artredis wrote:
Vlad Tepes wrote:
Striker wrote:
Ja mislim da nije vrijedilo...
Mogla je dati pare i to je to...
Ovako i ako prezivi tesko ce ziviti sa tim da je ubila dijete..
Jednostavno ne vrijedi
jes... kud ne ubi i drugog

majku jebali, pa mogli su skontat sta drugo a ne pljackat
Kakva je ovo ružna zajebancij "kud ne ubi i drugog" - de se prisaberi bolan i razmisli prije nego što nešto napišeš jer to što napišeš je odraz tvoje kulture/inteligencije/mentalnog zdravlja i sl. - ovo vrijedi i za druge koji ne razmišljaju nego popunjavaju forumski prostor stihijski...
U Zavodu za transfuziologiju danas gužva prava - priÄa se da je otela piÅ¡tolj i pucala. Ali kontajte vi da je to sve bilo u nekoliko sekundi, nije tu bilo puno razmiÅ¡ljanja ali jeste instikata.
izvinut ces ali meni je malo poglupo uci u kladaru i pljackat;) takve sve treba pobit ( LOPOVE, FIRAUNE IZ PIZDOMAJKE KOJI PROSE I OTIMAJU, OPCENITO KRIMINALCE, DILERE, PROMOTORE NACIONALIZMA, NARKOMANE, PIMP KURCE isl... ) ili pobit ili neki sanatorijum, zatvor, karantin ili istjerat iz zemlje.
Svi imamo problema pa ih ne rjesavamo kriminalom i da je manje takvih kao sto je ta grupica koja je to odradila sve bi bolje bilo nego JOK! Sad ih jos treba pustit normala ( kao sto se kod nas i radi jer mjesta u zatvorima NEJMA ) nek hodaju, jedu govna dok im ne pripizdi pa opet ne urade isto?!
nikakve veze ovo sa kulturom, inteligencijom i mentalnim zdravljem nema - cinjenica je da nasa drzava ne brine za gradjane pa se oni NAZALOST uvaljuju u ovakva sranja... ako je pucala u cilju samoodbrane Neka je... ako je namjerno pucala a oni je nisu posli udarat, pucat u nju isl... e pisaj ga
nazalost sto ga je ubila, i sto je taj drugi nju na taj nacin sprijecio ) uvijek postoji drugi izlaz i ono famozno "STA AKO" ali kao sto i sam kazes to je sve instinktivno i nema puno mjesta razmiljanju.