toliko je ovo smjesno da sam morao procitat svih 5 stranica...
nista nikom nije bilo, ako se lik malo zanio pa snijega slucajno otislo na binu, pa sta, nije bombu bacio jebote... mislim ako je fakat po raji bacao grudve pa malo slucajno proletilo

jer znam ensara koliko toliko i po mom misljenju je 100% "normala" lik i mislim da ne bi tako nesto namjerno radio...
a samo ne znam kako od svega toga izvukoste: metalce i pankere i komplexe i ko sta slusa i ko je sta postao i fasizam i nacizam i vegetarijance i obradu dead kennedy-sa
daj ba napokon prestanite s tim "ofirnim" razvrstavanjima... pankeri su rega raja, oni normalni, ovi ostali se sami mogu prepoznat. metalci isto tako, s tim da ovi koji boluju od komplexa koje je saran spominjao i nisu metalci, jer s takvim stavovim i razmisljanjima to i ne mogu bit. i sami to znaju, jebga tako je, al se trude da furaju tu furku... i na kraju ta furka "isfura". mislim, znam da niko nista zlonamjerno nije mislio, al meni fakat smeta kad se svakakvo smece svrstava u "metalce", iz razloga sto slusam i sam to (kao i nevjerovatan broj ostalih pravaca muzike, al ovo najvise). al da nema tih sto nemaju pojma o tome sto slusaju (sto je saran pisao, da ne ponavljam sve), ima, nazalost. samo sto ih ja ne smatram "deterima" ni "treserima" ni "blekerima" vec nekim pateticnim izgubljenim likovima. jebiga ja se smatram tim "deterom" (koliko god mrzio ovakvo nazivanje) jer to najvise slusam.
a sto se barnija tice, ne mogu da vjerujem da nekom smeta sta covjek jede, a pogotovo sto pjeva nazi punks fuck off. pa, nazi punks, fuck off