Hrasljak wrote:
Trebam jednu malu pomoć.
Želim kupiti novi monitor, imam dva izbora ali ne znam šta uzeti.
Monitor SAMSUNG SM S19A100N, 18,5" LED wide, resolution: 1366x768, contrast: 50000:1, response: 5ms, color: black, D-Sub, Garancija 2 Godine
Monitor LG E1951S-BN LED, 18.5" wide, resolution: 1366x768, contrast: 5000000:1, response: 5ms, color: black, D-Sub, Garancija 3 Godine
Od ova dva monitora koji je bolji, ako ima neko ko se razumije da mi pomogne bio bi mu zahvalan.
koliko para su ti ti monitori? slaba rezolucija, a ja ne bi ispod 20". vidim u imtec-u, ovaj samsungov ti je 225km. evo ti puno bolja solucija: dodaj jos 15tak km i uzmi ovaj:
philips 202EL, 239 km. premala razlika u cijeni, a dosta bolji. rezolucija 1600x900, 20" widescr, isti ti je odaziv 5ms, i veliki plus ti je sto ima DVI interface, to ti je da mozes DVI kablom spojit monitor, njega (kabal) moras posebno uzet, al ti nije skup, mozda 5km, za puno bolju sliku (digital visual interface). ovi tvoji nemaju digitalni, nego samo analogni prikljucak koliko vidim. ako se odlucis za ovaj, trazi DVI-D kabal, jer je razlika u onim pinovima kod dvi-d, dvi-i, dvi-a... i naravno LED je i ovaj. ja ga imam i mislim da nisam mogao bolji izabrat. jos je sad i pojeftinio, sam ga oko 300 platio. za te pare nema bolji.