Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 24. 06. 2025. 19:04

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Djambalaja, radnje ti tvoje, pogledaj ovo...
PostPosted: 10. 05. 2005. 13:10 
Moderator

Quote:
egdje popodne stigli su i Tuzlaci, pa je bašča PULS-a postajala sve oskudnija da primi toliki broj braće i sestara po muzici. Oko 17h stigli su i metalci i metalke iz Sarajeva. Taman kada sam ja bario jednu curicu ispred PULS-a, pojavio se Sharan koji je istoj privukao pažnju, tako da mi je sjebao shemu.

ovo je dio iz tvog teksta od BMF, kojoj sam ja to privukao paznju? :D:D:D

Profile  

Post subject: Re: Djambalaja, radnje ti tvoje, pogledaj ovo...
PostPosted: 10. 05. 2005. 18:17 

ANALizator wrote:
Quote:
egdje popodne stigli su i Tuzlaci, pa je bašča PULS-a postajala sve oskudnija da primi toliki broj braće i sestara po muzici. Oko 17h stigli su i metalci i metalke iz Sarajeva. Taman kada sam ja bario jednu curicu ispred PULS-a, pojavio se Sharan koji je istoj privukao pažnju, tako da mi je sjebao shemu.

ovo je dio iz tvog teksta od BMF, kojoj sam ja to privukao paznju? :D:D:D

maloj, cickavoj djevojcici... Tocnije, djevojcicu sam taman poceo bariti da dodje na fest i da se malo izmedju "salimo" nas dvoje - kada si se ti pojavio onakav ruzan kakav samo mozes biti :lol: , i ona je iste sekunde otisla. To je bilo kada su pored mene bile Selma i Masha, odnosno kada si mi ti rekao da odemo do USV-a da mlatnemo po preminger :!: :P 8) :cry:
Sjecas li se??? Kasnije sam ti govorio da je jedna djevojcica pitala mene: Odakle ti znas Sharana, onog sa TV-a? I sto ja sada trebam uraditi Sharane majstore? Plakati ili ti dati njen broj pa da ju ti zbaris? :roll: :P :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2005. 19:03 

Mozda je sharan imo ljepse sjenilo za oci od tebe :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2005. 19:11 

Location: tamo gdje gdje u polju,umjesto cvjeca,rastu mine... :P
ma to je do toga sto je s tv-a :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2005. 20:04 
Administrator

Elektron wrote:

ali i ti znas ubost :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 05. 2005. 20:34 

Elektron wrote:
:lol:

Profile  

PostPosted: 10. 05. 2005. 22:40 
Moderator

Djambalaja wrote:
maloj, cickavoj djevojcici... Tocnije, djevojcicu sam taman poceo bariti da dodje na fest i da se malo izmedju "salimo" nas dvoje - kada si se ti pojavio onakav ruzan kakav samo mozes biti
Sjecas li se??? Kasnije sam ti govorio da je jedna djevojcica pitala mene: Odakle ti znas Sharana, onog sa TV-a? I sto ja sada trebam uraditi Sharane majstore? Plakati ili ti dati njen broj pa da ju ti zbaris? :roll: :P :shock:

hahahah, jarane, ajd posalji mi na pvt broj ...:) ne znam na koju mislis, ali zensko je zensko...:) osim ako nije glupo :D onda je konj!

Profile  

PostPosted: 11. 05. 2005. 12:02 

ANALizator wrote:
hahahah, jarane, ajd posalji mi na pvt broj

Pa kako te nije stid :shock: :? :) Ti bi jos da ti dadnem njen broj :?: :roll: Sram te i stid bilo Sharane. Prvo mi sjebes shemu, a onda i hoces da ti dadnem broj 8) Moj Sharane dragi... c c c c E nedam ti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 12:03 

Elektron wrote:

hehehehe :P :P :P :twisted:
Moguce je :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 12:08 
Moderator

e, ako ne dash, pushi kurac, dabogda drugu godinu faksa zavrsio, i mucio se na trecoj :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 12:11 

polizo ti svim metalkama Bosne i Hercegovine... :twisted: kada dodjes ponovo u Visoko, a kako stoje stvari to bi trebalo biti uskoro (koncert KRV-i), upoznat ces ju i ako ona htjedne ti dati broj nek ti dadne :P Ja ne dam :evil: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 12:23 

Elektron wrote:

Joooo hahaha! :D

Djes Djambs PICKO? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 12:29 

equinox[.] wrote:

Pa ja ne znam dragi moj Ajdine ko je picka :twisted: , odnosno koga sam ja ostavio sa 3 djevojke a nije znao zbariti niti jednu :wink: :lol: 8) :shock: . Cak sta vise ofirno su te ofirale :oops: . Pa jebo te Sharan 8) , on bi onakav makar jednu zbario :roll: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 12:32 

Djambalaja wrote:
on bi onakav makar jednu zbario
HAHAHAHA.. :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 12:49 
Moderator

Djambalaja wrote:
equinox[.] wrote:

Pa ja ne znam dragi moj Ajdine ko je picka :twisted: , odnosno koga sam ja ostavio sa 3 djevojke a nije znao zbariti niti jednu :wink: :lol: 8) :shock: . Cak sta vise ofirno su te ofirale :oops: . Pa jebo te Sharan 8) , on bi onakav makar jednu zbario :roll: :twisted:

ma jarane, to je njemu ispod chasti da ga neko ostavlja sa kokama, moze VELIKI jebach to sam :D:D:D to ti je taktika, pederu jedan...

djambalaja, ti si visočanski ville valo..:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 13:16 

hahahahhahahahahha.....ovi ovdje postovi su najjaci....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 18:15 

ANALizator wrote:
Djambalaja wrote:
equinox[.] wrote:

ma jarane, to je njemu ispod chasti da ga neko ostavlja sa kokama, moze VELIKI jebach to sam :D:D:D to ti je taktika, pederu jedan...

djambalaja, ti si visočanski ville valo..:D

Hahaha kako ti to Naime slatko pricas, isto ko da sam ti trazio da me ostavis sa 3 djevojke, jos ko da me neka tangirala, i da sam pokuso nesta (a nisam uspio) pa me ofiras... :D Jebiga, moram priznat da si me ti vise lozio nako nasminkan od sve tri, il jos da budem iskreniji, buraz ti je presladak... :oops: :lol:

A vidis ti Sharana kako on zna, kad te neko interesuje, sam sebi sredjujes... Nismo u osnovnoj haha.. :P :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 19:30 

Dragi moj Ajdine (nemoj shvatiti ovo pogresno DRAGI - jer ako si ti peder, ja nisam :twisted: ) zakljucio sam ja da te nije niti jedna tangirala (ovu rijec mora da ti je Sharan rekao, posto je on opsjednut strucno-stranim izrazima :P 8) ) jer dok sam ja bio sa tobom gledo sam kako me posmatras, pa sam i zbog toga pobjegao od tebe :P Ono kontam (sada ti pred svima moram priznati 8) ) U picku materinu ovaj je pravi homoseksualac - i po prici (koju si neuspjesno pokusavao prodati djevojkama :lol: :lol: :? to su mi one kasnije rekle) a i onako po svoj tvojoj vanjstini. Znam ja da tebe vec odavno pale muski guzovi. Ali mojne majke ti mene pokusavati zbariti :twisted: :P Vidi sa Sharanom, posto se i on izgleda lozi na muskarce :mrgreen: . A sto se tice mog buraza - pa sto ne priznas svima ovdje da si u sutci hvatao njega i njegovog jarana za guzicu :roll: :P posto je on maloljetan, mogao bi te i tuziti za diranje po hemoroidima :roll: :twisted: Izgleda da si ti fakat derpe. jap, umal ne zaboravih: Ihti mi rece da te je non-stop vidjao sa nekim deckom u WC-u :?: Sto to treba da znaci Ajdine' jesi li makar blizoj rodbini rekao za svoje sklonosti...

A Sharane hvala ti sto me smatras visockim ( a ne visočanskim - bar ti kao veliki novinar bi trebao znati pravopis :P :lol: ) ville valom. To me jako tangira rekao bi equinox[.] :twisted: :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 19:39 
Moderator

Djambalaja wrote:
A sto se tice mog buraza - pa sto ne priznas svima ovdje da si u sutci hvatao njega i njegovog jarana za guzicu

:lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2005. 20:07 

Najdrazi moj guzni haveru Naime, jebiga grijesis, nisam ja homoseksualac, ja sam obicna pedercina. Vidim ja da si ti opasna koka, nedas se, al dobro je to, da znas da me lozi... Samo si mi trebao reci da ti se ne svidjam, nisi morao bjezati. Jebiga, posto poticem iz porodice prosvjetnih radnika, nije mi strana rijec "tangira", kud ces dalje kad znam i zajebanijih... Cak sta vise Sharan nije ni alfa ni omega "strucno- stranih izraza", zamisli, i ja sam procitao tu i tamo po koju knjigu za svog zivota. Elem cudno mi pravo, zar ti toliki homofob da najvecu RP pedercinu pred Pulsom grlis, vices, "Vidi ga, najljepsi metalac!"? Svasta! I hajd sve to nego i pocnes lagat, covjece ja sutke vidio nisam... Kolko se sjecam dva puta sam bio u WC-u, jednom je tu bio prisutan Ihti, drugi put Heretik Rajko i trojica njegovih prijatelja, heteroseksualaca. Pitaj ti Ihtija kako je i sta radi. Kako se osjeca? :P

Tangira me, lazes da ti brat ima hemoroide! :x

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]