lord krvolok wrote:
shitpifter wrote:
sanjao sam da je neka kurava uzela da ga PUÅ I. sve je bilo ok dok se nije pojavila jedna Njemica koja je željela da BLAZEN schwantzen, pa su se njih dvije pobile. poslije toga sam, gle Äuda!, ja igrao tvist na ulaÅ¡tenom parketu, a onda je doÅ¡la ta Njemica i otkrila mi da je vrlo bogata i da bi željela viÅ¡e od svega da je ja guzim. ja sam rekao da neću, ali ponudila mi je novac (dvije tisuće eura), pa sam je zguzio. ona je poslije priÄala po Äitavoj NjemaÄkoj da sad može komotno da umre, jer je dostigla vrhunac zadovoljstva ovozemaljskog i na sva zvona je priÄala kako sam je dobro jebao. za to vrijeme ja sam, kao i obiÄno, služio crne mise i organizirao sistemsku borbu protiv rimokatolÄke crkve i njihovog centra moći, Vatikana.
HAHHA koji je ovo Odron od cojka
Dinko kad dodjem tam na ljeto,pokupimo raju,i idemo na Bistarac na par dana,a ovaj cojk ce bit Spesl Gest

Konstatacija (1):
Shitpifteru, ako osnujes kakvu sotonisticku sektu, ja cu se prvi uclaniti. Naravno, pod uslovom da se svakodnevno na okupljanjima najmanje sat vremena plese tvist, uz pogrdne uzvike i prikladno omalozavanje svemoguceg, balansirano sa odgovarajucim velicanjem rogatog.
Konstatacija (2):
Bistarac je definitivno old skul mjesto, kampovao je i Adzo tu. Brko i Fadil sto rade tamo dodju nesto k'o C. Ronaldo i Kakà .
Znatizelja (3), posto sam ja kurijozan tip:
Kad se izadje iz kampa, pa upre uz brdo, prema “obliznjoj†prodavaonici, na pola “puta†ima neki posjed, totalno usamljen, ogradjen limarijom, otpadom i slicno. Pise zabranjen pristup ili sta vec na ogradi, a zbog iste se de facto ne vidi ni kuca ni dvoriste. Ja i haver u prvi aksam naisli, jebo te isto k’o one kuce u americkim hororima, kad omladinci pogrijese skretanje pa ih iskasape, izmrcvare, i eventualno sodomiziraju.
Ko zivi tu, ako znate vi mjestani?