Northern Horda wrote:
biafra wrote:
Northern Horda wrote:
tito je govno od covjeka.ne bih zelio ispasti neki nacionalista,ali ponasao se kao govno prema mom narodu (bosnjacima).jer tek od 83 godine smo se mogli zvati muslimani.a moje misljenje uopste o toj jugoslaviji:jugoslavija =prosirena srbija.
jebga,kako sam ja skonto svi narodi misle tako,kao njihov narod bio ugrozen
jugoslavija=prosirena srbija.bosnjaci u jugoslaviji=zivotinje.zidovi u jugoslaviji=titova desna ruka(mosa pijada &co)
Interesantna diskusija!!!
"Zidovi u Jugoslaviji-Titova desna ruka"- Offcourse, samo ne samo Zidovi/Jevreji u Jugoslaviji nego i sire. Normalno, frajer je bio
mason.
No, moramo priznati da je vecini bilo dobro u to vrijeme(naravno, potpuno stoji opaska oko Bosnjaka/tadasnjih muslimana). Bilo nam je dobro upravo zbog toga sto je
On bio LOS, ZAJEBAN igrac.
Pazi foru, nece sa SSSR-om, nece sa Zapadom(SAD-om, kapitalistima) i frajer napravi FUCKIN'
Pokret nesvrstanih. U folu, ko jebe te siromasne, jadne, gladne, mnogoljudne zemlje, a ponovo zna da je sa njima 100% siguran, niko ih ne smije karati vise nego sto vec jest.
Taman u to vrijeme krece svjetska zvaka o promociji ljudskih prava itd.
PROKLETO DOBAR PLAN.
Nazalost, nemamo vise svojih jakih, jebenih masona... Sada nas jasu tudji masoni, agenti(citaj spijuni) MI6- Paddy Ahdown(primjer), by the way, pravo ime sa titulom mu je
Jeremy John Durham Ashdown, Baron Ashdown of Norton-sub-Hamdon