Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 07. 2025. 19:12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 40 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: SHARAN RAP
PostPosted: 14. 11. 2007. 04:09 
Moderator

The king of controversy is fucking back!

http://www.myspace.com/sharanrap

Profile  

Post subject: Re: SHARAN RAP
PostPosted: 14. 11. 2007. 09:41 
Moderator

Andrej, vokal Evading Downfalla, napisa sljedeće na myspaceu...

Ljudi,vako...Sharan(ako ne i najkultnija licnost jebene sarajevske i bh. alternativne kao i urbane scene,barem sto se raje do 25. tice) je uradio spot i pjesmu "Na derneku(Derneci kao Pile)"...Kralj tu podjebava i pljuje po svim debilima koji tamo imaju svoj profil,medju najgorim sljamom bh. drustva(citaj "elite"-elita kurac moj).Ajd sto se jebeni dernek.ba sastoji iz 90 posto nepismenihi/ili polupismenih glupana i glupaca,kojima se na facama vidi da su primitvci jebeni...AL STO SU GLUPI VECERAS SE POKAZALO!l
Lik je,dakle,uradio tu pjesmu i spot(a i sam ima profil tamo,u druge svrhe) i objavio tamo...Raja,koliko je glupa,neinteligentni odron(zalosno da je danasnja BiH vecinom takva-nije ni cudo kakva smo drzava i nacija)misle da je to zakon,svidja im se,jebeno ne konatju da ih pljuje i ismijava...Kojekakvi seljaci i seljanke mu salju postove u smislu :"Ej ba buraz 'l'a'am' beton ti ba ofo...Rispekt!",a doticni Pile(jedan od moderatora,seljacina samo takva)mu je cak ponudio(na Sharanovu inicijativu)VIP status i smatra ga kraljem-ovo sam oplakao,hahahahaha...koji debil moras bit' lol...LUJDI,HALO BA?!?!?!NA STA SMO JEBENO SPALI U OVOM GRADU I DRZAVI DA OVAKVI LJUDI HODAJU ULICAMA!!PA SEREMO KAKO SU AMERI GLUPA NACIJA,A MI ISTI KURAC KO I ONI!!!JEL VAM JEBENO TREBA B U K V A L N O NAPISATI:"JARANE GLUP SI DEBIL SI!ZAJEBAJEM VAS IDIOTI MALOUMNI...!,da zapravo skontate:"HEJ,PA ON JE NAS ZAJEBAVAO,ON NAS ZAPRAVO NE VOLI!"...Smijesno ili zalosno(ne znam ni sam)je da je od svih ljudi jedna jedina osoba skontala da ih zapravo zajebaje(i to naravno nije bio folker-shmeenky debil,kao velika vecina dernek-raje)...Ljudi na sta se sve svelo...SHARAN JE BOG OTAC!!!Spomenutu pjesmu i popratni klip imate na nasem myspace profilu i na http://www.myspace.com/sharanrap ...

Najtuznije od svega je,sto je lik tekstom pogodio bas sve u bobu,kakva se raja nalazi na tom derneku,ali je jebeno sve rekao i svako ko je ikad vidio tu stranicu(a svako je,jer je nezaobilazna ovdje)ce skontat da je tekst zalosna danasnja istina...Fuj...I onda su Amerikanci najgluplja nacija na svijetu....Jesu kurac...Dokaz smo da postoji i gluplje...FUJ!!!

I dernek,nikako nije za metalce,al definitivno...Protivi se svim nacelima i filozofiji naseg svijeta i ne kontam kako onda neko,tu medju takvim ljudima,koje zapravo treba izbjegavat,dodje i napravi profil...Pa to ti je isto ko da si dosao u "Aqua"-u i popeo se na sto,plesuci uz Seku,Halida i ostale predstavnike ciganije i malogradjanstva...Imam puno prijatelja(metalaca i sl.)koji tu profil imaju,al sorry ono...ne ide nikako i jedno i drugo...Il ces bit papak il neces...Ne mozes bit i jedno i drugo...Tacka i aus!!!

Jos jednom svi na nas profil,da vidite spot i pjesmu(i tekst prije svega),oplakacete ga,prejako,presmijesno...SHARANE HVALA TI!PILE HVALA I TEBI(IAKO SI SELJACIC KLASICNI SARAJEVSKI)!I HVALA SVIMA KOJI "NARAVNO DERNECE",JER DA NEMA VAS GLUPANA(STO STE DOKAZALI),SAD SE NE BI OSTALA(CITAJ:NORMALNA,GRADSKA I PRIJE SVEGA INTELIGENTNA)RAJA IMALA CEMU SMIJAT!

Andrej

Profile  

PostPosted: 14. 11. 2007. 10:40 

HAHA dobar dobar.
nista oni ne kontaju...

Profile  

PostPosted: 14. 11. 2007. 18:16 

Noise Messiah wrote:
svako ko je ikad vidio tu stranicu(a svako je,jer je nezaobilazna ovdje)

JOK!, ne vidje je svako...

Andrej, Sharane cime se vi zamarate? Ako hocete drustveno korisnog rada krenite po obdanistima, bar ce biti efekta nekog... valjda.

Postujem Sharanovu svestranost, al' sam uvjerena, jarane, da ovako samo doprinosis masovnosti degenerluka. Opjevavat glupost samo moze biti posljedica davanja toj gluposti vaznost. 'Ajd pravi vise neki metal, a ne ove sajd kur*ce... nikako da ubodes sustinu.

Profile  

PostPosted: 14. 11. 2007. 18:29 

veoma ste otkačeni. isti kurac oni kompleksasi vi kompleksasi.

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2007. 12:54 
Moderator

:lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2007. 13:47 

jebes dernek,myspace je za sofisticiraniju raju,al sta ces ne znaju svako engleski :D

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2007. 16:04 

dronevil wrote:
veoma ste otkačeni. isti kurac oni kompleksasi vi kompleksasi.

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2007. 17:02 

nisam bio na tom derneku, al ne kontam poentu zamaranja s tim? mislim kontam sta se hoce reci, al ne kontam svrhu...

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2007. 17:08 
Moderator

ja sam banovan s derneka :cry:

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2007. 22:06 

Neznam, neb previse o ovome, al u biti ja ne obracam previse paznje na ono sto mi se cini trivijalnim, perifernim...

dernek.ba je trivijala, myspace je isti, facebook takodjer (dok ne skontamo postat vece kolicine podataka na myWall-ove). ma koliko vi mladi SRALI o ljudima na derneku, svako od vas ima myspace, koji je jos veca zalost. dapace, dernek bar nema nekih pretenzija da bude bilo sta "kulturno". myspace je seljakluk nevidjeni i preko svih granica. na myspace-u si u 99% slucajeva pod totalnim desantom nametanja ljudske gluposti. kad dodjem na neciju stranicu da nekog pozdravim ili zazelim sretan rodjendan, uvjek me napadne nekakva nakarada od muzike (zar zaista iko od vas misli da neko zeli da im prosirite vidike ili da slusaju ono sto su ionako trista hiljada puta culi istog dana kad vam samo hoce rec "ej ajmo se zalit veceras"), nekakvi spotovi koji cesto uspore racunar na bjedne nivoe, i na kraju najzalosnije, ljudi koji imaju toliko "pravih prijatelja" da im je stranica punija logotipa nego moj prsluk. onda nekakvi "borci" za muziku, za drustvo, sa svojim blogovima, sa svojim bulletin-ima...jedino sto znam je da su oni koji to citaju jadniji od onih koji pisu, il su oni sto pisu fakat budale u negativnom smislu pa s emora citat jer je cjepanje od smjeha...na kraju sve je to nekakvo "unaprijedjenje" komunikacije, tojest iskljucivanje iste iz realnosti i postavljanje na neki ezotericni sistem nula i keceva preko kablova optickih vlakana. generacija koja odrasta u takvom svjetu ce neminovno biti sakata, bez muda da kaze drustvu sta misli u facu, nego ce se krit iza ekrana, al ko ih jebe, poslije mene potop.

sad sto je smjesno je da se u Bosni (koju prati mit slican Meksiku, siempre siesta) sve vise i vise "derneci" u tom ezotericnom nacinu, preko emesenova, derneka, majspejsa, a sve manje u stilu po kojem smo nekad bili slavni, loza, janje, flasa od glavu...al ima nas...

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2007. 22:10 

svaka cast sharanu na pjesmi i andreju na komentaru.. a dernek.ba bi se trebao zvati korida.cevljanovici.ba

Profile  

PostPosted: 15. 11. 2007. 23:01 
Moderator

autsajder wrote:
...i naravno - DERNEÄŒIM!

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2007. 01:25 

nemam nigdje profil, imo na myspace-u nekad, fala titi vise nemam nigdje... al ne kontam svi furali to i zivili bukvalno na takvim sranjima i sad odjednom ti isti govore "svi debili tamo", ne kontam... mislim nije da me se tice, samo mi zape za oko :-)

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2007. 01:40 

bravo,nije sad da ja dernek branim nesto,jer sam i ja po tom derneku srao,pa sam sam sebi skocio u usta kad sam se tamo registrovao,ali vala myspace je jedna vrsta derneka,mislim jebote,ispada sad myspace je za kulturnu,finu raju,pogotov rokere i metalce,a dernek,papanluk,narodnjaci,tako ispada

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2007. 01:44 
Moderator

Addi wrote:
nemam nigdje profil, imo na myspace-u nekad, fala titi vise nemam nigdje... al ne kontam svi furali to i zivili bukvalno na takvim sranjima i sad odjednom ti isti govore "svi debili tamo", ne kontam... mislim nije da me se tice, samo mi zape za oko :-)

sve su ti to ista govna moj Adnane, sve isto sranje. svi imaju majspejs, i sad je kul govorit uokolo kako ne valja, a onda odma provjeravat ima li novih komentara.
dernek je jednostavno patetičan.

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2007. 01:50 

ma ja ba, mislim kao prvo, malo mi je glupo generalno razvrstavat raju... meni je iskreno dosadilo i jedno i drugo, mada na derneku nikad nisam ni bio, vise nisam ni na myspace-u, al sad mi je malo paglu rec debili svi ljudi koji imaju profil, na bilo kojem tom sranju... il vamo su normala raja a vamo su kreteni... znam da skoro svi odavde imaju i dernek, a za myspace sam siguran, zato glupo je da bilo ko sere nesto.

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2007. 01:54 

apsolutno,takvo razmisljanje prilici jednom zdravom razumu

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2007. 02:00 

hahahahahaha :lol:

Profile  

PostPosted: 16. 11. 2007. 02:10 
Moderator

hehe, ma koga boli kurac imal neko majspejs ili dernek, imam spejs, imao sam i na derneku profil al sam banovan(:lol:), i sta sad s tim, pun spejs debila, pun denek debila, isto tako i s normalnom rajom, ovo sto je saran napravio ajd jest ono zajebancija, provala, bla bla, al sta koji kurac, zar nema pametnijeg posla neg se time baviti i trositi vrijeme na to..mislim sta se neko ima opterecivati necijim profilom, njegova stvar jebote...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 40 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]