Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 07. 2025. 07:59

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Sako is back-part 3
PostPosted: 08. 09. 2005. 23:07 

Prodje i ovo ljeto,ja ga provedoh na moru,a vi rockeri ga provedoste na zeljeznici.Vama je uvijek srcu draga bila stara grupa,mozda koja cak i vuce na vas "Baron i crna ovca" sa pjesmom Plavi jadrane moj,opet si mi nesto skup.Skup je mozda vama ali Nama fala dragom Allahu nije.Malo se suncalo,vise se cugalo,a sto mi je najcudnije bilo pravo su se derale ove rockerice koje su skupile koju crkavicu da dodju na to more,da vide jel stvarno slano!Prosto su me iznenadile uz uzdahe i povike gore navedenih rockerica koje uzese majki i babi posljedni fening da dodju na more da skontaju da je stvarno slano, Sako ti si najbolji jer sam im rekao ko sam,a neke ce se naci u ovoj prici jer su clanice ove vase,kada kazem vase,mislim rockerske stranice.Rokeri dragi necete mi vjerovati da smo se i mi prosto iznenadili kako se vase kolegice deru junacki,a jos vise nas je iznenadilo da smo zavladali,kad kazem zavladali mislim da se vise slusa nasa nego vasa muzika kod vasih pohotnih pripadnica.Moji dragi rokeri,samo da ste mogli vidjeti (da su vam starci dali pare i vidjeli bi)kako se vase kolegice opijaju uz zvuke Cece,Stoje i nase dike bosanske Selme Bajrami.A moj idol Sako Polumenta je te iste rokerke dovodio do ludila.Molio sam vase kolegice da se ne ponasaju tako,jer mi je vas kad kazem vas,mislim na musku populaciju rokera bilo zao.Jadni,niste imali za mora a vase kolegice se ponasaju tako,razuzdano i izopaceno,da me je ponekad bilo strah da ce te rokerke postati vece narodnjakuse nego sto smo mi sami,rodjeni narodnjaci.Ovo vam pisem,ne da vas vrijedjam vec da vam kazem da u vasim redovima imate nepodobnih djevojaka koje sebe nazivaju rokerke,cugaju vino po parkovima sa vama,a vamo na moru opustaju se uz nama srcu drag zvuk-melos.
Jos da vam odam jednu tajnu,jer ce one vas garant pokusat prevarit.Nevjerujte pohotnim kolegicama-rokericama ako vam kazu da je more slatko,jer more nije zeljeznica nit jablanicko jezero.More je more,bilo je slano prosle,ove, a bogami bice i iduce godine.Ako vam dragi Allah da da i vas pocnu placati ko i nas na bazenima i ostalim nasim okupljalistima mozda osjetite i vi taj ugodjaj

Voli vas Vas SAKO POLUMENTA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2005. 23:10 
Moderator

jarane odluceno je da ces biti naguzen prvom prilikom,tako da ti se ne pise tijesno...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2005. 23:23 

jarane Shako, svaka ti chast na toj primjedbi... takve su ti nashe "rockerke"... da im je da budu neshto shto nisu... uvidio sam i ja to ljeto... al' neka ih, nek se furaju da su neshto... pa proche ih to, i onda che s prezirom u pink bojama prolazit akademijom... ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2005. 23:28 

Ahahahahahahahhahahahahahaahhahahahaahahhahahahaahhahaha!

Profile  

Post subject: Re: Sako is back-part 3
PostPosted: 08. 09. 2005. 23:32 

SakoPolumenta wrote:
Nevjerujte

opismeni se malo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 09. 2005. 23:32 

ko je ovaj dud?

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2005. 00:07 

Ravager wrote:
SakoPolumenta wrote:
Nevjerujte

opismeni se malo

Interesantna opaska od nekoga ko recenicu pocinje malim slovom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 00:19 

Å ako, tako je, reci ti njima kako narodnjaci dobro zive

Ja sam konto kad zavrsim faks otic u autore dzigaraskih pjesama:

Nije, nije, mala moja,
Sismis na drvetu,
Vec je, vec je, zlato moje,
Raj u mome Fiatu.

Last edited by jeretik on 09. 09. 2005. 00:21, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2005. 00:21 

sour wrote:
Ravager wrote:
SakoPolumenta wrote:
Nevjerujte

opismeni se malo

Interesantna opaska od nekoga ko recenicu pocinje malim slovom...

velika je razlika

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 00:21 
HAHAH! Sako jesmo te pozelili, ja se zabrino da se nije nesto desilo! Nisam mogao spavati, ali veceras spavam ko zaklan! Kamen spao sa srca!

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 02:30 

Vidi prezivio more,kako mu neko ne probusi slauf?Il se brckalo u plicaku sa ostalom djecom?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 02:35 

Bravo Šako! Mislim da bismo se svi mi morali ugledati na našeg Šaku koji je tako uporan i ono baš nikako da odustane. Šako svaka čast! :lol:

Profile  

PostPosted: 09. 09. 2005. 03:23 

Sako Polumenta wrote:
Prodje i ovo ljeto,ja ga provedoh na moru,a vi rockeri ga provedoste na zeljeznici.Vama je uvijek srcu draga bila stara grupa,mozda koja cak i vuce na vas "Baron i crna ovca" sa pjesmom Plavi jadrane moj,opet si mi nesto skup.Skup je mozda vama ali Nama fala dragom Allahu nije.Malo se suncalo,vise se cugalo,a sto mi je najcudnije bilo pravo su se derale ove rockerice koje su skupile koju crkavicu da dodju na to more,da vide jel stvarno slano!Prosto su me iznenadile uz uzdahe i povike gore navedenih rockerica koje uzese majki i babi posljedni fening da dodju na more da skontaju da je stvarno slano, Sako ti si najbolji jer sam im rekao ko sam,a neke ce se naci u ovoj prici jer su clanice ove vase,kada kazem vase,mislim rockerske stranice.Rokeri dragi necete mi vjerovati da smo se i mi prosto iznenadili kako se vase kolegice deru junacki,a jos vise nas je iznenadilo da smo zavladali,kad kazem zavladali mislim da se vise slusa nasa nego vasa muzika kod vasih pohotnih pripadnica.Moji dragi rokeri,samo da ste mogli vidjeti (da su vam starci dali pare i vidjeli bi)kako se vase kolegice opijaju uz zvuke Cece,Stoje i nase dike bosanske Selme Bajrami.A moj idol Sako Polumenta je te iste rokerke dovodio do ludila.Molio sam vase kolegice da se ne ponasaju tako,jer mi je vas kad kazem vas,mislim na musku populaciju rokera bilo zao.Jadni,niste imali za mora a vase kolegice se ponasaju tako,razuzdano i izopaceno,da me je ponekad bilo strah da ce te rokerke postati vece narodnjakuse nego sto smo mi sami,rodjeni narodnjaci.Ovo vam pisem,ne da vas vrijedjam vec da vam kazem da u vasim redovima imate nepodobnih djevojaka koje sebe nazivaju rokerke,cugaju vino po parkovima sa vama,a vamo na moru opustaju se uz nama srcu drag zvuk-melos.
Jos da vam odam jednu tajnu,jer ce one vas garant pokusat prevarit.Nevjerujte pohotnim kolegicama-rokericama ako vam kazu da je more slatko,jer more nije zeljeznica nit jablanicko jezero.More je more,bilo je slano prosle,ove, a bogami bice i iduce godine.Ako vam dragi Allah da da i vas pocnu placati ko i nas na bazenima i ostalim nasim okupljalistima mozda osjetite i vi taj ugodjaj

Voli vas Vas SAKO POLUMENTA

Shako nes na taj nacin dobit picke definitivno. Mislim znamo svi da si Metalac. O rokerkama na moru, tojest bolje reci Bosankama na moru nam nemoras pricat, nismo u saksiji rasli. I svi znamo zasto samo najzesci mangupi sta guze u Sarajvu redovno, a ti nisi jedan od tih.
Nego haj se pofali malo sa kakvim izletom u crnom merdzanu na kakvo brdo sa tri cure iz Akve il Bicakcica pa da ti bas zavidimo ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 05:09 

funny? no :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 13:59 

jesam li ja jedini koji mislid da je sako=koldvoid?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 14:28 

khasma wrote:
nije.. provjereno.. ;)
jedna persona sa foruma je upoznala shaku.. na bazenima.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 14:55 

Sad nije pitanje "Ko je Shako", već "Šta je ta persona radila na 'Bazenima'?!" :shock: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 17:05 

Lena_Rose wrote:
Sad nije pitanje "Ko je Shako", već "Šta je ta persona radila na 'Bazenima'?!" :shock: :lol:

...te koja je to persona?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 19:21 
Moderator

kao prvo, ne govori o sebi u dva lica, deni.

Deni i kompanija iz euthanasie su Shako HalfMental.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 09. 2005. 20:24 

khasma wrote:

jesi :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]