Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 11:19

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 143 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Author Message
 Post subject: Bosna konačno dobila faÅ¡iste
PostPosted: 07. 01. 2010. 14:12 

http://www.bosnacenter.com/

meni ovo presmiješno života mi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

Post subject: Re: Bosna konačno dobila faÅ¡iste
PostPosted: 07. 01. 2010. 14:35 
Moderator

Ma pubertetlije neke garant.

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 14:36 

krkanluk !!!

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 15:13 
Moderator

već neko vrijeme znam za ovaj sajt, jebiga, vidjela žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu, čim su skinsi postali hit u Srbiji i Hrvatskoj morala se i naša verzija pojavit. ubersmiješno, sramota.
ovi 'stavovi' su mislim...diznilend maštarije tipa Svu radnu snagu trebaju da cine Bosnjaci i ljudi koji su zasluzili to od BiH, uz zelene ideje Smanjiti potrosenje fosilnih goriva i ostalih tvari, prelazenje na cisce i sigurnije energetske izvore - Da sacuvamo ljepotu BiH :lol:
ee, tako je to u razvijenim državama u kojima imigranti uzimaju poslove domaćem udarniku a velegradovi kakvih je BiH puna crkavaju od smoga :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 15:20 

Jest jest, treba protjerati sve te silne imigrante koji su dosli u BiH u potrazi za poslom :lol:

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 15:36 
Moderator

Bosna je uvijek imala fasiste, sta ste ocekivali nakon rata drugo nego da ce se postdejtonska djeca pozivati na ono sto je bio iako pucanj nisu culi cisto da bi parirali pokretima kao sto su Obraz ili sta ja znam koji vec ima u Hrvatskoj. Sto se vise stanje u ovoj zemlji zakuhava, bice sve vise ovoga. Ovo uopste ne treba uzimati za ozbiljno, jer su djeca kojoj ce ovo isfurati veoma brzo i to pogotovo sad kad vide da je javno objavljeno.

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 16:02 

Brišite ovo biće pičkaranja i počeće svakakvi ljudi dolazit na forum :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 16:17 

..pola ovih odredbi dalo se vidjeti i na ovom forumu,tako da... :shock:

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 16:46 

sa nekim se odredbama slazem :D ali 99% su sranje

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 17:03 
Moderator

1) Desničari počeli "gutati" omladinu suptilnim sredstvima (ovaj sajt).

2) Moderna historijska tendencija u BiH je anti-ekstremno ljevičarski stav te općenito umanjenje snage ljevice i ljevičara.

3) Mladi ljudi su najprijemčiviji ideologijama a one koje pričaju bajke još više.

Zaključci:

1) Tendencija u BiH je opadanje ideja ljevice, odnosno socijaldemokracije kao njene političke ideje. Porast desničarske propagande prema mladima, postojanje pokreta i političkih partija će ispuniti taj prazan prostor i formirati desničarski pogled kao dominantan.

2) Postojeći konformizam koji prati paralelno pesimističko mnijenje i objektivno nezavidna ekonomsko-socijalno-politička situacija će izroditi čvrste i organizirane ekstremno desničarske pokrete.

3) "Revolucija" u smislu prevazilaženja trenutno loše situacije postaje neizvjesna. Autoritarni karakter većine bh društva će uspostaviti dodatno ojačane elite koji će vladati autoritativno i to u oba bh. eniteta. :arrow: Loša situacija će proizvesti autoritarizaciju mjesto oslobađanja.

Vremenski okvir:

2010-2012-2015. - jako burne i zajebane godine i međuperiodi.

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 17:20 

Ovdje su ljudi toliko apaticni, da se ni fasizam ne moze primiti. Zivi bili pa vidjeli.

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 17:40 
Moderator

Koji jebeni retardi. Da oće atomska na Bosnu i ostatak Balkana... da samo oće...

Adio Bošnjaci, Srbi, Rvati!

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 17:47 
Moderator

Nameless wrote:
Koji jebeni retardi. Da oće atomska na Bosnu i ostatak Balkana... da samo oće...

zato treba da učiš školu pa fino jednog dana sam narediš da se baci... :razz:

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 18:03 

Ma dijasporska posla,Seljakluk totalni :lol: :lol: ,al Cuo sam da je BOGOMILIAN jedan od osnivaca ove Organizacije 8) :D

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 18:13 

i postane bombas samoubica :lol:

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 18:55 

Jel ovo Ban Krvnik Moderator? :lol: :lol:

http://www.bosnacenter.com/apps/profile ... d=44843087

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 19:00 

biafra wrote:
već neko vrijeme znam za ovaj sajt, jebiga, vidjela žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu, čim su skinsi postali hit u Srbiji i Hrvatskoj morala se i naša verzija pojavit. ubersmiješno, sramota.

odkad se to skinsi corpsepaint-aju ? :o

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 19:13 
Moderator

shitpifter wrote:
http://www.bosnacenter.com/

meni ovo presmiješno života mi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ko je editovao link, zar prvobitno nije bio sarajevox clanak? :D

sto se tice ovoga, ovo je cisto internetski...i budala je onaj ko pomisli da moze doci do bilo kakve realizacije.

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 19:34 
Moderator

nekrodemon wrote:
sto se tice ovoga, ovo je cisto internetski...i budala je onaj ko pomisli da moze doci do bilo kakve realizacije.

Da, budala biješe onaj smiješni Chamberlain krajem 30-ih godina prošlog stoljeća & co kojoj je apsurd bio da demokracija izrodi svog vlastitog krvnika.

Budale biješe i izvjesni Izbetbegović koji je na rastuće nacionalizme gledao kao na pitome zvjerčice.

Samo bi luda osoba mogla vjerovati da će nakon Otpora u Srbiji za 10 godina (tako) veliku snagu imati Obraz & co.

A realizacije su već tu, kako u nekim političkim partijama i pokretima (zavisno koju već religiju zloupotrebljavaju) a ovaj internet portal i forumi su samo sredstvo mobilizacije. Ponavljam: mladi ljudi su najprijemčiviji bajkovitim ideologijama a većina mladih ljudi ima internet + budućnost nije nešto svijetla a sadašnjost baš i nije roza. Iznošenje stavova na nekim forumima je, trenutno, samo uvod u ponašanje na osnovu tih stavova. Ali ne čudi me da se ljudi smiju ovome - svaki put ta fašistička priča počinje smijehom a završava suzama.

Profile  

PostPosted: 07. 01. 2010. 19:56 
Moderator

Samire dragi, sve to stoji, al razumi ovo, praviti internet stranice, forume i pisati slicne stvari moze svako. Nasuprot ljudima koji su svoje stavove iznosili govorima, kao sto je Hitrel radio i propgairao svoju politiku, ovi ne mogu nista postici, kao ni grupa na fejsbuku tog tipa. Jednostavno kao sto neko rece iako je ovo povoljno tlo trenutno da se razviju neke organizacije i pokreti fasisticke orijentacije do toga nece doci dok neko sa velikim mudima ne preuzme stvar u svoje ruke povede te ljude. Ljudi su apaticni na sve sto se desava oko njih i to je tako. Ljudi se ne mogu skupiti da protest radi svog belaja odrze kako treba kamoli da krecu novi svjetski poredak i pizde materine.
Dalje gledajuci one natpise it tramvaja vidim da je ono djelo bas djece koja ne znaju ni nacrtati onaj kukasti krst kako treba kamoli zapocinjati nesto drugo. Mislim, jebga ovo nije za zanemariti, ali mislim da je bezopasno. Mislim ja znam da ja ovdje u nekim debilnim krugovima imam titulu nekog fasiste i slicno jer jbg svak ko ne prica kako drugi zeli i ima svoj stav u vezi necega sto se ne poklapa s njihovim za njih je fasista, pa bolje da se iskljucim iz rasprave dok ne krenu neka prepucavanja. Moje je receno.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 143 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]