Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 29. 06. 2025. 03:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Zavidovićani razbijači i jebači :)
PostPosted: 12. 01. 2010. 10:29 

E hajd nek se sad neko usudi dirat zavidovićane, ima da ti salgiju ućeraju

http://www.tnt.ba/index.php?option=com_ ... &Itemid=49

U Studentskom domu Bjelave pretućeni mladići

U Studentskom domu "Bjelave" u Sarajevu preksinoć su iza ponoći napadnuta i povrijeđena trojica studenata dok su spavala u svojoj sobi.

Jednom od njih, 19-godišnjem Ibrahimu Džanki iz Goražda u napadu je slomljen nos, dok su njegova dvojica cimera, Senad P. I Semir R., također iz Goražda, prošla s lakšim povredama.

Bio pijan

Kako nam je ispričao povrijeđeni Ibrahim, u njihovu sobu dva sata iza ponoći upao je Selvir F. iz Zavidovića, koji također boravi u domu i odmah ih počeo tući. Navodno je napadač bio pijan, a inače radi kao konobar u kafiću koji se nalazi u sklopu doma.

- Mi smo bili u tom kafiću, nakon čega smo otišli u sobi na spavanje. Vrata su bila otključana i on je upao u sobu i počeo nas tući. Bili smo u šoku jer nas je probudio. Mene je udario pesnicom u lice i slomio mi nos, dok je jednom od mojih cimera također povrijeđen nos, a drugog je udario stolicom u leđa - ispričao nam je Džanko.

Nakon toga Selvir F. je otišao iz sobe, a potom se ponovo vratio. Tada su ga njih trojica zadržala do dolaska policije.

- On nam je i ranije prijetio i napadao nas. Jedne prilike nam je porazbijao sve u sobi. Navodno nas optužuje da smo telefonom zvali njegovu djevojku, što smo mi demantirali - istakao je Džanko.

Reakcije roditelja

Policajci su se ubrzo nakon poziva našli u Domu i obavili uviđaj. Jučer tokom dana napadač je privođen na saslušanje nakon čega je pušten.

U slučaj su se uključili i roditelji napadnutih mladića koji su jučer ispred Doma burno reagirali na to da jedan ovakav objekt nema nikakvog obezbjeđenja. Također su najavili da će pozvati sve roditelje čija djeca borave u ovom objektu kako bi na neki način od nadležnih zatražili pomoć i zaštitili svoju djecu.

Dnevniavaz.ba/Radio TNT

Profile  

Post subject: Re: Zavidovićani razbijači i jebači :)
PostPosted: 12. 01. 2010. 13:08 

iskreno dinko, svi sandzosi u domu i par tih bosanskih geliptera sto se loze na njih i vehabije, najveca su sljaka. mene sto se tice, trebali su ga izjebati ko kokos a ne zvati policiju.

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 14:23 

khomaniac wrote:
iskreno dinko, svi sandzosi u domu i par tih bosanskih geliptera sto se loze na njih i vehabije, najveca su sljaka. mene sto se tice, trebali su ga izjebati ko kokos a ne zvati policiju.

Hehehehe, ma ne znam šta da mislim o ovome ali mi opet ovo sve nekako smiješno.

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 14:38 
ovdje je bilo ulijetanja s traktorima u kafice, u skorije vrijeme pojavio se jos jedan delegat koji se zaletio s konjem u kafic...

PostPosted: 12. 01. 2010. 14:44 
Moderator

bogami ovo ne stvara sliku opasnih likova nego seljacina pa ti vidi Dinko moj...ovaj lik nastao od bukve izgleda. Trebala su ga ta trojica namlatiti jer su Gorazdaci mirni ljudi, al kad polude onda je bas belaj, znam ih najbolje.

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 14:45 
pa imal vecih razbijaca od okorjelih seljobera?

nema svako muda zabit se s traktorom u kafic

PostPosted: 12. 01. 2010. 14:48 

SODOM wrote:
pa imal vecih razbijaca od okorjelih seljobera?

nema svako muda zabit se s traktorom u kafic

Dje to ba,kad?? :D

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 14:56 
ovo s traktorom je stari dogadjaj...ovaj jedan Lisac iz obliznjeg sela se zazego u kafic ovdje u Turskom Lukavcu...jest da su ga Halid i kompanija izegali ko vola al osto cojk budala i dan danas

a ovaj s konjem je lik koji je nekad iso sa mnom u osnovnu (doduse stariji je od mene 3 godine :lol: ) budaletina prve klase...poznat po tom sto si je odsjeko prst radi odstete i po tom sto se ubo nozem u nogu ne bi li po njega dosla Hitna jer mu je bilo mrsko pjesacit do kuce

PostPosted: 12. 01. 2010. 15:10 

Nevjerovatno :lol: :lol:

Meni je rodjak prico kako je neki ludjak (iz Smoluce il nekog drugog sela u okolini Lukavca),zaklo 2 konja motorkom,jer nisu htjeli da ga slusaju i da vuku drva :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 15:15 

A evo sta se desilo u Banovicima neki dan,nije smjesno,al ovako nesto nije se nikad desilo

http://www.zivinice-best.itsbh.com/news ... ciji-.html

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 15:24 

nekrodemon wrote:
bogami ovo ne stvara sliku opasnih likova nego seljacina pa ti vidi Dinko moj...ovaj lik nastao od bukve izgleda. Trebala su ga ta trojica namlatiti jer su Gorazdaci mirni ljudi, al kad polude onda je bas belaj, znam ih najbolje.

Trebao sam pisat ovo gore pod navodnicima, ovako me pogrešno razumijete. Naravno da je seljoberski bilo to sve al boga pitaj šta se stvarno desilo u domu, moraću to pitat Faku.

Samo sve ovo smiješno jer jučer kada sam čitao avaz vidim sliku, sve srušeno u sobi i čitam naslov i kontam da je ovo morao uraditi neki ljakse iz Zdića. I bi tako.

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 15:26 
Moderator

hahaha, ma dobro shvatili smo poentu, samo cudi, trojica i niko da mu picku slomi.

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 15:53 

pa ovaj bio na raćiji... znaš da likovi dižu fiću kad popiju deset raćija, a traktor kad 20

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 16:40 

SODOM wrote:
ovo s traktorom je stari dogadjaj...ovaj jedan Lisac iz obliznjeg sela se zazego u kafic ovdje u Turskom Lukavcu...jest da su ga Halid i kompanija izegali ko vola al osto cojk budala i dan danas

a ovaj s konjem je lik koji je nekad iso sa mnom u osnovnu (doduse stariji je od mene 3 godine :lol: ) budaletina prve klase...poznat po tom sto si je odsjeko prst radi odstete i po tom sto se ubo nozem u nogu ne bi li po njega dosla Hitna jer mu je bilo mrsko pjesacit do kuce
lord krvolok wrote:
Nevjerovatno :lol: :lol:

Meni je rodjak prico kako je neki ludjak (iz Smoluce il nekog drugog sela u okolini Lukavca),zaklo 2 konja motorkom,jer nisu htjeli da ga slusaju i da vuku drva :lol: :lol:

jesu li ovo urbane legende? :razz:

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 16:48 

lord krvolok wrote:
A evo sta se desilo u Banovicima neki dan,nije smjesno,al ovako nesto nije se nikad desilo

Tridesetsedmogodišnji Zoran Milić, jutros rano prijavio je dežurnima u policijskoj stanici u Banovićima da je sinoć oko 19 sati ubio svoju majku Borku.

Priznao je da je to učinio sjekirom i nožem, a potom skočio sa balkona porodičnog stana na prvom spratu, želeći da se ubije. Na odjeći je imao tragove krvi. Policija je odmah pronašla beživotno tijelo starice, a uviđaj je napravio i kantonalni tužitelj Mugdin Zulčić. Milićevi komšije iz Rudarske ulice u Banovićima kažu kako je on već neko vrijeme bio duševno bolestan, ali je dosad bio pažljiv prema majci. Viđali su ga kako je izvodi u šetnju. Od nedavno se šezdesetšestogodišnja Borka teško kretala, pa nije izlazila iz stana. Posljednjih nekoliko dana njen sin Zoran, nije odgovarao komšijama na pozdrave i navodno je djelovao odsutno. Ubijena Borka ima i dvije kćerke, koje žive u inostranstvu. Njeno beživotno tijelo sa vidnim povredama glave prevezeno je na UKC u Tuzlu.

ahahah krushe kako nije smijesno oMG hahahaha

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 17:11 

Sikirom medju ochi wrote:
lord krvolok wrote:

Tridesetsedmogodišnji Zoran Milić, jutros rano prijavio je dežurnima u policijskoj stanici u Banovićima da je sinoć oko 19 sati ubio svoju majku Borku.

Priznao je da je to učinio sjekirom i nožem, a potom skočio sa balkona porodičnog stana na prvom spratu, želeći da se ubije. Na odjeći je imao tragove krvi. Policija je odmah pronašla beživotno tijelo starice, a uviđaj je napravio i kantonalni tužitelj Mugdin Zulčić. Milićevi komšije iz Rudarske ulice u Banovićima kažu kako je on već neko vrijeme bio duševno bolestan, ali je dosad bio pažljiv prema majci. Viđali su ga kako je izvodi u šetnju. Od nedavno se šezdesetšestogodišnja Borka teško kretala, pa nije izlazila iz stana. Posljednjih nekoliko dana njen sin Zoran, nije odgovarao komšijama na pozdrave i navodno je djelovao odsutno. Ubijena Borka ima i dvije kćerke, koje žive u inostranstvu. Njeno beživotno tijelo sa vidnim povredama glave prevezeno je na UKC u Tuzlu.

ahahah krushe kako nije smijesno oMG hahahaha

JBG to jest i smijesno,al ovo ostalo nisu napisali izmasakriro staru pa sebe izbo po citavom tijelu,jedva ga spasili...

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 17:27 
@djeco

ne nisu,,,ne bi prico da nisam sve to i sam vidio 8)

@krvolok
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taj za motorke hahahha

ima gore na Danici jedan , dosla mu policija , prijavili ga neki da ima oruzje u stali, on udje u stalu i zapali je zajedno sa konjem :lol: :lol:

isti taj lik kupio zeni kuhinju,nije joj se svidjela boja i on iscjepa kuhinju sikirom...tad ga je i napustila zena :lol:

PostPosted: 12. 01. 2010. 17:50 

Za tog sam cuo,haha koji Manijak

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 18:13 

lord krvolok wrote:

Meni jedino smijesno ovo sto se bacio s prvog sprata :mrgreen: koji tokmak moras bit da skocis sa metar i po do dva visine u nadi da ces poginut

Profile  

PostPosted: 12. 01. 2010. 18:52 

Alejandro wrote:
lord krvolok wrote:

Meni jedino smijesno ovo sto se bacio s prvog sprata :mrgreen: koji tokmak moras bit da skocis sa metar i po do dva visine u nadi da ces poginut

sacuvaj boze prebiti nokat sa te visine

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]