...ugly...bitch... wrote:
...ee, hajd' sad 'vako... raditi nesto u paru, a da se to naziva trajnijom vezom- koja ce jos vise potrajati -uzrokovano je sa nekoliko bitnih stvari: partneri su best friends (al' fakat), partneri su zdogovorno vjerni jedno drugom (seksualno, posto smo duhovno svi fuckin' kurve) il' zdogovorno nisu (daleko vece sanse da cijela stvar uspije) i, na koncu -al' ne i najmanje bitno -partneri dijele ista/il' slicna interesovanja i upraznjavaju ih skupa...
...a, Bosna je i njen fuckin' mentalitet, u ogromnoj vecini slucajeva, otprilike ovakva: ne, partneri nisu best friends (cuj da mi zena/muz bude najbolji prijatelj, pa imam jaranice da mi lakiraju nokte i gledaju u solju, pa imam jarane da se s njima zapijem, polupam p'o kafane), ne partneri nisu zdogovorno vijerni jedno drugom, a ne, ne, ne ne postoji ni varijanta da zdogovorno ne budu vjerni jedno drugom i, na koncu- al' ne i najmanje bitno -ne, ne, ne, nikad partneri ne dijele ista interesovanja (ako ih uopste i imaju), a posebno, ne, nikad ih upraznjavaju zajedno...
...stoga se sve i svodi na one night stand, triper, a ostalo znate...
...il' kavez...
AMEN
Kad nadjem zensku koja ispunjava kriterije koje ti navodis, ima da se userem i izrezem od srece. Cim vidim dvije zenske u Nikolica & Prikolica shemi...bjezzzzzz. Odma ti je sve jasno.
1) Doticne su "osamostaljene" i "emotivno snazne" ko novorodjeni macici.
2) Jedna drugoj su psiholog, dnevnik, pop, i jastuk za plac. Dakle, Alfa i Omega.
3) Zakljucak: Tebe tu jaro NEMA. Zaboravi svoju raju, jer one su NEKOMPATIBILNE sa ostatkom svjeta.
4) Rezultat ako zanemaris cinjenice: Jebace te u zdrav mozak na sto nacina. A jos ako im dodje iz dupeta u glavu, jebace i jedna drugu...
Nemam nista protiv jebanja bez emotivnog vezanja, al ja licno smatram da, kao muskarac, prozivis svakog dana neki trenutak u kojem ti treba malo emotivne podrske koju od svoje muske raje nes dobit. Osim ako nisi jebeni plamteci peshak. Naci danas zensku osobu sa imalo samostalnosti, licnih ciljeva koji bi se mogli podudarat sa tvojim, bilo gdje na ovoj usranoj planeti, je jebena renesansna umjetnost. Svuda su usrane lezbe il lezbe u cekanju. I onda zene seru kako ih nema dovoljno u politici, u vlastima, na kljucnim mjestima...bla bla. Pa kako da vas bude jebem mu majku, kad vecina imate svojeg "JA" manje neg prosjecna Australska ovca...