^^el^^ wrote:
prvo, muskarci ne moraju prvo pitati djevojku za ples, davno su prosla vremena kad su muskarci trebali sve da rade,shvatam ja kako neki to zovu 'ponosom', ali ne znaci da cura nema ponosa ako pridje decku i pita ga za ples, ili kaze mu da joj se on svidja, ili ga cak pozove van....da cekamo da oni prvi urade sve, nacekale bismo se...a ja tako mrzim da cekam...
proÅ¡la su i vremena kada te prisiljavaju da se oženiÅ¡ kada sluÄajno napraviÅ¡ dijete, pa se to i danas dogaÄ‘a (evo, nedavno jedan prijatelj). ProÅ¡la su i vremena svetih gay ratova pa se ratuje i danas. ProÅ¡la su i vremena za ovo Å¡ta ti kažeÅ¡, al se to u velikoj većini prakticira i danas. Zato je najbolje biti peder pa nema zabune ko kome mora prići, svejedno je. Razlike se prave tak nakon dogovora tko će biti kuja a tko onaj koji gura.
^^el^^ wrote:
drugo, apsolutno ne znaci da ako djevojka povuce tipa da plesu, da ocekuje nesto vise. Ima djevojaka koje uzivaju da plesu, pogotovo sa tipovima koji znaju da plesu bez ikakvih ocekivanja
ovo je istina, pederski je misliti da ako hoće plesat da se oće i ženit odmah.
^^el^^ wrote:
...Recimo ja uzivam da plesem sa crncima jer oni to znaju, ali mi ne pada na pamet da poslije ocekujem nesto, cak ni kao mogucnost ne ostavljam to...
e ovdje opet mogu srat o dvostrukim mjerilima Å¡ta se tiÄe rasizma. "crnci znaju plesati" je prihvaćena reÄenica i nitko se ne obazire na nju, a da sam ja recimo napisao "crnci NE znaju plesati", odmah bi bio rasist i pun predrasuda je li...

^^el^^ wrote:
trece, muski balet nije gay...ja se divim tim tipovima jer ipak treba imati muda pa raditi ono sto zelis unatoc ogranicenim razmisljanjima okoline,poput shiteaterovog , te slijediti ono sto volis....muski balet je tako sexy i erotican
muÅ¡ki balet JE gay. Pogledaj bilo kojeg "baletana" (sama rijeÄ odiÅ¡e pederlukom) - svi feminizirani, koriste sissy-talk, lako usporedivi sa danas popularnim "stilistima" (Å¡ta god to znaÄilo). Moje miÅ¡ljenje nije ograniÄeno, niti oni imaju muda zato jer se bave baletom, budući da se balet smatra kulturom i o njemu prevladava općenito pozitivno miÅ¡ljenje. uglavnom - gay.
^^el^^ wrote:
cetvrto, shiteater cudi me da bi tebe ijedna pitala za ples, ali eto kad vec pitas ja mislim da hoce da pleses jer ili im se svidjas ili im te zao sto si sam, pa se dosadjujes...
cudi i mene, majke mi. ja sebe nikad ne bi pitao za ples da sam žensko. nikad nećemo saznati razlog budući da je ne želim plesati. inaÄe, nikad nisam sam vani.