Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 08:32

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 118 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject: ...korpa vrijedna pomena...
PostPosted: 23. 07. 2006. 20:45 

...eee, 'vako...znam da je nepopularno i nepozeljno pricati o svojim neuspjesima u ljubavnim vezama, al' hajd da se malo nasmijemo ljudskoj gluposti...mislim, mozete pisati i o nacinima kako ste vi davali korpe njemu/njoj, al' je nekako interesantnije cuti kako su je davali vama...

...evo jednog mog iskustva...otprilike 16/16 i po godina...Novi Sad...bio je taj frajer, bili smo skupa nekih 2-3 mjeseca...bila sam dobrano zagrijana, moram priznati...i to sve vise kako je vrijeme prolazilo...medjutim, da bih to sakrila (citaj glupo zensko), stalno sam kasnila (prosjek sat, sat i po) na zajednicko provodjenje vremena, pravila se prepametna pred njegovom ekipom (na nacin da sam uvijek na njemu dokazivala svoju superiornost, sukanje i te gluposti), odbijala i inteligentne oblike paznje (ne, nisu bile ruza stajl, losi stihovi il' te fore, nesto dosta sofisticiranije, nesto sto sam tek kasnije shvatala)... naravno, frajeru je pukla zuta minuta i jednu noc nazove u sitne sate (bilo je cini mi se oko 2-3) u dom...ee, jbg, sad, zenski dom, katanac u 11 h i te fore...mislim, bilo je bjezanja, al' samo ako se dobrano izgrebes na resetke na prozorima i na ogradu...na svu srecu tu vecer je bila dezurna cool, mladja vaspitacica (cu vaspitacica, aahah ha ha ha) koja me budi sva unezvjerena: eeee, budi se, decko ti pravo lose, moraju ga vozit u VMA, jedva prica, hajd' da se javis...ja odbauljam do telefona, fakat me spicilo nesto, muka mi, jbg...ja tamo, a njegov glas nidje veze, kaze otkrili mu neko sranje na plucima, sumnja se da je rak i te fore...moraju hitno da ga prebace na VMA...kaze uzmi taksi do BG-a, mozda ce me slat dalje, u inostranstvo, pa da se vidimo (tada, ako si imao svog taxisitu mog'o si proc' za jedno 100 tadasnjih DM do BG-a)...ja, naravno, poluluda, ludilo ludo, nazovem ovog Stevu taxistu i zdogovorim se sa njim da me odveze za fakat 100 posljednjih kermi...sta cu za natrag nisam ni razmisljala...dodjoh na VMA, onaj me domar il' sta li vec na recepciji gleda blijedo...'vako 4-5 ujutro...pitam ga gdje lezi taj moj frajer, on me uputi kod neke sestre na urgentno...treba ovako obic cijeli kompleks do urgentnog...ja tamo, ona sestra pretura po arhivi primljenih, kaze: nema sine, Boga mi, tog sto ga ti trazis...ja, naravno, u svadju sa zenom, ona mi dade da pregledam spisak svih primljenih u zadnja 24 h...nista...zamolim ja tetu da mi da telefon, nazovem kod njega kuci...zvonilo ludilo dugo i on se javi...ja, naravno, panicna spika na telefon, sta, kako...a, on umire od smjeha...i svaka druga konstatacija: sad nemas da se vratis za NS garant...skontam ja, nakon jedno 20 min. vremena :cry: (jadi moji glupi) da je mene frajer opasno preveslao...spustim slusalicu i kontam pravac park da malo odspavam, pa sa zorom kuci...stopom, sta ces...idem ja oko kompleksa kad ona se teta sa prozora dernja, kaze: cekaj sine, sazalio se decko, doci ce po tebe, cekaj ga tu...a ja ljuta, cu jos da me on vozi nazad...al' sta cu, zar sam imala drugu opciju...kad je frajer dosao(trebalo mu je jedno sat vremena, a ja spicena od zime, jesen, jbg) jos mi odrzao lekciju, nije zatvarao do NS-a...ja, jbg, cutala, kontam ostavice me negdje uz autoput ak' se ista usprotivim...naravno, vise nismo bili zajedno, al' se i danas druzimo...kako me postavio na mjesto...ha?...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 21:50 

To je nesto bezveze skroz

Kod mene to konsensuzom ide osim u jednom slucaju gdje sam namjerno izazvo tezu svadju i dan posle reko da prekidam zbog svadje i u nekoliko slucajeva dje su me cure sutnule jer sam im bio dosadan valjda, hehehe

Enivej, nista tako upecatljivo ko kod tebe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 21:52 

svasta...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 21:55 

jeretik wrote:
To je nesto bezveze skroz

Kod mene to konsensuzom ide osim u jednom slucaju gdje sam namjerno izazvo tezu svadju i dan posle reko da prekidam zbog svadje i u nekoliko slucajeva dje su me cure sutnule jer sam im bio dosadan valjda, hehehe

Enivej, nista tako upecatljivo ko kod tebe

...jednom si shutnuo curu na shupacki...eee, ne vjerujem...pravis se fin, garant...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 22:03 

hahahahahaahahahahahhahahahahahaahhaahhaahhahahahahahaha

OMG.:::

"stalno sam kasnila (prosjek sat, sat i po)"

i on te toliko cekao???
hahahhahahahahhahahahahahahahha
joj izvini al si me nasmijala pravo hahahahha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 22:06 

Striker wrote:
hahahahahaahahahahahhahahahahahaahhaahhaahhahahahahahaha

OMG.:::

i on te toliko cekao???
hahahhahahahahhahahahahahahahha
joj izvini al si me nasmijala pravo hahahahha

...shta, ba, ima i takvih budala...al sam i ja ispala podobra...mislim budaletina...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 22:08 

joj hvala ti za ovo pao sam sa stolice kad sam procitao

to kasnjenje je znak nepostivanja
jos sat vremena hahahhahahahahha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 22:14 

Striker wrote:
joj hvala ti za ovo pao sam sa stolice kad sam procitao

to kasnjenje je znak nepostivanja
jos sat vremena hahahhahahahahha

...reci ti to derletu od 16...zato i postoje ovakve zivotne lekcije... a to da je znak nepostivanja...hah, ocigledno nisi dovoljno upoznao glavice curica...ee, neka se ti dobro nasmija :cry: ...jadi moji...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 22:15 

...nepostivanja...neispravno...nepostovanja...ispravka...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 22:22 

lapsus kiksus...

znas jednom sam jednu osobu cekao 45 minuta i drugi put se dogovorili i ja naravno nisam otisao ...veze nemam koliko je cekala al ja nikoga necu toliko cekati

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 22:24 

Striker wrote:
lapsus kiksus...

znas jednom sam jednu osobu cekao 45 minuta i drugi put se dogovorili i ja naravno nisam otisao ...veze nemam koliko je cekala al ja nikoga necu toliko cekati

...ponosan djecko... :wink: ...ma, ne nije uvreda il shuk...samo, fakat nikad ne reci fakat nikad...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 23:25 

Zanimljiva tema...
Ostavila su me dva momka u zivotu. Obojica su bili ribe u horoskopu (sta god da to znaci). Prvi me samo prestao zvati. S drugim sam provela malo vise vremena i kad je bio moj rodjendan smo se culi, dogovorili za dernek, bla, bla... Dosle moje cure, dosla njegova raja, on nije dosao niti se javio naredna tri mjeseca.

Sta se desilo???
Kad te neko ostavlja jedan je razlog: S/he is not that into you. Povodi samo dovedu do toga, ali ne postoji niti jedan povod koji te moze natjerati da ostavis nekoga ako ti je stvarno stalo. Ovi momci jednostavno nisu imali muda da mi kazu pravi razlog u facu. Danas, kad razmislim o tome, ne znam ni kako sam mogla gubiti vrijeme s takvim pickicama.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 07. 2006. 23:32 

...ee, ovo je ocigledno za pm...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 07. 2006. 00:10 

hjoj znas onu emisiju na MTVu mislim da se zove homewrecker
il nes slicno
emisija ryana dunna iz jakassa
:) eto ti prilike da vratis tom mladicu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 07. 2006. 00:14 

hihih :D mene je do sad ostavio samo 1 lik,i da bude frka,ostavi me na jedan uzasan,supacki,blah nacin :? (necu u detalje),i sad neki moji haveri saznaju za to,i kao oce ga izmarisat :shock: i izmarisu njegovog imenjaka(isto i ime i prezime) :shock: tako da je to propalo,ali eto..jebga :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 07. 2006. 00:16 

a jaaaaadan
koji je taj
hahahaha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 07. 2006. 00:17 

chnelita wrote:
a jaaaaadan
koji je taj
hahahaha

trebao je biti goran fiilipovic iz travnika,a razbili su gorana filipovica iz novog travnika :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 07. 2006. 00:20 

uf onaj plavi
goca???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 07. 2006. 00:24 

chnelita wrote:
uf onaj plavi
goca???

da,da..upravo on :)