Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 00:43

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 12:03 

Ma jebe mi se zivo. Stavi i pisi kaj hoces. Ako ti i velim da nekaj ne stavis to ima samo kontraefekt. Tak da nema smisla.

Kaj se mene osobno tice, ja ne bi napisala ni jednu rijec nit stavila ijednu sliku o boravku tam. Zato kaj je to moja osobna stvar i ne vidim razlog ni smisao da svi znaju kaj ja radim iz dana u dan. Nije moj zivot tak zanimljiv da bi trebala voditi dnevnik, a kamoli da to neko cita. Pogotovo o stvarima o kojima nisam imala namjeru izvjestavat nikoga. Al niko mi nije kriv pa se nemam kaj zaliti.

Samo se ti kreativno izrazavaj. Boli me kurac kojeg nemam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 12:07 

Sad se nevino smije i uziva u tome sto mi je fino spustila....i sad nesto prica o tome kako joj takve stvari padaju na pamet i kako si ne moze pomoci 8) hoces da ti ja preporucim ko moze? :P

uostalom, zasto ljudi ne bi znali kakva je bila nasa rp kafa u dijaspori? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 12:11 

Psihijatar? Ne, to je za ljude koji ne znaju uzivati u svojoj posebnosti :lol:

Pa zato jer si necu kvariti dugoizgradjivani imidz :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 12:15 

nema se ovdje vise sta pokvariti...ako ce ti biti lakse, ja priznajem da sam ovo sve sanjala i ostale su mi jos dvije noci do budjenja :P
dat cu ti ja broj svog bivseg psihologa da ti napomene kako da iskoristis tu posebnost :P :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 12:17 

ahahaha...ocete vi sa mnom duvat ;)

to zna bit ko strah i prezir, ne treba ti las vegas...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 12:18 

kad?
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 12:20 

when time and fortune cradle our ships to the same port again...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 12:23 

trenutno sam posvadjana sa mislima, pa ti ne mogu dubokoumno odgovoriti na ovo jer sam iste stvari radila i veceras samo sto nemam slike :lol:
a uostalom, kome treba odgovor....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 12:31 

Ma samo hrabro napred. Ako se pocnem zaliti na bilo kaj gorjet cu u paklu zbog neumjerenosti i pohlepe. Tak da je sve najbolje kaj more biti :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 16:31 

A mogo je bit i petnestominuti filmic dogadjaja mjesto te jedne slikice...:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 22:25 

Sranje je ovaj Line6 :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 22:34 

Fakat me vise nije briga. Kaj da se prvo pomno nasminkam, pa par sati isprobavam troo face i poze pred ogledalom, pa onda napravim izmedju 300 i 3000 slika, od njih izaberem 3 koje pretvorim u crnobele, onda ih fotosopiram tak da se ne vide obrisi lica nego samo snjeznobijela povrsina s tamno obrubljenim okicama i napucenim usnama. I onda to postavim na net i napisem 'eto, to sam ja, Ofca'. Tak da me niko po tim slikama nebre prepoznati u stvarnosti. Jer ja zelim postojati samo u cyber prostoru, onako lijepa i nedokuciva kao i moja dusa...

Ma jebe mi se.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 22:37 

samo se ti nemoj sekirat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 07. 2006. 22:43 

Nevalja za srce.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2006. 01:23 

Libijac wrote:
A mogo je bit i petnestominuti filmic dogadjaja mjesto te jedne slikice...:D

pa da se ne produbim kad veceras zaspim :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2006. 07:15 

Ajd dobro je. Nek ljudi koji me ne poznaju misle da sam zabavna osoba. Malo hvaljenja nikom ne skodi :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2006. 10:28 

.....

Da ne bi bilo da nismo nista vidjeli u Beckleyju osim Libijceve jazbine, kafana i Walmarta, iduci dan smo se jedva natjerali da odemo u razgledavanje mosta koji je drugi na svijetu po velicini. Jedva smo se natjerali na taj izlet. Ovaj put nismo se uzdali u Libijcevo poznavanje puteva u okolici, te smo provjerili na mapquest-u kako da dodjemo tog pola sata voznje udaljenog New Gorge Bridge-a, koji je inace i najpopularnije samoubilacko mjesto :lol: To nas naravno nije nimalo zacudilo obzirom iznad kakvog ponora se nalazi. Ako nista, dok umires imas divan prizor ispod, iznad i oko sebe. Zaista smrtonosno opustajuce. :D

Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Onda smo se spustili ispod mosta sto je inace navecer gay cruise area :lol: Neki su se pronasli tu (:P ), a neki su pokusali pociniti ubistvo sa pred umisljajem kad se vec ukazala prilika 8) :D

Image
Image

Ali, ipak sam se predomislila jer sam zakljucila da cu je trpiti jos 10 dana po povratku u NY :P

Image
Image
Image
Image
Image

Ovo malo poziranja sa almighty volvom :)

Image

Ovo smo zatekli kad smo se spustili skroz ispod mosta, do rijeke. Ipak je to gay cruise area 8)

Image

Jesam ono vec rekla da su se neki pronasli? :P

Image

Ova dole fotka mi je najdraza.

Image

Image
Image
Image
Image

Kad smo zavrsili sa razgledanjem tog, vjerovatno jedinog, turistickog mjesta, vec je uveliko bio mrak.Trebali smo se popeti na vrh, te smo morali proci kroz sumetinu i voziti se kozijom stazicom koja samo sto ne ide pod uglom od 90 stepeni. A volvo bas i ne voli uzbrdice bilo kod tipa, a kamoli nesto takvo. Za svaki slucaj sam ih upozorila neka budu spremni da garaju ako volvo crkne na pola puta :D Ofci se to nije nimalo svidjelo, samo je zeljela da izadjemo iz te sume. I ja sam se osjecala kao da sam u Blair Witch Project-u :) U svakom slucaju, bilo je interesantrno vidjeti kako nam je gorivo na rezervi :lol: Ali, dobro stari volvo je izdrzao i ovo zlostavljanje od strane mene i mi smo dosli kuci, presvukli se i krenuli u nove nocne klosarske pobjede.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2006. 22:03 

^^el^^ wrote:
New Gorge Bridge-a, koji je inace i najpopularnije samoubilacko mjesto :lol:

...stoga je turisticki obilazak bio vecma opravdan...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 08. 2006. 23:23 

Melted wrote:
Sranje je ovaj Line6 :)

al totalno, vadi ga loma zvuk na izlazu, al bez metal zonke nema sanse da probu izvuces sa njim.

Mada moram priznati, da je kao "sobno pojacalo" prilicno nenadjebiv za pare koje kosta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 08. 2006. 04:05 

Alkoholicarski maraton smo zapoceli u Fostersu, onoj jedinoj normalnoj birtiji, gdje se jos jednom utvrdilo koliko je normalna jer je u po frke zenska nokautirala tipa, a mi smo uzivali u zvuku polomljenih flasa.
Buduci da je to trebala biti nasa posljednja noc na kraju svijeta, ja sam odlucila da zakljucim svoj boravak tamo onako kako sam i zapocela prve noci-mortus pijana. Nakon sto smo docekali last call u Fostersu, krenuli smo kuci, ne znajuci ko je vise 'pripit'.

Image
Image

Od Dana smo dobile cvijece, koje je uscupao iz vaze u baru :lol:

Image
Image
Image
Image

Usput je Libijca priroda zvala :)

Image

Pokusali smo imitirati Shiteatera, ali kako nismo nasli wc skoljku nigdje usput, uzeli smo ovaj komad plastike :)

Image
Image

Tu noc je zavrsila u kuhinji pored kante sa smecem, a ujutro je misteriozno nestala, tako da ne znamo sta se desilo s njom :D

Image

Onda smo se dosli gdje se maraton nastavio, a ja sam bila maskota veceri jer sam plesala bez prestanka....morala sam izbaciti visak jebene energije koja nije dala da mirno sjedim. Ali, hajd sto sam ja plesala, nego sto sam se svima ostalima tovarila da plesu. To je bila komedija :lol:

Image
Image
Image

Ovo ja zovem iducu zrtvu da plese jer se Libijac jadan smorio :P

Image

Ovo pijana mu objasnjavam neke stvari, dok mi on umire od smijeha :lol:

Image

Image
Image
Image
Image

Nakon sto su se strasti malo stisale i ja se dozvala, izvinjavala sam se svima sto sam ih zlostavljala svojim dosadnim nagovaranjima da plesu sa mnom :lol: Bez obzira na sve, Libijcevi cimeri su izjavili da se nisu onako zabavljali u posljednjih pet godina :lol: Valjda nisam radila nesto cega se opet ne sjecam 8)
Otprilike u 8h ujutro situacija je bila slijedeca:

Image
Image
Image

Medjutim, najbolje od svega je bilo trazenje jointa u kesama za smece koji je ostao od prethodne veceri i koji je bio u kutiji od cigara, a koju smo nas dvije bacile u smece, ne znajuci da je joint unutra :lol: Bio je to najukusniji joint ikad sa svim onim opojnim aromama :lol:

Image
Image
Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 67 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]