stari serator wrote:
sve sto si trebao da ucinis jeste da od nekog od nas zatrazis da sliku skinemo...kraj price.
al ne ti ovdje pokusavas nesto da izvrnes u ozbilju nekakvu, elem, znas se zajebavat na tudji racun al na svoj nedopustas. ja nemam nista protiv toga da se mene zajebava na ovaj il onaj nacin. i ja imam svoje granice zajebancije naravno al ne vidim nista lose. tri moje slike naspram jedne tvoje i ti si odma digo halabuku. kad se postavis u medijsko oko samovoljno valjda si svjestan da nisi svetac i da si podlozan podjebavanju.
ovo su svakako interne zajebancije koje ce samo rp ljudi i metalci vidjet i smijat se. sta fali malo smjeha unijet u svakako dosadan i svakog dana umiruci forum i sve oko njega. kladim se da ovoliki traffic na r-p nije bio mjesecima. al samo gazda ima statistike, morat cemo nac par slika njega da ga privucemo na temu

Jarane.
Fulao si poentu totalno. AJMO SE SVI ZAJEBAVAT. Svi ovi metalci (odnosno, svi osim ovih old skulera godišta 1990. koji smaraju gdje stignu i kenjaju svima kako umiju) me imaju na Facebooku. Nek uzmu sve moje slike i nek ih stave. Jebe mi se. Problema nema.
Imam samo problem sa kompleksašima. A kojih je ovaj forum prepun. PREPUN. Jarane, imam i ja komplekse, ali ih ne rješavam pod nadimkom. Rješavam ih sam sa sobom, u razgovoru sa sobom. Monolog. Dumanje. Kontanje. Poduzimanje koraka.
ZnaÅ¡ ko sam, znaÅ¡ gdje sam. Svoj blog vodim kao Sharan. ZnaÄi da ja nemam Å¡ta skrivati od ovih ameba koje su se nakotile i koje ne znaju napisati dvije-pametne nego se smiju kao Beavis i Butthead i misle da su zabavne svima.
Koliko se ja zapravo "NE ZNAM" zajebavati na svoj naÄin govori Äinjenica da na sav glas Å¡irim priÄu o tome kakav sam krmak, postavljam slike na kojima sam užas i nije me stid priÄati o mojim promaÅ¡ajima.
Ja da imam problem da me balavci uzimaju u usta ne bih se gurao pred kameru i mikrofon. Bio bih ubogi pjesnik i/ili serator (niÅ¡ta na raÄun tvog nadimka) iza monitora. Nek se djeca igraju, ali nek ne oÄekuju da im neću odgovoriti.
Usput, fulili ste najbolju sliku.

Drkaj, Smrdo.