Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 06. 2025. 12:06

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Å to ste sanjali sinoć?
PostPosted: 13. 12. 2009. 16:43 

pa evo ja prva :D
sanjam da sam udana za vampira i imamo dvoje djece. moja majka pobila tu djecu,i sad hoce da pobije i mene i njega. on nekako prezivi, ali nemam pojma gdje je ni kako je, jer sam ja pobjegla u neku vikendicu na brdima da me ne nadu. i tu ja u toj pripizdini sama s bivsom curom bivseg momka (iz stvarnog zivota :D) i pricam ja njoj sto mi se dogada, ispricale se mi ono o svemu, o meni o djeci, o bivsem momku, o tome kako smo mrzile jedna drugu ovo ono.. :lol: :lol:

.. poslije se ne sjecam do dijela kad me mater propuca u stomak, rupa od metka mi na boku, i ja onako prstima kopam i izvadim taj metak..
probudim se ja i gledam sebi stomak je li mi jos rupa..toliko je stvaran san bio. sasrala se pravo, zato i pisem ovo :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

Post subject: Re: Å to ste sanjali sinoć?
PostPosted: 13. 12. 2009. 16:47 

:?

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 16:50 
u zadnje vrijeme samo sanjam azijske masovne orgije

PostPosted: 13. 12. 2009. 16:54 
da sam pogino...bus se skrko u neku provaliju...

PostPosted: 13. 12. 2009. 17:57 

sanjao sam da je neka kurava uzela da ga PUŠI. sve je bilo ok dok se nije pojavila jedna Njemica koja je željela da BLAZEN schwantzen, pa su se njih dvije pobile. poslije toga sam, gle čuda!, ja igrao tvist na ulaštenom parketu, a onda je došla ta Njemica i otkrila mi da je vrlo bogata i da bi željela više od svega da je ja guzim. ja sam rekao da neću, ali ponudila mi je novac (dvije tisuće eura), pa sam je zguzio. ona je poslije pričala po čitavoj Njemačkoj da sad može komotno da umre, jer je dostigla vrhunac zadovoljstva ovozemaljskog i na sva zvona je pričala kako sam je dobro jebao. za to vrijeme ja sam, kao i obično, služio crne mise i organizirao sistemsku borbu protiv rimokatolčke crkve i njihovog centra moći, Vatikana.

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 18:51 

lola wrote:
pa evo ja prva :D
sanjam da sam udana za vampira i imamo dvoje djece. moja majka pobila tu djecu,i sad hoce da pobije i mene i njega. on nekako prezivi, ali nemam pojma gdje je ni kako je, jer sam ja pobjegla u neku vikendicu na brdima da me ne nadu. i tu ja u toj pripizdini sama s bivsom curom bivseg momka (iz stvarnog zivota :D) i pricam ja njoj sto mi se dogada, ispricale se mi ono o svemu, o meni o djeci, o bivsem momku, o tome kako smo mrzile jedna drugu ovo ono.. :lol: :lol:

.. poslije se ne sjecam do dijela kad me mater propuca u stomak, rupa od metka mi na boku, i ja onako prstima kopam i izvadim taj metak..
probudim se ja i gledam sebi stomak je li mi jos rupa..toliko je stvaran san bio. sasrala se pravo, zato i pisem ovo :mrgreen: :mrgreen:

malo manje gotik i blek slušaj

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 18:53 

kod mene je problem kada se probudim poslije nekog sna da imam osjećaj da i dalje sanjam ili obrnuto. Neku noć sam se probudio i kao da je neko ležao pored menen i držao me za rame, naravno da nisam spavao ostatak noći. podoćnjaci mi znaju ličit na Halidove prije udesa.

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 18:59 

sanjanje je gej, a pricanje o tome jos vise, a pricanje o tome na forumu jos vise.

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 19:01 

Interesting.. sreca ionako se ne sjecam 98 posto svojih snova..

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 19:22 

shitpifter wrote:
sanjao sam da je neka kurava uzela da ga PUŠI. sve je bilo ok dok se nije pojavila jedna Njemica koja je željela da BLAZEN schwantzen, pa su se njih dvije pobile. poslije toga sam, gle čuda!, ja igrao tvist na ulaštenom parketu, a onda je došla ta Njemica i otkrila mi da je vrlo bogata i da bi željela više od svega da je ja guzim. ja sam rekao da neću, ali ponudila mi je novac (dvije tisuće eura), pa sam je zguzio. ona je poslije pričala po čitavoj Njemačkoj da sad može komotno da umre, jer je dostigla vrhunac zadovoljstva ovozemaljskog i na sva zvona je pričala kako sam je dobro jebao. za to vrijeme ja sam, kao i obično, služio crne mise i organizirao sistemsku borbu protiv rimokatolčke crkve i njihovog centra moći, Vatikana.

HAHHA koji je ovo Odron od cojka :D

Dinko kad dodjem tam na ljeto,pokupimo raju,i idemo na Bistarac na par dana,a ovaj cojk ce bit Spesl Gest :D

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 19:26 
Moderator

Nema snova do lucidnih snova...

I da, Freud bi vam vjerovatno rekao da ste gej - zbog snova koje sanjate. Takođe, da ste gej što o tome pričate. Takođe, što o tome pišete na forumu i općenito zato što uopšte i sanjate. Naravno - zavisno od toga da li sanjate, pričate ili pišite vaš gej više dolazi do izražaja.

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 19:28 
lord krvolok wrote:
shitpifter wrote:

HAHHA koji je ovo Odron od cojka :D

Dinko kad dodjem tam na ljeto,pokupimo raju,i idemo na Bistarac na par dana,a ovaj cojk ce bit Spesl Gest :D

ma naravno, smao mu trebamo nac par femala da mu ga PUSE za vrijeme boravka u old skul gradu...

p.s.

sanjo sam takodje da sam prodao kozne pantole

PostPosted: 13. 12. 2009. 19:30 
Moderator

P.S.

Ja sam sanjao da je Sodom blekker i da sluša Trivijum! Nosio je neke kožne pantalone...

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 19:37 
fala Allahu dragom pa se snovi ne ostvaruju....izuzev u slucaju prodaje odjevnih predmeta, pogotov koznih pantalona

PostPosted: 13. 12. 2009. 20:14 
Moderator

Ja živim svoje snove... uuuu, yeah!

NP: Skid Row :D

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 20:38 

dinko wrote:
malo manje gotik i blek slušaj

;-) ne slusam gotik, blek da :mrgreen: ..
ali mislim da je u pitanju ipak previse gledanja underworlda i true blooda zadnjih dana :lol:

dinko wrote:
kod mene je problem kada se probudim poslije nekog sna da imam osjećaj da i dalje sanjam ili obrnuto.

:? isto to.. nekad i sanjam da sam budna, onda kad se probudim ne znam gdje sam :roll:

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 21:15 
Moderator

veoma gay...ovo meni vise lici na tvajlajt.

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 21:26 

ne znam,nisam gledala :lol:

Profile  

PostPosted: 13. 12. 2009. 21:33 
seoska sam lola

PostPosted: 13. 12. 2009. 21:35 

skini se do gola :mrgreen:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 66 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]