Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 08. 2025. 16:39

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 187 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 03:40 

KoldVoid wrote:
eugene_axe wrote:
tito je fakat bio velicina, sudeci po njegovim djelima. sto se tice one mlade zagrebcanke, sto nije probala otic tudjmanu sa kokardom i cetri 'c' na majici pa da vidi kako bi bili tolerantni. ili cak sad i sanaderu.
no tito ima jednu veliku manu. mrtav je. hajmo ga pustit da bude mrtav?

Ta mana koju navodis je njegova najveca, slazem se. Ali je i zbog poslijedica koje i dan danas trpimo, neoprostiva. I do tad, dok se iz groba ne digne da rjesi sve nase belaje, jebacemo mu mater, i njemu, i Adiju, sto nas sve izda i pohrli prema Rusiji, i propade.

nest sumnjam da ce se vratit. cak i da se vrati, krepo bi opet. ovo sranje ni tito ne moze ocistit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 04:21 

sto bi jedan pametni ciko rekao "tito je moj bog"
meni je zao sto nisam zivjela u njegovo vrijeme jer znam kako je bilo
bilo je tu i losih stvari ali su u globalu nebitne
cinjenica je da ako je ikada valjalo na ovim prostorima valjalo je u titovo vrijeme i tesko da ce se to ikad ponoviti
ehh...da je nas drug tito ziv pa da vidi sta mu od drzave uradise
meni se sve ovo gadi
pa kakva je to drzava u kojoj je pola predsjednistva odugovlaci mandate na sve moguce nacine jer znaju da poslije isteka odose u zatvor

mrzim kada glupi i ograniceni ljudi koji nemaju pojma ni sta je komunizam niti bilo sta slicno pocnu pricati protiv toga i pocnu pljuvati po titu
moju prijateljicu i mene je citav razred nazivao "komunjarama" da bi nam jedna glupaca prisla i pitala "da li je tito bio fasista ili komunista?"
prezalosno je to

a muka mi je i od one djecurlije koja nose majice sa titovim ili che guevarinim likom samo da ispadnu rokeri

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 06:57 

social disease wrote:
a muka mi je i od one djecurlije koja nose majice sa titovim ili che guevarinim likom samo da ISPADNU ROKERI

:?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 13:57 

KoldVoid wrote:
Sve je sijalo jarane. Boli me kurac za crvenu bagru, ko god velica Dzugashvilija i njemu slicne zasluzuje da krepa od sizifovog posla. I danas ih treba na goli otok slat. I one glupane sa majcama "tri tenora", sve na goli otok, odmah.

Ko te jebe, i tebe i tvoje Arape usrane! Umrite pod američkom čizmom sad, a islam i nafta nek vam ispadaju iz usta!
Ako treba mi ćemo na Goli jer smo uvijek prezreni bili od svih režima a vi u Abu Graib i Guantanamo!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 14:12 

Zephyr wrote:

Prijatelju, da te ja pitam, da li znas da je Josif Visarionovič Džugašvili bio Jevrej iz Gruzije, koji je iz dna duše mrzio sve što je rusko?
Da li znaš da je taj isti čovjek koga uzdižeš poslao najviše Rusa u Gulag u istoriji postojanja tog logora?
I na kraju, da li znaš da je patio od neke vrste šizofrenije, pa je svakoga ko je bio intelektualno iznad njega vješao ili strijeljao!?
Reci mi jednu stvar od navedenih koju je Tito radio!
Jesi li imao da jedeš? Jesi li mogao otići na more bez pasoša? Jesi li mogao otići u bilo koju zemlju Evrope bez vize?
Ne kažem ja da je sve sijalo, puno nevinih je otišlo na Goli, ali isto tako nisi mogao zbosti nikoga nožem nasred ulice, niti je bilo ovoliko idiota, morona, lopova, stoke i papaka po ulicama gradova, nego su se zabijali po zabitima i čekali svoju priliku i dočekali je tek kad je On umro.

I što se tiče Rusije, ja imam ruske krvi i zajebi me priče o moćnom SSSR - u. To je najdiktatorskija država svog doba. Čelična zavjesa.

Samo vas posmatram pioniri moji...

Nije me briga ako je Staljin poslao tu i tamo kojeg Rusa u gulage, ako su to zaslužili. Ne ulazim u to! A što se tiče da je mogao u Titovoj Jugoslaviji ići ko je gdje htio i radit šta je ko htio... Pa koliko ti imaš godina!? Znaš li ti da su ljudi do pred sam rat praćeni, uhođeni, hapšeni zbog najmanjeg krivog koraka!? Ljudi su raseljavani, nije se mogao svako bavit poslom za koji je kvalifikovan(ako je uopšte i mogao negdje dobit posao)!Nemoj mi pričati ono što ne znaš, ili ono što ti je tata kao bivši revnosni član SKJ ispričao! Titova Jugoslavija je bila tamnica naroda!
Da, istina je da smo jedva dočekali tren kad je umro! On je umro i prije samo njegovi satrapi nisu htjeli objaviti smrt još dugo...Za to vrijeme uslijedile su neviđene akcije hapšenja disidenata svih vrsta!
Više neću ni da polemišem o zločincu Brozu( pitanje je je li to Broz uopšte ili VATIKANSKI ŠPIJUN!?)
Hvala Bogu, pa je naša emigracija odradila ono što je trebalo, i posle Brozove smrti odradila ono svoje!(Posle, kad je UDBA mislila da je ubila i zatrla svaku vjeru u nama, mi smo dobijali pakete iz inostranstva, i svako po primjerak Biblije)!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 14:40 

hehehehe, koji si ti idiot !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 14:52 

Uh,covjek ce se nakon svega opasno prevrtati u grobu :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 15:20 

Pope ba, ti ovo meni vraćaš za temu o Hendi ili...? :D :twisted: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 16:21 

Elektron wrote:
hehehehe, koji si ti idiot !

hehehe, uvijek bio !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 19:10 

A nesto ne spominjes Staljina vise?
Izvini, ako ces me licno vrijedjati, eto mene u tvoj dragi Doboj, pa da popricamo.
Svaciji je tata bio u KPJ, zbog posla il' meraka, nebitno. A izvini, oko te Biblije... Jesi li procitao Bibliju? Sta se ono govori o mrznji, mozes li me podsjetiti? A o kojoj ti emigraciji pricas? Ustaskoj, cetnickoj, handzar? Svi su isti. Mozda bi ti udzbenik istorije dobrodosao!? Napisi adresu da ti ga posaljem. I odakle ste dobijali pakete? Iz Chicaga, Vatikana? Silni vjernici. Pogledaj malo TV, bice ti sve jasno.

29. 11. 1943.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 21:19 

Pop wrote:
KoldVoid wrote:
Sve je sijalo jarane. Boli me kurac za crvenu bagru, ko god velica Dzugashvilija i njemu slicne zasluzuje da krepa od sizifovog posla. I danas ih treba na goli otok slat. I one glupane sa majcama "tri tenora", sve na goli otok, odmah.

Ko te jebe, i tebe i tvoje Arape usrane! Umrite pod američkom čizmom sad, a islam i nafta nek vam ispadaju iz usta!
Ako treba mi ćemo na Goli jer smo uvijek prezreni bili od svih režima a vi u Abu Graib i Guantanamo!

Dragi reatrdirani zoharu, imbecilu u ljudskom tjelu, kao prvo, ja nisam Arap, i po svemu sudeci iz tvoje retorike, sam veci Juzni Slaven neg sto ces ti ikad bit.

Vi necete vise ici na goli, nego cete drito u gasnu komoru po hitnom postopku da se od vas pravi sapun ko sto je Adi radio od Firauna i Jevreja. Samo sto je on imao XXX puta manje razloga nego sto cemo mi imati.

Pop wrote:
Nije me briga ako je Staljin poslao tu i tamo kojeg Rusa u gulage, ako su to zaslužili. Ne ulazim u to!

Preko 6 miliona ljudi su po tvojoj nepismenoj, neobrazovanoj, i krajnje debilnoj opasci "tu i tamo koji Rus". Dovoljno o tvom intelektu. Nulo.

Pop wrote:
A što se tiče da je mogao u Titovoj Jugoslaviji ići ko je gdje htio i radit šta je ko htio... Pa koliko ti imaš godina! Znaš li ti da su ljudi do pred sam rat praćeni, uhođeni, hapšeni zbog najmanjeg krivog koraka! Ljudi su raseljavani, nije se mogao svako bavit poslom za koji je kvalifikovan(ako je uopšte i mogao negdje dobit posao)!Nemoj mi pričati ono što ne znaš, ili ono što ti je tata kao bivši revnosni član SKJ ispričao! Titova Jugoslavija je bila tamnica naroda!

Musavi seljaku, id se obrisi. Da se ne busam, nego da se sramim, meni je dedo bio u Domobranima i dan danas ima Wehrmachtovu iskaznicu. Njegov buraz je zavrsio u cuzi kao mladi musliman. Pola modraca je bilo od mog djeda i njegovih burazera pa su im Srpske (ne nacionalno, projekat je zamisljen i konstruisan od strane umova iz Beograda) Komunjare dali dva Ruska sata bez rubisa da naprave najvecu ekolosku katastrofu na Bosanskom tlu. E da li znas gnjido, da bi se oba ta lika ustali sad (da jedan nije mrtav, laka mu zemlja) i pusku uzeli za tog istog Tita i Aliju mrtvog iz groba iskopali i na deponiju bacili, kao zahvalnicu za drzavu i kvalitet zivota koji su im doticna dvojca pruzili. Za jednog bi se ginulo, a drugi moze da sanja samo o tome u svom megalomanskom grobu.

Pop wrote:
Da, istina je da smo jedva dočekali tren kad je umro! On je umro i prije samo njegovi satrapi nisu htjeli objaviti smrt još dugo...Za to vrijeme uslijedile su neviđene akcije hapšenja disidenata svih vrsta!
Više neću ni da polemišem o zločincu Brozu( pitanje je je li to Broz uopšte ili VATIKANSKI ŠPIJUN!)
Hvala Bogu, pa je naša emigracija odradila ono što je trebalo, i posle Brozove smrti odradila ono svoje!(Posle, kad je UDBA mislila da je ubila i zatrla svaku vjeru u nama, mi smo dobijali pakete iz inostranstva, i svako po primjerak Biblije)!

Haha, e sad si dokazao sta si. Samo ne znam jesil cheto, ustasha, il muljo, a mozda si i chiki. U ostalom, to je krajnje nebitno, za one od nas koji znaju da ste vi svi ionako isti kurac, iste vlahobalije koji paradiraju lazi ovim jadnim narodima vec petsto godina kao marionete Jevreja i Masonerije, u drugacijim odjelima shodno interesima i vremenu, da se sjebe ono najopasnije, Pan-Slavenizam, jer znate da smo sposobni da cjeloj Evropi, pa i cjelom svjetu, jebemo mater u usta, a naravno pohlepa sitnih vezira i pasa Juznih Slavena iz Turskog doba je neogranicena, pa se i za mekinje mozete kupit. Nije li veliki poglavnik par godina pred smrt kumovo i surovo sa ravnogorskim cetnicima, istim onima koji su sveti branitelji naroda kojeg je poglavnik tako liberalno tamanio.

A za UDBU i tamanjenje religije, vidi se kako malo znas sroljo jadni. Kad je to Tito il iko u bivsoj drzavi zatvorio bilo koju instituciju religijske obuke. Da je Tita ne bi ona pizdarija na Vracaru jos uvjek bila avet nedovrseni (kao sto su izgledi Srpske ekonomske moci, tako ce i ostati). Da je Tita ne bi vam Saudijci prepravljali Begovu dzamiju gipsom, gitom i jupolom. Previse vam je Tito pustio, trebo je bit ko i Staljin, pa vam sav kler potamanit ko stoku i sve crkve i dzamije vam zamandalit.

Jebo vam Jevrejski Bog Mater. Fala kurcu pa bi ovaj zadnji rat, pa su neki od nas skontali sve te sitne kvake, kako je to u nas vazda nepostojao pravi nacionalizam i patriotizam nego sramni vulgarizam i manipulacija. Zadnji put ste zamutili.

A za tog dorata sto imas na avataru, svaka cast Brozu sto mu je svaki san do zadnjeg sjebo i spalio. Haha, od svih ljudi na ovom svjetu, Enver Hoxha, ubjedljivo najveci imbecil, najveci moron koji je ikad imao cast da bude drzavnik bilo koje zemlje, ma kako jadne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 21:40 

haha ima ono kad je Albanija odlucila napasti SFRJ, samo nisu znali hoce li s jednim ili s oba aviona:):):):P!!!

Koldvoid, navali, ali nemoj pretjerivati. Ako neko vjeruje u Boga, ne treba ga osudjivati, je li? I to je sloboda izbora. Samo sto je to kod nas naopako. Vjernik je onaj ko ide u crkvu, dzamiju ili kateralu (pa i sinagogu, ili pagodu) redovno. A da li on i kako vjeruje, to nije bitno. Ti lafo vjernici su gori od svakog sotoniste il' idiota.
A ovaj lik gore treba da se vrati na osnovno obrazovanje, prije nego sto pocne pricati o nekim stvarima. Vjerovatno mu je taman Enver Hodža divni predavao istoriju. Zatrovan um, jebi ga.

Bratstvo i jedinstvo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 21:44 

Ma jebga, ja bogaram i iz drugih razloga, pa mi ovi pravi vjernici ne zamjeraju, al sta cu, prvi koji kukaju u ovoj drzavi: vlasi i balije. Prvi koji prave sranje u ovoj drzavi: vlasi i balije. Oni koji uvjek osiguraju da imamo nekompetentne institucije i politicare: vlasi i balije.

Pa dokad vise jebo ga bog mahniti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 22:10 

Dok ne dođu ustaše :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 11. 2004. 22:54 

Ha i to su vlasi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2004. 00:32 

Slažem se da neki ljudi na ovom topiku definitivno nemaju pojma o cemu pricaju, trebalo bi im neko osnovno predznanje povijesti i opce kulture.
Ali to opet nije razlog da sad počnemo s prepucavanjima i sranjima glede religije, politike i inih gluposti koje smo na ovom forumu, na sreću, dosta dugo zaobilazili. Nema smisla narušavati tolerantnu atmosferu zbog nekog imbecila koji pokusava dici tlak ljudima svojom primitivnoscu.
Chill, ljudi, mrsh na pametnije teme tipa noćne odore ili sličnog :wink: :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2004. 01:54 

OHM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2004. 02:23 

Quote:
Chill, ljudi, mrsh na pametnije teme tipa noćne odore ili sličnog

ova je najjaca :D [/quote]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2004. 05:28 

Svi pravi predsjednici su zagorci! heheheheh :wink: :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2004. 11:50 

Meni se definitivno povraca danima od rijeci Vlasi,Ustase,Balije i slicno.To je tako primitivno i jadno :!:
Ja si to ne bih uzela u usta ni najgorem dusmanu ljudi.Fuj!!! :?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 187 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]