Jooo, dissanje ovakvo vidio nisam od Comptona '89.
Oćete ofiražu? Nadjebite ovo:
TEKST NAPISAN 21.02.2005.
Datum 21.6.2004. Ljeto upeklo, ceka se da sunce zadje, pa da izadjemo na Akademiju i slistimo 5-6 litara pive, i isto toliko vina. Dodje ONA, ja sam kuci, maajka mi na poslu, sjede, ja je ponudih kafom. Ona, naravno, ne odbi, iako je bilo jako vruce. Pristavim ja kafu, i gledam zamisljeno u ringlu dok se lagano plavkasti plamen sirio oko ringle. Voda je provrila za cirka 4 i pol minute, izvadio sam kafu iz vitrine, zasuo, postavio fildjane, izvadio sitni i secer u kocki, dvije kasike iz ladice. Zaboravio sam nesto. Sta? Sinulo mi je, mlijeko. ONA voli sa kafu sa mlijekom. Dok rovim po frizideru i iza polupraznih staklenki ajvara (makedonskog, naravno) i senfa, vadim neotvoreni tetrapak, ONA iz druge sobe salta kanale na televiziji i prica neke smijesne price, koje su samo njoj smijesne, ali ona zeli da vidi i mene da se smijem. Iz kuhinje se nasmijah glasno. Valjda ce je to usutiti. Nisam uspio, ali sam znao da kafa hoce sto posto. Iznesoh kafu sto sam brze mogao, i pogledah prema njoj. Pusila je osmu cigaru za redom. Kako me nervirala njena grimasa kad izbacuje dim iz usta. Napuci usne pravo debilno, jao, sav se najezim kad i pomislim na to. I danas kad je vidim u gradu, sjebem se. Nasuo sam nam kafu, ruke su mi se drmale kao i obicno, i pola kafe prosuh po tacni. Opsovah naglas, na sta se ona nasmija. Jao, nerviras me!, mislim u sebi, ali ona me ne cuje. Potpuno jebeno druga frekvencija od mene, ja na FTV, ona na MTV-iju. Nidje veze, sto bi Marinkovic rekao.
Kad sam napokon sjeo da pijem kafu, ona je pocela pricati o nekakvom frajeru sa kojim se kontala, pa hoce, pa nece. Ne kontam kako ne shvata da me to apsolutno ne interesuje, ni sekunde, fakat. Zatim je pricala o svojoj jaranici sa kojom izlazi redovno, te kako su se njih dvije ubile, i dobacivale ljudima, haha, kao smijesno. Jebote, cura veci debil od mene, ne mogu da vjerujem. Pustio sam je da jos malo prica, a onda sam polozio ruku na njene grudi. Ona me samo pogledala i poljubila me. Poceli smo se skidati...i ne znam kako, nasli smo se na bodu, ja na njoj. I onda se desilo, moj prvi put. Nidje vatrometa, nidje eksplozije osjecaja, nisam koristio kondom, ali ni zbog te cinjenice nisam imao bolji osjecaj. Sve je izgledalo tako mehanicko, tako ustogljeno, namjesteno. Posto, kao sto sam vec napomenuo, nisam osjetio nikakvu strast, nisam ni znao da vise nisam jumfer.
Pet dana kasnije, odem kod svog rezisera, pocnem mu pricat kako sam daleko stigao, skoro pa skinuo jumf.
Replika dijaloga, koliko-toliko vjerna:
- Jarane, Sale, znas koliko sam daleko stigao sa ..., skoro da sam guzio, skoro jarane... - Pa sta bi? - Ma bezveze, dosla ona na kafu kod mene (pa uzeh gut Tuborga), i bezveze, pocela fatacina, zavrsili na podu, i ja ugurao svoj ***** u njenu *****, al' nisam skroz. - Sta si? - Ma ugurao... - Pa sta pricas? Gdje si gurao? - Pa u njenu *****. - Pa ti si jarane guzio! (liku oci ko fildjani) - Zar jesam? (sav zacudjen) - Hahahahaha...
Uslijedile su salve smijeha, zvanje svih mogucih brojeva da se priopci sretna vijest, otvaranje novih flasa. Na Akademiju sam toga dana dosao oko 22, svi su vec bili pijani. Sreo sam NJU, i rekao joj dobru vijest. ONA me samo pogledala i rekla: ''Pa sta si mislio da si radio?''
|