Andrej, vokal Evading Downfalla, napisa sljedeće na myspaceu...
Ljudi,vako...Sharan(ako ne i najkultnija licnost jebene sarajevske i bh. alternativne kao i urbane scene,barem sto se raje do 25. tice) je uradio spot i pjesmu "Na derneku(Derneci kao Pile)"...Kralj tu podjebava i pljuje po svim debilima koji tamo imaju svoj profil,medju najgorim sljamom bh. drustva(citaj "elite"-elita kurac moj).Ajd sto se jebeni dernek.ba sastoji iz 90 posto nepismenihi/ili polupismenih glupana i glupaca,kojima se na facama vidi da su primitvci jebeni...AL STO SU GLUPI VECERAS SE POKAZALO!l
Lik je,dakle,uradio tu pjesmu i spot(a i sam ima profil tamo,u druge svrhe) i objavio tamo...Raja,koliko je glupa,neinteligentni odron(zalosno da je danasnja BiH vecinom takva-nije ni cudo kakva smo drzava i nacija)misle da je to zakon,svidja im se,jebeno ne konatju da ih pljuje i ismijava...Kojekakvi seljaci i seljanke mu salju postove u smislu :"Ej ba buraz 'l'a'am' beton ti ba ofo...Rispekt!",a doticni Pile(jedan od moderatora,seljacina samo takva)mu je cak ponudio(na Sharanovu inicijativu)VIP status i smatra ga kraljem-ovo sam oplakao,hahahahaha...koji debil moras bit' lol...LUJDI,HALO BA?!?!?!NA STA SMO JEBENO SPALI U OVOM GRADU I DRZAVI DA OVAKVI LJUDI HODAJU ULICAMA!!PA SEREMO KAKO SU AMERI GLUPA NACIJA,A MI ISTI KURAC KO I ONI!!!JEL VAM JEBENO TREBA B U K V A L N O NAPISATI:"JARANE GLUP SI DEBIL SI!ZAJEBAJEM VAS IDIOTI MALOUMNI...!,da zapravo skontate:"HEJ,PA ON JE NAS ZAJEBAVAO,ON NAS ZAPRAVO NE VOLI!"...Smijesno ili zalosno(ne znam ni sam)je da je od svih ljudi jedna jedina osoba skontala da ih zapravo zajebaje(i to naravno nije bio folker-shmeenky debil,kao velika vecina dernek-raje)...Ljudi na sta se sve svelo...SHARAN JE BOG OTAC!!!Spomenutu pjesmu i popratni klip imate na nasem myspace profilu i na
http://www.myspace.com/sharanrap ...
Najtuznije od svega je,sto je lik tekstom pogodio bas sve u bobu,kakva se raja nalazi na tom derneku,ali je jebeno sve rekao i svako ko je ikad vidio tu stranicu(a svako je,jer je nezaobilazna ovdje)ce skontat da je tekst zalosna danasnja istina...Fuj...I onda su Amerikanci najgluplja nacija na svijetu....Jesu kurac...Dokaz smo da postoji i gluplje...FUJ!!!
I dernek,nikako nije za metalce,al definitivno...Protivi se svim nacelima i filozofiji naseg svijeta i ne kontam kako onda neko,tu medju takvim ljudima,koje zapravo treba izbjegavat,dodje i napravi profil...Pa to ti je isto ko da si dosao u "Aqua"-u i popeo se na sto,plesuci uz Seku,Halida i ostale predstavnike ciganije i malogradjanstva...Imam puno prijatelja(metalaca i sl.)koji tu profil imaju,al sorry ono...ne ide nikako i jedno i drugo...Il ces bit papak il neces...Ne mozes bit i jedno i drugo...Tacka i aus!!!
Jos jednom svi na nas profil,da vidite spot i pjesmu(i tekst prije svega),oplakacete ga,prejako,presmijesno...SHARANE HVALA TI!PILE HVALA I TEBI(IAKO SI SELJACIC KLASICNI SARAJEVSKI)!I HVALA SVIMA KOJI "NARAVNO DERNECE",JER DA NEMA VAS GLUPANA(STO STE DOKAZALI),SAD SE NE BI OSTALA(CITAJ:NORMALNA,GRADSKA I PRIJE SVEGA INTELIGENTNA)RAJA IMALA CEMU SMIJAT!
Andrej