Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 21:58

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2007. 00:03 

Shakhbuurz wrote:
Boshnjak je glup chovjek, jednostavno glup... ovca...

nije bosnjak, nego bosanac... razlika je...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2007. 02:50 

Normalno da je razlika, jedno je nacionalnost, priznata nacionalnost, drugo ne, drugo stoji cisto kao regionalna odrednica..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2007. 03:38 

Arch, a kako se zove gradjanin/drzavljanin Bosne i Hercegovine? Eskim?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2007. 03:42 

'ostali'
heh...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2007. 03:46 

Ne kontas poantu, nalazis se bezveze uvrijedjen.. nije namijenjeno na taj nacin vjerovao ti ili ne..
Cisto kazem da se termin odnosi na stanovnika Bosne i Hercegovine, nekoga koji obitava na jednom ili drugom podrucju i trebala bi mu biti primarna odrednica, bar meni jest, ali osobna, a kao nacionalna kategorija - ne postoji, niti je priznata kao takva, ni unutar drzave (naravno, necemo o osobnim uvjerenjima i stavovima), ni van nje, cisto kao drzavna pripadnost, ne vidim gdje je problem.. niti je u Ustavu na taj nacin navedeno, niti postoji bilo kakav dokument koji bi na to gledao na bilo kakav drugi nacin.. druga je stvar covjekov vlastiti dojam i misljenje, koje je primjenjivo na njegovom osobnom primjeru, na to ima pravo svaki gradjanin BiH, sto je sasvim razumljivo i prihvatljivo..
Bezveze se pjenis..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2007. 03:48 

Mah, deponija smeca je cijela bivsa SFRJ.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2007. 11:35 

agent_orange wrote:
Shakhbuurz wrote:
Boshnjak je glup chovjek, jednostavno glup... ovca...

nije bosnjak, nego bosanac... razlika je...

nisi skonto shta sam htio rech...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2007. 18:44 

Stalno mislis da pjenim, a ja se zaje..... moj archie...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2007. 02:14 

Just sayin'..

Ne bi bio prvi.. ni zadnji..

Mala razlika u danasnjem drustvu..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2007. 13:08 

Ajmo mi na referendumn pa da napravimo drzavu Atheistan, pa ce nam svima biti veselo :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2007. 18:23 

tebe cemo onda zrtvovati ne bogu, vec narodu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 02. 2007. 09:56 

mi smo kurac od ovce

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 02. 2007. 13:28 

Insomnior wrote:
Ajmo mi na referendumn pa da napravimo drzavu Atheistan, pa ce nam svima biti veselo :)

Hahahahaha, daj, ba, furka k'o i svaka druga, prazna furka... Isprazna koliko i religiozna!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 02. 2007. 14:48 
Moderator

Ode after Litany wrote:
Insomnior wrote:

Hahahahaha, daj, ba, furka k'o i svaka druga, prazna furka... Isprazna koliko i religiozna!

Hahaha, dobro si rekla :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2007. 01:45 

meni samo jedna stvar ne ide u glavu. Evo meni je druga godine ovdje. Upoznala sam masu nasih ljudi (sa prostora bivse Jugoslavije). Neki su ovdje izbjegli u ratu, a neki su dosli prije 30,40 godina. Ono sto ne mogu da shvatim je kako ti ljudi nisu pokupili nikakve manire.Jebo mater, da odes u Kinu i zivis tamo godinu dana, naucio bi da se ponasas kao i oni i valjda pokupio bi nesto njihovo. Ovi nasi su gori nego kad su dosli. Neki od njih ne bi ni culi za New York, a kamoli ga vidjeli da nije bilo rata. Zalosno, ali istinito.Jedva osnosvnu skolu zavrsili i sad oni sebi neke gazde i ti sa dva fakulteta moras da radis za njih i moras da trpis njihove seljacke ucjene i provokacije. Nasi su mi se zgadili do kosti. Sve sami sljam. Zamislite da ste vi ovdje 40 godina, imate lanac restorana, ali i dalje zivite u stanu u najgorem dijelu grada i placate kiriju??? Pa to nema nigdje. Kad vidis kako se Meksikanci snalaze, dodje ti da pljujes po nasima. Uzas!!! Pa zaboga, za 40 godina bi valjda nesto postigao i da si zadnji idiot. Al' hajd. Kad covjek nauci da cuva krave i ovce i onda mu das priliku da zivi u svjetskoj metropoli i uradi nesto, o tog nema hajra. Mozes istjerati seljaka iz sela, ali ne i selo iz njega. Jebi ga!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 02. 2007. 01:59 
a dudlaš ga amita.. džabe teb jamerike, suđena ti čobanska kita..

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2007. 07:20 

seppuku wrote:

vjeruj mi, da ga dudlam, dudlala bih ga bogatim Amerikancima koji imaju love i veza, a ne nasim klosarima koji jedva ovdje sastavljaju kraj s krajem i onda kad dodju tamo pokazuju se kao gospoda i bogatasi..ti ljudi nisu gospodu omirisali, a kamoli popeli se na taj nivo! nemas pojma koliko njih mi je nudilo da se udam za njih da bih kao dobila papire i ostale usrane americke privilegije, pocevsi od ultrabogatih Grka do Amerikanaca...ja glupaca dudlam iz strasti, a ne iz koristi :roll: Najmanje deset puta sam bila otpustena u zadnja tri mjeseca sto se nisam seksala sa 'bossovima'...milion puta zivce gubila zbog tog sto sam ostala zbog posla na dva dana, a nemate pojma sta znaci u New Yorku biti bez posla dva dana, gdje placate rentu za jebeni jednosoban stan mjesecno 1200$, plus hrana,plus skola i ostale zajebancije! I onda kad onako realno sagledas i vidis kako se nase cure jebu sa ozenjenim muskarcima koji im placaju stan i godisnje 50.000$ i nakon godinu dana, nakon sto uzmu tu lovu, unajme advokata koji im izganja papire, taj glupi 100 gpdina star tip ne moze nista da uradi jer ima porodicu i djecu, i one fino lijepo dobiju papire...onda skontas da je ovaj svijet otisao u kurac i da moral ne postoji...sve je sama jebena korist. Nazalost, neki od nas su odgajani da se seksaju i dudlaju iz ljubavi, a ne koristi....
A sto se drugarstva tice, dragi Betmene, to je cista utopija. Kad odes od tih 'prijatelja' tek onda shvatis ko su ti, a nisu prijatelji. U Bosni se svi zavaraju tim 'prijateljstvo', al' od tog se ne zivi...niko ti nece pomoci do ti sam sebi...dokazano u Bosni, a ovdje jos milion puta toliko...sebi si najpreci...i ti mislis da kapitalizam ne postoji u Evropi? u Bosni? Duso draga, svi idu tamo gdje im je bolje. Ti si u Bosni navikao da ti je lijepo, da ti starci sve placaju, da se ne brines hoces li imati sutra sta da jedes jer znas da ce ti mama napraviti nesto...Ja svima preporucujem da odu negdje drugo, neovisno o starcima, da vidimo ko ce se onda snaci i ko ce moci da pametuje...i prezivi! Ti smatras da je u Bosni najbolje, zato sto nisi nigdje drugo zivio...i ja sam isto tako mislila, Meni je ovdje milion puta bolje, jest da ni sama ne znam kako psihicki ostajem sabrana (ako sam i sabrana uopste), ali bar znam da ne ovisim ni o kome i da sam sve sama postigla i da nista nikom ne dugujem, pa cak ni starcima. Ali ipak, realno govoreci, muskarcima je uvijek bilo lakse. Zene posjeduju seksualnu snagu s kojom mogu izmanipulisati citav muski svijet, ali zato muskarci imaju fizicku snagu. I na kraju muskarci se mogu pogledati u ogledalo....jebi ga, koliko god se trudila, na kraju se sjebes....ja sam vjerovala u sebe i vjerovala da sve svoje snove mogu ostvariti. Vodilja mi je bila, 'kad sam u Bosni mogla, mogu i u glupoj Americi'. Al' onda shvatis da svi gledaju tvoje sise i picku a ne tvoju pamet i talenat i padnes u iskusenje iz kojeg se tesko izvuci moralno cist. To je princip. Donkihotstvo i Djevica Marija su davno umrli.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2007. 14:17 

NAPUSENA KUJA wrote:
Ti smatras da je u Bosni najbolje, zato sto nisi nigdje drugo zivio...i ja sam isto tako mislila, Meni je ovdje milion puta bolje, jest da ni sama ne znam kako psihicki ostajem sabrana (ako sam i sabrana uopste), ali bar znam da ne ovisim ni o kome i da sam sve sama postigla i da nista nikom ne dugujem, pa cak ni starcima. Ali ipak, realno govoreci, muskarcima je uvijek bilo lakse. Zene posjeduju seksualnu snagu s kojom mogu izmanipulisati citav muski svijet, ali zato muskarci imaju fizicku snagu. I na kraju muskarci se mogu pogledati u ogledalo....jebi ga, koliko god se trudila, na kraju se sjebes....ja sam vjerovala u sebe i vjerovala da sve svoje snove mogu ostvariti. Vodilja mi je bila, 'kad sam u Bosni mogla, mogu i u glupoj Americi'. Al' onda shvatis da svi gledaju tvoje sise i picku a ne tvoju pamet i talenat i padnes u iskusenje iz kojeg se tesko izvuci moralno cist. To je princip. Donkihotstvo i Djevica Marija su davno umrli.

Hey E, sto si to nesto u skenju, NEoridinarno kada si ti u pitanju... :wink:

Moram reci koju oko ovoga sto si postala. Prvo, bilo ko od nas ce uvijek reci da mu je negdje najbolje ukoliko se tu gdje jest, takav kakav jest DOBRO OSJECA! Na koncu, ono, kad se podvuce crta i pravi bilans iskoristenosti zivotnih minuta, kalkulisali smo uspjesno ukoliko smo to vrijeme iskoristili da SEBI ugodimo... Pod tim podrazumijevam
vise-manje slobodno izbacivanje otpada iz i hranjenje svoje mentalne avlije, ali i slobodno mobilisanje tijela u iskustveno bitnim akcijama (pod uslovom da ga dovoljno dugo odrzimo operativnim za sve povoljne prilike koje iskrsnu).

U tom kontekstu smatram da je isticanje s/polne pretpostavke kao relevantnog cinioca u ozbiljnoj analizi dileme DA LI BI MI BILO LAKSE/DA LI MI JE MOGLO BITI LAKSE potpuno irelevantno. Da li ce bilo kome biti lakse ili ne ne zavisi od toga kojeg je s/pola vec koje IZBORE napravi... Pod izborom se podrazumijeva i da li si odlucila da uprezes svoju seksualnu snagu (trosis, da budem preciznija) na manipulacije (da bi valjda kupila kvalitetnu sofu od najboljih jebenih materijala da odmoris tijelo) ili na ono sto se zove ugoditi sebi... Naravno, ovo je figurativno receno. IZBOR je i da li ces trositi zivotne minute na situacije u kojima se promovisu tvoja primadona pi*ka i pratilje sise, te postaju/ostaju light motivi fabula ili ne.

I na koncu, njegovanje ili prljanje skuta "donkihotstvu" nije pitanje drugih, to je pitanje NAS.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 02. 2007. 17:04 

NAPUSENA KUJA wrote:
seppuku wrote:

vjeruj mi, da ga dudlam, dudlala bih ga bogatim Amerikancima koji imaju love i veza, a ne nasim klosarima koji jedva ovdje sastavljaju kraj s krajem i onda kad dodju tamo pokazuju se kao gospoda i bogatasi..ti ljudi nisu gospodu omirisali, a kamoli popeli se na taj nivo! nemas pojma koliko njih mi je nudilo da se udam za njih da bih kao dobila papire i ostale usrane americke privilegije, pocevsi od ultrabogatih Grka do Amerikanaca...ja glupaca dudlam iz strasti, a ne iz koristi :roll: Najmanje deset puta sam bila otpustena u zadnja tri mjeseca sto se nisam seksala sa 'bossovima'...milion puta zivce gubila zbog tog sto sam ostala zbog posla na dva dana, a nemate pojma sta znaci u New Yorku biti bez posla dva dana, gdje placate rentu za jebeni jednosoban stan mjesecno 1200$, plus hrana,plus skola i ostale zajebancije! I onda kad onako realno sagledas i vidis kako se nase cure jebu sa ozenjenim muskarcima koji im placaju stan i godisnje 50.000$ i nakon godinu dana, nakon sto uzmu tu lovu, unajme advokata koji im izganja papire, taj glupi 100 gpdina star tip ne moze nista da uradi jer ima porodicu i djecu, i one fino lijepo dobiju papire...onda skontas da je ovaj svijet otisao u kurac i da moral ne postoji...sve je sama jebena korist. Nazalost, neki od nas su odgajani da se seksaju i dudlaju iz ljubavi, a ne koristi....
A sto se drugarstva tice, dragi Betmene, to je cista utopija. Kad odes od tih 'prijatelja' tek onda shvatis ko su ti, a nisu prijatelji. U Bosni se svi zavaraju tim 'prijateljstvo', al' od tog se ne zivi...niko ti nece pomoci do ti sam sebi...dokazano u Bosni, a ovdje jos milion puta toliko...sebi si najpreci...i ti mislis da kapitalizam ne postoji u Evropi? u Bosni? Duso draga, svi idu tamo gdje im je bolje. Ti si u Bosni navikao da ti je lijepo, da ti starci sve placaju, da se ne brines hoces li imati sutra sta da jedes jer znas da ce ti mama napraviti nesto...Ja svima preporucujem da odu negdje drugo, neovisno o starcima, da vidimo ko ce se onda snaci i ko ce moci da pametuje...i prezivi! Ti smatras da je u Bosni najbolje, zato sto nisi nigdje drugo zivio...i ja sam isto tako mislila, Meni je ovdje milion puta bolje, jest da ni sama ne znam kako psihicki ostajem sabrana (ako sam i sabrana uopste), ali bar znam da ne ovisim ni o kome i da sam sve sama postigla i da nista nikom ne dugujem, pa cak ni starcima. Ali ipak, realno govoreci, muskarcima je uvijek bilo lakse. Zene posjeduju seksualnu snagu s kojom mogu izmanipulisati citav muski svijet, ali zato muskarci imaju fizicku snagu. I na kraju muskarci se mogu pogledati u ogledalo....jebi ga, koliko god se trudila, na kraju se sjebes....ja sam vjerovala u sebe i vjerovala da sve svoje snove mogu ostvariti. Vodilja mi je bila, 'kad sam u Bosni mogla, mogu i u glupoj Americi'. Al' onda shvatis da svi gledaju tvoje sise i picku a ne tvoju pamet i talenat i padnes u iskusenje iz kojeg se tesko izvuci moralno cist. To je princip. Donkihotstvo i Djevica Marija su davno umrli.

e, SVAKA TI JEBENA CAST na ovome postu !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 02. 2007. 03:08 

Ode after Litany wrote:
NAPUSENA KUJA wrote:
Ti smatras da je u Bosni najbolje, zato sto nisi nigdje drugo zivio...i ja sam isto tako mislila, Meni je ovdje milion puta bolje, jest da ni sama ne znam kako psihicki ostajem sabrana (ako sam i sabrana uopste), ali bar znam da ne ovisim ni o kome i da sam sve sama postigla i da nista nikom ne dugujem, pa cak ni starcima. Ali ipak, realno govoreci, muskarcima je uvijek bilo lakse. Zene posjeduju seksualnu snagu s kojom mogu izmanipulisati citav muski svijet, ali zato muskarci imaju fizicku snagu. I na kraju muskarci se mogu pogledati u ogledalo....jebi ga, koliko god se trudila, na kraju se sjebes....ja sam vjerovala u sebe i vjerovala da sve svoje snove mogu ostvariti. Vodilja mi je bila, 'kad sam u Bosni mogla, mogu i u glupoj Americi'. Al' onda shvatis da svi gledaju tvoje sise i picku a ne tvoju pamet i talenat i padnes u iskusenje iz kojeg se tesko izvuci moralno cist. To je princip. Donkihotstvo i Djevica Marija su davno umrli.

Hey E, sto si to nesto u skenju, NEoridinarno kada si ti u pitanju... :wink:

ma nisam u skenju draga moja, nego mi je vise dopizdilo da nailazim na iste odgovore i propozicije....pocinjem vjerovati da nesto sa mnom nije u redu....osjecam se kao ovca medju vukovima...i umorila sam se vise....nesto ce morati da se mijenja uskoro...kako je krenulo morat cu na plasticnu operaciju da mi smanje sise :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]