puÅ¡im,i ne žalim niti trunka,jes da mi je pamćenje malo sjebano al jebiga,rano sam ka poÄela(13),budući da relativno dugo puÅ¡im i da za to vrijeme nisam imala potrebu za iÄim težim Äisto sumnjam da ću nastavit sa iÄim žeÅ¡Äim,sve dok je prirodno,na sintetiku ni ne pomiÅ¡ljam....
mislim da me je duvan viÅ¡e izija id trave,1.puÅ¡iÅ¡ Äešće nego Å¡to ćeÅ¡ travu,2.stvara ovisnost,3.sadži kancerogene tvari koje kod trave sadrže samo sjemenke(koliko sam upućene),a te legende o smradu i o prvom putu bez uÄinka:brzo sam se privikla na miris i sad ga obožavam a i u poÄetku mi nije bija tolki bauk,a meni poÅ¡to mi treba malo viÅ¡e da se priviknem na neke opijate(alkohol,trava,skunk) tako su mi prva dva tri puta bila samo blago tupilo,sjećam se koncerta six packa kad sam bila skroz skulirana i normalna al sam se kretala(uz svih oko sebe,navodno)slow motion totalni,imam jako jako ljepa iskustva s halucinacijama koje većinom uzrokuje crveno cviće(crveni vrhovi,ne znam kako vi to zovete),sjećam se prve halucinacije kad sam mislila da sam ispred ekrana i gledam film i svi mi se obraćaju a ja ih samo gledam i smijem se jer me ne vide a ja njih vidim,pa sam jednom mislila da sam upala u pravi film sa glumcima i ne znam Äime pa sam prvih deset minuta vriÅ¡tala dok se nisan smirila i Äak se uživila i poÄela snimat soundtrack za moj film koji izlazi u rujnu(to sam stalno ponavljala,

još mi nije jasno)...
uglavnom pozitivan stav,Äak sam se neki dan zaÄudila kad mi je prijateljice stara za ruÄkom priÄala kako dosta žena(starijih,30-45) redovito puÅ¡i dim,i to dobro i za njihovu dob vrlo zdravo i mislim da nije predrasuda da bi i viÅ¡e starijih ljudi konzumiralo kad bi bili upućeniji,Äak je i moj stari izrazio želju kako bi htio provat,...
a mislim da je jedan smireni trip bolji od ležanja u vlastitoj bljuvotini
iako ja ne ka normalni ljudi da sjedim i uživam moran kenjat cilo vrime i bit abnormalno hiperaktivna
al najžeÅ¡Äi su mi ljudi kad ulete:"neću ja to pa da postanem ovisan!"

,ili:"za koju godinu ćeš biti na igli!"

jer sve je stvar karaktera,znam masu ljudi koji cilu srednju puÅ¡ili i iako su znali probat neÅ¡to mrvicu teže nikad nisu preÅ¡li na iÅ¡ta teže,ljudi slabijeg i povodljivog karaktera će brzo preć na neÅ¡to teže,a mislim da imam dovoljno jak karakter da nikad ne preÄ‘em na niÅ¡ta teže iako imam želju PROBAT (ne stalno konzumirat) acid/LSD,iako sam Äula da je uz veću cijenu danaÅ¡nji acid smeće,možete sa njim guzicu brisat.....
eto raspisah se al eto da neke riješim predrasuda
za kraj svima mr.green a.k.a. hašišar