Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 22:10

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 93 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2006. 21:15 

Kemo von Zeppelin wrote:
Otis'o si sarme nisi prob'o

:lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2006. 21:53 
Ja sam za to da mu se digne spomenik, tako da se svi sjete ZAÅ TO smo sada kolektivno u kurcu...:?

Al ja sumnjam da je mrtav, nešto mi govori (zdrav ljudski razum, dijalektička vještina) da je on još uvijek živ...nije sve još gotovo...kao u onim horrorima...nije ni Michael Myers umro nakon 'H20', opet se vratio...

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2006. 21:58 

Neka je jebem ga ja ...........

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2006. 22:00 

Fuck...I'm Dead! wrote:
Ja sam za to da mu se digne spomenik, tako da se svi sjete ZAÅ TO smo sada kolektivno u kurcu...:?

Al ja sumnjam da je mrtav, nešto mi govori (zdrav ljudski razum, dijalektička vještina) da je on još uvijek živ...nije sve još gotovo...kao u onim horrorima...nije ni Michael Myers umro nakon 'H20', opet se vratio...

samo se ti nadaj, sad je on na noivom sudjenju ali za sva zlodjela.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2006. 22:14 

Image

evo mu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2006. 22:24 

........ali svakako bi umro,prije ili kasnije,kao i svi mi,zar ne?

take care all of you!!!

:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2006. 22:28 

Ovaj Diadems malo provocira... jebo mater svo-juuuu
Eo gledam upravo CD na Hayatu... Mogu reci da su jedini koji zale za njim ljudi sa Pala,Banja Luke i Ist. Sarajeva... Beogradjani su jako dobro reagovali na pitanje "sta mislite o smrti". Vecina su mislili da je steta sto je umro i da mu se trebalo suditi...
Al et...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 03. 2006. 22:29 

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 00:19 

Snake wrote:
©huck No®®i$ wrote:
sad će sa tuđmanom odigrat koju partiju monopolya!

i Alijom care

.......
jebiga,svakom svoje

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 00:39 

ma ide na Vrhovni sud (kod Boga)mada mi je zao sto nije na ovom svijetu patio..pa jebiga u celiji je imao klima uredjaj,tv..i sta sve vec....bolje bi bilo da je bio zatvoren u KPD Zenica... zao mi je zena iz Srebrenice..one nisu zadovoljile svoju pravdu ..ali staces..zagarantovan mu je dzehenem ili pakao kako god..sad moze praviti planove za VELIKU SRBIJU pu! jebem li mu mater!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 00:58 
što vi svi stvarno mislite da je ovo zadnje što čujemo od Slobe? i što ste tako sigurni da mu je "zagarantovan" džehenem? ccc...nikad ne znaš kakav bolestan plan bog ima sa nekim...

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 01:00 

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 01:17 

"A znas li ti sta je Dzehennem? Vatra Allahova razbuktana koja ce do srca dopirati, ona ce iznad njih biti zatvorena, plamenim stubovima zasvodjena"(Al-Hamza, 5-9)

pa sigurno nece u dzenet niti jedna osoba takvog srca mada nije na meni da sudim..Bog ce odrediti...

" Pred njim ce dzehennem biti- i on ce biti pojen odvratnom kapljevinom mucit ce se da je proguta ali je nikako nece moci prozdrijeti i smrt ce mu sa svih strana prilaziti ali on nece umrijeti. Njega ce teska patnja cekati!"( Ibrahim, 16-17)

Allah dz.s. je rekao:" Mi smo za nevjernike okove i sindzire i oganj razbuktani pripremili" ( Ad-Dabr,4)

mene je STRAH Boga i Dzehennema..a nisam ni ubila niti silovala niti cinila velike grijehe a on da ne ide u dzehenem????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 01:51 

jo degenerluka...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 02:05 

ma uglavnom fuck him!! nije vrijedan ni da se pomene!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 02:13 
bloodflood wrote:
jo degenerluka...

you say it best my brother...

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 02:18 

Ovde se vec prica da ce Socijalisti (njegova maticna stranka) traziti da se on sahrani u Aleji Velikana u Beogradu... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 03:06 

_NightwisH_ wrote:
"A znas li ti sta je Dzehennem? Vatra Allahova razbuktana koja ce do srca dopirati, ona ce iznad njih biti zatvorena, plamenim stubovima zasvodjena"(Al-Hamza, 5-9)

pa sigurno nece u dzenet niti jedna osoba takvog srca mada nije na meni da sudim..Bog ce odrediti...

" Pred njim ce dzehennem biti- i on ce biti pojen odvratnom kapljevinom mucit ce se da je proguta ali je nikako nece moci prozdrijeti i smrt ce mu sa svih strana prilaziti ali on nece umrijeti. Njega ce teska patnja cekati!"( Ibrahim, 16-17)

Allah dz.s. je rekao:" Mi smo za nevjernike okove i sindzire i oganj razbuktani pripremili" ( Ad-Dabr,4)

mene je STRAH Boga i Dzehennema..a nisam ni ubila niti silovala niti cinila velike grijehe a on da ne ide u dzehenem????

A ja mislio da sam ja vehabija na forumu :lol: A bog* te mazn'o :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 03:24 

Meri Džejn wrote:
jos jedan se izvukao, gotovo je to sve, zaboravljena prica

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 03. 2006. 03:40 
Meni je u vezi sa ovim današnjim događajima palo nešto na um, već sam to naveo, a evo što bi možda moglo dokazat da je uistinu u pitanju tek još jedna čaž u nizu laži...

"Mediji

Manipulacija se održava medijima kao jednom od najmočnijih oružja (uz droge, lijekove i farmaceutsku industriju, "obrazovanje" i sl.) Male medijske kuće se oslanjaju i slušaju one velike; velikim su na čelu grupe koje dominiraju čitavom industrijom; i što više idemo ka vrhu piramide shvaćamo da samo nekolicina drži u svojim rukama medijska i privredna carstva.

Uputa za tumačenje medijskih vijesti: nijedna udarna vijest nije slučajna. Ona nije plod "istraživačkog i nezavisnog novinarstva". Ona je uvijek u funkciji nove manipulacije. Dobar orijentir je - uvijek sumnjati u ono što čujemo. Jer, istina je uvijek skrivena.

Na primjer:

- Kisinđerova je teza bila da na Balkanu stoljećima ratuju plemena. Sjetimo se ratnih izvještaja. Daje se mišljenje jedne pa druge strane. Ko puca na Sarajevo? Prosječan čovjek, ako je u konfuziji, lako proguta ideju da su svi krivi i da je riječ o plemenskom ratu.

- Skorašnji Makedonsko-albanski sukob je predstavio Albance kao teroriste i odmetnike. Time su oni izgubili "politički kapital" kao žrtve sukoba na Kosovu. Ponovo sve u funkciji dokazivanja da nema dobrih; u "plemenskom ratu" svi su primitivni i čitav Balkan je isti.

A oni koji iza scene vuku konce tačno znaju kojim putem idu. Masonski moto "Ordo Ab Chaos" - red, poredak iz haosa, je ovdje na djelu. "Kreiraj problem, podstakni reakciju da se nešto treba uraditi, i onda ponudi rješenje. Svoje rješenje! Svoj ("Novi svjetski...) poredak."

- izvod iz knjige Semira Osmanagića "Piramida moći na Planeti"

ja mislim da je ovo sigurno samo dio jednog plana...

Conspiracy Theory? :lol:, ali je moža i istina... :? nikad ne znaš...

Crno plemstvo, Illuminati, Komitet 300... :shock:

bogami, nešto nije u redu, il je to do prdeža ?)

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 93 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]