Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 22. 07. 2025. 18:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 362 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Next
Author Message
 Post subject: Re: ofiraže
PostPosted: 09. 09. 2008. 23:36 

Bruno wrote:
dosadni ste više u pičku mile matere

Image

ne psovat de Sausure :)
tako se izrazavat, pa ti si primjerno dijete :lol:

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 23:40 
Moderator

dronevil wrote:
joj stvarno njih dvoje kad počnu

Jednom smo samo počeli :evil:

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2008. 23:58 

idi odspavaj, pomaže kod pmsa :D

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 00:22 

hot_blood [ hot_blood_33@hotmail.com ]
furija [ vixi_furija@hotmail.com ]

sve sto trebate je da se dodate na msn fino i da nastavite tamo. sretno.

idemo dalje, sta ono bi tema? :lol:

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 00:27 
Moderator

Shitpifterova je dobra - ali nije baš primjer ofiraže kao tvoja bloodfloode. Shiteatora jebe kevu zato :lol: .

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 00:37 

:lol: :lol:

nekako je veci cejf na forumu ic u offtopic :mrgreen:

pokusavam se sjetit neke ofiraze da se malo vratim na temu, al ne ide..sve su mi standardne..
:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 00:51 
bloodflodova je najjaca....najbolje napisao covjek (prno :lol: :lol: :lol: ) al ono "prno" :lol: :lol:

e furija jesi ti smijesna jebote hadz...mislis da je forum mjesto na kojem cu se truditi da pazim na pravopis :roll: :roll:

ako te to zivcira onda pojedi paklo zileta i napij se pervola...

PostPosted: 10. 09. 2008. 01:36 

artredis wrote:
shitpifter wrote:
artredis wrote:
Prije par godina došla nam u goste bratska ekipa LSD iz Zenice u Travnik u goste. I mi se onda razvalimo kao prava reperska gamad i nas nekoliko ode do parka resurse - uhvatila nas od smijalica a oči kao rubini i sad izlazimo iz parka na glavnu cestu kojom prometuje masa ljudi i jedan haver pita drugog - stari moj misliš ti da smo mi ofirni a on će kao - nismo mi nimalo ofirni samo nas svi gledaju. Nakon nekoliko trenutaka smo se uhvatili tome hakačiti dok smo se vraćali (kroz tu ulicu) i izofirali se totalno. Onda smo se našli sa ekipom i snimali spot po gradu, vratili se u park i tu freestlyle-ali najveće gluposti ikad - a tu noć je bila neka svirka i skupilo se u parku rokera (tako smo mi prije zvali i pankere i metalce, čupe i sl.) koju su nama umrli od smijeha - baš smo bili napravili show ali smo se dozlakurca izofirali svi odreda.

ovo "dozlakurca" preuzimam zarad korštenja u svakodnevnom govoru! :lol:

Stari moj da si bio tu večer imao bi dovoljno materijala da proširiš taj vokabular za odokativno 20 (jer ga imaš i te kako pa je samo 20%). Ispucali smo sado-mazo fol u roku po sata i prešli na nešto što sam danas skontao od vas metalaca da se zove (ultra)gore :lol: Eto što ti je rap - tvoj jedan tekst u mojih šeset lajnova repa :mrgreen: . Ti da se baciš u rap sa ovakvim pisanjem bi bio sami vrh - jebo i Ajsa i Sharana :mrgreen: .

uz svo duzno postovanje, ali moram - sine, ja kad sam rap snimo na kasete ti si guro tutu u rikverc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.myspace.com/kuracsarajevo

eto timoja rep grupa koja trenutno funkcioniše

jado sch rap!

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 01:42 
Moderator

Slušao ovo na Srednjem prstu :lol:
Ma čim sam ja večeras čuo tvoj neki pokušaj rapa znao sam ja da je moj savjet bio uzaludan :mrgreen: . Mislim respect sine ali ovo i zvuči kao dijete koji gura tutu u rikverc :mrgreen: - (u rap skilz smislu naravno) od marta to mišljenje imam. Ali nemoj da ti zbog ovog ego bude osujećen - znaš da cijenim šta i kako pišeš odje na forumu.

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 01:53 

ma jebo te ego, meni je rep zajebancija mrtva kao šo vidiš. ja sam u sedmom razredu repovo o getu i kurcima kako je teško i to, davno sam to prevazišo. znam davi reperiodma negodujete na ovakve stvari, al mislim da vas velika ećina praznoslovi koješta.

Zar trbaš ti da kažeš nekome da mu je država u kurcu?

jel te mogu gdje čut naživo?

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 01:53 
Moderator

Jooo, dissanje ovakvo vidio nisam od Comptona '89.

Oćete ofiražu? Nadjebite ovo:

TEKST NAPISAN 21.02.2005.

Datum 21.6.2004. Ljeto upeklo, ceka se da sunce zadje, pa da izadjemo na Akademiju i slistimo 5-6 litara pive, i isto toliko vina. Dodje ONA, ja sam kuci, maajka mi na poslu, sjede, ja je ponudih kafom. Ona, naravno, ne odbi, iako je bilo jako vruce. Pristavim ja kafu, i gledam zamisljeno u ringlu dok se lagano plavkasti plamen sirio oko ringle. Voda je provrila za cirka 4 i pol minute, izvadio sam kafu iz vitrine, zasuo, postavio fildjane, izvadio sitni i secer u kocki, dvije kasike iz ladice. Zaboravio sam nesto. Sta? Sinulo mi je, mlijeko. ONA voli sa kafu sa mlijekom. Dok rovim po frizideru i iza polupraznih staklenki ajvara (makedonskog, naravno) i senfa, vadim neotvoreni tetrapak, ONA iz druge sobe salta kanale na televiziji i prica neke smijesne price, koje su samo njoj smijesne, ali ona zeli da vidi i mene da se smijem. Iz kuhinje se nasmijah glasno. Valjda ce je to usutiti. Nisam uspio, ali sam znao da kafa hoce sto posto. Iznesoh kafu sto sam brze mogao, i pogledah prema njoj. Pusila je osmu cigaru za redom. Kako me nervirala njena grimasa kad izbacuje dim iz usta. Napuci usne pravo debilno, jao, sav se najezim kad i pomislim na to. I danas kad je vidim u gradu, sjebem se. Nasuo sam nam kafu, ruke su mi se drmale kao i obicno, i pola kafe prosuh po tacni. Opsovah naglas, na sta se ona nasmija. Jao, nerviras me!, mislim u sebi, ali ona me ne cuje. Potpuno jebeno druga frekvencija od mene, ja na FTV, ona na MTV-iju. Nidje veze, sto bi Marinkovic rekao.

Kad sam napokon sjeo da pijem kafu, ona je pocela pricati o nekakvom frajeru sa kojim se kontala, pa hoce, pa nece. Ne kontam kako ne shvata da me to apsolutno ne interesuje, ni sekunde, fakat. Zatim je pricala o svojoj jaranici sa kojom izlazi redovno, te kako su se njih dvije ubile, i dobacivale ljudima, haha, kao smijesno. Jebote, cura veci debil od mene, ne mogu da vjerujem. Pustio sam je da jos malo prica, a onda sam polozio ruku na njene grudi. Ona me samo pogledala i poljubila me. Poceli smo se skidati...i ne znam kako, nasli smo se na bodu, ja na njoj. I onda se desilo, moj prvi put. Nidje vatrometa, nidje eksplozije osjecaja, nisam koristio kondom, ali ni zbog te cinjenice nisam imao bolji osjecaj. Sve je izgledalo tako mehanicko, tako ustogljeno, namjesteno. Posto, kao sto sam vec napomenuo, nisam osjetio nikakvu strast, nisam ni znao da vise nisam jumfer.

Pet dana kasnije, odem kod svog rezisera, pocnem mu pricat kako sam daleko stigao, skoro pa skinuo jumf.

Replika dijaloga, koliko-toliko vjerna:

- Jarane, Sale, znas koliko sam daleko stigao sa ..., skoro da sam guzio, skoro jarane...
- Pa sta bi?
- Ma bezveze, dosla ona na kafu kod mene (pa uzeh gut Tuborga), i bezveze, pocela fatacina, zavrsili na podu, i ja ugurao svoj ***** u njenu *****, al' nisam skroz.
- Sta si?
- Ma ugurao...
- Pa sta pricas? Gdje si gurao?
- Pa u njenu *****.
- Pa ti si jarane guzio! (liku oci ko fildjani)
- Zar jesam? (sav zacudjen)
- Hahahahaha...

Uslijedile su salve smijeha, zvanje svih mogucih brojeva da se priopci sretna vijest, otvaranje novih flasa.
Na Akademiju sam toga dana dosao oko 22, svi su vec bili pijani. Sreo sam NJU, i rekao joj dobru vijest. ONA me samo pogledala i rekla: ''Pa sta si mislio da si radio?''

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 01:59 
Moderator

shitpifter wrote:
ma jebo te ego, meni je rep zajebancija mrtva kao šo vidiš. ja sam u sedmom razredu repovo o getu i kurcima kako je teško i to, davno sam to prevazišo. znam davi reperiodma negodujete na ovakve stvari, al mislim da vas velika ećina praznoslovi koješta.

Zar trbaš ti da kažeš nekome da mu je država u kurcu?

jel te mogu gdje čut naživo?

Ma znam stari moj - i to mi je extra fol vjeruj mi. Ali znaš da su reperi rega dok mu ne kreneš repat :mrgreen: (najveći isfur). Malo sam ispao iz freestlyle fazona jer nisam 3 godine ništa radio. Evo ovaj sa mog zadnjeg nastupa - ja idem prvi, zadnja je bila pjesma a još sam ja bio showmen cijelu večer pa izmišlati tekst u po frke nije bilo lagano:

http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =242409512

A evo mi i brata (šupak nije spomenuo da sam i KJ i emisiju i ostalo radio uz njega rame uz rame a nekada i više):

http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =179449951

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 02:03 

Joj ja sam to obavio na kaucu dok su trojca jarana (izmedju njih i Chino, mozda Tuzlaci znaju, neki barem) pjevali neke djecije glupe pjanske i onda jos Adnan (ne Hata) naleti da nju po ramenu potapsa ja reko "ODJEBI vidis da radim nesta...majmune" i onda smo se preselili u halu...gdje je bilo ludo i nezaboravno i Adnan je opet usro motku jer mu se pripisalo i nesto kukao...al dobro...ja i ona smo kasnije i u gorim situacijama gluposti pravili hehe...

jos sam u kontaktu sa osobom, sad smo samo dobra raja haha, ajd bar nije prva bila kloc, ustvari mozda i najbolja do sad heh...

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 02:08 

ma jarane, činjenica je da mi se domaći rep ogadio pravo (čast izuzecima - Prti BG, Dobrinja 666) jer svi mlate praznu slamu. al o tom potom! ko šta voli.

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 02:08 
Moderator

stari serator wrote:
Joj ja sam to obavio na kaucu dok su trojca jarana (izmedju njih i Chino, mozda Tuzlaci znaju, neki barem) pjevali neke djecije glupe pjanske i onda jos Adnan (ne Hata) naleti da nju po ramenu potapsa ja reko "ODJEBI vidis da radim nesta...majmune" i onda smo se preselili u halu...gdje je bilo ludo i nezaboravno i Adnan je opet usro motku jer mu se pripisalo i nesto kukao...al dobro...ja i ona smo kasnije i u gorim situacijama gluposti pravili hehe...

jos sam u kontaktu sa osobom, sad smo samo dobra raja haha, ajd bar nije prva bila kloc, ustvari mozda i najbolja do sad heh...

Brate, meni je toliko loše bilo da nisam ni znao da sam guzio...zamisli žasau...

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 02:27 

Prva svirka jedinog mi benda Sado Mazo van sarajeva, u Jablanici.Kolege i ja ushićeni kao mala djeca što smo mrdnuli bulju van dosadnog grada. Stžemo tamo, već podnapiti, raja super, sve super, ovo-ono. Ja u po frke osjetim da me boli jezik i pitam jarana: "Ima li mi šta po jeziku?" On veli da ima nešto bijelo, neke gljivice. Ja pomišljam na leukoplakiju jezika, te zovem moju tadašnju bumbatre (dan prije sam joj izlizavao pičku)da je pitam ima li ona kakve gljive, već riješio da je koljem. Ona reče na telefon da nema, bogom se kune i ostala sranja, ja spustim slušalicu i odlučujem da ću se zajebavat kad sam već tu,jer taman i da imam leukoplakiju kakve mi se fajde jebavat sa tim. Sutradan ništa me ne boli, ali gljive su još tu! Vraćam se kući i ustanovljujem da bolest prolazi. Ne želim da sikiram curu pa joj ne serem više oko toga, a sranje samo od sebe prolazi. par dana poslije opet ližem pičku - sutra isti kurac! Bijelo ispod jezika, ili kao što bi jaran moj reko: Jarane to su ti nake bijele gljive. Ja popizdio, hoću da je koljem, zovem da je pitam - ona plače, veli neki dan od ginekologa, nema ništa, jedino ako joj ja nisam šta nakotio. Ja joj vjerujem sve, ne želim da je sekiram, gljivice polako prolaze. Sljedeći kunilingus isti kurac - meni bijele gljive pod jezik. Zovem nju, riješio da je koljem, ona plače,kuka, veli, nemam boga mi dragog! Ja joj vjerujem, neću da je sekiram, e puštam da sranje prođekao i do sad. Elem, poslije svakog lizanja pičke - meni bijelo ispod jezika! Ja već naviko i da ignorišem svoju veneričnu boles!
I tako, jedan dan ja kupim sladoled, otpakujem i ližem (imo sam bijelo ispod jezika), i kako plazim jezik sranje me boli pravo.

I tu ti ja konačno skontam: prilikom lizanja pizde oderem jezik odozdo od zube, pa zato i pobijeli, a jadna cura moja tadašnja ipak još jednom obilazi ginekologa u potrazi za uzročnikom moje leukoplakije jezika!

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 02:29 

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 02:30 
Moderator

Bruno wrote:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol:

DAAAAAAAAAAAAAA, ja sam slušao to kukanje, a ni to ispod jezika nije lijepo izgledalo :D

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 02:31 

pixx or didn't happen

:mrgreen:

Profile  

PostPosted: 10. 09. 2008. 02:36 
Moderator

shitpifter wrote:
Prva svirka jedinog mi benda Sado Mazo van sarajeva, u Jablanici.Kolege i ja ushićeni kao mala djeca što smo mrdnuli bulju van dosadnog grada. Stžemo tamo, već podnapiti, raja super, sve super, ovo-ono. Ja u po frke osjetim da me boli jezik i pitam jarana: "Ima li mi šta po jeziku?" On veli da ima nešto bijelo, neke gljivice. Ja pomišljam na leukoplakiju jezika, te zovem moju tadašnju bumbatre (dan prije sam joj izlizavao pičku)da je pitam ima li ona kakve gljive, već riješio da je koljem. Ona reče na telefon da nema, bogom se kune i ostala sranja, ja spustim slušalicu i odlučujem da ću se zajebavat kad sam već tu,jer taman i da imam leukoplakiju kakve mi se fajde jebavat sa tim. Sutradan ništa me ne boli, ali gljive su još tu! Vraćam se kući i ustanovljujem da bolest prolazi. Ne želim da sikiram curu pa joj ne serem više oko toga, a sranje samo od sebe prolazi. par dana poslije opet ližem pičku - sutra isti kurac! Bijelo ispod jezika, ili kao što bi jaran moj reko: Jarane to su ti nake bijele gljive. Ja popizdio, hoću da je koljem, zovem da je pitam - ona plače, veli neki dan od ginekologa, nema ništa, jedino ako joj ja nisam šta nakotio. Ja joj vjerujem sve, ne želim da je sekiram, gljivice polako prolaze. Sljedeći kunilingus isti kurac - meni bijele gljive pod jezik. Zovem nju, riješio da je koljem, ona plače,kuka, veli, nemam boga mi dragog! Ja joj vjerujem, neću da je sekiram, e puštam da sranje prođekao i do sad. Elem, poslije svakog lizanja pičke - meni bijelo ispod jezika! Ja već naviko i da ignorišem svoju veneričnu boles!
I tako, jedan dan ja kupim sladoled, otpakujem i ližem (imo sam bijelo ispod jezika), i kako plazim jezik sranje me boli pravo.

I tu ti ja konačno skontam: prilikom lizanja pizde oderem jezik odozdo od zube, pa zato i pobijeli, a jadna cura moja tadašnja ipak još jednom obilazi ginekologa u potrazi za uzročnikom moje leukoplakije jezika!

Aj buraz evo sutra za kafe materijala za salve smijeha. Već vidim Zdenku kako mu se salo u stomak uvlači od smijeha :lol: , kralj.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 362 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]