Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 07. 2025. 04:52

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 651 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 33  Next

Da li pusite travu?
Da 42%  42%  [ 90 ]
Ne 58%  58%  [ 123 ]
Total votes : 213
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 17:13 

khasma wrote:
ok, jebi kolko sam ja u zivotu propustio to malo ko zna, al necemo o tome a sto se tice Arduane - ne bi mi bilo krivo da je ukuinu al iovako mi ne smeta posto Hayat gledam najcesce kad ne gledam TV...

a sto se tice trave, pa dosta Morbid Angela je nastalo pod uticajem, pogotovo solaze... tako da imo to svoje mjesto i u evoluciji konkretno muzike koju mi slusamo, al nemojte mi sad o tome kao o nekom eliksiru mladosti, please...

Ma moramo te malo podjebavat :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 05:17 
pušim,i ne žalim niti trunka,jes da mi je pamćenje malo sjebano al jebiga,rano sam ka počela(13),budući da relativno dugo pušim i da za to vrijeme nisam imala potrebu za ičim težim čisto sumnjam da ću nastavit sa ičim žeščim,sve dok je prirodno,na sintetiku ni ne pomišljam....
mislim da me je duvan više izija id trave,1.pušiš češće nego što ćeš travu,2.stvara ovisnost,3.sadži kancerogene tvari koje kod trave sadrže samo sjemenke(koliko sam upućene),a te legende o smradu i o prvom putu bez učinka:brzo sam se privikla na miris i sad ga obožavam a i u početku mi nije bija tolki bauk,a meni pošto mi treba malo više da se priviknem na neke opijate(alkohol,trava,skunk) tako su mi prva dva tri puta bila samo blago tupilo,sjećam se koncerta six packa kad sam bila skroz skulirana i normalna al sam se kretala(uz svih oko sebe,navodno)slow motion totalni,imam jako jako ljepa iskustva s halucinacijama koje većinom uzrokuje crveno cviće(crveni vrhovi,ne znam kako vi to zovete),sjećam se prve halucinacije kad sam mislila da sam ispred ekrana i gledam film i svi mi se obraćaju a ja ih samo gledam i smijem se jer me ne vide a ja njih vidim,pa sam jednom mislila da sam upala u pravi film sa glumcima i ne znam čime pa sam prvih deset minuta vrištala dok se nisan smirila i čak se uživila i počela snimat soundtrack za moj film koji izlazi u rujnu(to sam stalno ponavljala, :? još mi nije jasno)...

uglavnom pozitivan stav,čak sam se neki dan začudila kad mi je prijateljice stara za ručkom pričala kako dosta žena(starijih,30-45) redovito puši dim,i to dobro i za njihovu dob vrlo zdravo i mislim da nije predrasuda da bi i više starijih ljudi konzumiralo kad bi bili upućeniji,čak je i moj stari izrazio želju kako bi htio provat,...

a mislim da je jedan smireni trip bolji od ležanja u vlastitoj bljuvotini :)
iako ja ne ka normalni ljudi da sjedim i uživam moran kenjat cilo vrime i bit abnormalno hiperaktivna :?

al najžešči su mi ljudi kad ulete:"neću ja to pa da postanem ovisan!" :D ,ili:"za koju godinu ćeš biti na igli!" :D jer sve je stvar karaktera,znam masu ljudi koji cilu srednju pušili i iako su znali probat nešto mrvicu teže nikad nisu prešli na išta teže,ljudi slabijeg i povodljivog karaktera će brzo preć na nešto teže,a mislim da imam dovoljno jak karakter da nikad ne pređem na ništa teže iako imam želju PROBAT (ne stalno konzumirat) acid/LSD,iako sam čula da je uz veću cijenu današnji acid smeće,možete sa njim guzicu brisat.....

eto raspisah se al eto da neke riješim predrasuda :D

za kraj svima mr.green a.k.a. hašišar :mrgreen:

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 16:21 

Na odvikavanju sam :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 18:48 

da,sometimes...ali nikad,nikad nisam dozivela neki trip ili neko vece uzbudjenje od trave...tako da ne znam zasto je neki toliko hvale(upotrebicu ovaj izraz)... jednostvano te nekad opusti

p.s. i ne ne ponosim se ovime sto sam napisala!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 20:26 

2 put

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 21:33 
Moderator

Lady Godiva wrote:

uglavnom pozitivan stav,čak sam se neki dan začudila kad mi je prijateljice stara za ručkom pričala kako dosta žena(starijih,30-45) redovito puši dim,i to dobro i za njihovu dob vrlo zdravo i mislim da nije predrasuda da bi i više starijih ljudi konzumiralo kad bi bili upućeniji,čak je i moj stari izrazio želju kako bi htio provat,... :roll: :shock: :lol: :roll:

iako ja ne ka normalni ljudi da sjedim i uživam moran kenjat cilo vrime i bit abnormalno hiperaktivna :?
:evil: :evil: :evil: kafa kenjara :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 21:43 

eto i ja pušim, nikad mi nije previše smetalo ni na pamćenje ni koncentraciju ni na ništa....i također ne mislim uzimat ništa jače, ne privlači me....
trava kao trava, mogu i bez nje, nekad znam da ne pušim po 3 mjeseca i uopće mi ne fali, tako da se ni ne smatram nekim ovisnikom....
nisam ni nikad imala neke halucinacije ni ikakve čudne simptome, kod mene trava izaziva trenutno opuštenost, ravnodušnost i onak uopće nikoga ne doživljavam, kad mi netko nešt govori opće ne reagiram na to, jednostavno čujem, ali ne reagiram....i to me brzo prođe, maximalno pola sata....

ali zadnji put kad sam uzimala mislim da sam malo pretjerala, jer mi je bilo jako slabo, možda jer sam uzela i dosta alkohola! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 08. 2005. 23:32 
trava+alkohol,jaaako loša kombinacija,želiš ispovraćat a nemreš...užas

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 00:11 

Lady Godiva wrote:

e točno to sam osjećala.... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 00:33 
The Fleshmincer wrote:
Lady Godiva wrote:

uglavnom pozitivan stav,čak sam se neki dan začudila kad mi je prijateljice stara za ručkom pričala kako dosta žena(starijih,30-45) redovito puši dim,i to dobro i za njihovu dob vrlo zdravo i mislim da nije predrasuda da bi i više starijih ljudi konzumiralo kad bi bili upućeniji,čak je i moj stari izrazio želju kako bi htio provat,... :roll: :shock: :lol: :roll:

:evil: :evil: :evil: kafa kenjara :lol: :lol: :lol:

jako sam inovativna kad sam upušena :lol:

Quote:
e točno to sam osjećala....

dva puta tako i više nikad

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 00:56 

Lady Godiva wrote:

o, itekako možeš, iskusio sam to par puta... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 01:16 

Shiteater black wrote:
Lady Godiva wrote:

o, itekako možeš, iskusio sam to par puta... :)
A kaj dok povracas 10-ak puta, onda te na podu pucaju grčevi par sati od domaće uzgojene trave namočene u soku od nekog čudnog šita (fakat neznam kaj je ženska skemijala), sve skupa pomiješano s 7-8-9 vrsta alkohola. To je bio pakao.

Inače najgluplje mi je dok sam znao doci doma napusen ko deva i grozno gladan, znam da bude mi zlo ali moram ja pojesti par ooogromnih sendvica. I onda bljuvati za pol sata. Fuckin fuck.

A inače travu nisam pušio skoro pa dvije godine ak se dobro sjecam.. Moral bi neki dan. Vish :idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 01:20 

ja sam se jedanput onesvijestil i povraćal u snu. rekli su da je trava bila sa skunkom. ne znam, bil sam pre pijan da bi skuzil neku razliku... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 11:34 

meni je jedino od hashisha bilo grozno zlo. jednom i nikad vise.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 19:43 
Moderator

vala sad sedmicno...and I love it

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 21:18 

jok...ja sam akademski gradjanin

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 23:08 
Ravenlea wrote:
meni je jedino od hashisha bilo grozno zlo. jednom i nikad vise.

aaa šilja....ne volin previše šit ne znan više mi paše trava,bajdvej skunk rula,nešto predobro,i nije to ka šta se sere da je to trava prskana s acidom to je neka druga biljka al je jebeno dobra....pucaju te halucinacije totalno.....i šta je najbolje,nisi gladan ko konj posli :D

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 23:25 

da imam pravu ekipu i da znam pusit probao bi travuljinu, boli me kurac.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2005. 23:32 
više to nije ni stvar ekipe,više manje svi su se dali u te vode....zato sam ja možda u krivoj ekipi jer sam pretjerala,sjebalo me totalno,moram uvatit neki normalniji ritam jer san skužila da se ama baš sve treba u nekim granicama konzumirat

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2005. 02:17 

Lady Godiva wrote:
više to nije ni stvar ekipe,više manje svi su se dali u te vode....zato sam ja možda u krivoj ekipi jer sam pretjerala,sjebalo me totalno,moram uvatit neki normalniji ritam jer san skužila da se ama baš sve treba u nekim granicama konzumirat

Kasno si skužila, ali ett dobro je da si ipak skužila :wink:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 651 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 33  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]