stari serator wrote:
bloodflood wrote:
evo gledo maloprije kako ovi saneri iz kvarta zajebaju Tajsona (glavni freak-alkoholicar u naselju)... coek se izvalio ispod bora pije pivu, pjan ko letva... a ovi se prikradaju iza grmlja i bacaju mu petarde pored njega...lol.. koji likovi, a on popizdio, jebe im sve po spisku, i valja se po travi...

jo sta mu rade, po citav dan jebeni ga zajebaju samo... fakat ima ljudi koji se vise dosaduju nego ja...

veselo

Baudelaireovski

hehe, jarane, al da ti vidis samo ta njihova sunjanja iza grmova i njegovih psovki i "kudenja"... jebiga, pokuso sam snimit mobitelom, ali predaleko je, a zoom mi je los...
nego da nastavim(o) sa temom

. evo sad dodoh sa voznje... iso malo do cobanije bicom. jebote, nikad se nisam usro u zivotu ko maloprije u parku kod precjednistva de ona dzamija... nakav rotvajler ogromni pusten sa lanca (gazda ga malo izveo), me zaganja i poce lajat...ja se ukopo, noge mi se odsjekle, ne smijem disat, stade ispred mene i rezi nesto, stotinu znojeva me je oblilo, ne trepcem... kad dode gazda poce se derat nesto na njega, ja se sjebo sav, unezgodio se... reko, pa sta mu bi...

kaze gazda ma vidio biciklo pa oce da se igra sa tobom...kontam jebo ti on mater, sta ga ne drzis na lancu kakom....jedva zivu glavu izvukoh...
al na onom vilsu picoka, mila majko...em maloljetnica, em punoljetnica...pa ono je nenormalno...