Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 26. 06. 2025. 23:21

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 571 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Next

Za koga navijate.......
Crvena Zvezda 11%  11%  [ 9 ]
Partizan 4%  4%  [ 3 ]
Zeleznicar 32%  32%  [ 26 ]
Dinamo(Zagreb) 6%  6%  [ 5 ]
Hajduk(Split) 6%  6%  [ 5 ]
Neko Drugi 21%  21%  [ 17 ]
Ne navijam 20%  20%  [ 16 ]
Total votes : 81
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 22:11 

Archangel wrote:
:)
Mislis ti ne kontam ja sve to i ne srecem se svaki dan s tim stvarima..? Mislis jednom o tome raspravljao..? Izoliran toliko od svijeta zahvaljujuci 'zabludama Tudjmanovske politike'..? Eh moj ti, ne znas ti nista o meni.. Nije u tome stvar, ne shvacas ti tu poantu.. nit ocekujem da mozes shvatiti s obzirom na kulturolosku sredinu.. jednostavno ne mozes i to je jebena cinjenica.. Normalno da svojataju, i ti bi da imas odakle, a puno lakse je nekoga diskriminirati i omalozavati kad imas razloga za to.. a toga svakako ne nedostaje zahvaljujuci krasnim stereotipima.. al cinjenice stoje.. primjerice pola reprezentativaca nog. reprezentacije su/bili su sa ovih prostora.. to neka segregacija/svojatanje ne moze izbrisati jer ja znam da je tako.. a sad to o tezi udaljenosti shvacas predoslovno, banaliziras, svodis na cistu geografiju te nema ti nikakve poante vec cisto lupetas.. Hrvat u dijaspori manji Hrvat nego onaj rodjen u Hrvatskoj..? Ev moja je prababa iz Vodica, jel me to cini imalo pogodnijim za klasifikaciju..? nidje veze momak.. Hrvat je Hrvat, makar u Tunguziji bio.. a pogotovo Hrvat koji se tako osjeca, dise i zivi za bezuvjetno za Hrvatsku.. i to je poanta.. a ponavljam se al Å iroki Brijeg je statisticki cisto hrvatski grad, sve ostalo je pitanje geografije i u to ne ulazim, niti o tome pricam.. e sad ako ovo tebi ispada nacionalisticki to je vec tvoja zabluda i tvoj problem, posto nije, vec ti cisto govorim onako kako je.. a sad hoces prihvatiti il ne, tvoj problem..

Ma pusti totalitarne Bosnje.

Neko se osjeca ko Hrvat a ne Bosanac i sta sad. Imam i ja Domovnicu al se sekunde ne osjecam ko 'rvat :D

Narodnost i Nacionalnost, dva sasvim drugacija pojma. Kako li se Svicarci operisase od toga...eeee

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 22:22 

Pa dobro.. tebe kontam naravno, al ti si gdje jesi a ja gdje jesam i u tome je stvar.. i haj ti sad nekoga tko ima predefinirani stav o tome ubijedi u to.. al haj..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 22:30 

ubjedjivanje...pardon objasnjavanje nekih stvari prosjecnom Bosanecu je spoj Tantalovih i Sizifovih muka.

Samo za ultramazohiste :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 09. 2005. 22:31 

Mora da sam ultramazohist il stvarno imam previse slobodnog vremena.. ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 01:26 
Administrator

Quote:
P.S. uvijek ima 'objektivnih' novinara spremnih na sve na racun senzacionalizma.. to je univerzalna kategorija i tesko se moze analizirati na par individualnih primjera.. sto se tice Ibrahimovica, njegova vlastita izjava u doba kad su ga ganjali svi, od BiH do Svedske I Hrvatske je bila da ce eventualno zaigrati ili za Hrvatsku ili za Svedsku, opce poznat je izbor.. kao i Zlatanova netrpeljivost svojih korijena usprkos tipicno balkanskom mentalitetu a samim time i ponasanju..

Ma dobro ovo nije istina. On se nudio u NSBiH, cak i dolazio na pripreme mlade reprezentacije, ali ga ovi proglasili netalentom hehe
To sve mozes procitati u intervju koji je dao najvecem svedskom sportskom listu poslije utakmice protiv madjarske. Tu sve objasnjava i cak da su mu pare trazili da igra i slicno.. nasa nogometna mafija..

Ma razumijem ja tebe arch i vidim da ti priznajes i navijas za reprezentaciju BiH sto je rijetkost u dijelovima hercegovine iz kojih si ti..
Meni jedino smeta sto se Bh hrvati vise okrecu Zagrebu, a ne Sarajevu koji je ipak njihov glavni grad.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 01:56 

ja se izvinjavam zbog prethodnog posta, al stvarno mi je vise prekipjelo, covjece...pa nema smisla, pa ja neznam prije par mjeseci mlade reprezentacije su igrale u sirokom bih-hrvatska pa ono je bilo zalosno, ili recimo u bijeljini, i ja znam da ja sad ispadam nacionalista ali covjece paliti bh zastavu u svojoj zemlji na prijateljskoj tekmi,ili da onaj boris paravac clan predsjednistva bih otvoreno kaze da navija za SICG ma daj, ma u nas je sve nazor nikad sloge, ma suvisan je svaki komentar

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 02:21 

rock wrote:
Quote:
P.S. uvijek ima 'objektivnih' novinara spremnih na sve na racun senzacionalizma.. to je univerzalna kategorija i tesko se moze analizirati na par individualnih primjera.. sto se tice Ibrahimovica, njegova vlastita izjava u doba kad su ga ganjali svi, od BiH do Svedske I Hrvatske je bila da ce eventualno zaigrati ili za Hrvatsku ili za Svedsku, opce poznat je izbor.. kao i Zlatanova netrpeljivost svojih korijena usprkos tipicno balkanskom mentalitetu a samim time i ponasanju..

Ma dobro ovo nije istina. On se nudio u NSBiH, cak i dolazio na pripreme mlade reprezentacije, ali ga ovi proglasili netalentom hehe
To sve mozes procitati u intervju koji je dao najvecem svedskom sportskom listu poslije utakmice protiv madjarske. Tu sve objasnjava i cak da su mu pare trazili da igra i slicno.. nasa nogometna mafija..

Ma razumijem ja tebe arch i vidim da ti priznajes i navijas za reprezentaciju BiH sto je rijetkost u dijelovima hercegovine iz kojih si ti..
Meni jedino smeta sto se Bh hrvati vise okrecu Zagrebu, a ne Sarajevu koji je ipak njihov glavni grad.

Moze biti, ima oko Ibrahimovica previse polemika da bi se rijesilo u jednoj veceri il jednim postom.. poanta je da je on bio meta svojatanja vecine ovih drzava, ali je na kraju zaigrao za Svedsku i zauzvrat je danas prepotentni mamlaz koji unatoc svom preocitom balkanskom ponasanju se i dalje stidi svojih korijena..

Okrecu se Zagrebu jer im se, donekle paradoxalno, lakse s njima identificirati i malo je Hrvata a da sam ja sreo kojima Zagreb nije ideal.. ustvari previse je tu politickih polemika da bi se to povrsno analiziralo, pocevsi i od aktualnih entitetskih trazenja.. koja su, usput, sto se mene tice apsolutno opravdana i samo su dio problema koji proizvodi i ovakve banalne primjere 'vezanja' koje ti primjerice sad naglasavas.. kao sto rekoh, mora se znati situacija potpuno ili biti tu da se shvati.. inace sve drugo su predefinirani skupovi misljenja i kao takva ne moraju nuzno biti tocna.. dapace, rijetko kad jesu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 02:23 

sarkofag wrote:
ja se izvinjavam zbog prethodnog posta, al stvarno mi je vise prekipjelo, covjece...pa nema smisla, pa ja neznam prije par mjeseci mlade reprezentacije su igrale u sirokom bih-hrvatska pa ono je bilo zalosno, ili recimo u bijeljini, i ja znam da ja sad ispadam nacionalista ali covjece paliti bh zastavu u svojoj zemlji na prijateljskoj tekmi,ili da onaj boris paravac clan predsjednistva bih otvoreno kaze da navija za SICG ma daj, ma u nas je sve nazor nikad sloge, ma suvisan je svaki komentar

Ovako.. ne mogu se ponavljati svakom padobrancu koji uskoci na temu posebno pa cemo preskociti objasnjenje ovaj put.. citaj prethodne textove, shvati malo tko, kako gdje i zasto i mozda ti bude jasnije.. premda sumnjam jer ponavljam predefinirani stavovi su opasna stvar.. realnost je realnost, zelje su nesto sasvim drugo..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 03:57 

ma jebeš ibrahimovića. može igrati za švedsku, ali je totalni krele. ko jebe njega.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 13:37 

sarkofag wrote:

sad but true!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 14:01 

Archangel wrote:
sarkofag wrote:

Ovako.. ne mogu se ponavljati svakom padobrancu koji uskoci na temu posebno pa cemo preskociti objasnjenje ovaj put.. citaj prethodne textove, shvati malo tko, kako gdje i zasto i mozda ti bude jasnije.. premda sumnjam jer ponavljam predefinirani stavovi su opasna stvar.. realnost je realnost, zelje su nesto sasvim drugo..

ma nema nadjete vi objasnjenje gdje ga i nema covjece....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 16:58 

ibrahimovica sam juce gledao kako igra z juve i mogu samo reci da je totalni unistavac, destroyer, medju tri najbolja igraca svijeta... a sto se tice toga cije je nacionalnosti, nema smisla se raspravljati kad svi znamo koje je nacionalnosti IBRAHIMOVIC.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 17:11 

ja mislim da se covjek/zlatan) ne stidi svojih korijena, pa u svim novinama je prizno da je bosanac, od svedskih pa do bosanskih, samo da nije htio igrat za bih zbog organizacije saveza, i sto su mu trazili pare,sto su muu rekli da je totalni antitalent i da takvih igraca bih ima na pasja preskakala sto je razljutilo njegovog starog vise nego zlatana, i stari mu onda prreporucio da igra za svedsku...isto se dogadja s jakupovicem(golman thuna) odee covjek branit za svicu

al ja ne vidim kako neko moze volit hrvatsku i pravit se hrvatom kad mu BIH da je sve, od obrazovanja pa do zdravstva, kako god oono bilo
samo mi arch reci sta je tebi dala HRV, osim zablude i tudjmanovih ideja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 17:26 

hot_blood wrote:
ja mislim da se covjek/zlatan) ne stidi svojih korijena, pa u svim novinama je prizno da je bosanac, od svedskih pa do bosanskih, samo da nije htio igrat za bih zbog organizacije saveza, i sto su mu trazili pare,sto su muu rekli da je totalni antitalent i da takvih igraca bih ima na pasja preskakala sto je razljutilo njegovog starog vise nego zlatana, i stari mu onda prreporucio da igra za svedsku...isto se dogadja s jakupovicem(golman thuna) odee covjek branit za svicu

al ja ne vidim kako neko moze volit hrvatsku i pravit se hrvatom kad mu BIH da je sve, od obrazovanja pa do zdravstva, kako god oono bilo

da li ti stvarno mislis da rahimic ne zeli da igra za bih... pa buraz oni iz saveza od njega traze 100.000 km da bi zaigro za bih... mislim stvarno, nema smisla ...jebo im ja vise mater seljacku, dosli sa brda i grabe sta stignu :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 17:34 

znam ja sve to, samo ti kazem da je bilo isto i sa zlatanom i evo sad i jakupovica sutnuli, jos mi nije jasno sto ne zove hodzica koji igra u thuna, bolji je od bajica 10 put, i s njim ne bi moro stavljat barbu nazad, covjek odlicno igra

dosta ti je da vidis kakvo im je zanimanje bilo prije neg sto su dosli u savez i dosta ce bit, pa njih 80% nije imalo veze s fudbalom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 19:18 

tacno trebao bi pozvati tog hodzica, a on zove konjica(svaka cast njemu on je dao za bih dosta toga) al ipak on je pri kraju karijere a u posljednje vrijeme je stalno povrijedjen, a ovaj hodzic igra u LP...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 19:30 

SARAJEVO SAMPIONImage

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 19:40 

Željo, kad je riječ o našim timovima! Samo zbog svih sranja koja navijači prave, ne mogu reći da sam neki strastveni navijač.
Inače, obožavam Romu! Možda su njeni navijači još gori, ali ne živim tamo pa me to puno i ne dotiče. :)
Od Engleza izdvajam Man Utd i Liverpool, od Å panaca Valeciju. Bundes ligu organski ne mogu.
To je to.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 09. 2005. 21:16 

hot_blood wrote:

Pa nema sta priznavati, ocito je sta je molim te.. puno je tu zavrzlama, al upitaj ti njega danas, procitaj koji intervju kad ga upitaju malo odakle, sta gdje kako i zasto.. tesko da ce reci istinu i zazirati od nekog prezira, to kod njega sam jednom vidio i covjek se tako i ponasa.. da je klasa od igraca/napadaca to stoji u svakom pogledu, al da je kreten od covjeka, jos vise..

Ne pravim se Hrvatom, jesam Hrvat iz Hercegovine.. da ne povjerujes i dokumenti mi to dokazuju.. i tu opet fulas poantu.. nisam ja nacionalista, niti imam ista protiv BiH, al patriot jesam i osjecam se upravo tako kako napisah, Hercegovacki Hrvat sto bi podrazumijevalo da volim vlastiti narod.. Sta je meni dala Hrv.? Puno vise nego sto mislis..
Nego, cek cek.. BiH daje sve..? to se ti salis il stvarno ne znas koliko resursa otpada na ove krajeve..? na sto mislis.. obrazovanje..? ekonomske poticaje..? heh.. necemo o centralizaciji, al tek u zadnje vrijeme je relativno stabilizirana investicija, tako da o tome nemas sta pricati osim ako necemo o konkretnim podacima, a tu ces diskusiju izgubiti.. prva prava investicija koju je BiH/Sarajevo dala ovim krajevima su radovi na dionici Posusje - Siroki Brijeg.. tek nakon toga se moze pricati o necemu..

Profile  

Post subject: Re: Tim za koga navijate.....
PostPosted: 26. 09. 2005. 00:41 

Nisam navijač... ali ipak:

Image

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 571 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]