Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 18:51

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 139 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13. 03. 2007. 22:31 

doslo je do provale!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 03. 2007. 18:25 

ej jasko kada si vec otvorio ovu temu i zapoceo pricu o najvecem BLACKERU u bih da i ja iznesem nekoliko njegovih kultnih izjava!!nedavno je ta metalcina rekla nasem haveru aldenu...citiram "ma onaj senad slusa onu brutalu i onaj death metal koji nema ni solaza ni(molim vas da razmutite vode i secera prije no sto procitate sljedecu rijec) RIFOVA"!!!!!!!!ocito da je uvazeni gosp lord of the darkness odlican poznanik death metala i brutale!!!cestitam ti od srca!!!!
jah...ovo ne smijem zaboraviti!!!vec spomenuti gospodin je izjavio da je haggard INSTRUMENTAL METAL!!!!!kada su ga pitali pa zasto bolan jasmine instrumental odgovor je bio jednostavan!!!imaju puno instrumenata...........LOGICNO ZAR NE!!!????
pasa moj evo ti prijateljski savjet!!!uzmi lopatu i zakopaj se jedno pet metara pod zemlju!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2007. 01:43 

dobar.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2007. 17:21 

EAPo3 wrote:
dobar.....

kurac dobar odlican :lol:
heheeh

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 03. 2007. 21:57 

posto ja na poslu moram da se nosim sa svakakvim siframa i idiotima, kazem ja jednom prilikom 'sljedeca destinacija mi je Tokio', a jedan od tih gore navedenih rece sav ozbiljan 'Sta ti je to?'
nisam imala srca da mu objasnim....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 03. 2007. 01:52 

odo se ubiti fakat...
nikad dosta ljudske gluposti....
jooooj..
ma... nista, nemam snage vishe... hahahahahah
hails

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 03. 2007. 18:27 

hahaha jak komentar senade!
haggard - instrumentaj mi je rekao jedan momak koji mi je sprzio cd njihov
a posto nisam prije imao dodira s njima to sam i povjerovao.

ajd ne seri za puno instrumenata i za ono nema solaza i riffova,
to samo mozes sanjati da sam rekao!!!

ali ti i jasko imate talenat koji trebate iskoristiti produktivno:
na osnovu bujne maste biste mogli biti politicari i uz to pisati bajke.
pa se dogovorite kako da se aranzirate do izbora imate vremena dovoljno

i senade! izadji u subotu iz kuce kad smecari naidju da te pokupe mozda te recikliraju u sta bolje!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 03. 2007. 19:11 

halo ba jale, sta meni seresh? sta sam ti ja sad uradio, logicno je da se nasmijem poslije ovakvog posta..
fakat nisam ti lose nista rekao, a kako ces povjerovati u nesto sto se zove Instrumental Metal.. definisi taj pojam.. ja nemam losih namjera, nemoj meni pricati ba..
znam ja da kruze price o meni da nisam TROO JER VOLIM HARDCORE.. al et sta ces, ne mozemo svi biti troo necro kvlt grim i zajebati, kao brezanski melodic deatheri..
nisam nista lose mislio.. pozdrav, cuvaj se
hails

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 03. 2007. 19:16 

The Dark Lord wrote:

i senade! izadji u subotu iz kuce kad smecari naidju da te pokupe mozda te recikliraju u sta bolje!
a ti si taj biser znaci :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 03. 2007. 19:56 

ma dobar je to covjek, samo sto neke stvari prima too serious..
hails

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2007. 00:09 

The Dark Lord wrote:

hvala na savjetima vidis ja sam kulturan a ne ko ti!!!!Sta je ba mali blackeru ha??jesi se to razjario!!??uuuu nakon sto si mi poslao onu prijetecu poruku toliko sam se usro da su mi starvu saljevali!!!heeheheheh,suti bolan ja ti dajem prijateljski savjet da se zakopas a ti tako!!!a sada ozbiljno!!!nemoj mi vise nikada prijetiti,ovaj put cu ti reci ko covjeku!!!uvijek sam preferirao rijesenje problema diplomackim putem!!!ko ti je kriv sto si glup i sto ne znas naci dobre argumente za "sukanje" odnosno za zajebanciju!!!a ti sto si lopata i sto sve shvatas ozbiljno to je tvoj problem!!!jedno je sigurno!!!!provalio si se!!!!zestoko!!!u vise navrata i poklopi se!!!ako mislis da sam te se uplasio zajebo si se...ako zelis da ovo rijesavamo na primitivan nacin nema problema!!!joj ja zaboravio da si ti karatista ,morat cu raju povesti!!deni ermine spasavaj te me ljudi!!!heheeh ej kada me budes htio sutati ponesi stolicu da me mozes u glavu opaliti!!!!ej cuo sam da su te ljudi zgazili na vaderu,ofarbaj ba glavu nekom flurescentnom bojom(neka sija u mraku)DA TE PRIMJETIMO JEBO TE,moze te neko slucajno zdrobiti i otici u zatvor!!!Ili ponesi na behemoth ljestve svakako ima onih stubova u sa klubu imas nasta ih nasloniti pa lagano ko covjek sa merdevina posmatras koncert!!!!vidis ja tebi opet nudim korisne savjete,nadam se da ces ovog puta biti kulturan i zahvaliti mi se :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2007. 00:56 

A ja ljudi :D!

Uglavnom, subotnji izlazak, bilo je nekih novih ljudi u nasem drustvu. Ja nosim majicu Boris- Amplifier Worship. I upoznajem se s prvom novom curom, vise se ne sjecam kako se zove. A uglavnom, kaze ona svoje ime i: "Pretpostavljam da se ti zoves Boris."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2007. 09:08 

medical murder wrote:
The Dark Lord wrote:

hvala na savjetima vidis ja sam kulturan a ne ko ti!!!!Sta je ba mali blackeru ha??jesi se to razjario!!??uuuu nakon sto si mi poslao onu prijetecu poruku toliko sam se usro da su mi starvu saljevali!!!heeheheheh,suti bolan ja ti dajem prijateljski savjet da se zakopas a ti tako!!!a sada ozbiljno!!!nemoj mi vise nikada prijetiti,ovaj put cu ti reci ko covjeku!!!uvijek sam preferirao rijesenje problema diplomackim putem!!!ko ti je kriv sto si glup i sto ne znas naci dobre argumente za "sukanje" odnosno za zajebanciju!!!a ti sto si lopata i sto sve shvatas ozbiljno to je tvoj problem!!!jedno je sigurno!!!!provalio si se!!!!zestoko!!!u vise navrata i poklopi se!!!ako mislis da sam te se uplasio zajebo si se...ako zelis da ovo rijesavamo na primitivan nacin nema problema!!!joj ja zaboravio da si ti karatista ,morat cu raju povesti!!deni ermine spasavaj te me ljudi!!!heheeh ej kada me budes htio sutati ponesi stolicu da me mozes u glavu opaliti!!!!ej cuo sam da su te ljudi zgazili na vaderu,ofarbaj ba glavu nekom flurescentnom bojom(neka sija u mraku)DA TE PRIMJETIMO JEBO TE,moze te neko slucajno zdrobiti i otici u zatvor!!!Ili ponesi na behemoth ljestve svakako ima onih stubova u sa klubu imas nasta ih nasloniti pa lagano ko covjek sa merdevina posmatras koncert!!!!vidis ja tebi opet nudim korisne savjete,nadam se da ces ovog puta biti kulturan i zahvaliti mi se :)

jebo vas ba Bog!!!! jale je pretjero, a i ti si senade fakat sad.. koji vam je kurac ba??? prije skoro dvije godine sam otvorio ou temu cisto radi zajebancije, i vidi u sta prerasta tema.. ovo je toliko djetinjasto fakat.. jebo vas muzika ba, nije vrijedna da jedni drugom prijetite, ha ja.. i ja sam se prepucavao s ljudima ali lagano, prijateljski, i nikad nije dlazilo do ovoga. bog vas jebo, fino na kafu sjedite i ko ljudi aspravite neke stvari, rukujte se i vozdra. oni nesto uzeli prijetit jedan drugom, de ba fakat smirite se ozbiljno.. nije muzika vrijedna da se neko toliko svadja..
KOKE ROOLS, Donna Ares Rools!!! ha ja.. vidite da moze i bez metala. haha..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2007. 13:21 

Jasko ba pusti ljude neka rijesavaju kako hoce.Koliko se sjecam ti si zapoceo ovo onda i zavrsi ili pusti neka oni rijesavaju kako hoce.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2007. 16:50 

Nije to nista jedam "Metalac" iz Breze necu ga imenovati je izjavio da je AC DC pravo dobar Black Metal.I u jednoj prici sam ga pitao kako mu se svida Apocalyptica on je rekao da mu je naj bolji Vokal.I Dark Lord ga je ubijedio da je Tifa Folk Metal.Isto tako ima jedan frajer koji slusa lafo metal a misli sto se nosa kao reper da je metalac,siroke pantole i majica od Iron Maidena.Imamo isto tako jednog frajera koji se fura na Metal a priznao je da u zivotu nikad nije vidjeo Bas gitaru.

Avangeru koji ces ti kurac na Rock-Planetu zar ti nebi trebao ici na Rap-Planet????.Gledo sam ti spotove pravo su dobri :lol:

A za Svetog Dudu bolje da vam ne pricam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2007. 18:16 

medical murder wrote:
ej jasko kada si vec otvorio ovu temu i zapoceo pricu o najvecem BLACKERU u bih da i ja iznesem nekoliko njegovih kultnih izjava!!nedavno je ta metalcina rekla nasem haveru aldenu...citiram "ma onaj senad slusa onu brutalu i onaj death metal koji nema ni solaza ni(molim vas da razmutite vode i secera prije no sto procitate sljedecu rijec) RIFOVA"!!!!!!!!ocito da je uvazeni gosp lord of the darkness odlican poznanik death metala i brutale!!!cestitam ti od srca!!!!
jah...ovo ne smijem zaboraviti!!!vec spomenuti gospodin je izjavio da je haggard INSTRUMENTAL METAL!!!!!kada su ga pitali pa zasto bolan jasmine instrumental odgovor je bio jednostavan!!!imaju puno instrumenata...........LOGICNO ZAR NE!!!????
pasa moj evo ti prijateljski savjet!!!uzmi lopatu i zakopaj se jedno pet metara pod zemlju!!!!!

da se razumimo.. iako imam blogger pod nazivom LORD OF THE DARKNESS ja nisam ta osoba iz te price :D :p

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2007. 22:14 

joj aldene sam si jos ti falio :D ....
kuha se ovdje boga mi!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2007. 23:42 

ne vjerujem da bi alden ovo napisao sam od sebe.. ma necu da se raspravljam oko muzike, i to nesto za rap planet???? jebga, sta ces, volim neki hip-hop.. i trey azagthoth (gitarista morbid angela) u slobodno vrijeme slusa old school hip hop, pa ko mu sta govori... ma necu da se zamaram glupostima...
a znam da ce iduca stvar biti ta da sam prije 2 god na karaoke partiju repao Coolio - Gangsters Paradise... i jesam, sta ces??? postavi na youtube.com, bio bi ponosan na sebe...
keep spending most of their lives, livin in the gangstas paradise...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2007. 23:46 

Ma joj brate vucate se ovde godinama!Nakon dugog posmatranja bilo je vrijeme da se i ja ukljucim :twisted: .Nisam tu da puno pametujem samo iznosim par provala iz Breze.Vise mi je dosta da slusam jednu pricu sa 100 verzija.Zar ima smisla da od mene trazite da nekoga provaljujem npr.Dark Lord kaze da Jaska provalim s onim Rap-planet nigdje veze????.Ili rijesite te stvari na normalan nacim ili otidite negdje u park pobubregajte se razbijte glave jedni drugima i to je to.Ako necete mozemo i ovako nastaviti pa dokle dode samo sto cu sad i ja ucestovati.Metalci smo ba trebamo zajedno drzati i ovako nas malo u ovoj nasoj Bosni ima ne trena nam da jos medusobno ratujemo.Sve vam je tu pa odabetite.Pozz svima.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 03. 2007. 23:49 

znas da sam uz tebe brate... jebo prepucavanje... kad skontam da sam ovu temu otvorio prije 2 god, i da je do ovog doslo.. ma ko ga jebe..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 139 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]