Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 25. 06. 2025. 06:57

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 291 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Next
Author Message
 Post subject: Re: kakav vam je izlazak bio xD
PostPosted: 09. 10. 2009. 02:08 

neznam jebakte , zbudili me na konaku, šmrca nosili v auto, ja bicikom, neko balto del sam namakat jebote smrdi vidjeću sutra 8)

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2009. 03:38 

shitpifter wrote:
Ne znam koja je svirka bila u AG - u, uglavnom ja pošo sam, i skontam na skenderiji da sam zaboravio pare. Haj kontam dva sata do svirke imam vremena, sjednem na trolu i vratim se na alpašino, i skontam da sam zaboravio i ključ. na kraju sam sjedio u slastičarni ispred haustora i jeo kolače dok nisu došli starci. baš sam se bio smorio.

a to si i ti iz old skul opcine? :mrgreen: ja i ovaj bloodflood smo redovni gosti u slasticarnoj jednoj, sa F se nesto zove, pa naleti na kolac nekad :lol:

Profile  

PostPosted: 09. 10. 2009. 03:52 

Addi wrote:
shitpifter wrote:
Ne znam koja je svirka bila u AG - u, uglavnom ja pošo sam, i skontam na skenderiji da sam zaboravio pare. Haj kontam dva sata do svirke imam vremena, sjednem na trolu i vratim se na alpašino, i skontam da sam zaboravio i ključ. na kraju sam sjedio u slastičarni ispred haustora i jeo kolače dok nisu došli starci. baš sam se bio smorio.

a to si i ti iz old skul opcine? :mrgreen: ja i ovaj bloodflood smo redovni gosti u slasticarnoj jednoj, sa F se nesto zove, pa naleti na kolac nekad :lol:

ne jedem kod šipaca kolače... kad već kornetima čačkaju uši, u kolače mora da drkaju :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 11. 10. 2009. 01:27 
Moderator

xD wrote:
da prvi pocnem ... izadem vanka sinoc i napijem se ko deva i oodem u kafic jedan i tu upoznam likove koji vode the abyss radio i nekrodemona ... ok .... tu se malo popije i izadem van kafica oko 1 sat i eto ti policije ... derem se i govorim policajcima picke jedne , kakvi ste vi policajci , majku vam : D i podu oni za nama sa autom i pobjegnem im u ulicicu gdje auto nemore da ude a posto su to debeli policajci sto se netreba ni napominjat lako sam pobjego xD i uhvate oni ova 2 prijatelja ili 3 .. nesjecam se :cry: i ispitiavaju ih ko je bio onaj lik koji nam je psovo ... nisu htjeli reci i dobili su par samara : D bogami dobro sam proso , cak sam uzeo auto koje neznam voziti i stalo mi je na magistrali i nisam znao gdje je prva LoL dalje nije vrijedno spomena ( ipak je to neum ) :mrgreen:

lazes ko pas...bilo je 2 sata, i samo ste pobjegli, nisi nista policiji dobacivao...i nije abyss, nego The Aebyss. :|

Profile  

PostPosted: 11. 10. 2009. 01:30 

AA mrkva jesi picka :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 11. 10. 2009. 02:38 

Na putu u kino se isfurao sto majmuni u kafani ispred prepunoj pjevaju cetnicke...

Onda se isfurao na film Surogat sto traje jedva sat i 20 minuta i sto nije iskoristio ni 5% potencijala teme...

Onda izadjem i cudim se sto jedno 300 klinaca urla po centru i pjeva cetnicke, pobijedila sigurno Srbija u necemu nekoga...

I onda se nerviram jer se po Gospodskoj moram sklanjati da prodje copor raspjevane djecurlije... I vrhunac je kad mi 'sred Gospodske trube autom da se sklonim jer hoce proci gospoda... E jesam se k moj sklonio, ocekivao sam neko shibanje formata 2 na 10 ali su mirno gmizili autom iza mene dok nisam prosao...

I tako, onda na pice i sve ok :)

Profile  

PostPosted: 11. 10. 2009. 11:27 
Moderator

Srbija razvalila Rumuniju i ide na SP, eto razloga za to slavlje. Vidim sinoć na RTRS prenose tu utakmicu.

Profile  

PostPosted: 11. 10. 2009. 12:17 
Moderator

jes, mi razvalili estonce a hrvati ga popusili jebga...

Profile  

PostPosted: 11. 10. 2009. 14:58 

stara me rano probudila u podrumu

:(

Profile  

PostPosted: 11. 10. 2009. 15:41 

:lol: :lol: pacoveee

Profile  

PostPosted: 11. 10. 2009. 17:24 
Moderator

nekrodemon wrote:
xD wrote:
da prvi pocnem ... izadem vanka sinoc i napijem se ko deva i oodem u kafic jedan i tu upoznam likove koji vode the abyss radio i nekrodemona ... ok .... tu se malo popije i izadem van kafica oko 1 sat i eto ti policije ... derem se i govorim policajcima picke jedne , kakvi ste vi policajci , majku vam : D i podu oni za nama sa autom i pobjegnem im u ulicicu gdje auto nemore da ude a posto su to debeli policajci sto se netreba ni napominjat lako sam pobjego xD i uhvate oni ova 2 prijatelja ili 3 .. nesjecam se :cry: i ispitiavaju ih ko je bio onaj lik koji nam je psovo ... nisu htjeli reci i dobili su par samara : D bogami dobro sam proso , cak sam uzeo auto koje neznam voziti i stalo mi je na magistrali i nisam znao gdje je prva LoL dalje nije vrijedno spomena ( ipak je to neum ) :mrgreen:

lazes ko pas...bilo je 2 sata, i samo ste pobjegli, nisi nista policiji dobacivao...i nije abyss, nego The Aebyss. :|

:lol: :lol: :lol:

Fail :!:

Profile  

PostPosted: 11. 10. 2009. 18:39 
vec 4ta subota ili petak smo se druzili sa old skul alkosima...ovog zadnjeg imam snimljenog pa cu nekad okacit.
ove ostale je snimo Borivoj Ker al njega nema pa et...

PostPosted: 12. 10. 2009. 03:10 

subota i nedelja - ubio sam deset metara drva! :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

PostPosted: 13. 10. 2009. 11:38 

bolje pitanje je kakav će mi večeras rodjendanski izlazak biti :)

Profile  

PostPosted: 13. 10. 2009. 11:50 

Joj ledja me jos uvijek bole, znaci da je izlazak dobar bio u subotu, ali ovaj put bez alkohola, zeludac mi se predao, posto sam ga u petak s votkom dohakala :mrgreen:
i da prehladila sam se :cry:
trebam ici doktorici da me impfuje protiv gripe.....

Profile  

PostPosted: 13. 10. 2009. 22:57 
Moderator

otišli neku noć do sela Čirkići koje je 15km od sanskog mosta, a 5km od najbližeg drugog sela, zašli u šumu, prošli je, došli do neke poljane na brdu ispod nadrealno čistog i zvezdanog neba. smotali čitav panj nečeg što je izgleda PCPom prskano bilo i kolektivno se utripovali do te mjere da iz nekog razloga ( valjda smo na nečijem posjedu bili ) nismo htjeli paliti auto već ga gurali do ceste. s nama bio poluretardiran momak koji nam je prepričavao sudbine gastarbajtera i sitnih lopova iz okolnih sela i Čirkića, odakle je inače. razlog što smo otišli gore je bio taj da smo zapravo njega odbacili. isti momak ide pješice kući od sanskog mosta svaku noć a meni usta bila toliko suha da nisam mogao jesti pa je on pojeo moj hamburger koji sam spremio za kobajagi gladne.
ja u jednom trenutku zahvaljivao bezelbubu što nisam na recmo esidu jer me je svemir pojeo, saturn mi ukazivao na divlju ljepotu ateističke duhovnosti. najbolje šiljenje ikad.

Profile  

PostPosted: 14. 10. 2009. 00:48 

im'o rekreaciju od 9 do 10, trco 10 minuta ostalo proveo na golu :mrgreen: vratio se kuci, uzeo kolu od 2 litra zasjeo za komp da odmorim, pred spavanje cu da si pustim simpsonove, dvije tri epizode i sova :mrgreen: to je to hahahaha :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 14. 10. 2009. 16:11 

Imo skroz urnebesan rodjndan, došli ljudi pa udri po štoku, pa pivi, bjelom vinu i na kraju po džinu. momak se jedan usro pod domskim tušom a u drugi je povraćao, ja sam ganjo neke kladnjake seljačine sa kuhinjskim nožem po domu, bilo i gitarica, koke. raspalili poslje roštilj oko 3 ujutro i poslje toga sam u komu pao, hehehehehe. uglavnom pričaju mi ljudi da je još svega bilo ali kome treba da se sjećam više ičeg, ionako je dosta sramno bilo i ovo ostalo čega se sjećam. :)

Profile  

PostPosted: 17. 10. 2009. 05:38 

izasla na balkon i vratila se u sobu pa onda iz sobe u sobu pa u wc.lijepo sam se provela
.nisam stala na asfalt tacno 11 dana

Profile  

PostPosted: 17. 10. 2009. 06:33 

izašla sam iz ledare koju nazivam stanom, ošla do skvota dije bijo ogroman neki tulum za peti rođendan demodea, napila sam se rakije i pive, vodila neke veoma ugodne razgovore popraćene neugodnim šutnjama. sve je bilo super osim nekog španjolca retajnog koji mi je izgrizao ruku. dezinficirala sam kolko sam mogla, al mislim da se sutra idem cijepit protiv svega ikad.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 291 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]