Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 23:46

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 81 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2006. 03:37 

Kako vam se da? :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2006. 03:39 

kako nam se da sta? :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2006. 03:51 

Živjeti :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2006. 03:54 

Neki zive samo da bi umrli

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2006. 03:54 

:lol: :lol: joj njega drink till sink :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2006. 03:56 

^^@mit@^^ wrote:
:lol: :lol: joj njega drink till sink :lol:

hehehe, morao sam, jebi ga :lol: :lol:

out for blood :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2006. 23:38 

Perverted Taste wrote:

ako vam je drago što je toliko ljudi stradalo, što vam nije drago onda što je toliko stradalo u BiH?

najgluplja konstatacija ikada!!!

a jel imam neki razlog da mi bude drago sto je iko poginuo u BIH, nemam!
pa zato mi i nije!!!!
A sto se tice amerikanaca, ma sto se mene tice nek svi izginu ko ih jebe glupi su!!!! (osim Immolation,D&C,Morbid Angel......) :D :D

ISK Sharan wrote:
_Wishmaster wrote:
Ne shvatam!!!??? Kako nekome može biti drago gledati smrt!!! Koliko god neko bio glup, ne bih mu nikada poželio nešto takvo!!! Nisu svi Amerikanci krivi zato sto je Bush onakav glupan, zbog njega ginu nevini ljudi...

Majstore...

Treba samo gledati smrt političara...

jesil siguran???? a ko li je izabro te politicare??? i to po drugi put!!! :roll: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2006. 23:58 

Tako je ADOOO, politicari i njihovi sljedbenici moraju umrijeti, dugom, bolnom smrti!!!BUHAHAHAHAHA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2006. 23:58 

Rijetki se uspinju na status jedne od najmocnijih sila svijeta ako ce biti cisto glupi jel, dramaticno vise faktora je tu, sve ostalo su ciste indicije i kategorizacije cjelokupnog stanovnistva iz perspektive par iole inteligentnijih (ili koji se bar tako 'osjecaju', a vidim nije strano nekima..) koji pokusavaju uopcavati situaciju.. Vis' stvar ti je u biti u proporcionalnosti kolicine retardiranosti i broja stanovnika.. USA, dramaticno veca zemlja s dramaticno vecim brojem stanovnika, ergo statisticki veci broj retarda i maloumnika, sve to potpomognuto brainwashing 'plastika' generacijom.. stvar brojki..
Gledajuci tako, isti kurac, ako ne i duplo gore s obzirom na globalno stanje i misljenje, ti je i u BiH, samo sto nije bas toliko izrazeno jer, eto, nema toliko stanovnika kao USA i sto nema ama bas nikakvog globalnog utjecaja jer je vazda bila i ostala supak svijeta, a u biti s obzirom na broj tih istih stanovnika mozda ima i vise retarda na ukupni broj od SAD-a..
Vrlo jednostavno, kategorizacije, prema tome u staartu pogresno..
A sad kako nekome moze biti interesantan neciji jad, unistenje, smrt, globalni napadi i odmazde u ime 'svetosti' i 'anti-terorizma' to mi je nadasve fascinantno..
Vjerujem takve vam Al Q'aida i pojedini ogranci NATO-a, AA, intenzivno traze, pa ono, pokusajte tamo.. siguran sam da ce vas s odusevljenjem docekati..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2006. 02:18 

Archangel wrote:
A sad kako nekome moze biti interesantan neciji jad, unistenje, smrt, globalni napadi i odmazde u ime 'svetosti' i 'anti-terorizma' to mi je nadasve fascinantno..
Vjerujem takve vam Al Q'aida i pojedini ogranci NATO-a, AA, intenzivno traze, pa ono, pokusajte tamo.. siguran sam da ce vas s odusevljenjem docekati..

heheheh... :twisted: i takve stvari su mi prosle kroz glavu!!
a sta mislis sta ti vasi fini amerikanci rade majkevam!??? Pa i sami su priznali da organizuju i zapocinju ratove sirom svijeta!!! a ne somo to neg i pljackaju sirotinju, a ko biva salju oruzije ko pomoc!!! super je to pomoc oni su pravi humanisti majku im! Vidi samo sta se desava u Iraku!! FUCK U.S.A.!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2006. 02:26 
svi ste vi pametni... :D

bog vas mazno...

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2006. 02:33 

zajebo si se: kaze se svi smo mi pametni!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2006. 02:37 

Immolation wrote:
Archangel wrote:

a sta mislis sta ti vasi fini amerikanci rade majkevam!??? Pa i sami su priznali da organizuju i zapocinju ratove sirom svijeta!!! a ne somo to neg i pljackaju sirotinju, a ko biva salju oruzije ko pomoc!!! super je to pomoc oni su pravi humanisti majku im! Vidi samo sta se desava u Iraku!! FUCK U.S.A.!!!

O vjerujem da jesu, takvima obicno samo to i kola kroz glavu uslijed globalne propagande i misinterpretacije ciljeva.. zato i jeste idealni brainwashing materijal, pure sheep za takve, pohvalno nadasve, svaka cast..
Jebli te i fini Amerikanci i svijet i Irak.. ne dijeli se to na America - bad guys Iraq - good guys i obrnuto.. dijeli se po ljudima i ljudskosti tih istih, subjektivnom dojmu, a ako ti i takvi nista ljudski ne mozes pronaci u tome sto su tisuce nevinih poginule za necije jadne i isprazne ideale. s kojima oni vecinom veze nemaju, kao retribucija nakon cega ce im ovi vratiti stostruko itd itd. e onda fakat izvoli prijavnicu i pick a side, Al Q'Aida il NATO undercover forces.. na isto ti dodje sustinski, a vjerujem da je tvoja ova prva ocito.. al ostavi normalne, prosjecne ljude na miru, generalizacija puno govori o covjeku, rijetko kad nesto pozitivno..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2006. 02:41 
Immolation wrote:
zajebo si se: kaze se svi smo mi pametni!!!!

ne, samo ti... :roll:

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2006. 02:47 

Ado jest pametan, pitaj ga sta je analni sex.hihihi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2006. 03:18 

Archangel wrote:
Immolation wrote:
Archangel wrote:

O vjerujem da jesu, takvima obicno samo to i kola kroz glavu uslijed globalne propagande i misinterpretacije ciljeva.. zato i jeste idealni brainwashing materijal, pure sheep za takve, pohvalno nadasve, svaka cast..
Jebli te i fini Amerikanci i svijet i Irak.. ne dijeli se to na America - bad guys Iraq - good guys i obrnuto.. dijeli se po ljudima i ljudskosti tih istih, subjektivnom dojmu, a ako ti i takvi nista ljudski ne mozes pronaci u tome sto su tisuce nevinih poginule za necije jadne i isprazne ideale. s kojima oni vecinom veze nemaju, kao retribucija nakon cega ce im ovi vratiti stostruko itd itd. e onda fakat izvoli prijavnicu i pick a side, Al Q'Aida il NATO undercover forces.. na isto ti dodje sustinski, a vjerujem da je tvoja ova prva ocito.. al ostavi normalne, prosjecne ljude na miru, generalizacija puno govori o covjeku, rijetko kad nesto pozitivno..

ma ljudi gine na sve strane svaki dan kolko hoces al koga to ustvari boli kurac... jel se ti nekad zapitas? Sta se desava u npr.u nekim Africkim zemljama? jel te bar malo nesto stisne ili ti bude zao tih ljudi?
A sto se tice A qaide, ma sve je to politika, takvo nesto ne postoji mislim u stvarnosti!!! to je Bushova izmisljotinja koju je skonto sam da ima neki razlog da bi se dovuko do nafte, a narovno i prosirio vidine novim napadima.......
A kad bi biro nebi otiso ni u ratotvorce ni u mirotvorce... ko hi jebe i jedne i druge, pogotovo druge!!!

a kome se tema ne svidja nije primoran da raspravlja, tak da nikog ne tjeram i ne zelim da tjeram da mijenja svoje jebeno misljenje...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2006. 03:28 

dubokoumno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2006. 03:37 

Momak, jedno je biti indiferentan prema dogadjajima u svijetu koje vecina iole normalnijih i prosjecnih stanovnika svijeta danas upravo tako dozivljava, indiferentno, a skroz nesto drugo veseliti se necijem jadu i bijedi, prizivati jad i bijedu ljudima koji vecinom veze nemaju s glupostima vlastite vlade.. ne blamiraj se brkanjem pojmova..
Politika, nista to ne postoji u stvarnosti a.. i kazes 'mislim' na kraju..? a you sure could've fooled me..
jes, Al Q'aida i slicne cells su samo krinka, inace setuckaju SAD-om i Europom i prodaju keksice, de.. Je, sve je to sustinski globalna zavjera na celu s SAD-om da se eradiciraju fundamentalisti i zaposjednu naftne rafinerije, ovi se jadnici samo brane naravno.. nastranu zloupotreba religije i misinterpretacija svetog muslimanskog texta u svrhu opravdavanja ubijanja u ime 'viseg' cilja, pozivanja na Jihaad, regrutacija mladica da ginu za neke istrosene ideale jer kao njihov stvoritelj to trazi od njih a.. to sve fino i krasno..? haj svega ti..
Dok god ti se budes drzao utopistickih textova, generalnih, uopcenih misljenja i predrasuda o ljudima bez iole mogucnosti razmisljanja za sebe i kritickog promatranja stvari kakve jesu, a ne kako ti trube ni ne zelim znati koji ljudi, nikakvog napretka ni za tebe, ni za ovu zemlju, a zasigurno ne na nekom globalnom planu dok se to ne iskorijeni.. pogledaj malo sta si sve napisao pa skontaj odakle ti dolazi sva ta propaganda i mrznja, krasno, prekrasno..
Ovako si samo materijal il za razne fundamentaliste u 'svetoj' borbi protiv 'zlih monopolista' il za ove monopoliste koji bi ih svojim nadasve 'svetim' i 'ispravnim' metodama te iste iskorijenili.. a reklo bi se da si izabrao stranu, kao da postoji neka dobra, prava strana tu..
Jebli te i jedni i drugi i sve one koji imaju misljenja ko praiskonski zadrti kromanjonac kojem je vrhunac dana pocesati lijevo jaje umjesto desnog..

Da se meni ne raspravlja ne bi raspravljao, vjerojatno bi bilo inteligentnije, al tesko je ne osvrnuti se na pojedina retardirano-zadrta misljenja i jednostavno nastaviti dalje..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2006. 03:42 

Archangel wrote:
Momak, jedno je biti indiferentan prema dogadjajima u svijetu koje vecina iole normalnijih i prosjecnih stanovnika svijeta danas upravo tako dozivljava, indiferentno, a skroz nesto drugo veseliti se necijem jadu i bijedi, prizivati jad i bijedu ljudima koji vecinom veze nemaju s glupostima vlastite vlade.. ne blamiraj se brkanjem pojmova..
Politika, nista to ne postoji u stvarnosti a.. i kazes 'mislim' na kraju..? a you sure could've fooled me..
jes, Al Q'aida i slicne cells su samo krinka, inace setuckaju SAD-om i Europom i prodaju keksice, de.. Je, sve je to sustinski globalna zavjera na celu s SAD-om da se eradiciraju fundamentalisti i zaposjednu naftne rafinerije, ovi se jadnici samo brane naravno.. nastranu zloupotreba religije i misinterpretacija svetog muslimanskog texta u svrhu opravdavanja ubijanja u ime 'viseg' cilja, pozivanja na Jihaad, regrutacija mladica da ginu za neke istrosene ideale jer kao njihov stvoritelj to trazi od njih a.. to sve fino i krasno..? haj svega ti..
Dok god ti se budes drzao utopistickih textova, generalnih, uopcenih misljenja i predrasuda o ljudima bez iole mogucnosti razmisljanja za sebe i kritickog promatranja stvari kakve jesu, a ne kako ti trube ni ne zelim znati koji ljudi, nikakvog napretka ni za tebe, ni za ovu zemlju, a zasigurno ne na nekom globalnom planu dok se to ne iskorijeni.. pogledaj malo sta si sve napisao pa skontaj odakle ti dolazi sva ta propaganda i mrznja, krasno, prekrasno..
Ovako si samo materijal il za razne fundamentaliste u 'svetoj' borbi protiv 'zlih monopolista' il za ove monopoliste koji bi ih svojim nadasve 'svetim' i 'ispravnim' metodama te iste iskorijenili.. a reklo bi se da si izabrao stranu, kao da postoji neka dobra, prava strana tu..
Jebli te i jedni i drugi i sve one koji imaju misljenja ko praiskonski zadrti kromanjonac kojem je vrhunac dana pocesati lijevo jaje umjesto desnog..

Da se meni ne raspravlja ne bi raspravljao, vjerojatno bi bilo inteligentnije, al tesko je ne osvrnuti se na pojedina retardirano-zadrta misljenja i jednostavno nastaviti dalje..

upravo tak

ne znam sto uopste postavi ovu temu???
desilo se davno(naravno ne treba zaboraviti) i ne vrijedi vise raspravljati o tome, bar ne na ovom forumu.
Uostalom, ima mnogo ljepsih, poucnijih, interesantnijih,.... boljih tema za raspravu od jebenog rata.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 04. 2006. 04:45 

vidis ono gore si bezveze napiso kad nema uopce veze samnom i mojim razmisljanjima! nisi pogodio ni jednu tacku sto se mene tice, sve je to fino receno al si fulo, jer kao prvo ne drzim se je nikakvog vjerskog pohoda i takvih stvari, nit branim Iracane, nek se i oni jebu zajedno sa amerikancima.!?? a drugo imam veliki razlog sto ovako govorim i to je naravno moj problem, sve dok ga drzim za sebe! a kako vidim nisam ga nikome nametnuo pa nevidim zasto si ti to toliko uzeo za srce! Da nisi mozda Amerikanac ili imas neke veze sa nom pa sam te ovim svojim govorom i stavom uvrijedio, pa je normalno da imas takvu reakciju!
al hajd nemoj se bezveze nervirat kad mi nemozes ni nakoji nacim promijenit moje misljenje, tak da sta god napises za mene ne vrijedi ako je suprotno mom razmisljanju! kuziss...
a vidis da je to raja i onako skontala ko zajebanciju!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 81 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]