Quote:
sta vam smeta?
samo mi objasnite!
Pa ovako. Preporucicu ti neku literaturu.
1. Pronadji neki udzbenik iz istorije i procitaj odeljak o tvom dragom Hitleru.
2. Preporucio bih posecivanje nekih konc. logora ili popricaj sa nekim jevrejima koji su preziveli iste.
3. Procitaj Mein Kampf ponovo i ako mislis da je pisac bio u pravu ubi se odmah sam - nemoj vise da se sramotis
4. Pogledaj neku reklamu na TVu koja glasi SAY NO TO RACISM ili kako vec drugacije
5. Poslusaj Guns N` Roses - Civil War ili Black Sabbath - War Pigs ili Pink Floyd - The Final Cut i nadam se da ces shvatiti da rat, a pogotovo nacional-socijalizam nema nikakve veze sa rock/metal muzikom.
6. Ovo zadnje nije tacno. Rock muzika se strasno bori protiv bilo kakvog oblika rasne mrznje i ubijanja.
7. Mozes poslusati i Rimtutituki
Ako ti se ne svidjaju ovi moji razlozi onda si ti pravi Hitlerov sledbenik. U tom slucaju svrati do Tajsona i kazi mu da je crncuga ili poseti nekog jevreja i pljuni mu u lice. Mozes se uclaniti i u KKK - mislim da jos uvek postoje u Americi. Idi vesaj tamo crnce i nemoj ovde da sramotis rock forum.
Ako ti se ni ovaj predlog ne svidja, onda si samo pickica i isfurant i tu ti vise niko ne moze pomoci.