Pop wrote:
KoldVoid wrote:
Sve je sijalo jarane. Boli me kurac za crvenu bagru, ko god velica Dzugashvilija i njemu slicne zasluzuje da krepa od sizifovog posla. I danas ih treba na goli otok slat. I one glupane sa majcama "tri tenora", sve na goli otok, odmah.
Ko te jebe, i tebe i tvoje Arape usrane! Umrite pod ameriÄkom Äizmom sad, a islam i nafta nek vam ispadaju iz usta!
Ako treba mi ćemo na Goli jer smo uvijek prezreni bili od svih režima a vi u Abu Graib i Guantanamo!
Dragi reatrdirani zoharu, imbecilu u ljudskom tjelu, kao prvo, ja nisam Arap, i po svemu sudeci iz tvoje retorike, sam veci Juzni Slaven neg sto ces ti ikad bit.
Vi necete vise ici na goli, nego cete drito u gasnu komoru po hitnom postopku da se od vas pravi sapun ko sto je Adi radio od Firauna i Jevreja. Samo sto je on imao XXX puta manje razloga nego sto cemo mi imati.
Pop wrote:
Nije me briga ako je Staljin poslao tu i tamo kojeg Rusa u gulage, ako su to zaslužili. Ne ulazim u to!
Preko 6 miliona ljudi su po tvojoj nepismenoj, neobrazovanoj, i krajnje debilnoj opasci "tu i tamo koji Rus". Dovoljno o tvom intelektu. Nulo.
Pop wrote:
A Å¡to se tiÄe da je mogao u Titovoj Jugoslaviji ići ko je gdje htio i radit Å¡ta je ko htio... Pa koliko ti imaÅ¡ godina! ZnaÅ¡ li ti da su ljudi do pred sam rat praćeni, uhoÄ‘eni, hapÅ¡eni zbog najmanjeg krivog koraka! Ljudi su raseljavani, nije se mogao svako bavit poslom za koji je kvalifikovan(ako je uopÅ¡te i mogao negdje dobit posao)!Nemoj mi priÄati ono Å¡to ne znaÅ¡, ili ono Å¡to ti je tata kao bivÅ¡i revnosni Älan SKJ ispriÄao! Titova Jugoslavija je bila tamnica naroda!
Musavi seljaku, id se obrisi. Da se ne busam, nego da se sramim, meni je dedo bio u Domobranima i dan danas ima Wehrmachtovu iskaznicu. Njegov buraz je zavrsio u cuzi kao mladi musliman. Pola modraca je bilo od mog djeda i njegovih burazera pa su im Srpske (ne nacionalno, projekat je zamisljen i konstruisan od strane umova iz Beograda) Komunjare dali dva Ruska sata bez rubisa da naprave najvecu ekolosku katastrofu na Bosanskom tlu. E da li znas gnjido, da bi se oba ta lika ustali sad (da jedan nije mrtav, laka mu zemlja) i pusku uzeli za tog istog Tita i Aliju mrtvog iz groba iskopali i na deponiju bacili, kao zahvalnicu za drzavu i kvalitet zivota koji su im doticna dvojca pruzili. Za jednog bi se ginulo, a drugi moze da sanja samo o tome u svom megalomanskom grobu.
Pop wrote:
Da, istina je da smo jedva doÄekali tren kad je umro! On je umro i prije samo njegovi satrapi nisu htjeli objaviti smrt joÅ¡ dugo...Za to vrijeme uslijedile su neviÄ‘ene akcije hapÅ¡enja disidenata svih vrsta!
ViÅ¡e neću ni da polemiÅ¡em o zloÄincu Brozu( pitanje je je li to Broz uopÅ¡te ili VATIKANSKI Å PIJUN!)
Hvala Bogu, pa je naša emigracija odradila ono što je trebalo, i posle Brozove smrti odradila ono svoje!(Posle, kad je UDBA mislila da je ubila i zatrla svaku vjeru u nama, mi smo dobijali pakete iz inostranstva, i svako po primjerak Biblije)!
Haha, e sad si dokazao sta si. Samo ne znam jesil cheto, ustasha, il muljo, a mozda si i chiki. U ostalom, to je krajnje nebitno, za one od nas koji znaju da ste vi svi ionako isti kurac, iste vlahobalije koji paradiraju lazi ovim jadnim narodima vec petsto godina kao marionete Jevreja i Masonerije, u drugacijim odjelima shodno interesima i vremenu, da se sjebe ono najopasnije, Pan-Slavenizam, jer znate da smo sposobni da cjeloj Evropi, pa i cjelom svjetu, jebemo mater u usta, a naravno pohlepa sitnih vezira i pasa Juznih Slavena iz Turskog doba je neogranicena, pa se i za mekinje mozete kupit. Nije li veliki poglavnik par godina pred smrt kumovo i surovo sa ravnogorskim cetnicima, istim onima koji su sveti branitelji naroda kojeg je poglavnik tako liberalno tamanio.
A za UDBU i tamanjenje religije, vidi se kako malo znas sroljo jadni. Kad je to Tito il iko u bivsoj drzavi zatvorio bilo koju instituciju religijske obuke. Da je Tita ne bi ona pizdarija na Vracaru jos uvjek bila avet nedovrseni (kao sto su izgledi Srpske ekonomske moci, tako ce i ostati). Da je Tita ne bi vam Saudijci prepravljali Begovu dzamiju gipsom, gitom i jupolom. Previse vam je Tito pustio, trebo je bit ko i Staljin, pa vam sav kler potamanit ko stoku i sve crkve i dzamije vam zamandalit.
Jebo vam Jevrejski Bog Mater. Fala kurcu pa bi ovaj zadnji rat, pa su neki od nas skontali sve te sitne kvake, kako je to u nas vazda nepostojao pravi nacionalizam i patriotizam nego sramni vulgarizam i manipulacija. Zadnji put ste zamutili.
A za tog dorata sto imas na avataru, svaka cast Brozu sto mu je svaki san do zadnjeg sjebo i spalio. Haha, od svih ljudi na ovom svjetu, Enver Hoxha, ubjedljivo najveci imbecil, najveci moron koji je ikad imao cast da bude drzavnik bilo koje zemlje, ma kako jadne.