seppuku wrote:
a dudlaÅ¡ ga amita.. džabe teb jamerike, suÄ‘ena ti Äobanska kita..
vjeruj mi, da ga dudlam, dudlala bih ga bogatim Amerikancima koji imaju love i veza, a ne nasim klosarima koji jedva ovdje sastavljaju kraj s krajem i onda kad dodju tamo pokazuju se kao gospoda i bogatasi..ti ljudi nisu gospodu omirisali, a kamoli popeli se na taj nivo! nemas pojma koliko njih mi je nudilo da se udam za njih da bih kao dobila papire i ostale usrane americke privilegije, pocevsi od ultrabogatih Grka do Amerikanaca...ja glupaca dudlam iz strasti, a ne iz koristi

Najmanje deset puta sam bila otpustena u zadnja tri mjeseca sto se nisam seksala sa 'bossovima'...milion puta zivce gubila zbog tog sto sam ostala zbog posla na dva dana, a nemate pojma sta znaci u New Yorku biti bez posla dva dana, gdje placate rentu za jebeni jednosoban stan mjesecno 1200$, plus hrana,plus skola i ostale zajebancije! I onda kad onako realno sagledas i vidis kako se nase cure jebu sa ozenjenim muskarcima koji im placaju stan i godisnje 50.000$ i nakon godinu dana, nakon sto uzmu tu lovu, unajme advokata koji im izganja papire, taj glupi 100 gpdina star tip ne moze nista da uradi jer ima porodicu i djecu, i one fino lijepo dobiju papire...onda skontas da je ovaj svijet otisao u kurac i da moral ne postoji...sve je sama jebena korist. Nazalost, neki od nas su odgajani da se seksaju i dudlaju iz ljubavi, a ne koristi....
A sto se drugarstva tice, dragi Betmene, to je cista utopija. Kad odes od tih 'prijatelja' tek onda shvatis ko su ti, a nisu prijatelji. U Bosni se svi zavaraju tim 'prijateljstvo', al' od tog se ne zivi...niko ti nece pomoci do ti sam sebi...dokazano u Bosni, a ovdje jos milion puta toliko...sebi si najpreci...i ti mislis da kapitalizam ne postoji u Evropi? u Bosni? Duso draga, svi idu tamo gdje im je bolje. Ti si u Bosni navikao da ti je lijepo, da ti starci sve placaju, da se ne brines hoces li imati sutra sta da jedes jer znas da ce ti mama napraviti nesto...Ja svima preporucujem da odu negdje drugo, neovisno o starcima, da vidimo ko ce se onda snaci i ko ce moci da pametuje...i prezivi! Ti smatras da je u Bosni najbolje, zato sto nisi nigdje drugo zivio...i ja sam isto tako mislila, Meni je ovdje milion puta bolje, jest da ni sama ne znam kako psihicki ostajem sabrana (ako sam i sabrana uopste), ali bar znam da ne ovisim ni o kome i da sam sve sama postigla i da nista nikom ne dugujem, pa cak ni starcima. Ali ipak, realno govoreci, muskarcima je uvijek bilo lakse. Zene posjeduju seksualnu snagu s kojom mogu izmanipulisati citav muski svijet, ali zato muskarci imaju fizicku snagu. I na kraju muskarci se mogu pogledati u ogledalo....jebi ga, koliko god se trudila, na kraju se sjebes....ja sam vjerovala u sebe i vjerovala da sve svoje snove mogu ostvariti. Vodilja mi je bila, 'kad sam u Bosni mogla, mogu i u glupoj Americi'. Al' onda shvatis da svi gledaju tvoje sise i picku a ne tvoju pamet i talenat i padnes u iskusenje iz kojeg se tesko izvuci moralno cist. To je princip. Donkihotstvo i Djevica Marija su davno umrli.