medical murder wrote:
The Dark Lord wrote:
hahaha jak komentar senade!
haggard - instrumentaj mi je rekao jedan momak koji mi je sprzio cd njihov
a posto nisam prije imao dodira s njima to sam i povjerovao.
ajd ne seri za puno instrumenata i za ono nema solaza i riffova,
to samo mozes sanjati da sam rekao!!!
ali ti i jasko imate talenat koji trebate iskoristiti produktivno:
na osnovu bujne maste biste mogli biti politicari i uz to pisati bajke.
pa se dogovorite kako da se aranzirate do izbora imate vremena dovoljno
i senade! izadji u subotu iz kuce kad smecari naidju da te pokupe mozda te recikliraju u sta bolje!
hvala na savjetima vidis ja sam kulturan a ne ko ti!!!!Sta je ba mali blackeru ha??jesi se to razjario!!??uuuu nakon sto si mi poslao onu prijetecu poruku toliko sam se usro da su mi starvu saljevali!!!heeheheheh,suti bolan ja ti dajem prijateljski savjet da se zakopas a ti tako!!!a sada ozbiljno!!!nemoj mi vise nikada prijetiti,ovaj put cu ti reci ko covjeku!!!uvijek sam preferirao rijesenje problema diplomackim putem!!!ko ti je kriv sto si glup i sto ne znas naci dobre argumente za "sukanje" odnosno za zajebanciju!!!a ti sto si lopata i sto sve shvatas ozbiljno to je tvoj problem!!!jedno je sigurno!!!!provalio si se!!!!zestoko!!!u vise navrata i poklopi se!!!ako mislis da sam te se uplasio zajebo si se...ako zelis da ovo rijesavamo na primitivan nacin nema problema!!!joj ja zaboravio da si ti karatista ,morat cu raju povesti!!deni ermine spasavaj te me ljudi!!!heheeh ej kada me budes htio sutati ponesi stolicu da me mozes u glavu opaliti!!!!ej cuo sam da su te ljudi zgazili na vaderu,ofarbaj ba glavu nekom flurescentnom bojom(neka sija u mraku)DA TE PRIMJETIMO JEBO TE,moze te neko slucajno zdrobiti i otici u zatvor!!!Ili ponesi na behemoth ljestve svakako ima onih stubova u sa klubu imas nasta ih nasloniti pa lagano ko covjek sa merdevina posmatras koncert!!!!vidis ja tebi opet nudim korisne savjete,nadam se da ces ovog puta biti kulturan i zahvaliti mi se

jebo vas ba Bog!!!! jale je pretjero, a i ti si senade fakat sad.. koji vam je kurac ba??? prije skoro dvije godine sam otvorio ou temu cisto radi zajebancije, i vidi u sta prerasta tema.. ovo je toliko djetinjasto fakat.. jebo vas muzika ba, nije vrijedna da jedni drugom prijetite, ha ja.. i ja sam se prepucavao s ljudima ali lagano, prijateljski, i nikad nije dlazilo do ovoga. bog vas jebo, fino na kafu sjedite i ko ljudi aspravite neke stvari, rukujte se i vozdra. oni nesto uzeli prijetit jedan drugom, de ba fakat smirite se ozbiljno.. nije muzika vrijedna da se neko toliko svadja..
KOKE ROOLS, Donna Ares Rools!!! ha ja.. vidite da moze i bez metala. haha..