nakon nesretnog dogadjaja koji je pogodio sve ljubitelje ovog ekstravagantnog pisca, tv voditelja, metal djeja, alkosa, i dobrog havera, sharan se vratio jaci nego ikad! Sljedeca vijes je prenesena sa sluzbene stranice naseg premilog Sharana,
http://www.sharan-online.tk :
''29.01.2005
Vratio sam se! Iako su neki mislili da sam gotov, ja sam back, jos jaci. Uglavnom, kao sto znate, il ne znate, sestog ovoh mjeseca sam slomio dvije kosti lijeve noge, padom sa skejta, na snimanju svog filma ''M.O.U.Z.R.G.I. The Movie''. Otisao sam do vojne bolnice, i tamo su me jako loshe skrpili, i uvjerili me da mi nije nista. Ucestali bolovi odveli su me na kosevsku ortopediju gdje sam pregledan i gdje mi je zakazana hitna operacija. Da sam dosao dan-dva kasnije, AMPUTIRALI BI MI NOGU! Operacija je savrseno prosla, u nozi imam osam sarafa koji spajaju kosti. Sto se tice lomova, u pitanju je izletanje noge iz skocnog zgloba, lom kosti fibule (mala) koja sluzi za orjentaciju stopala, i nestabilni uzduzni lom nosive potkoljenicne kosti, tj, kost mi se rascjepila. Sve zbog pada sa skejta...Uglavnom, zelim se ovom prilikom zahvaliti nekim ljudima, ako koga zaboravim, jako mi je zao, dodat cu ga cim se sjetim: MOJA FAMILIJA, AID, ALISA, MAJA, MASHA, TIMUR, BEND OFSAJD, BEND INVAGINATOR, ENSAR, AZRA, GORANU IZ CORBANSICKA, MIRZA, DAMIR i ANA SA NOVE GODINE, TUCKO, SECER, AJDIN, DZENITA, DUPPA, ADNA, CHUPA, PORODICA SARACEVIC, ELMA, SARAJEVSKIM CORERIMA, SASA KALJANAC, LIMENI, TETA MIRA, TETA SMILJA, TETA ZAHIDA, EMINA, MOJI BOLNICKI DRUGOVI SAFET, HAMZA I ZELJKO, AMAR, ADIS, HAMDIJA, SENKA, NERA, BOLNICKO OSOBLJE NA CELU SA SESTROM GORDANOM, MOM DOKTORU GOSPODINU MEHMEDU JAVORICU, ADIJU SARAJLICU, BORISU SHIBERU, EDITA, ADNANI MARTINOVIC, LAMIJI AL HASAN, OSTATKU EKIPE EMISIJE ''ZYON'', SALETU, STEFANU, STEFANU MALOM, AIDI-BRITNEY, DZENI sa 202, OSTATKU RADIJA 202, SVIMA KOJI SU ME POZDRAVILI, POZELJELI MI BRZO OZDRAVLJENJE, RAJI SA FORUMA ROCK-PLANETA (ZNATE KO STE!), RAJI IZ BARHANE, I SVIMA KOJI NISU NA SPISKU, A TREBALI BI BITI, AL SAM IH ZABORAVIO! DODAT CU VAS...BIG UP YOURSELF!
I na kraju, najvaznije, skidam se sa staka za neka dva-tri mjeseca. Nazalost, za mene vise najmanje godinu dana nema nikakvog skakanja, sutki i svega sto me prije cinilo. Moram se smirit. Uglavnom, samo da znate, odustajem od stuntova, ali ne zbog ozljede. Nek se pojedu prokletnici koji uzivaju sto ne mogu da se glupiram vise. Odustajem jer sam slabo placen. hahaha....cujemo se...

''
najgore od svega sto nasa legeda se vise nece nikad mocu glupirati opasno kao prije, ali nadamo se da ce sve biti ok! Sharane, uz tebe smo!