Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 07. 08. 2025. 07:45

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3378 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 169  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2003. 23:25 
Administrator

hehe... mora se priznati ako nista da je nak kao znak pravo dobar :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2003. 00:51 
bas je nekako suplje... :?

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2003. 19:47 

Quote:
sta vam smeta?
samo mi objasnite!

Pa ovako. Preporucicu ti neku literaturu.

1. Pronadji neki udzbenik iz istorije i procitaj odeljak o tvom dragom Hitleru.
2. Preporucio bih posecivanje nekih konc. logora ili popricaj sa nekim jevrejima koji su preziveli iste.
3. Procitaj Mein Kampf ponovo i ako mislis da je pisac bio u pravu ubi se odmah sam - nemoj vise da se sramotis
4. Pogledaj neku reklamu na TVu koja glasi SAY NO TO RACISM ili kako vec drugacije
5. Poslusaj Guns N` Roses - Civil War ili Black Sabbath - War Pigs ili Pink Floyd - The Final Cut i nadam se da ces shvatiti da rat, a pogotovo nacional-socijalizam nema nikakve veze sa rock/metal muzikom.
6. Ovo zadnje nije tacno. Rock muzika se strasno bori protiv bilo kakvog oblika rasne mrznje i ubijanja.
7. Mozes poslusati i Rimtutituki

Ako ti se ne svidjaju ovi moji razlozi onda si ti pravi Hitlerov sledbenik. U tom slucaju svrati do Tajsona i kazi mu da je crncuga ili poseti nekog jevreja i pljuni mu u lice. Mozes se uclaniti i u KKK - mislim da jos uvek postoje u Americi. Idi vesaj tamo crnce i nemoj ovde da sramotis rock forum.

Ako ti se ni ovaj predlog ne svidja, onda si samo pickica i isfurant i tu ti vise niko ne moze pomoci.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2003. 20:38 
Hvala Bogu da se nasao netko tko je na tako dobar i intelektualan nacin objasnio nasem dragom bori koliko je zaostao za svojom prosjecnom inteligencijom.
Svaka cast Mr. Brownstone, stvarno si bio i vise nego jasan.
A ti bora, djete drago, pusti te lose igracke na miru i pocni se baviti pametnijim stvarima.
Nadi si druge uzore poput npr. Supermana, Batmana, Conana :P :P :P ili ostalih junaka koji su spasavali svijet, a ne se ugledati na zlocestog striceka Adolfa koji je htio sa ciribu-ciriba promijeniti cijeli svijet i na kraju popusio.

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2003. 10:48 

Evo opet imam novi avatar.
To je slika s početne stranice http://www.icedearth.com

P.S. Iced Earth je zakon!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2003. 12:45 

Quote:
To je slika s početne stranice http://www.icedearth.com

Ukraden fazon od Blind Guardiana
http://www.blind-guardian.com

Ista ideja samo ime drugacije. Doduse mozda su BG ukrali od Iced Eartha.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2003. 12:57 

Ko ce ga znati

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2003. 13:28 
Administrator

Ma dobri su i jedan i drugi, kao uostalom i jedan i drugi bend :D

Nego htio sam reci svaka cast Mr. Brownstone za onaj post upucen bori i njegovim avatarima. Pa zar se covjece ne moze naci ni jedna druga slicica pa staviti umjesto ovakvih? A on ocito ne mjenja pa je izgleda on stvarno ono sto si na dnu napisao. A ako mu je ovo samo zajebancija, glupa je i je dosta vise svima :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2003. 23:31 
Mr. Brownstone wrote:
Quote:
sta vam smeta?
samo mi objasnite!

Pa ovako. Preporucicu ti neku literaturu.

1. Pronadji neki udzbenik iz istorije i procitaj odeljak o tvom dragom Hitleru.
2. Preporucio bih posecivanje nekih konc. logora ili popricaj sa nekim jevrejima koji su preziveli iste.
3. Procitaj Mein Kampf ponovo i ako mislis da je pisac bio u pravu ubi se odmah sam - nemoj vise da se sramotis
4. Pogledaj neku reklamu na TVu koja glasi SAY NO TO RACISM ili kako vec drugacije
5. Poslusaj Guns N` Roses - Civil War ili Black Sabbath - War Pigs ili Pink Floyd - The Final Cut i nadam se da ces shvatiti da rat, a pogotovo nacional-socijalizam nema nikakve veze sa rock/metal muzikom.
6. Ovo zadnje nije tacno. Rock muzika se strasno bori protiv bilo kakvog oblika rasne mrznje i ubijanja.
7. Mozes poslusati i Rimtutituki

Ako ti se ne svidjaju ovi moji razlozi onda si ti pravi Hitlerov sledbenik. U tom slucaju svrati do Tajsona i kazi mu da je crncuga ili poseti nekog jevreja i pljuni mu u lice. Mozes se uclaniti i u KKK - mislim da jos uvek postoje u Americi. Idi vesaj tamo crnce i nemoj ovde da sramotis rock forum.

Ako ti se ni ovaj predlog ne svidja, onda si samo pickica i isfurant i tu ti vise niko ne moze pomoci.

fino receno, nema sta, ali mi samo reci jesam li ja ikad ista srao da je hitler zakon ili tako nesto o nacizmu i tako tome ili ste vi (cast izuzetcima) poceli srat za moj (bivsi) avatar tek tako. i jos nesto NEMOJ MI STAVLJAT RIJECI U USTA, ako razumijes :wink:

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2003. 00:31 
nemas ti sta za reci. slika govori vise od rijeci. ajd mi molim te objasni sto je kukasti kriz nego Hitlerov logo i zastitni znak nacizma kojeg je upravo taj isti Hitler provodio? Kak ne kuzis, fuckin', da nije bilo Hitlera, ne bi bilo niti kukastog kriza niti jebenog masovnog etnickog ciscenja!
I de brate, ne pravi se blesav s tako supljim pitanjima, nego ukljuci tih par mozdanih stanica u glavi i razmisljaj kao normalni adolescent ili tinejder ili sto vec jesi. ako jesi.

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2003. 01:04 

Da je Hitler odradio posao onako kako je zamislio danas mi ne bi bili na pragu trećeg svjetskog rata,već bi vladao rad,red i disciplina. :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2003. 01:58 
Administrator

BOMBER wrote:
Da je Hitler odradio posao onako kako je zamislio danas mi ne bi bili na pragu trećeg svjetskog rata,već bi vladao rad,red i disciplina. :twisted: :twisted: :twisted:

I niko od ovih na forumu ne bi "uzivao" u toj ljepoti. Ma daj sta ti je :evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2003. 11:08 
ma znate sta. trebali bi mi svi lijepo slijediti primjer Darkmana i (valjda) Bombera, i lijepo svatko na avatar metnuti svoju sliku.
tada bi lijepo mogli, dok s nekim ulazite u diskusiju, gledati covjeka ravno u oci. 8)

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2003. 16:10 

sqo wrote:
ma znate sta. trebali bi mi svi lijepo slijediti primjer Darkmana i (valjda) Bombera, i lijepo svatko na avatar metnuti svoju sliku.
tada bi lijepo mogli, dok s nekim ulazite u diskusiju, gledati covjeka ravno u oci. 8)

pa i ja sam na avatar postavio svoj portret (istina napravljen oko novogodisnjih- bozicnih praznika kada sam malo dobio na kilazi :D :wink: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2003. 17:00 

Darkman wrote:
BOMBER wrote:

I niko od ovih na forumu ne bi "uzivao" u toj ljepoti. Ma daj sta ti je :evil: :evil:

Pa dobro zar smo mi kao pojedinci važni,bilo bi neko generalno dobro.

Joj Ogi da vidiš mene,sad nakon ove krkancije u decembru i januaru.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2003. 19:42 
sqo wrote:
nemas ti sta za reci. slika govori vise od rijeci. ajd mi molim te objasni sto je kukasti kriz nego Hitlerov logo i zastitni znak nacizma kojeg je upravo taj isti Hitler provodio? Kak ne kuzis, fuckin', da nije bilo Hitlera, ne bi bilo niti kukastog kriza niti jebenog masovnog etnickog ciscenja!
I de brate, ne pravi se blesav s tako supljim pitanjima, nego ukljuci tih par mozdanih stanica u glavi i razmisljaj kao normalni adolescent ili tinejder ili sto vec jesi. ako jesi.

Momentito, da ti objasnim pa mi onda seri, naime ovaj znak "kukasti kriz" ti je stari religiozni simbol koji predstavlja "dobru srecu", ovaj znak ti je prvo koristio Napoleon (mada se nije isticao kao sto se isticao kod Hitlera), pa onda ga je uzeo Hitler kao oficijalni znak nacisticke srtanke njemacke svoga vremena (uzeo ga je samo zato sto je predstavljao "dobru srecu"), e sad danas kad god neka neupucena budala vidi "kukasti" pomisli na racizam i ta sranja, ali razmisi malo sto ovaj znak ustvari predstavlja :wink: !

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2003. 20:54 
ajd dobro, da ti je filozofija o kukastom krizu temeljena i na toj prici, sta ce ti onda taj potpis? mislim, ako za tebe kukasti kriz (kao tvoj avatar) nema veze s Hitlerom?
a kad cemo vec o simbolima... i nasa draga Crkva simbolizira kriz kao vrstu spasenja a sta je kriz drugo nego mjesto smaknuca. ma daaaaaj...

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2003. 21:29 

Ja se nebi miješao u ovu raspravu...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2003. 14:25 
Administrator

bora wrote:
sqo wrote:

Momentito, da ti objasnim pa mi onda seri, naime ovaj znak "kukasti kriz" ti je stari religiozni simbol koji predstavlja "dobru srecu", ovaj znak ti je prvo koristio Napoleon (mada se nije isticao kao sto se isticao kod Hitlera), pa onda ga je uzeo Hitler kao oficijalni znak nacisticke srtanke njemacke svoga vremena (uzeo ga je samo zato sto je predstavljao "dobru srecu"), e sad danas kad god neka neupucena budala vidi "kukasti" pomisli na racizam i ta sranja, ali razmisi malo sto ovaj znak ustvari predstavlja :wink: !

Hitler je znak za srecu dosta izmijenio....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 03. 2003. 14:43 

Angel Of Death wrote:
Ja se nebi miješao u ovu raspravu...

Vala imas pravo, nije vrijedno toga.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3378 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 169  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]