaci ste jos
gori.tebe treba vrljikom preko ledja.

SODOMe kralj si majke mi haveru moj. :lol: :lol: :lol: Podebljano ;-)

e radi ovog sam dobio samo pozitivne poruke a ocekivo sam ban 100%.bice toga jos,samo da se ustelim

PostPosted: 30. 06. 2008. 00:08 

ma vidio spominje augusta, otiso odmah na historiju :mrgreen:
al ne rece mi gdje su ocjene od 1-5..hrvatska :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 00:21 
Moderator

de Saussure wrote:
zasad se tlačim još i s etnologijom i kulturnom antropologijom. ae kulturna antropologija je i podnošljiva, al ovo je za upucat se x_x

De mi reci je li od ovog bolidranog makar za širu literaturu predviđeno išta od Vere Erlich?
Oba su predmeta strašno zanimljiva, hajmo se mijenjati.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 00:32 

je. prošle godine sam mislim čitala nešto njeno za kolegij temeljni pojmovi hrv etnologije :)

zašto, šta to ti studiraš?

ma more to bit zanimljivo, iamo kolegije tipa antropologija seksualnosti, feministička antropologija i tak....al ja se sa ljudima živim ne snalazim ;-) daj meni grob kakvog rimljanina il kasnolatenskog ratnika da kopam i ja sam sretna :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 00:45 
Moderator

de Saussure wrote:
je. prošle godine sam mislim čitala nešto njeno za kolegij temeljni pojmovi hrv etnologije :)

zašto, šta to ti studiraš?

ma more to bit zanimljivo, iamo kolegije tipa antropologija seksualnosti, feministička antropologija i tak....al ja se sa ljudima živim ne snalazim ;-) daj meni grob kakvog rimljanina il kasnolatenskog ratnika da kopam i ja sam sretna :mrgreen:

Pravo, ali čitam šta mi padne šapa. Od Vere sam čitao U društvu sa čovjekom - lijep uvodnik u etnologiju i kulturnu antropologiju. Opisuje od običaja na Pentakostama, preko Afrike, tamo već gdje je bila Margaret Mead, onda naše prostore, npr. mala ali slatka obrada sevdaha kao kulturnog fenomena.

Vidiš, jedino što bih imao da ti ponudim je rimsko pravo ali ga ne bih zamijenio već dijelio jer mi je najdraži - i sve u vezi s tim (posebno ako uzmeš da stari rim postaje važan danas upravo preko prava napisanog još prije 2000 godina - prava civilizacijska tekovina na osnovu koje danas Kina, Urugvaj, afričke i ine azijske države izgrađuju svoje pravne sisteme). A rado bih mijenjao sve ovo što si napisala za socijalno pravo (smajli koji riga) ali mali su izgledi da pristaneš na ponudu (eto sad učim obligacije pa mi milion termina iz i u vezi sa ugovorima struju mislima) :) .

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 00:55 

ja sam njeno čitala nešto o porodici...

a margaret mead je okej. iako su joj istraživanja metodološki u kurcu. svi ti boasovci su meni isti : ) a on mi se pogotovo zgadio kad sam čitala dnevnik koji je pisao paralelno sa istraživanjem jednim..o tome kolko mu je odvratno i kako su ti ljudi divljaci i kako su glupi i nazadni...neš ti antropologa.

no uglavnom, ak te kaj zanima, imam dosta članaka u pdfu pa ti mogu poslat ;)

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:10 

Danas je bila fantasticno dosadna, fantasticno pusta nedelja.

Da ne bi one dramaturgije na autobuskoj prekoputa (tipikum, frajer sa koferom, ona ga vuce za ruku DONT LEAVE MEEE, pokusava da stavi svoje ruke oko njegovog vrata, on na svaki nacin izbjegava scenu i incident...), i jos jednog klosara koji je pokusao izvuc dolar iz mene, mogo bi rec da sam imao sasvim neopterecen, ljudima ne zagadjen dan.

Al dzabe...zene moraju sve usrat. Cak i kad su bogapitajgdje. Jebem ti zene. Ko ih izmisli.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:15 

shvatila poruku.
ode spavat i tak.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:23 

Burnt iN Effigy wrote:
Mozda su snimali neki Holivudski novi hit :mrgreen:

Da su bogdom, uletio bi hin u kadar. Jarane preselila se autobuska prekoputa moje zgrade. Mladi momce, ti neznas sta je greyhound. Nije to ni centrotrans ni lasta. Firma Krstic je Concorde uporedo sa tim, ne nuzno zbog autobusa samih (koji su olupine al ajd, ima u Lukavici i gorih), nego zbog profila ljudi koji se SHAME TRAIN-om voze. To u Bosni na teve nebi smjeli stavit, jebo one nase nema struje/nema vode/nema posla/troje djece socijale...ovo je bre dno. D N O.

Jucer mi pridje nekakva budaletina..."have you got some spare change, I'm trying to ride the bus"...reko NE. Onda ce "have you got some shoes" i onda skuzim da je spodoba u carapama po kisi...halo ba...pa to ni u Svrakinom nema...

Da ne spominjem obligatorne "you got mad pretty hair" od svakakvih narkomanki i debelguzih krava...

Sad nemam ni gdje zapalit. Opkolili su me. Jebem im majku.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:23 
Moderator

@de Saussure
Šalji sve. Znam to za Boasa - zato je naročito poslije 60-ih došlo do promjene smjera, znaš i sama šta je Claude Levy-Strauss radila - madafakin revolušn :twisted: . Evo da ti preporučim, nađoh ovo na polici: Georg E. Marcus i Michael M. J. Fischer - Antropologija kao kritika kulture (Zagreb: Naklada Breza, 2003.) - finćukasto, vjerujem da ste ovakvu literaturu već prelazili. A moram ti još jednu preporučiti, mojne me krivo shvatiti, ako postoji naučni rad da je jednostavno premeden to je: Friedrich Engels - Porijeklo porodice, privatnog vlasništva i države :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

stari serator wrote:
Al dzabe...zene moraju sve usrat. Cak i kad su bogapitajgdje. Jebem ti zene. Ko ih izmisli.

Hoj jebemti pogodi me pravo. Danas nešto vazdan tu misao premećem po glavi umalo mi nije na usta počela izlaziti kao mantra.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:26 
Moderator

stari serator wrote:
Da ne spominjem obligatorne "you got mad pretty hair" od svakakvih narkomanki i debelguzih krava...

Sad nemam ni gdje zapalit. Opkolili su me. Jebem im majku.

Još da se pođe pucati i da su obilježene teritorije i eto ti pravi NYC hood.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:28 

Ma ja sam skont'o samo jedno. Ne jebavat se sa tim previse. Kurve su bogom date. Platis, odradis svoje, cist racun, duga ljubav. Sve drugo, il ce ti se prikantarit i zivot ti sjebat, il ce te zgazit ko zadnje govno, nema sredine, jedine koje te nece sjebat su one za koje te boli kurac. Ja sam mashallah propatio obje situacije. Neki ce rec da mi karma dugove vraca. Ja znam da sam KRETEN.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:31 

stari serator wrote:
Ma ja sam skont'o samo jedno. Ne jebavat se sa tim previse. Kurve su bogom date. Platis, odradis svoje, cist racun, duga ljubav. Sve drugo, il ce ti se prikantarit i zivot ti sjebat, il ce te zgazit ko zadnje govno, nema sredine, jedine koje te nece sjebat su one za koje te boli kurac. Ja sam mashallah propatio obje situacije. Neki ce rec da mi karma dugove vraca. Ja znam da sam KRETEN.

istina. slazem se.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:32 
Moderator

stari serator wrote:

Pa ako si kreten, jebe ti se. Kreteniši se i dalje i boli te, ali ne ide to tako. Ne vjerujem ni u karmu ni u sudbu, ali slučajnosti te nekad opasno zajebu.

Back on topic - ustao u 2H, trpio Ensara jer ga je bolio zub. Upalio bas kući nakon 3 godine prvi put. Onda izašao na kafu, i do maloprije sjedio sa shitpifterom na stanici na Alipašinu. Sad odoh čitati Dylane nove koje sam nabavio.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:34 

evo pokusavam tiho da sviram.... i pijem sok od nekog cvijeca :lol: odo ba zapalit....

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:34 
Moderator

stari serator wrote:

Vidiš šta mi piše na avataru? Evo nakon što sam ovo tvoje pročitao po prvi put doživjeh ovaj line. Pu jebem ti kad ne znaš šta da radiš, gdje ćeš, kako ćeš, ima li te igdje... e jebem mu mater.

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:37 

ma nigdje te brate nema, povuci se u svoju misju rupu nebil spaso sta digniteta i reci sebi nikad vise al dzaba, prodje godina maksimalno dok ti neka tipicna djevojcica iz slikovnice ne uleti u film....i sve brutalno razjebe ko da je epizoda happy tree friendsa...

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:41 
Moderator

stari serator wrote:
ma nigdje te brate nema, povuci se u svoju misju rupu nebil spaso sta digniteta i reci sebi nikad vise al dzaba, prodje godina maksimalno dok ti neka tipicna djevojcica iz slikovnice ne uleti u film....i sve brutalno razjebe ko da je epizoda happy tree friendsa...

Ima i te bejbe, ali jebo ga ti, zar ništa nisi naučio od veze prije male djevojčice iz slikovnice?

Profile  

PostPosted: 30. 06. 2008. 01:43 

jebiga, znam...sjeb je to jarane... al sta ces, to ti je zivot...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 5011 posts ]  Go to page Previous  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 251  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]