Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 22:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Ko su vam favoriti na izborima?
PostPosted: 07. 08. 2010. 22:17 

ma ja bih sutra za adolfa hitlera uskrsnulog glaso, samo da strelja malo ovih postojecih.

daleko su ti sitni lopovi sadake od fasizma.

Profile  

PostPosted: 09. 08. 2010. 10:58 

Axeman wrote:
Probao sam sve. Ali kad kažem sve, onda mislim sve. Izlazio, nisam izlazio, derao listiće, glasao za debile. Ništa. Niko. Nikad. Nigdje. Nacionalisti su mi rekli da trebam ubiti svoje drugačije prijatelje, socijalisti i takva govna ala SDP davali su mi lažna obećanja i mahala Titovom slikom, Lagumdžija i Behmene, jebo vas Tito u guzice da vas jebo. Naša stranka su taktičke pederčine. Liberali - karinaši. Znam ko im je omladinski pogon. Stranke invalida, boraca, zeleni i takvi - boli me ba kurac, karine. Platforma za mlade? Platforma za odlazak mladih iz BiH. Neka idu ako mogu, ako nisu dovoljno glupi ko ja da imaju ljubav, pa odbijaju školovanja po bijelom svijetu.

Jednostavno, demokratski izbori u Bosni i Hercegovini su samo još jedna ubleha da se osjećamo dijelom civilizovane Evrope koja je u suštini necivilizovanija od nas za par svjetlosnih godina.

Počeli su opet, domaće medijske snage nas opet kljukaju prizorima mladih intelektualaca kojima je sjebana igla i ista strana gramofonske ploče već godinama, pa ponavlja da trebamo glasati, da moramo birati, da skontamo između dva zla manje ako već nemamo za koga...a zato u banci hamziga-hop! liježu pare Soroša i USAID-a. Legla para iz Izborne komisije. Legla ova-legla ona. Samo dupe prodaj, sve će leći.

Neki dan jedan moj jaran reče u zajebanciji i to onaj najtruljoj p'janskoj: "Bosna ti je, jarane moj, jedan laboratorijski miš, jedan zamorac, pa nam ostatak svijeta uštrcava govna u vene, tj. testira svoje teorijske sisteme u praksi da vidi šta fercera, pa da smiruje plemena koja se kolju već decenijama po Africi zbog dijamanata..."

Meni se ne čini da je pogriješio, štaviše, meni se čini da je sasvim u pravu, čak i onako pijan. Ne postoje izbori. Ne postoji demokratija. Ne postoji opozicija. Postoji samo združena masa govana nazvana SVIJET koja se vodi zakonom jačeg, jači su od Bosne i šta ONI odluče, TAKO će i biti. Džabe glasate, levati. Kurca ćete odabrati. Ovo je zemlja gdje ti stranac skroji zastavu, pare, institucije i ustav. Zemlja u kojoj je sve podijeljeno na troje, a četvrti, oni kojima zemlja pripada u prvom redu, mogu CRKNUT.

Mrzim Bošnjake.
Mrzim Srbe.
Mrzim Hrvate.

Mrzim konstitutivne narode, odvratnu masu bezmozgaša sa nacionalnim stavovima. I oni mrze mene, tako da je to sasvim u redu. Njihove stranke će opet pobijediti. Opet ćemo gledati Dodika i Čovića i usranog Tihića - zato jer Evropa tako hoće. Jer Svijet u čijem se sastavu nalazi i Evropa priprema govore našim političarima.

Svijet je mogao ukloniti Hitlera da je htio.

Svijet je mogao ukloniti Tita da je htio.

Svijet je mogao sjebati i Miloševića i Izetbegovića i Tuđmana da je htio.

Poenta je da NIJE.

Odgovara im ovakva situacija, a vama pružaju iluziju da je vaša sudbina u vašim rukama. VAŠA KARINA je u vašim rukama, imate pravo da drkate i ništa više.

Kažu mi, ne možeš ti gledati šta je neko uradio za tebe, gledaj ko odgovara većini, pa se bori. Kurac moj. Kao da Rom iz Butmira glasa da meni vrate 202jku ili da ja glasam da on ima posla. Boli kurac svakog za svakog. Ja bih najrađe nahranio sviju i svima dao posla, ali kako znate, to se zove utopija i taj sistem nikad i nigdje neće postojati. Budimo svjesni.

Trećeg oktobra neću glasati za Bosnu i Hercegovinu u Evropi, trećeg oktobra ću biti negdje u Češkoj, u nekom smrdljivom skvotu i pit ću Gambrinus, svirati pank i zajebavati se sa ljudima sličnim meni.

Boli me kurac za Bosnu i Hercegovinu jer ovo nije MOJA Bosna i Hercegovina, ovo je Bosna i Hercegovina tri strane gdje sam ja građanin drugog reda, zadnje đubre, otpadnik od društva. Ovo NIJE Bosna koju ja želim, a Bosna koju želim - nju NIKAD neću imati osim ako se govnari sa svjetske scene ne smiluju i porokaju đubre.

Practice what you preach, kaže Testament. Hoćete da znate jel fakat stranka ta koja će vas predstavljati? Pozivaju na građanski neposluh? OK, nek predvode neposluh. Pozivaju na klanje, a vi ste idiot koji će ih poslušati? Nek oni zakolju prvi. Dodik i Tihić sjede zajedno i smiju vam se SVIMA!

A vi koji glasate, molite Allahu, Jahvea ili koga god da je Evropi dokurčilo da gleda ovo sranje ovdje i da će uvesti euro i svoje zakone, te da ćete biti njihovi robovi nadalje. To je jedini izlaz za Bosnu i Hercegovinu. Ili domaće sranje ili inostrano. Ili napalm bomba, zatvaranje granica, jebavanje majke, gerilski rat. A umorni smo svi od rata, svima je pun kurac krvi i ja sam savršeno svjestan toga. Nikad ne bih uzeo pušku u ruke. Možda spizditi kojeg parlamentarca sa daljine kakvim snajperom, onako ko u Unreal Tournamentu, jer to nisu ljudi. To su GOVNA.

Ali promjene ne očekujte. Jer promjena neće biti.

P.S.

Prodajem svoj glas stranci koja mi dovede Motorhead na noge u Sarajevo, omogući mi cuganje sa Lemmyijem i intervju, te da 5000 KM da organizujem dobrotvorni koncert. U tom slučaju ću glasati. Ajmo.

Glasometar i iskustvo bez premca

Kod jaranice na Gmailu vidjeh link na stranicu Glasometar koja predstavlja aplikaciju za provjeru političkih preferencija glasača na Općim izborima 2010. godine u BiH (copy-paste sa sitea http://www.glasometar.ba). Odgovorih najiskrenije i najtačnije šta želim od Bosne i Hercegovine i evo mojih rezultata. Zapanjujuće! Frapirajuće!

Naziv partije Vaše slaganje
NS 61%
SDA 58%
DNZ 56%
SBiH 51%
NSP 51%
SDP BiH 48%
SDS 48%
SP 48%
SRS 48%
BPS 48%
SBB BiH 47%
HDZ 1990 46%
DNS 46%
Za boljitak 45%
PDP 41%
SNSD* 32%
HDZ BiH* 25%

Ko bi rek'o čuda da se dese, eto me dobar haver sa Našom strankom. Loš sam haver sa SDP-om, što je apsolutno normalno jer sa titoljupcima/šupcima nikad nisam bio dobar. Zapanjujuće je koliko me SDA voli, ispade da SDA podržava multietničnost, ujedinjenu državu, apsolutna prava seksualnih manjina i ukidanje vojske. Al' kad bi se dobro zajebavali.

Nevažno, kurca će dobiti, a ne glas. Jebat im mater svima. Niko još nije doveo Motorhead, zaposlio me i dao mi 5000 maraka za organizaciju dobrotvorne svirke. Zato ga glabajte, levati!

Sve to stoji, al ljudi glasove prodaju po 100 km a ti za 5k plus dodatnih 55k :D:D:D

Profile  

PostPosted: 11. 08. 2010. 14:06 

BPS naravno!

Profile  

PostPosted: 12. 08. 2010. 19:04 

svi oni koji glasaju u ovoj zemlji,a i oni koji glasaju "samo da bi glasali" trebaju da shvate da su podjednako odgovorni za sve loše odluke koje su nas dovele do ovde dokle smo stigli,kao i političari kojima daju svoj glas a koji su njihovi predstavnici.
u ovoj zemljina trenutnoj političkoj sceni jednostavno ne postoji osoba koja je dovoljno čovjek prije svega,nekorumpirana i sa dovoljno muda (da se tako izrazim) koja bi usmjerila ovaj narod ka svijetlijoj budućnosti,te radila u korist istog tog naroda,a ne u svoju ličnu,i uskog kruga ljudi.
svako od vas ko misli drugačije neka se okrene oko sebe,neka pogleda u kancelarije svojih vodećih struktura u gradovima iz kojih dolazite,pogledajte šta su ti ljudi napravili za vas,kojim interesima se vode,gdje ste vi kao pojedinac u čitavoj toj priči.
u ovoj zemlji ljudi moraju da počnu da shvataju šta znači riječ odgovornost i čemu vode postupci onih koje narod izabire.
ako se to ikada desi,u ovoj zemlji se neće glasati,nego će se skupiti milion ljudi na ulici,nastaće mejhem i rastjeraće se govna u jazbine iz kojih su izašli,poslati ih pred novoformirane nekorumpirane sudove da odgovaraju za sve ono što su napravili do dana današnjeg.

ja mislim da ovaj narod nema dovoljno harabrosti za takvo nešto jer se bojimo,priglupi smo,neobrazovani,živimo vrednujući pogrešne vrijednosti i jednostavno ne znamo šta je to revolucija.

svako od nas ko vidi sebe u ovakvoj zemlji do kraja svog života je totalni mazohista.

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2010. 13:01 
Moderator

UooU wrote:
Sve to stoji, al ljudi glasove prodaju po 100 km a ti za 5k plus dodatnih 55k :D:D:D

Ah, jebi ga, jarane. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2010. 20:15 

Jedna stvar, ova izborna godina mora imat nekog rezultata, ak ne bude, mozesh se selit odavle komotno...
super su mi opcije poput Nashe Stranke i te gradjanske opcije, dugo vremena sam bio chlan LDS-a (Liberalno Demokratske Stranke), ali...
glasanje i uchestvovanje u takvim opcijama, takozvani trechi blok opozicije, je samo rasipanje glasova i truda, jer nemaju nikakve shanse niti iskustva za promjenu i osvajanje vlasti
isto k'o shto je Radonchic zajebo desnicu, tako je i Danis zajebo ljevicu-centar
jedina stranka koja je dovoljno jaka da preuzme vlast je SDP
nije ovo nikakva promocija, svako ima pravo na izbor, chak shta vishe pozdravljam sve one koji che izach na izbore i glasat prije svega, a onda pozdravljam ljude koji che glasat za gradjansku opciju

IZADJI i GLASAJ, to bi bila moja jedina propagandna poruka
a moj izbor je SDP, kako lijepo pos'o rade u Hrvatskoj, tako che i kod nas, shto je i pokazalo od 2000. do 2002. kada je na vlasti bila alijansa za promjene na chelu sa SDP-om... za 2 godine su uradili vishe posla nego ovi majmuni od rata pa do danas (pardon, od prije rata...)

Profile  

PostPosted: 17. 08. 2010. 20:57 

ja ću glasat za MUP

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 47 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]