Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 00:39

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 129 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15. 09. 2006. 20:47 

Faust wrote:
bloodflood wrote:
RAZVALJNJIKOVA wrote:
ja mislim da je to sto Tuzlaci nisu ufurani...zrace nekom toplinom, nisu snobovi poput Sarajlija, uvijek su spremni za dobar provod, ako im dodjes u goste sve ce uciniti da ti bude dobro, prihvate te u drustvo i ucine da se osjecas dobrodoslim... :D
i imaju Banju naravno :D kad se sjetim.... :)

a sad cu ti rec zasto je tako... naime tuzlanke su grobovi (cast izuzetcima ako ih ima), pa tako kad im dode neko zensko sa strane... ako me razumijes... dok je kod sarajlija situacija obrnuta... mi imamo lijepse (il' je "ljepse", gramaticari, ispravljajte) zene, pa tako da nemamo razloga biti ne ufurani, zraciti toplinom i ne biti snobovi poput tuzlaka... znaci, imamo veci izbor... :-).

Po ovoj tvojoj logici ispade da su sarajlije "grobovi pa kad sarajkama dodje neko musko sa strane"... :lol: :lol: :lol: I kakve veze ima odakle je ko? I u Kalesiji ima dobrih treba :lol:

imas ti akvarij?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 09. 2006. 21:41 

bloodflood wrote:
Faust wrote:
bloodflood wrote:
RAZVALJNJIKOVA wrote:
ja mislim da je to sto Tuzlaci nisu ufurani...zrace nekom toplinom, nisu snobovi poput Sarajlija, uvijek su spremni za dobar provod, ako im dodjes u goste sve ce uciniti da ti bude dobro, prihvate te u drustvo i ucine da se osjecas dobrodoslim... :D
i imaju Banju naravno :D kad se sjetim.... :)

a sad cu ti rec zasto je tako... naime tuzlanke su grobovi (cast izuzetcima ako ih ima), pa tako kad im dode neko zensko sa strane... ako me razumijes... dok je kod sarajlija situacija obrnuta... mi imamo lijepse (il' je "ljepse", gramaticari, ispravljajte) zene, pa tako da nemamo razloga biti ne ufurani, zraciti toplinom i ne biti snobovi poput tuzlaka... znaci, imamo veci izbor... :-).

Po ovoj tvojoj logici ispade da su sarajlije "grobovi pa kad sarajkama dodje neko musko sa strane"... :lol: :lol: :lol: I kakve veze ima odakle je ko? I u Kalesiji ima dobrih treba :lol:

imas ti akvarij?

ahhaahahahahahhhaahhaahahahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 09. 2006. 00:46 

Tuzla, sarajevo, mostar, meni je se to isto, ljudi su ljudi. Nisu sad radikalno razliciti (nisu crni ili neke zelene nijanse). Ne kontam zasto tema postoji..?
nema stvarno ni u Tuzli samo grobova (cast izuzetcima)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 09. 2006. 01:17 

Postoji zato sto postoji stanovita razlika u stupnju hotnessa i overall fuckability statusa gradjana doticnih gradova da bi se pravila razlika na osnovi svega toga, vrlo jednostavno.. :p

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 09. 2006. 01:24 

U Tuzli uopće ni nema grobova, u tome i jest' poenta ove teme :D (doduše, ženske još nisam zagledala :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 09. 2006. 17:56 

Ja znam da sam otishao tamo kod tetke i svi su hteli da se tuku samnom :shock:
Ratoborni nema zajebancije.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 09. 2006. 18:36 

Lena_Rose wrote:
U Tuzli uopće ni nema grobova

ču nema grobova, jel to kremiraju ljude :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 09. 2006. 20:25 

Hedon wrote:
Lena_Rose wrote:
U Tuzli uopće ni nema grobova

ču nema grobova, jel to kremiraju ljude :lol:
hahahaha
joj koja debilana od teme a :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 09. 2006. 22:09 

Pa ne znam stvarno odakle im grobovi kada su im ispod grada sve prokopani tuneli. Vade ljudi so, nema shta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 09. 2006. 23:38 

Lako je izvlačit' iz konteksta i bit' praaavo kul ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 09. 2006. 23:47 

Lena_Rose wrote:
i Novosađani su bre mnoooogooo dobri...

...sad pisem generalizirajuci...sta, dobri su jer u javnosti kuliraju k'o nenormalni...ha ha, vidi, vidi sta nase djevojke pali...ma, novosadjane treba prokontat preko njihovih najboljih frendica...ono, skupe se na kafi (a nisu gej, fakat...al' dobro svako ce ovo sto slijedi prilagoditi svom nivou gejluka) pa gledaj u solju po citave jebene sate...a onda kad im se, k'o fol vidovljacki, saopsti: "imas ti sanse kod nje", reakcija je otprilike ovakva...krestav smijeh, grcenje rucica i nezaboravno (al' sada potpuno gejasto) ju ju ju ju ju...ha ha...nidje veze...nego, ostanimo mi kod tuzlaka, ipak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 09. 2006. 23:51 

/ wrote:
ma pusti ti Capajebo :)
tuzlanska momcad bez premca,i to nije do soli,nego do Tuzlanskog :)
Lesko;Zica,Bumbar,Neven...
uuuu
uuu

...tuzlansko najodvratnije pivo u istoriji neskodnih tecnosti po organizam...ako se taj odvratni ukus (cu ukus?) moze uopste nazvati neskodnim...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 09. 2006. 00:21 

...zivjela sam tamo nekih sest godina, pa se nakupi iskustva za to vrijeme...ponovo generaliziram (necast izuzecima), al' nema muskarca ako ga bosna ne porodi...il' ako hoces dosljednije: nema muskarca ako ga bosna ne porodi, ali da to celjade vidi svijeta...a ovo je vec iz bracnog iskustva...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 09. 2006. 00:26 

...a sto se tice fizickog izgleda...ha ha ha...ja sam (upravo medju svojom novosadskom zenskom rajom) prozvana obozavateljicom izrazito ruznih frajera...prvo, sta ce mi frajer koji je ljepsi od mene...drugo, ovi sto su se nakupili kompleksa zbog ruznoce (htjeli ne htjeli to nose u sebi) razvijali su neke druge sposobnosti...mozes, brate, sa njima izmijeniti koju o globalnim problemima u svijetu, knjizevnosti i tako, velikim temama, a i paze (prefino) svoje odabranice...
...stoga, vote za ruzne muskarce...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 09. 2006. 01:20 

I za ružne žene :lol: One su "dobre u duši" :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 09. 2006. 01:39 

...ee, jbg, ruzne zene su ipak samo ruzne zene...nista se tjesit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 09. 2006. 01:41 

E, jeb'ga onda... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 09. 2006. 05:05 

+Abigail+ wrote:
...ugly...bitch... wrote:
Lena_Rose wrote:
i Novosađani su bre mnoooogooo dobri...

...sad pisem generalizirajuci...sta, dobri su jer u javnosti kuliraju k'o nenormalni...ha ha, vidi, vidi sta nase djevojke pali...ma, novosadjane treba prokontat preko njihovih najboljih frendica...ono, skupe se na kafi (a nisu gej, fakat...al' dobro svako ce ovo sto slijedi prilagoditi svom nivou gejluka) pa gledaj u solju po citave jebene sate...a onda kad im se, k'o fol vidovljacki, saopsti: "imas ti sanse kod nje", reakcija je otprilike ovakva...krestav smijeh, grcenje rucica i nezaboravno (al' sada potpuno gejasto) ju ju ju ju ju...ha ha...nidje veze...nego, ostanimo mi kod tuzlaka, ipak...

Jebiga, iz iskustva, nije bas u toj mjeri. Opcenito (barem sto se moje generacije tice), ulet curama je vise nego patetican, ali to sigurno nije samo njihova odlika.
A to da nisu gej, pa diskutabilno je. Sto se vanjstine tice, ja sam davno zakljucila da su momci iz Srbije najbolja roba. Novosadjani su mnogo lezerniji od Beogradjana, barem ovi koje ja znam.

e jeb ga sad se i Tuzlaci nađoše zapostavljenim :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 09. 2006. 10:55 

Ja ba vidis ti to, hahahaha...nismo dobra ROBA ko ovi iz srbije :lol::lol: hahahahaha, cuj roba.. :lol: ma nema, ova abigail nam se pravo pomamila :P :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 09. 2006. 13:15 

...ugly...bitch... wrote:
ja sam prozvana obozavateljicom izrazito ruznih frajera...

jo. znam kako je....meni koji god je momak lijep svima ostalima je ruzan...pa mi vise ofirno rec za nekog da mi je lijep...necel se lik uvrijediti :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 129 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]