Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 23. 06. 2025. 23:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 118 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 10:17 

ISK Sharan wrote:
Meni se jedna kuja na noć raskida umiljavala totalno, i kad sam joj krenuo dati oralku, popisala mi se u usta. Da joj ja majku jebem mrtvu.

90% ( i vise) muskaraca ionako ne zna dat dobru oralku curama, tako da si vjerovatno bio u zabludi da si dobar, pa ti se zato popisala u usta

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 10:27 

_pancerothrone_ wrote:
chnelita wrote:
ima pravde
sigurno je i taj zasluzio

inace ne citam dugacke postove, ali u nedostatku bilo kakvog drugog posla...

Mislim ok, bilo ti je 16, da ti je bilo 18-19 i da si ga pustila cekajuci sat vremena pravo bi se zapitao, bas ono kuckasto zensko, a i lik mi nije jasan. Neka mi netko kaze jedan normalan razlog zasto bi netko cekao curu sat vremena iako kasni. Prevelika dobrota/naivnost/zaljubljenost su suvisne stvari za navest kao razlog... ja to stvarno ne shvacam...

A to zadnje sto ti je uradio je kretenski pravo bilo...ono bas kretenski...

Upoznat sam sa dosta prica sta je radjeno radi gubitka voljene osobe...dosta ih granici sa normalnim razumom...ne kazem da meni nije bilo zao...ali neb nikad dopustio da to ima nekog prevelikog utjecaja na moj cjelokupan zivot. Jer nije vrijedno toga. To sam naucio, nikad nije vrijedno toga...ma tko god bio u pitanju...
...uvijek se nadje neka bolja...jest da je krkanski ovo...ali tako mislim...

nije krkanski. ne vrijedi se zamarati glupostima, ima i precih stvari. a i uvijek ima bolje od boljeg..
.meni je najsmijesnije kad neko prekine, pa se, u vecini slucajeva cura sjebava i place i ponizava se pred tipom kojeg zaboli patkica za tim...
a jos smjesnije od tog kad se cura i decko zabavljaju recimo pet godina, pa na kraju prekinu...koji qrac ste radili tolike godine skupa i trosili vrijeme kad ste na kraju oboje popusili...
jbg mozda ja te stvari ne kontam jer nikad nisam imala ozbiljnijih iskustava niti bih voljela da ih imam u ovim godinama.....veze bez obaveze zakon-nit polazes kome racune nit tebe ko smara svojim glupostima...imas svoju slobodu i ne moze te niko sjebati jer ne das da te tangira bilo sta...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 10:43 

^^el^^ wrote:
jbg mozda ja te stvari ne kontam jer nikad nisam imala ozbiljnijih iskustava niti bih voljela da ih imam u ovim godinama.....veze bez obaveze zakon-nit polazes kome racune nit tebe ko smara svojim glupostima...imas svoju slobodu i ne moze te niko sjebati jer ne das da te tangira bilo sta...

E, ja ti samo mogu rec da nemres nikako kontrolisat kad ce te to strefit, kad te strefi, racionalizacija tipa "premlad sam" i slicno ne pali. Samo zapadnes u ozbiljnu vezu.

Sto se tice tih "petogodisnjaka", problem je vjerovatno bio tu od pocetka, bilo u losem seksu, nedostatku komunikacije ili jednostavno nedostatku prijateljstva, vjerovatno su u pocetku bili previse zaludjeni da bi to vidili, al kasnije je puklo (kad je prosla zaludjenost, pa onda nije nista ostalo, ljustura).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 10:47 

zajebi tu zaludjenost koja traje pet godina...
ja svaki put kad se molim, molim se da me ne stefi nesto tako u iducih deset godina 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 13:06 

^^el^^ wrote:
....veze bez obaveze zakon-nit polazes kome racune nit tebe ko smara svojim glupostima...imas svoju slobodu i ne moze te niko sjebati jer ne das da te tangira bilo sta...

...veza bez obaveze, sestro, moze bit za citav zivot...brak, ak' hoces preciznije...da ne polazes racune...ni ti njemu, ni on tebi...samo treba pronac'...radis sve k'o da si on yourself own plus imas nekog svog kome ces sve to ispricat, dobit savjet i te fore...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 20:54 

Danas svako ima svoju neku definiciju veze i veze bez obaveza. Veza duza je normalna stvar ako je tom paru super. Jebi ga, nekad pukne, nekad ne pukne. Mislim da te ''5 godina veze'' su glupe jer znam previse ljudi koji su u takvim vezama i nikad to sebi ne bih uradila. Ne znam sta je gore...oni parovi koji su skupa 5 godina i zive u vjernosti i na kraju to pukne a oni vec imaju 25-26 godina i vidjeli su samo jedan qrac/picku u zivotu ili su gori oni sto varaju jedno drugo a i dalje su skupa. Veza bez obaveza opet sadrzi rijec ''veza'' zato preferiram naziv ''friends with benefits''. Iskreno, ja da sam musko, ja bih samo furala one night stand i uzivala u svojoj muskosti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 21:52 

...ee, hajd' sad 'vako... raditi nesto u paru, a da se to naziva trajnijom vezom- koja ce jos vise potrajati -uzrokovano je sa nekoliko bitnih stvari: partneri su best friends (al' fakat), partneri su zdogovorno vjerni jedno drugom (seksualno, posto smo duhovno svi fuckin' kurve) il' zdogovorno nisu (daleko vece sanse da cijela stvar uspije) i, na koncu -al' ne i najmanje bitno -partneri dijele ista/il' slicna interesovanja i upraznjavaju ih skupa...
...a, Bosna je i njen fuckin' mentalitet, u ogromnoj vecini slucajeva, otprilike ovakva: ne, partneri nisu best friends (cuj da mi zena/muz bude najbolji prijatelj, pa imam jaranice da mi lakiraju nokte i gledaju u solju, pa imam jarane da se s njima zapijem, polupam p'o kafane), ne partneri nisu zdogovorno vijerni jedno drugom, a ne, ne, ne ne postoji ni varijanta da zdogovorno ne budu vjerni jedno drugom i, na koncu- al' ne i najmanje bitno -ne, ne, ne, nikad partneri ne dijele ista interesovanja (ako ih uopste i imaju), a posebno, ne, nikad ih upraznjavaju zajedno...
...stoga se sve i svodi na one night stand, triper, a ostalo znate...
...il' kavez...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 07. 2006. 22:42 

...ugly...bitch... wrote:
...ee, hajd' sad 'vako... raditi nesto u paru, a da se to naziva trajnijom vezom- koja ce jos vise potrajati -uzrokovano je sa nekoliko bitnih stvari: partneri su best friends (al' fakat), partneri su zdogovorno vjerni jedno drugom (seksualno, posto smo duhovno svi fuckin' kurve) il' zdogovorno nisu (daleko vece sanse da cijela stvar uspije) i, na koncu -al' ne i najmanje bitno -partneri dijele ista/il' slicna interesovanja i upraznjavaju ih skupa...
...a, Bosna je i njen fuckin' mentalitet, u ogromnoj vecini slucajeva, otprilike ovakva: ne, partneri nisu best friends (cuj da mi zena/muz bude najbolji prijatelj, pa imam jaranice da mi lakiraju nokte i gledaju u solju, pa imam jarane da se s njima zapijem, polupam p'o kafane), ne partneri nisu zdogovorno vijerni jedno drugom, a ne, ne, ne ne postoji ni varijanta da zdogovorno ne budu vjerni jedno drugom i, na koncu- al' ne i najmanje bitno -ne, ne, ne, nikad partneri ne dijele ista interesovanja (ako ih uopste i imaju), a posebno, ne, nikad ih upraznjavaju zajedno...
...stoga se sve i svodi na one night stand, triper, a ostalo znate...
...il' kavez...

AMEN

Kad nadjem zensku koja ispunjava kriterije koje ti navodis, ima da se userem i izrezem od srece. Cim vidim dvije zenske u Nikolica & Prikolica shemi...bjezzzzzz. Odma ti je sve jasno.

1) Doticne su "osamostaljene" i "emotivno snazne" ko novorodjeni macici.

2) Jedna drugoj su psiholog, dnevnik, pop, i jastuk za plac. Dakle, Alfa i Omega.

3) Zakljucak: Tebe tu jaro NEMA. Zaboravi svoju raju, jer one su NEKOMPATIBILNE sa ostatkom svjeta.

4) Rezultat ako zanemaris cinjenice: Jebace te u zdrav mozak na sto nacina. A jos ako im dodje iz dupeta u glavu, jebace i jedna drugu...

Nemam nista protiv jebanja bez emotivnog vezanja, al ja licno smatram da, kao muskarac, prozivis svakog dana neki trenutak u kojem ti treba malo emotivne podrske koju od svoje muske raje nes dobit. Osim ako nisi jebeni plamteci peshak. Naci danas zensku osobu sa imalo samostalnosti, licnih ciljeva koji bi se mogli podudarat sa tvojim, bilo gdje na ovoj usranoj planeti, je jebena renesansna umjetnost. Svuda su usrane lezbe il lezbe u cekanju. I onda zene seru kako ih nema dovoljno u politici, u vlastima, na kljucnim mjestima...bla bla. Pa kako da vas bude jebem mu majku, kad vecina imate svojeg "JA" manje neg prosjecna Australska ovca...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 07. 2006. 10:42 

...konfuzno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 07. 2006. 10:50 

Burekbelt wrote:
Naci danas zensku osobu sa imalo samostalnosti, licnih ciljeva koji bi se mogli podudarat sa tvojim, bilo gdje na ovoj usranoj planeti, je jebena renesansna umjetnost.

...jeste...no, isto vazi i za slabiji nam pol...

Burekbelt wrote:
Svuda su usrane lezbe il lezbe u cekanju. I onda zene seru kako ih nema dovoljno u politici, u vlastima, na kljucnim mjestima...bla bla. Pa kako da vas bude jebem mu majku, kad vecina imate svojeg "JA" manje neg prosjecna Australska ovca...

...jeb'o lezbe...wtf?...ti shvacas ozbiljno one koje :cry: da nema dovoljno zena na kljucnim mjestima...moj komentar: kljucne smo, jarane, htjele ne htjele...bez nasih kljucnih picki ni mladih djecaka na kljucnim mjestima... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2006. 08:57 

ova tema je interesantna...de samo vi nastavite....ali fakat. ozbiljna sam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2006. 19:14 

auh, nisam nikad imala takvih iskustava ...
uvijek sam ja ostavljala ...
a jedne prilike nismo ni raskinuli ... jednostavno prestala ga vidjati i gotovo ... mada mi i nije bio nis posebno ... prohodala da bih ucerala jednoj curi ... i to je to :?

valjda ce biti vremena za takvo sta :? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2006. 19:26 

kako si looda :P :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 08. 2006. 19:28 

_Witch_ wrote:
auh, nisam nikad imala takvih iskustava ...
uvijek sam ja ostavljala ...
a jedne prilike nismo ni raskinuli ... jednostavno prestala ga vidjati i gotovo ... mada mi i nije bio nis posebno ... prohodala da bih ucerala jednoj curi ... i to je to :?

valjda ce biti vremena za takvo sta :? :D

koliko ono ti imas godina?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 06:10 

Zar je ikakva korpa ustvari vrijedna pomena???Pih!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 12:46 

...ako te zaboli za naucene lekcije onda nije...prvo, sumnjam da te zaboli...drugo, ako te ipak zaboli onda odbijas da izvlacis lekcije iz iskustava...a to, ono, nikako nije dobro...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 16:41 

Naravno da me ne zaboli. Naucila sam ja svasta na osnovu jedne korpe. Mislim jednostavno na te ljude koji nisu vrijedni pomena i koji su u mom mozgu izbrisani na fazon delete i are you sure- yes.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 18:18 

...aaa, ok.... :wink: ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 18:20 

Stalno me nesto pokusavas kritikovati :( Mi se zene trebamo drzati zajedno pored ove Borine vojske ovdje:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2006. 18:30 

...ha ha ha...ma, jok...kad ja kritikujem onda gore ore...eki izjave...a to da ce mi motivacioni elemenat za "drzanje zajedno" biti borina vojska...ma, daj sestro...prerasle smo mi te corporativne varijante...to treba prepustit djecacima...znas, ono, tako su jaci...ha ha...mi to rijesimo i same...a drzimo se zajedno upravo na ovakav nacin...u jednom opustenom catanju...a to je dovoljna motivacija...ha ha...ponovo ti te polufeministicke price pricas...ct ct ct...vel'ke smo mi za toga...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 118 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]