Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 08. 2025. 16:39

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 187 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2004. 13:16 

VBUVBUVBUVBUVBU!!!:P
Gdje nam je Pop? Zabrinuh se! Da ga nije Kastro (irao) :twisted: :pusac:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2004. 17:15 

KolVoid, vidi se da te Arap neki napravio! S tobom neću više da polemišem više! Zašto psuješ Allaha, nije ti on kriv! uostalom, ko te jebe! Gdje si bio kad smo se mi ovdje po Bosni krhali? U Libiji? Kuvajtu? Mrš, kopile jedno! Znaš, svi smo mi jaki na jeziku (ti vala hraljaš, imaš jezik ko lopatu!), a gdje smo kad treba! :evil: :twisted: Samo laješ, ti si jedan od onih koji bi jedva dočekali novo sranje na ovim prostorima! Idi u kurac, jebi se, kretenu, i ti gasna komora koju smominješ! Odjebi, s tobom neću ni da pričam više!

Zephyr, bolje neka doću ja k tebi, pa ćemo popričat, nije frka! Nemoj ti ovamo dolazit, jebaće te neko nedajbože, eto mene tamo... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2004. 17:33 

hahahahahaha

Profile  

Post subject: Jel' ko ovdje normalan?
PostPosted: 17. 11. 2004. 17:53 

Jebo vas svetac svecev, koji vam je kurac? Pa imaju privatne poruke poa iskazujte svoju sklonost ka karanju bogova, politickih ideologa, ratnih/poratni profitera, amnestijasa, cetnika, balija, ustasa i ostalih zbog kojih sam izgubio 4. godine svoje mladosti...
-------------------------------------------------------------------------------------
U svakom slucaju, Tito je za svog zanimljivog zivota, ali i u casu smrti - bio politicar i licnost koja je na znacajan nacin obiljezila epohu, prije svega zbog svoje diplomatske visprenosti i odnosa prema spoljnoj politici drzave na cijem je celu bio, ali i zbog stvaranja tzv. treceg bloka, Pokreta nesvrstanih. Tek ilustracije radi: ovaj metalski radnik ne samo sto je bio pocasni clan svih akademija i univerziteta na prostoru bivse Jugoslavije, te doktor vojnih nauka, vec je bio i pocasni doktor univerziteta u Rangunu, Bandungu i Adis Abebi, a njegova sabrana djela sadrze vise od 60 knjiga. Titova sahrana se danas ocjenjuje kao najveci skup svjetskih drzavnika do toga vremena. Kada je o Bosni i Hercegovini rijec, jos u toku rata 1941 -1945. Tito daje punu podrsku formiranju ZAVNOBiH-a, a vec 1946. godine istice njen poseban znacaj kao visenacionalne zajednice i u godinama koje slijede insistira na bh. posebnosti, narocito na njenom kulturnom i politickom identitetu kojeg u svojim istupima redovno podrzava kao poseban i utoliko vazniji.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 11. 2004. 21:56 

Pop wrote:
KolVoid, vidi se da te Arap neki napravio! S tobom neću više da polemišem više! Zašto psuješ Allaha, nije ti on kriv! uostalom, ko te jebe! Gdje si bio kad smo se mi ovdje po Bosni krhali? U Libiji? Kuvajtu? Mrš, kopile jedno! Znaš, svi smo mi jaki na jeziku (ti vala hraljaš, imaš jezik ko lopatu!), a gdje smo kad treba! :evil: :twisted: Samo laješ, ti si jedan od onih koji bi jedva dočekali novo sranje na ovim prostorima! Idi u kurac, jebi se, kretenu, i ti gasna komora koju smominješ! Odjebi, s tobom neću ni da pričam više!

Zephyr, bolje neka doću ja k tebi, pa ćemo popričat, nije frka! Nemoj ti ovamo dolazit, jebaće te neko nedajbože, eto mene tamo... :D

Da me je bogdom Arap napravio pa da nisam u istom koferu sa Untermenschima ko sto si ti. Ja jedva cekam da se zakuha, da mogu planetu ocistit od ljudskog otpada kao sto si ti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 11. 2004. 16:59 

Jedan od razloga zašto je The Fallen Angel moderator vjerovatno je i taj što je više nema na forumu :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 00:55 

Zakuhaj pa bjez' :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 01:42 

Od njegove smrti do danas dobili smo rat, slobodu govora i "demokratiju".
Izgubili smo standard, jaku i uglednu drzavu, mogucnost putovanja po svijetu tj. jak pasos.
Dobili smo i kriminalce koji su jaci nego ikad, vjerske vodje koji su uticajniji nego ikad i slicne "pozitivne stvari".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 01:45 

Nightwing wrote:
Izgubili smo standard, jaku i uglednu drzavu, mogucnost putovanja po svijetu tj. jak pasos.
Dobili smo i kriminalce koji su jaci nego ikad, vjerske vodje koji su uticajniji nego ikad i slicne "pozitivne stvari".

pa naravno...

i sad' je on, pojedincima, k'o kriv za iskakanje gamadi, koja je jedva cekala da on halekne pa da pocne sa sijanjem 'senice?!?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 01:51 

Ravager wrote:
Jedan od razloga zašto je The Fallen Angel moderator vjerovatno je i taj što je više nema na forumu :lol: :lol: :lol:

ma ovo je offtopic, ne treba moderator, nek se kolje ko hoce :D zato je valjda i namjenjeno..... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 11:37 
Administrator

Elektron wrote:
ma ovo je offtopic, ne treba moderator, nek se kolje ko hoce :D zato je valjda i namjenjeno..... :)

True, true...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 15:57 

Nightwing wrote:

Jos par stvari...
U BiH je nastao trojezicni haos, Yugo nije dobar k'o nekad i Reprezntacije u fudbalu, kosarci, odbojci, vaterpolu, itd postaju sve slabije...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 21:44 

djeca nam se smiju..mi smo ti moj reufe DAUUN..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 22:03 

Da rezimiram nase post Tito stanje sa genijalnim naslovom za 7" jednog od najboljih ex-YU Metal bendova...

"Cujeteli, Smeju nam se Mrtvi..."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 11. 2004. 16:53 

Elektron wrote:
Ravager wrote:

ma i ne treba, vako ja postove nabijam, hehe

Profile  

Post subject: Re: Jel' ko ovdje normalan?
PostPosted: 23. 11. 2004. 15:03 

Djambalaja wrote:
U svakom slucaju, Tito je za svog zanimljivog zivota, ali i u casu smrti - bio politicar i licnost koja je na znacajan nacin obiljezila epohu, prije svega zbog svoje diplomatske visprenosti i odnosa prema spoljnoj politici drzave na cijem je celu bio, ali i zbog stvaranja tzv. treceg bloka, Pokreta nesvrstanih. Tek ilustracije radi: ovaj metalski radnik ne samo sto je bio pocasni clan svih akademija i univerziteta na prostoru bivse Jugoslavije, te doktor vojnih nauka, vec je bio i pocasni doktor univerziteta u Rangunu, Bandungu i Adis Abebi, a njegova sabrana djela sadrze vise od 60 knjiga. Titova sahrana se danas ocjenjuje kao najveci skup svjetskih drzavnika do toga vremena. Kada je o Bosni i Hercegovini rijec, jos u toku rata 1941 -1945. Tito daje punu podrsku formiranju ZAVNOBiH-a, a vec 1946. godine istice njen poseban znacaj kao visenacionalne zajednice i u godinama koje slijede insistira na bh. posebnosti, narocito na njenom kulturnom i politickom identitetu kojeg u svojim istupima redovno podrzava kao poseban i utoliko vazniji.

hehe, poštedio si me truda da tipkam, što mi je često mrsko :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 01. 2005. 22:32 

Surfajuci po internetu nasao sam jedan od govora Josipa Broza - Tita.
Mislim da nema potrebe ni za kakvim komentarom...

"I oni na istoku i ovi na zapadu treba da budu na čisto sa time da mi ne skrećemo sa toga puta u svojoj spoljnoj politici koga smo sebi prokrčili, to jest da imamo svoj sopstveni put, da smjelo kažemo uvijek šta je pravilno na ovoj strani, a šta nije i šta je pravilno na onoj strani , šta nije. Treba da bude jasno svakome da mi ne možemo biti niti privjesak za ničiju politiku, da imamo mi svoje gledište, da znamo ocijeniti šta je pravilno ili šta nije pravilno." TITO

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 01. 2005. 23:07 

Jedan od najvecih (ako ne i najveci) lidera 20 vijeka. Kapa dole. A to sto je socijalizam imao par propusta i sto je ovaj nas narod Balkanski vise stoka nego narod, ne ide njemu na dusu.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 19:17 

tito je govno od covjeka.ne bih zelio ispasti neki nacionalista,ali ponasao se kao govno prema mom narodu (bosnjacima).jer tek od 83 godine smo se mogli zvati muslimani.a moje misljenje uopste o toj jugoslaviji:jugoslavija =prosirena srbija.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 09. 2005. 21:18 
Moderator

Northern Horda wrote:
tito je govno od covjeka.ne bih zelio ispasti neki nacionalista,ali ponasao se kao govno prema mom narodu (bosnjacima).jer tek od 83 godine smo se mogli zvati muslimani.a moje misljenje uopste o toj jugoslaviji:jugoslavija =prosirena srbija.

jebga,kako sam ja skonto svi narodi misle tako,kao njihov narod bio ugrozen

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 187 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]