Opium wrote:
@ arch ahahaha
et nek ti znas o materazziju sve kralju moj... daj ba sta to trebam ja matereti o njemu znat... cojk je visok, krsan, ruzan ko medjed i normalno da mu je jedini poso da izbija loptu iz sesnaesterca, nema neke velike logike, covjek je odbranbeni igrac i ja uopste nisam reko da lose igra, nego da se u onoj utakmici pokazao kao pravi supak i pichka... interova igra je karina mrtva i tacka... vala taj ti je golman pravo poznat

... i nemoras sve bukvalno shvatat, jer je juventus jednostavno prejak (masina)!
Materazzi je covjek iznimnog karaktera.. najpozrtovniji na onom terenu uz kapetana i zivot bi dao za klub sto se toga tice.. njegove izjave o Moggiju kad ga je ovaj htjeo (ujedno i razlog sto ga je zamrzio na kraju.. jer pobogu tko to ima drskosti da odbije jednog Moggija..) i sve ono sto je tokom godina podnio za klub i kad mu je islo i kad nije, kad su ga preferirali i nisu, omalozavali, jebavali sa svih stran covjek 'A' nije rekao protiv kluba i nikad dosao u konflikt s navijacima.. dosljedan sebi u svakom startu,a, uvijek na marginali s kartonom (uostalom takvih ima bruka, od Keana, Smitha, Gattusa, Petrova.. svi redom sa interesantnim startovima i ponasanjem..), ali on drugacije ne zna i ne moze i ne bi bio on da tako ne igra.. i zbog takvog karaktera (odmah je uslijedila i isprika za start poslije utakmice), pozrtovnosti, zelje i jos podosta malih sitnica tijekom godina ima moje apsolutno postovanje.. e to ti je Materazzi moj ti.. daleko od samo jos jednog obrambenog igraca ili picke..
Za Julia Cesara bi cuo i znao tko je da malo prekines sa slijepim pracenjem Juventusa i promotris malo nogometni svijet sem jedne slijepe 'poslusnosti' jednom klubu.. ;P
Juventus je jak, jasta je nego.. gdje rekoh da nije..

Naravno, sve je krasno dok se pobijedjuje, i sve se moze oprostiti samo za onaj famozni 1:0 i tri boda.. a sad, o sudackim lobi patronatima i 'Juve Time-u' nema ni smisla raspravljati.. jebo ti ja to.. nije tu stvar.. jednom od ovih dana ako si pravi navijac (nogometa i sve onoga sto predstavlja, ne Juventusa) to ces i skontati.. citaj malo.. on je samo institucija danas za mene, takvi genericki klubovi me dva posto ne zanimaju..