Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 07. 2025. 07:44

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3378 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 169  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 11:50 

kaj si uradila sa tim rastvorom iz kade? nisi valjda prosula? :(
:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 12:19 
Administrator

Bathory Aria wrote:
Jesam morbidna, al' bas da uzivam u ovim slikama... Jok.

ne znas sta je umjetnost lijepog za vidjeti :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 12:45 

E, sad stvarno seres. Da ja stavim slike masakriranih iz rata pa da uzivate u tome? Prave su umjetnicke, nema sta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 12:52 

Thy light wrote:
sad u kadi.

Vrat, vrat, curo, šiju, hoću...Vrat mi daj da vidim isto tako... Hoću onaj rez od uva do uva da se vidi i da lipti, da se oseti onaj slatkasto-gvozdenkasti miris na daljinu...bajdvej znaš li da je venska krv slađa nego arterijska, mada je ova opet hranjivija jerbo nosi hranjivae sastojke+kiseonik ćelijama...Ja kad sam secirao, jedva sam čekao vježbe sa limfoplastikom jer je potraga redovno bila uzaludna, a krv lipti, onako beživotna, tamnocrvena...

ARMIN KANIBAL... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 12:59 
Administrator

Bathory Aria wrote:
E, sad stvarno seres. Da ja stavim slike masakriranih iz rata pa da uzivate u tome? Prave su umjetnicke, nema sta.

Kontam poentu, ali nije to isto :? Zenska se voli rezat, pa bujrum, njeno tijelo njena krv, nek uziva sretno.
nek nam posalje jednom i ovu sliku sto bi Havildar (a bome i ja) rado vidjeli :lol: :roll: Ako ne bude u stanju nek nekog drugog zamoli da to uradi, to nam je velika zelja :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 13:07 

Bujrum, samo vi uzivajte. Da sam administrator, ja bih znala kako ovo rijesiti. Sada isto tako svako ima pravo postavljati onakve slike kakve sam spomenula kad se vidi kolika je ovdje pomama za obicnom tkivnom tekucinom.

(p.s. (offtopic) ovaj put nisam ja kriva.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 13:17 

I da me se pogresno ne shvati: Thy Light, ovo nije upereno protiv tebe, samo mislim da neki komentari i neke stvari vec pocinju prelaziti granice ukusa. Zato sam reagirala.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 13:45 
Administrator

:roll: :roll: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 14:53 

Bathory Aria wrote:
I da me se pogresno ne shvati: Thy Light, ovo nije upereno protiv tebe, samo mislim da neki komentari i neke stvari vec pocinju prelaziti granice ukusa. Zato sam reagirala.

its okay, imas pravo na svoje misljene..:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 15:02 

Bathory Aria wrote:

BLURP ! Roaghhh! I ti padneš onda u nesvest!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 15:48 

Ne Havildar, nije fora u padanju u nesvijest, i previse krvi sam se ja u ratu nagledala. Prije bi u nesvijest pali oni koji su toliko nafurani na tu krv. Originalnije je furat se na limfu, ako bas hoces :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 15:57 
Administrator

Bathory Aria wrote:
Ne Havildar, nije fora u padanju u nesvijest, i previse krvi sam se ja u ratu nagledala. Prije bi u nesvijest pali oni koji su toliko nafurani na tu krv. Originalnije je furat se na limfu, ako bas hoces :D

zanimljivo, cemu onda taj nick, taj avatar i taj potpis...
btw limfa je ko pokvareni senf,ni malo ne valja :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 15:59 

Bathory Aria wrote:

Ma jašta carice, nek' si ti njemu rekla ;).
Nego, de ba olabavite više svi od cure. Krv na 1000 načina. Sastanite se vas 3, pa napišite book o tome. Uz slikovne priloge :twisted:.
AAAAARRRRGGGGHHHHHH!!!! (nisam više mogla izdržat, izvinjavam se)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 16:00 

Bathory Aria wrote:

Da, baš je fora u tome! I ja sam se nagledao, zbog toga sam i šiznuo, zbog toga sam se na govna navukao...zbog toga sam usran...ako baš hoćeš...zbog toga umalo i sebe i druge u katastrofu nisam odveo...ako baš hoćeš...nije jednostavno, ali zato mi je sve svejedno, nisam nafuran na krv, baš naprotiv, nagledao sam je se, ispovraćao se, nagledao sam se ja i krvi i creva, i limfe i svakojakog izbljuvka...meni se ljudi gade, ljudi kao ljudi, ne njihova krv i utroba, nego spoljašnjost njihova, a još više glupost njihova...zbog toga sad smesta idem da povratim...a pusti rat, to je over, to je gotovo, neko je bio tamo, neko ovamo, niko nije kriv, mnogi su mrtvi, među njima neki i meni dragi, i ne želim o tome da govorim, nema pojma, i ne treba...na ovom mestu, niti igde, a ti BAria, ostaj mi zdravo, i sedi ponekad i razmišljaj, shvatićeš da su ljudi zli, i počeće da ti se gade...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 16:03 

Eeee da sam ja moderator...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 16:05 

Slazem se.
I da, davno mi je bilo jasno da su ljudi zli. Zato me vise nista ne iznenađuje. Jbga ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 16:09 

Crni_Jack_Daniels wrote:

Sve rečeno za BAria napred gore važi i za Vas gospođice... i šta, da čujem, šta bi ste vi da ste moderator...jesam li ja to nešto ružno rekao, nešto neistinito...ne nisam! Na žalost! Smatraj me čime hoćeš, znam da nisam pozitivac u tvojim očima, i u očima mnogih, ali niste u pravu !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 16:15 

Darkman wrote:
Bathory Aria wrote:

zanimljivo, cemu onda taj nick, taj avatar i taj potpis...
btw limfa je ko pokvareni senf,ni malo ne valja :lol:

Pa oni koji me znaju znaju i da se ne radi o mojoj zelji da se ljudi oko mene rezu a da ih ja u tome podrzavam niti da se furam na krv. Nick je odraz neceg sasvim drugog, kao i potpis (ne vidim tu nikakvu krv :roll: ), I krv uopce nije u prvom planu i Elizabeth ne simbolizira samo to (definitivno je ne bih izabrala samo zbog ubistava :roll: ). To sto nosim ovaj nick ne znaci ni da bih rezala sebe ni druge (bar ne bukvalno, fizicki :D :D :D). O ostalom bi se dalo raspravljati... :D (ali to nije tema, pa se povlacim, ja sam svoje rekla, ako neko ima pitanja nek ide na private). :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 16:18 

Havildar wrote:
Crni_Jack_Daniels wrote:

Sve rečeno za BAria napred gore važi i za Vas gospođice... i šta, da čujem, šta bi ste vi da ste moderator...jesam li ja to nešto ružno rekao, nešto neistinito...ne nisam! Na žalost! Smatraj me čime hoćeš, znam da nisam pozitivac u tvojim očima, i u očima mnogih, ali niste u pravu !

Srećo moja, nisi ti meni ni pozitivac ni negativac. Ne znam te, ne mogu te svrstati ni u jedne ni u druge. Prema tome be cool 8). Vjeruj mi, ne razmišljam o tebi na taj način. Ne razmišljam nikako :).
A što se tiče onoga "da sam ja moderator", nije bilo uopće upućeno direktno tebi, već sam mislila na čitavu ovu situaciju u zadnjih par postova. Čovječe, kako smo od jednog avatara došli do masakara i rata?! Sve offtopic! Ajmo se sad laganini vratiti na temu i pliiizzzzz prestanite više s krvlju, masakrima, ratom, međusobnim prepucavanjima :x :evil:, i ostalim!
KITZ, AJ NIID JOR HELP HIIR! SAMO TI MOŽEŠ IZVUĆI OVAJ TOPIC!! :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2003. 16:19 

Havildar wrote:
Crni_Jack_Daniels wrote:

Ma ko je tebe prozivao, nisam uopce mislila na to...Jooooj

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3378 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 169  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]