Momak, jedno je biti indiferentan prema dogadjajima u svijetu koje vecina iole normalnijih i prosjecnih stanovnika svijeta danas upravo tako dozivljava, indiferentno, a skroz nesto drugo veseliti se necijem jadu i bijedi, prizivati jad i bijedu ljudima koji vecinom veze nemaju s glupostima vlastite vlade.. ne blamiraj se brkanjem pojmova..
Politika, nista to ne postoji u stvarnosti a.. i kazes 'mislim' na kraju..

a you sure could've fooled me..
jes, Al Q'aida i slicne cells su samo krinka, inace setuckaju SAD-om i Europom i prodaju keksice, de.. Je, sve je to sustinski globalna zavjera na celu s SAD-om da se eradiciraju fundamentalisti i zaposjednu naftne rafinerije, ovi se jadnici samo brane naravno.. nastranu zloupotreba religije i misinterpretacija svetog muslimanskog texta u svrhu opravdavanja ubijanja u ime 'viseg' cilja, pozivanja na Jihaad, regrutacija mladica da ginu za neke istrosene ideale jer kao njihov stvoritelj to trazi od njih a.. to sve fino i krasno..

haj svega ti..
Dok god ti se budes drzao utopistickih textova, generalnih, uopcenih misljenja i predrasuda o ljudima bez iole mogucnosti razmisljanja za sebe i kritickog promatranja stvari kakve jesu, a ne kako ti trube ni ne zelim znati koji ljudi, nikakvog napretka ni za tebe, ni za ovu zemlju, a zasigurno ne na nekom globalnom planu dok se to ne iskorijeni.. pogledaj malo sta si sve napisao pa skontaj odakle ti dolazi sva ta propaganda i mrznja, krasno, prekrasno..
Ovako si samo materijal il za razne fundamentaliste u 'svetoj' borbi protiv 'zlih monopolista' il za ove monopoliste koji bi ih svojim nadasve 'svetim' i 'ispravnim' metodama te iste iskorijenili.. a reklo bi se da si izabrao stranu, kao da postoji neka dobra, prava strana tu..
Jebli te i jedni i drugi i sve one koji imaju misljenja ko praiskonski zadrti kromanjonac kojem je vrhunac dana pocesati lijevo jaje umjesto desnog..
Da se meni ne raspravlja ne bi raspravljao, vjerojatno bi bilo inteligentnije, al tesko je ne osvrnuti se na pojedina retardirano-zadrta misljenja i jednostavno nastaviti dalje..