Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 22:15

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 906 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 46  Next
Author Message
 Post subject: Re: VICEVI Pt.45783
PostPosted: 06. 04. 2009. 10:33 
http://www.youtube.com/watch?v=5I3fpi3ixuE

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

koji kralj... :lol: :lol: :lol:

PostPosted: 06. 04. 2009. 13:24 

Đuro iz Modriče :D

Dobar,Dobar :lol:

Profile  

PostPosted: 06. 04. 2009. 13:32 
a njoj ko fol smeta...mogu mislit da je trazila iz redakcije broj pa ga zvala da je plodi :mrgreen:

PostPosted: 06. 04. 2009. 13:40 

Đuro otprema :lol:

Profile  

PostPosted: 10. 04. 2009. 10:46 
Mnogi ljudi i danas kada pišu brojku 7 stavljaju crticu u donji dio broja. Ta crtica u teoriji ne postoji, ne može se naći ni na tastaturi, ni na kalkulatoru. No, znate li odakle dolazi ta navika?
Ona je, naime, nastala još davno u doba kada se Mojsije popeo na planinu da bi zapisao deset zapovjedi. I kad je došao do sedme zapovjedi reče mu Bog:
- Ne poželi ženu bližnjega svoga!
Nakon muka i tišine narod poviče:
-Precrtaj 7!
;-)

PostPosted: 14. 04. 2009. 21:22 
na jednoj dalekoj i visokoj planini bijase jedno nepoznato selo rastrkanog tipa kako to vec i treba da bude u planinama,jel.
u tom selu bijase jedna porodica koja je imala samo kucu i stalu.
u kuci su zivjeli gospodin Tata gospodja mama te tri sina a u stali bijase samo jedna junica koja je bila jedini izvor ishrane i nekog profita za tu porodicu

jednog sabaha gospodja mama je ustala da pomuze junicu nebil napravila kakav dorucak da prehrani sebe muza i ona tri mamlaza od sinova.
kada je stigla u stalu, imala je sta i da vidi - junica je lezala mrtva.
majka briznu u plac i sjede da razmislja sta da uradi...konta ona kako ih je junica drzala na zivotu a sada kada nje nema, nema sanse da ce se moci prehraniti i tako prosiriti svoju lozu.
nakon tog kratkog razmisljanja ona uze konopac okaci ga o gredu , napravi omcu te si oduze zivot vjesajuci se.

nakon odredjenog vremena gospodin tata ustade i iznenadi se zasto ga nije probudio miris supruginog dorucka...onako krmeljast on izdje da trazi svoju voljenu i nadje je u stali objesenu.
pokusao je da se suzdrzi od placa ali kada je vidio da je i junica preselila na ahiret onda i on otpoce plac.
kao i supruga, i on sjede da razmisli kakva ce biti buducnost njega i sinova bez majke im i junce od koje su zavisili sve do sad, te i on pronadje uze ilitiga konopac pa se objesi.

oko podne ustaje najstariji sin Refik i onako polubudan upita jel gotovo jelo...nakon sto ne dobi nikakav odgovor on ponovi pitanje i opsuje boga...nakon sto ni tada ne dobi nikakav odgovor on se zaputi da trazi roditelje.
nakon viseminutnog trazenja dosao je u stalu gdje je i imao sta da vidi - objesene roditelje i mrtvu junicu.
Refik zazega u plac i ni pet ni sest podje da se objesi uz voljene roditelje ali ne nadje konopac...
nakon sto je vidio da nema konopca, on se zaleti prema obliznjoj litici i podje skocitit na glavu ali bas u tom trenutku kad je trebo da skoci ispred njega se pojavi Vilaaaa.
Refik se iznenadi,i upita je ko je ona i sta zeli od njega

Vila:"ja sam Dobra Vila,znam da si izgubio roditelje i da ti je lipsala junica, i shvatam da nema druge nego da se ubijes, ali posto ste vi uvijek bili daleko od civilizacije i niste okusili slast i car zivota ja cu ti dati jos jednu sansu.

Refik: kakvu, bona sansu, o cem pricas??

Vila: pa ovako - dacu ti da me pojebes, i ako ja uspijem svrsit 3 puta vratit cu ti i roditelje i ozivjet cu junicu

momak naravno pristane

izvadi ga on i gurne ga vili u picku ali nakon samo 26 sekundi on svrsi a vila osta nezadovoljna te ga pusti da skoci niz liticu tj. pustila ga je da ode u smrt.

u medjuvremenu se sa neke livade vracao drugi sin Mulaga koji je inace bio zgoljav jer bi propustao dorucak nebil se negdje ganjo lopte te bi tek onda dolazio da ruca.
ulazi Mulaga u kucu i vice da mu se postavi sinija da jede jer je ogladnio.
Mulaga ne dobi nikakav odgovor te ponovi par puta pitanje ali niko ga ne jebe ni 2%
kad je uvidio da nema nikoga kod kuce on se uputi da trazi bracu i roditelje...
kad je zatekao oca i majku mrtve te junicu isto tako on zaplaka te otidje napolje da se smiri...
kontao je on tako sta da radi i odluci kako ne bi bilo pametno da se ubije jer ima starijeg brata koji bi mogao da se brine za njega i odluci da ga potrazi i da provjeri da li on zna za smrt svojih roditelja
nasao ga je razljepljenog na dnu litice..i tako on skonta da nema ni junice ni majke ni oca a ni starijeg brata te da on i najmladji buraz mu nemaju sta da rade na ovom svijetu sami te podje da skoci za bratom ali mu se ukaza ona ista kurvesina od vile

Ona mu dade istu onakvu sansu, znaci da je pojebe al da ona svrsi 3 puta pa ce mu vratiti sve...od junice do roditelja i najstarijeg brata

Mulaga se baci na posao i poce da oprema vilu...krese on nju krese i bogami ona svrsi jednom...krese on nju a ona bogumi svrsi i drugi put...i krese on nju krese i taman da ona svrsi i treci put Mulagin mali ga izda te i on ode zajedno za burazom.

Kao i Mulaga ovaj treci sin imenom Ekrem bio je na nekoj livadi i vracao se kuci da jede ali posto je on iso drugim putem on je odmah naisao na stalu i u nju ga uvuce miris leseva...
kad je usao vidio je majku i oca mrtve...to ga je malo potreslo te on krenu da nadje bracu...ali naravno nadje ih na dnu litice...

konta on sad, sta da radi...nema junice, nema majke , nema oca, nema Refika a bogami ni Mulage...da je osto makar jos jedan burazer on bi odlucio da zivi al ovako mora i on da se ubije te podje da skoci kraj dva starija brata ali mu se ukaze ko??? pa Vila

on se iznenadi i upita je ko je ona i sta zeli od njega

Vila: ja sam dobra vila i zelim ti pomoci

Ekrem: pa kako ces mi ti ocat pomoc??

Vila: pa dacu ti jedan zadatak i ako ga obavis kako treba onda cu ti vratiti junicu roditelje i bracu

Ekrem onako bez imalo morala ,jer je konto da ce mu zavalit neku zadatcinu koju nema sanse da rijesi,upita kakav je to zadatak

Vila: pa moras me pojebat al da svrsim 3 puta

Ekrem se nasmijesi od uha do uha i rece :"NEMA PROBLEMA, SVRSIT CES TI 50 PUTA ,SKIDAJ SE KUCKO"

Vila se naljuti i upita: " a sto si ti molim te lijepo tako samouvjeren"?

Ekrem :" Pa kad junica nije uspjela izdrzat nesh vala ni ti"

PostPosted: 16. 04. 2009. 18:47 

Otiš'o Muju u Indiju na poslovni put,i igrom slučaja on se izgubi u nekoj pustinji.I tako prolaze dani,a on još luta...I konačno,naiđe na neku kolibu,i tu upozna nekog samca.On ga dobro ugosti,Mujo mu ispriča sve.Sve je fino,ali Muju dugo vremena nije ništa jebavo,pa mu padne na um da ga uvali kravi,znajući da je to sveta životinja Indijaca.
I Mujo,odleti neprimjetno do štale,i započe.odjednom ulazi vlasnik,sav šokiran:

Šta to radiš,budalo jedna?
A Mujo će njemu: Ma evo,jebem vam boga :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 16. 04. 2009. 18:55 
taman se mama suši peškirom poslije tusiranja, uleti joj 5ogodisnja kcerka u kupatilo.
stade kcerka. gledaju se one. sute. kcerka poce da bulji u maminu pizdu.
veli, -sta ti je to?
-ma znas, davno nekad, prije nego sto ces se ti roditi, tata je cjepao drva, i slucajno je mene pogodio tu taman kad sam mu donijela limunadu..
-a ja budale, gdje ce sikirom po sred pizde...

PostPosted: 16. 04. 2009. 23:03 

Pathologist wrote:
Otiš'o Muju u Indiju na poslovni put,i igrom slučaja on se izgubi u nekoj pustinji.I tako prolaze dani,a on još luta...I konačno,naiđe na neku kolibu,i tu upozna nekog samca.On ga dobro ugosti,Mujo mu ispriča sve.Sve je fino,ali Muju dugo vremena nije ništa jebavo,pa mu padne na um da ga uvali kravi,znajući da je to sveta životinja Indijaca.

Jak,jak :D

Profile  

PostPosted: 16. 04. 2009. 23:15 

"....pa mu padne na um da ga uvali kravi,znajući da je to sveta životinja Indijaca."

ovo mi je najjace, :razz:

Profile  

PostPosted: 17. 04. 2009. 01:17 

ludilo brale

Profile  

PostPosted: 17. 04. 2009. 11:03 
Pathologist wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PostPosted: 17. 04. 2009. 11:11 
valjda nije bio

Stoji Hitler na tornju a Hans sa nekog zida baca jevreje u neku rupetinu.
i sad galami Hico:" VODORAVNO....VODORAVNO...VERTIKALNO..."
kad ga odjednom uznemiri neki oficir:" gospodine imam vaznu vijest"
na to se Hitler prodera :" sta me uznemiravas svinjo jedna, zar ne vidis da igram tetris"

PostPosted: 18. 04. 2009. 09:24 

Evo jedan ovako, malo škakljiv, valjda me niko neće proglasiti četnikom - to je samo vic ! :P

Voze se Putin, Obama, Tadić i Mesić u avionu i avion se pokvari i počne da pada. Kaže Obama, aj' kad već ginemo da poginemo k'o ljudi i reče:"Za Amerikuuu!" i skoči iz avoina. Putin stane na vrata, drekne:"Zaaa Rusijuuuu" i skoči za Obamom, a Tadić gurne Mesića i vikne:"Zaaa Srbijuuuuuuu!"

Vozi se Crnogorac u busu i omače se njemu pa prde k'o konj. Pogleda iza sebe i ugleda crnca:

"U čoče, ala te sagorjeh !!!"

:lol:

Profile  

PostPosted: 18. 04. 2009. 09:49 
ev nadam se da necu uvrijedit neke od vas

znaci vic je o garibu

- "Mama mama, eno kraveee"
- "Da sine, to je krava"
- "A dje jeeeee"

:lol: :lol:

PostPosted: 18. 04. 2009. 12:24 
Master wrote:

Vozi se Crnogorac u busu i omače se njemu pa prde k'o konj. Pogleda iza sebe i ugleda crnca:

"U čoče, ala te sagorjeh !!!"

:lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PostPosted: 18. 04. 2009. 12:38 

Evo još jedan brutalan:

Hodaju srbin i bošnjak ulicom, i bošnjak na sat - poklopile se kazaljke. Kaže on srbinu: "E, Jovo, reci mi grad i broj.", a srbin će: "srebrenica 10 000."

Profile  

PostPosted: 18. 04. 2009. 13:05 

vicevi o srebrenici mi nikako ne mogu biti smjesni

Profile  

PostPosted: 18. 04. 2009. 14:31 
Moderator

shitpifter wrote:
Evo još jedan brutalan:

Hodaju srbin i bošnjak ulicom, i bošnjak na sat - poklopile se kazaljke. Kaže on srbinu: "E, Jovo, reci mi grad i broj.", a srbin će: "srebrenica 10 000."

Image

Profile  

PostPosted: 20. 04. 2009. 23:19 

shitpifter wrote:
Evo još jedan brutalan:

Treba da postoji neka granica što se tiče ovog...nije smiješno...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 906 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 46  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]