Posto djubar kao ti nije sposoban da vodi bilo kakav pa cak ni banalan argument i pridrzava se toka argumentacije, moras da difoltujes na napade
ad hominem da bi se iskopao iz samoukopavanja. Vidis li bjedo na sta moras da se pozivas?

Na DESET godina stare slike mene

Mada ja ni tada nisam bio jad koliki si ti i sad, i nekad (nekad si mozda i bio nesto nalik na coeka al davno je ta iluzija urusena

)
Od 140 postova u dvije godine koje si ostavio na ovom forumu NIJEDAN nema veze sa muzikom. Sta dalje reci o tebi. Da, istina, ima par postova gdje se ti kurcis kako imas neko izdanje
A sad da se osvrnemo malo na tvoje provale....

Severed wrote:
Ti si od ove teme napravio svoju pozornicu.Koja je poenta? Zdrava zajebancija?Ocigledno nije,ajmo se zajebavati,nemam nista protiv.TI se ne das zajebavati na svoj racun,i onda prebacujes epitete ko emocionalne pizde,izdajice(koji kurac?),moroni itd na druge.
Poenta je da se svi tebi smijemo ustvari

Sto ja vjerujem se dosta zestoko i radi

Ja nikog nisam nazvao moronom, ali ti si MEGAMORON. Dakle, izvan svake mjere moronizma. Opet blebetas gluposti. Ja se nedam zajebavati na svoj racun? Citas li ti ista ili se samo prosipas?

Ja moroncino znam jednu vrlo jednostavnu stvar o ljudskoj psihologiji. Necu otkrit tajnu retardu kao ti, ali cu ti ipak dati jedan mali "hint". Svi cije slike su na fejsu to dobro znaju, osim tebe i sharana, a njemu sam vec objasnio.

Severed wrote:
Pocni od onih slika,kad je krenula lava zajebavanja na tvoj racun,promijenio si tok teme i to na pederski nacin,kako ti i dolikuje.Ovo nije zajebancija,ovo je kompleksaska tema,toliko od mene.
lava zajebancija=ti i sharan
moja promjena toka teme na pederski nacin=ja skrenuo paznju na ono sto je sharan sam stavio na internet

Dakle da dovrsimo ovu raspravu na visokoj tacci Herr Pomija, vrati se u svoju jadnicku izolaciju od foruma, placi o svojim problemima i slazi face Grcke tragedioznosti za objektiv, siri svoja misogena blebetanja po fejsbuku, i nastavi da pjan ljudima dokazujes koji si kult tako sto im dajes do znanja da nose majce gej bendova

Sve mrtva istina, za razliku od tvojih fantazija o meni, koje su samo dokaz da me drzis na nekom uzvisenom tronu u svojoj podsvjesti, i to na cudne, krajnje perverzne nacine

Ruzni, garavi, sasuseni, ucviljeni, tuzni, GEJU.