Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 18:59

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2005. 20:40 

Ma svi smo mi balkanske seljachine. Samo kaj to jos ne znamo. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 02. 2005. 22:31 

Abigail wrote:
biafra wrote:
Mary Jane wrote:
joj pa sav mu posto otisao na ono "kad kazem nasi ne mislim na vasi mislim na nasi....."
hahahahahahhahaahha cudna je majka priroda

"pogledajte vasu predstavnicu, onu Irenu i Vi"... :lol: :lol: :lol:

"Nasu predstavnicu..." e blago tebi kad mislis da nam je ona predstavnica.
hahaha, ode mu u pm citav post, kad se ona ne zove irena i vi, vec irina i VI (VI, rimski -broj 6) :wink:

Jebga i ja je zovem Irina i vi a ne Irina i sest. Naziv je glup da gluplji nemere bit kako god okrenes.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 14:04 

Abigail wrote:
biafra wrote:
Mary Jane wrote:
joj pa sav mu posto otisao na ono "kad kazem nasi ne mislim na vasi mislim na nasi....."
hahahahahahhahaahha cudna je majka priroda

"pogledajte vasu predstavnicu, onu Irenu i Vi"... :lol: :lol: :lol:

"Nasu predstavnicu..." e blago tebi kad mislis da nam je ona predstavnica.
hahaha, ode mu u pm citav post, kad se ona ne zove irena i vi, vec irina i VI (VI, rimski -broj 6) :wink:
Al dobro, mozda je kod njih, a kad kazem njih ne mislim nas, vec vas, odnosno njih, koji nisu mi, Sunce BAS crveno,mozda se drugacije pise br VI (ili jednostavno covjek nije znao rimske oznake za brojeve)... ima tu jos mnogo "mozda".

No,sve u svemu, svaka cast kada se to'lko :lol: co'ek :lol: namucio. I ko kaze da mi ne volimo turbo folke, jelde "ba" :lol: RAAAAAAAJA, oca'm.... :twisted:

Jest interesatno ime benda nema sta cim toliko o njemu diskutujete...ja bih to ovako nazvala:"Irina i ostale legende".Ok?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 15:59 

moram vam priznati: gluplji ste nego sto sam ikad mogao i zamisliti.
Stvarno, ne samo da se ponasate retardirano, nego ne postoji na ovu temu niti jedan JEDINI post koji pa ni u najmanju ruku odise koliko toliko inteligencijom.
Ma ne ! Vi ste samo jedna isfrustrirana kopilad iz mjesovitih brakova koje je Sejtan opsjeo!
Stvarno, ako je od svega ovoga sto sam napisao u vasim retardiranim mozgovima ostalo samo to sto sam naveo da je sunce crveno, ubijte se odmah.
Ionako samo trosite zrak.
Otpad drustva.
over and out

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 16:07 

Sako Polumenta wrote:
Stvarno, ne samo da se ponasate retardirano, nego ne postoji na ovu temu niti jedan JEDINI post koji pa ni u najmanju ruku odise koliko toliko inteligencijom.
Ma ne ! Vi ste samo jedna isfrustrirana kopilad iz mjesovitih brakova koje je Sejtan opsjeo!
Stvarno, ako je od svega ovoga sto sam napisao u vasim retardiranim mozgovima ostalo samo to sto sam naveo da je sunce crveno, ubijte se odmah.
Otpad drustva.
over and out

ipak je u pravu :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 19:22 
Moderator

Sako Polumenta wrote:
Otpad drustva.
over and out

otpad drustva koji studira,cita lijepe knjige,ima smisla za muziku, i pojedinci imaju veci IQ od cijele folk estrade zajedno...oke

"Stvarno, ne samo da se ponasate retardirano, nego ne postoji na ovu temu niti jedan JEDINI post koji pa ni u najmanju ruku odise koliko toliko inteligencijom."
za razliku od tvojih,ha?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 20:45 

Sako Polumenta wrote:
Otpad drustva.
over and out

Sako je pogodio sustinu. Pisao je sam sebi. Svaka cast Sako.

Posto a) Nisam iz mjesovitog braka
b) Nisam kopile
c) Nikaki "sejtani" me nisu opsjeli

A znam da generalno malo ljudi na ovom forumu osim Sake ispunjava sve tri kategorije, moram nazalost konstatovati da se potpuno slazem sa Sakom. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 20:52 

Ma ja mislim da je sako u stvari jedan metalac zeljan podjebavanja raje ako grijesim onda...hm....NAJEBEM TI SE MAJKE PEDERCINO NARODNJACKA,NABIJ SEBI SAKU U DUPE KOGA LI TI PROZIVAS KOPILETOM KAJMACARU ZAOSTALI,TO VALJDA MISLIS NA CIJELU GRAND PARADU JEL!........uh ljudi ovo mi je prijalo mnogo......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 21:04 

nek su folk tekstovi pametni pravo...
"zivote moj jesil' ziv?"
"zlatica mi u krompire stigla, ja je prasim, a ona noge digla" ...komedija!!!
a o naglasku da ne govorim, blago receno dentalna muzika.
druga stvar, doso si ovdje na rock planet forum ocekujuci da ces svojim vrjedanjem ispizdit i nanervirat ovoliku raju? po tvom postu se vidi ko je iznerviran.
covjece idi medu medvjede svoje i pusti normalne ljude da se zabavljaju. mi tebi ne smetamo, nemoj ni ti nama.
zadnja stvar, ja tebe nisam vrjedo niti imam namjeru...
ja sam iz mjesanog braka i bolje bi ti bilo da te nikad ne sretnem!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 21:10 

pips, nisi li missed onu nezaboravnu line jednog divnog teksta koja glasi

"ti imas kcerku i ona je zensko"

mozel gore od ovog?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 21:47 

Sako Polumenta wrote:

ahahahahaha

Svaka cast! Mene si totalno pogodio!
- isfrustrirana - hm, pa valjada jesam
- kopilad - starci mi nisu vjencani u crkvi pa therefore u ocima boga oni nisu vjencani a ja sam kopile :)
- iz mjesovitih brakova - tocno, mama mi je zenska, a tata musko pa je to tehnicki mjesoviti brak
- koje je Sejtan opsjeo - cisto moguce jer nisam krstena, sanjam vragove i demone i vampire, imam duha u stanu kojeg se ne bojim; cak me jedan member rpa zove Devil's slut :twisted:

Eto objasnjenja zakaj ne volim narodnjake! :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 22:18 

Pipsymbol wrote:
nek su folk tekstovi pametni pravo...
"zivote moj jesil' ziv?"
"zlatica mi u krompire stigla, ja je prasim, a ona noge digla" ...komedija!!!

to je samo mali dio primjera od mnogih!Da vidite kad oni moji jadnici po razredu pocnu zavijat,fuj!

Povraca mi se kad cujem tekstove,a kamoli kad njih gledam i cujem melodiju!jos jednom fuj!
Sako izvini al jebiga sta cu, vi se meni gadite!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 22:32 

Location: tamo gdje gdje u polju,umjesto cvjeca,rastu mine... :P
ej,sako legendo,cujem da si dvaj'spetogg u akvi,ima da se vene rezu kad bus pjevo,o'cam!ja sam tu! a stipu ti ove ovdje...
jebes njih,nego elem da ja tebe pitam...sta ti je to suzana mandic kraljica svega't ?
ne kuzim,majke mi...vo je previse za mene,a i sto se tice cece...licno vise volim gledat onu natashu bekvalac...al jebaji ga sad...svak ima svoje...imal te gdje po internetu,mozda se i znamo?jebiga,jes da ne pustaju narodnjake,tamo al ima ipak dosta raje iz boema pa rek da nisi i ti tu... a lud ti je zonfa sa ovim 'kad kazem/// mislim..." i tako dalje...
samo jebiga jarane,kajes da je zajebancija i opet kasnije seres... to ti ne valja,al nea frke... i uvrijedi me s onim da smo kopilad svi... a pa jebiga brate,nismo mi birali sta cemo postat... uglavnom,tu mi bas odgovara onaj dio "nikad mi teze nije bilo..."
...et,jarane toliko od mene...
ne znam sta bi ti vise rekla majke mi,osim svaka cast za ovo,iako nije ti bas fazon skrivat se iza imena jednog od najvecih nasih estradnih umjetnika nakon toga...ja bihh u tAKVOM slucaju rekla svoje puno ime i prezime,da dokazem da se ne bojim... al tebe ko da je...ma ne smijem ni rec... al sve nest kontam...ko da te malo strah,a?ma dobro,sta sad...nemamo svi muda ko saban saulic... elem... hajd selam brate...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 23:01 

diokhan wrote:
ej,sako legendo,cujem da si dvaj'spetogg u akvi,ima da se vene rezu kad bus pjevo,o'cam!ja sam tu! a stipu ti ove ovdje...
jebes njih,nego elem da ja tebe pitam...sad...

dovdje sam bila jako ponosna na tebe, nakon toga si sjebala koncepciju.
mislim, Shako, te likovi poput njega, su za mene idila. poprave mi dan, bona.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2005. 23:07 

Location: tamo gdje gdje u polju,umjesto cvjeca,rastu mine... :P
hahah,a jebajiga oko,sta fali sto se raspitujem imal ga gdje... znas,ono,jbg... onaj... jah... a ej,kad smo kod toga... joj crkla sam od smijeha... znas ti ba da je meni ona nasa hanka rodica?!sad imamo popusta i +burek na koncertima :D
elem,odoh ja,sam vako navrnem na brzaka... svako nekolko ... cunajte se

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2005. 00:11 

biafra wrote:
otpad drustva koji studira,cita lijepe knjige,ima smisla za muziku, i pojedinci imaju veci IQ od cijele folk estrade zajedno...oke

"Stvarno, ne samo da se ponasate retardirano, nego ne postoji na ovu temu niti jedan JEDINI post koji pa ni u najmanju ruku odise koliko toliko inteligencijom."
za razliku od tvojih,ha?

:wink: :) potpisujem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2005. 01:52 

Yao sto serete i generalizirate jedni i drugi to nije normalno.. ne moze se s vama nikako umjereno objektivno raspraviti o necemu takvom.. i kad se netko upita zasto je situacija takva kakva jest i sto postoji toliki antagonizam..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2005. 03:19 

diokhan wrote:
ona nasa hanka rodica?!

mislis ova, nasa?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2005. 04:15 

Od kad je ovo na Offtopicu?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2005. 16:48 

Archangel wrote:
Yao sto serete i generalizirate jedni i drugi to nije normalno.. ne moze se s vama nikako umjereno objektivno raspraviti o necemu takvom.. i kad se netko upita zasto je situacija takva kakva jest i sto postoji toliki antagonizam..

pa ne generalizujemo samo mi "njih", vec i oni "nas"..Pokusaj izmjeniti jebeni bosanski mentalitet :roll: :?

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]