Smrdo wrote:
Axeman wrote:
I šta kenjate, evo nema uopšte Wikipedije o meni. Ili se neko od vas toliko ljut što sam zvijezda da je slao feedback samo da se obriše? Ovaj smrdo garant, ljut zbog novog albuma Maidena.
Ili stari serator, džaba mu brada, bulletbelt i
to što je karao par dobrih treba, džaba mu sav metal...

Å to bi bio ljut zbog novog albuma Maidena kad je album gotiva

.
vala to nije džaba za to mu skidam kapu, al one slikice

Jarane moj (uzreÄica, daleko si ti meni od jarana),
slike su stavljene javno jer se ja ne stidim niÄega. Moje tijelo, moja zajebancija. Sumnjivije mi je Å¡to je par levata sa planeta otvorilo profil gdje skupljaju slike golih muÅ¡karaca.
Ako ti u MaoÄi možeÅ¡ zguziti neÅ¡to ismijavajući mene i moje zajebancije koje ja stavljam na net jer me naprosto boli kurac ko će ih vidjeti, a ko neće i hoće li se nekome svidjeti ili ne, mogu ti ja poslati joÅ¡ slika. Samo daj mail.
Libijac ba, o Äemu ti serendaÅ¡? Hajd kontam kad sam tek vidio onaj zahtjev za jaranstvo na fejsu, kontam neka zajebancija dobra, skupljamo slije i smijemo se. Onda mi Amir pokaže od Äega je sve krenulo i skontam da je okupila skupina kompleksaÅ¡a koja RASPRAVLJA o tome da li treba za mene otvoriti album gdje će se valjda ista skupina kompleksaÅ¡a Å¡prdati.
Ajmo momci, razlaz. Idite malo nešto guzite. Usput, slika u crvenom je uslikana nakon jebanja. Slika sa brkovima je uslikana prije svirke gdje sam se dobro zajebavao slušajući Turbonegro i cugajući. To se zove ŽIVOT. Potražite u najbližem šoping centru, možda nađete.
ÄŒeka me Yuznin "Society". Vozdra.