Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 13:42

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2006. 01:37 

Stargazer wrote:
Jes, cuo sam i ja glasine o ljudima koji citaju postove duze od 10 linija i cudnoj sudbini koja ih snalazi. Rak od razmisljanja. Ko ih jebe kad su dokoni.

jebiga, zaboravio sam stavit "kad je ovaj forum u pitanju", al' recimo da se to podrazumijeva...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2006. 01:40 
ma tekst je na mjestu, koga zanima nek cita,a koga zanima to je vec uglavnom znao, heh 'u kakvoj drzavi zivimo' .. grr. stab ja sad ovdje trebo pisat sa kakvim mi sranjima stara dodje svaki dan sa posla? aymo rec da ju u pitanju policija konacno na drzavnom nivou.. ono dobro pa je zena josh (kolko/tolko) normalna. a dokle god je vako pametno nezainteresovanih, apolitickih ..haha umal ne reko pojedinaca, dzizs.. masa, prikladnije..na vlasti ce biti uvjek iste seronje. pametne seronje koje znaju iskoristit priliku.

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2006. 02:11 
Stargazer wrote:
Jes, cuo sam i ja glasine o ljudima koji citaju postove duze od 10 linija i cudnoj sudbini koja ih snalazi. Rak od razmisljanja. Ko ih jebe kad su dokoni.

:lol:

ja sam siguran da ti čitaš sve što je duže od 10 redova i trošiš svoje vrijeme na textove o kojima se priča na "60 minuta" i o kojima se zna...

komentar ti je onaj pravi kvazi-intelektualni...idi čitaj Dostojevskog...

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2006. 13:49 

Barem ne moram biti "svakom loncu poklopac". Hvaliti se da nesto nisi procitao i onda to isto javno komentarisati bas i ne dozivljavam kao vrhunski intelektualizam.
Na kraju krajeva, KoldVoid je bez sumnje ulozio dosta vremena i truda u pisanje ovog teksta. Svako voljan za civilizovanu diskusiju trebao bi se barem udostojiti i procitati ono sto namjerava komentarisati.
Sa akcentom na "voljan", normalno je da svako ima pravo da odluci da li je tekst uopste vrijedan citanja i eventualne rasprave.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 64 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 1 hour [ DST ]